Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα Ελενακι,που να παω οντως μ'αυτο το ψωφοκρυο.Ασε που ειμαι αρρωστη και δυστυχως ειναι και το μωρακι μου συναχομενο οποτε δε μπορει να κοιμηθει καλα κι αυτο.:(Ο ενας κολλαει τον αλλο εδω μεσα.Δηλαδη 3 μερουλες θα σε χασουμε;;;Εχει η μαμα σου νετ;;τι ειπα τωρα ε;;:mrgreen:

Οπως το πες Κελακο μου!Αστα να πανε...σιγα μην ειχε νετ!:mrgreen:Περαστικα βρε κοριτσι μου!Με αβαταρ τι εκανες;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ειχα χρονο και δεν εκανα τιποτα προς το παρων.Δε θελω να βαλω φωτο της ζουζουνας,θελω κατι σαν το δικο σου αλλα ολα μου βγαζουν μονο τικερ αν ξερει κανενα κοριτσακι ας μου βαλει να ψαξω......Και δε μου φτανει οτι ειμαι κρυωμενη πρεπει να παω στο γυναικολογο το απογευμα γιατι με εχει πιασει φαγουρα,και μη με ρωτησεις που..:oops::tongue:Τι στο καλο ολα μαζι μου ερχονται;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα κοριτσια, Κελι μου περαστικα σας, εμενα σημερα η μικρουλα κοιμηθηκε 7 ωρες σερι!! κατα τα αλλα εχω τρελο πονοδοντο, δεν εχω που να αφησω το παιδι και μαλλον θα το παρω μαζι να μεινει στο αυτοκινητο με τον πατερα της, το βραδυ (που ελπιζω να καταφερω να παω οδοντιατρο).

Χαρα, ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα το μωρακι σου.

Κοριτσια αμα παρω αντιβιωση το γαλα θα το πεταω λογικα ε?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα!!!μια χαρα ειμαστε!εγω ουρολοιμωξη,εσυ φαγουρα!!!ηθελα να ξερα πως σκατα τα κολαμε!!!!!!

Ε,τι πολυ θελει;;ειδικα μετα τη γεννα ειναι παααααρα πολυ ευκολο.Εγω μαλλον λεω οτι ειναι μυκητες.Εσυ ακομα να ξεμπερδεψεις με την ουρολοιμωξη;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα angel,δεν ειμαι η καλυτερη να σου απαντησει αλλα νομιζω οτι καποιες αντιβιωσεις επιτρεπονται και δεν υπαρχει προβλημα αρκει να το πεις στο γιατρο που θα στην γραψει οτι θηλαζεις.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα angel,δεν ειμαι η καλυτερη να σου απαντησει αλλα νομιζω οτι καποιες αντιβιωσεις επιτρεπονται και δεν υπαρχει προβλημα αρκει να το πεις στο γιατρο που θα στην γραψει οτι θηλαζεις.....

Ετσι ακριβως ειναι!Εγω που πηρα αντιβιωση με την ουρολοιμβωξη θηλαζα κανονικα!Μην ανησυχεις!Κελακο ειδες τον συνδεσμο που σου εβαλα;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ετσι ακριβως ειναι!Εγω που πηρα αντιβιωση με την ουρολοιμβωξη θηλαζα κανονικα!Μην ανησυχεις!Κελακο ειδες τον συνδεσμο που σου εβαλα;

Τον ειδα.Α,ρε εξπερ με εχετε κανει....:-D:-D:-DΜε 4 παιδια δε βρηκα αλλα τα βολεψα 3 στο πλαι και 1 απο κατω...:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Τον ειδα.Α,ρε εξπερ με εχετε κανει....:-D:-D:-DΜε 4 παιδια δε βρηκα αλλα τα βολεψα 3 στο πλαι και 1 απο κατω...:tongue::tongue:

Μπραβο αστεεεεεεεριιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαιι!!!Τωρα ειδα το μυνημα σου....:(

Αυριο θα φυγουμε οχι σημερα...πολυ ησυχια επεσε ή μου φαινεται;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εδω ειμαιι!!!Τωρα ειδα το μυνημα σου....:(

Αυριο θα φυγουμε οχι σημερα...πολυ ησυχια επεσε ή μου φαινεται;;;;;

Ναι,οντως..Εγω νομιζα οτι ετοιμαζοσουν γι'αυτο δεν απαντησες κι ετσι πηγα να κανω καμια δουλεια.Την Δευτερα ειναι απελπισια το σπιτι,γινεται της τρελλης.Δε προλαβαινω καθολου, στο τρεξιμο.Τι φαγητουλη εκανες;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μακαρονια με σλατσα θα κανω...να μη μεινει για αλλες μερες αφου απο αυριο θα τρωμε στη μανα!τι ωραια....τερμα το μαγειρεμα μεχρι τη Παρασκευη!! :)

Εγω εκανα και χτες ηλεκτρικη και σημερα χαμος γινεται κατω απο χνουδια και ψυχουλα....τι κακο ειναι αυτο ρε παιδακι μου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...