Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πίκρα έχω πάρει 3 γιογιο ακόμα και για να το παίρνουμε κοντά στα ταξίδια αλλά δε το θέλει με τίποτα....αλλά δεν αγχώνομαι εγώ άργησα πάρα πάρα πολύ!!!!!

Λοιπόν φεύγουμε πάμε πάρκο φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χριστινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να σου ζησει ο μπεμπακος!!!!για πες περισσοτερα!!!!ποτε γεννησες?ποσο ηταν?και αλλες λεπτομεριες....

αννια μου πολυ ωραια κοιλιτσα αντε μεγαλωνει και εσενα η κοιλιτσα.....ξερεις φυλο?

ειρηνακο μην μου αγχωνεσαι ολες περιπου τα ιδια περναμε και εγω μην νομιζεις οτι ειμαι σε καλυτερη μοιρα....

εμεις ημαστε μια χαρα μεγαλωνουμε και ανταρτευουμε διαρκως!!!!δεν πιανομαστε πουθενα και εχουμε πλεον και παιδακια γειτονες που μολις ηρθαν εδω και ευτυχως εχει παρεουλα μερικες φορες....βεβαια μαζι με τα παιδακια ειναι οσια παρθενα αλλα τεσπα....

οι υπολοιπες που χαθηκατε????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Να σου ζήσει το αγοράκι σου Χριστινάκι μου, γερό και τυχερό να είναι πάντα στη ζωή σου! Ευτυχώς έχει και τη μεγάλη αδερφή να τον προσέχει!!! Πες μας καλέ λεπτομέρειες για τον τοκετό και πώς σου φάνηκε τώρα σαν πιο "έμπειρη"!

Κατά τα άλλη Άννια μου τι όμορφη κοιλίτσα είναι αυτή!!! Μάθαμε φύλο?

Λοιπόν μας τρώτε όλες στα κιλά και όχι μόνο! Η Μαριαλένα 11 κιλάκια μόνο η μινιατούρα μου, αλλά είναι και κοντούλα 85 πόντους τη βγάζω εγώ μετρώντας την όρθια, η γιατρός που τη μετράει ξαπλωτή έχει (ευτυχώς) καιρό να μας δει και να μας μετρήσει! Από παπουτσάκι φοράμε το 22 ακόμα! Είπαμε μινιόν σε όλα μας! Από πάνα πάμε αρκετά καλά, τα Σκ δεν της τη φοράω καθόλου, αρχίσαμε και στις βόλτες να μην τη φοράμε, αλλά στο σχολείο η δασκάλα μου πρότεινε μετά το Πάσχα να την πάω με βρακάκι. Είχα καλομάθει από το Γιώργο που 2 χρονών είχε βγάλει και τη βραδινή και μου κακοφαίνεται τώρα, αλλά ο χρόνος για να ασχοληθούμε με αυτό είναι περιορισμένος!

Ειρηνάκι, τώρα που φτιάχνει ο καιρός και λάμπει ο ήλιος πιστεύω θα ανέβει και η ψυχολογία σου! Άντε μην ακούω χαζομαρούλες για ταχυκαρδίες κλπ, νέο κορίτσι!

mGKop3.png60Jvp3.png

χριστινα μου να σας ζησει το νεο μελος!!ελα πες.... δεν ειναι κουκλος?τελειος?θεος?οτι πιο ομορφο εχεις δει (μετα την αριαδνη φυσικα),καταπληκτικος?δεν εχεις λογια?δεν ειναι τοσο ομορφος που δεν θες να μας το πεις για να μην ζηλεψουμε???ε?ε?λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θελουμε λεπτομεριες.οπως ειπε και γλυκουλα.ολες του τις διαστασεις>>χαχατελεια αχχχχχ.αντε και οι υπολοιπες με το καλο.

οσο για τις υπολοιπες....................

καλες μου γιατι δεν μου λεγατε οτι θελετε ερωτηματολογιο για να μπειτε?αντε θα σας βαλω και αλλο...... μολις σκεφτω.εκτος αν το κανουμε αλλιως καθε φορα θα μπαινει και θα κανει ερωτησεις αλλη μανουλιτσα.αντε αντε.επρεπε να γεννησει η ομορφη για να μαζευτειται.

η λεναλ μας και η πρινσι απεχουν εντελως.πρινσι κοιτα να μαθουμε νεα για καμια εγκυμοσυνη.λετε να γινω profiler?αχχχ

παλι μονη στο σαλονακι μου και ολες εσεις υπνουςςςςςς και εγω να καθομαι στην μοναξια μου να γραφω οτι μου ερχεται στο κεφαλι.τι να πεις?

το μανιταρι η τζεσικα?η αγγελικη?γιατι κοπελουδακια μου?

δεν εχω αλλα να πω.αα πηγαμε σημερα στα goodys με την νονα του βασιλη.ο βασιλακης στον παιδοτοπο στην αρχη δεν εμεπνε μονος μου τραβαγε απο το χερι αλλα εγω τιποτα.με τα πολλα μετα απο κανα 10 λεπτο ορμησε και ξετρελαθηκε.βγαλαμε και το αυτοκινητακι μας που ειχαμε μαζι και τοτε εγινε το επικεντρο,χαχα ολοι ακολουθουσαν το βασιλη,τον εκανα αρχοντα χαχα.

4ywWp2.png

ααα ξεχασα ν απαντησω στο ερωτηματολογιο σου!!!ντροπη μου....

λοιπον απο πανα τιποτα ακομα ν ανοιξει ο καιρος και μετα....κιλα ημαστε 15100 πλεον και παπουτσι 26 και παμε για 27 γιατι μας ειναι ισα ισα!!!!μεγαλο ποδι και κεφαλι εχει μονο απο υψος κανονικο....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου,

Χριστινάκι μου να σου ζήσει το αγοράκι σου. Πες μας καμιά λεπτομέρεια. Ευκολη γέννα; θηλάζεις, κλαίει; κοιμαται;;;; πώς νοιώθεις; Η Αριαδνη πώς είναι; ζηλεύει;

αννια μου τέλεια κοιλίτσα. πότε θα δείτε φύλλο; εσύ τι θέλεις;

Ειρηνάκι μου αχ αχ αχ...αυτές οι φοβίες είναι όλες μεσα στο μυαλό σου. Μη χαλάς τη ζωή σου βρε κοριτσάκι μου. Μεγαλώνεις ένα γλυκό αγόρι και το κάνεις τέλεια. Αφου τα καταφέρνεις μ'αυτό, τίποτ'αλλο μη σε φοβίζει.

Στελλίτσα και μένα συνήθως δε τα λεει τα κακά. Καμιά φορα μου δείχνει το κωλαράκι του...χιχι..

Εμείς έχουμε να ψηλώσουμε δύο μήνες αλλά είπα οτι δε θα αγχωθώ πολυ. Μαρινάκι είμαστε στα ίδια περίπου. 87 περίπου ύψος και 23 παπουτσι. Αχ το μινιον μου...

Πήγα στο γιατρό μου όπως σας είπα. Θα κάνω σπερματέγχυση μάλλον. Απότομα το πέταξα ε;;; Δυστυχώς έχουμε πρόβλημα. Θα σας πω κάποια άλλη φορά. Τουλάχιστον ξέρω οτι θα κάνουμε κάτι και δε θα προσπαθούμε επ άπειρον...

φιλιά σε όλες...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι μου μην αγχώνεσαι,σκέψου θετικά κουκλίτσα μου και σύντομα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σήμερα πήγαμε στον γιατρό,έφτασε 1300 γρ και μας βρήκε μια χαρά και περιμένουμε την Σταχτοπούτα με αναλογίες μοντέλου στο ύψος!!!

Μετά πήγαμε και πήραμε την στολή του Γιάννου για την Κυριακή θα ντυθεί Τσολιάς.....Πολύ συγκίνηση κορίτσια μόλις τον είδα!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ολες εξαφανιζολ?????με το δικανο θα πρεπει να σας κυνηγαμε?

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα δεν θυμαμαι αν εχουμε καποιον εδω!!!!ειμαι γρια ειπαμε και ξεχναω....

στεγια μου μια χαρα κορακλα θα ερθει συντομα σε διαστασεις μοντελου!!!!μπραβοοοοοο.....

οι υπολοιπες τι γινεται?

λορεττακι γιατι σπερματεγχυση?υπαρχει θεμα?πως προεκυψε τωρα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα και απο μενα κοριτσια και χρονια πολλα..!!!Εχω εξαφανιστει γιατι ο υπολογιστης μας αφησε χρονους και εχω ανοιξει εναν παμπαλαιο εδω και κανει 100χρονια να φορτωσει,ευχομαι να ειστε ολες καλα,φιλια θα επανελθω:tongue:

:-D

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!

χρονια πολλα!

λουλουδακι μου σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κανετε?με την σπερματεγχηση μπορει να γονιμοποιηθουν και περισσοτερα εμβρυακια οπως και στην εξωσωματικη?ευχομαι παντως τα καλυτερα.εν τελει αυτο το θεμα το ανακαλυψατε τωρα ή και πριν τον αργυρη ειχατε προβληματακια?

γλυκουλα μου παλι καλα που περασες και απο τις μανουλες ηλιουπολης και ξεσκονησες λιγουλακι,χαχα.

στελλιτσα μια χαρα το εμβρυακι σας!!με το καλο!!σε 79 μερες μονο ..........??ποτε περασαν?τον ιωαννη τον θηλαζεις ακομα?

γιαννουλα μου τι κανετε εσεις?ολα καλα?παλι καλα που εχεις και τον παμπαλαιο και κανεις την δουλεια σου δεν λες?ποιος τα καταφερε ο αντωνελος ηταν ο εξολοθρευτης?

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου,

τι κάνετε;

Γιαυτά που με ρωτάτε για τη σπερματέγχυση: δεν είχαμε πρόβλημα πιο πριν. Εντάξει δεν "πιασαμε" αμέσως τον Αργυράκο αλλά είχα και γω πολυ μεγάλο κύκλο. Οταν πήρα τα τεστ ωορρηξίας μετά απο 3 μήνες έγινε. Συνολικά 8 μηνες προσπαθούσαμε. Τώρα ο αντρας μου έκανε καλλιεργια σπέρματος και βγήκε οτι έχει δύο μικρόβια που έχουν μειώσει τον αριθμό και την κινητικότητα και πολυ δύσκολα θα μείνω έγκυος φυσιολογικά. Παίρνει αντιβίωση και θα δουμε. Εγώ δε θέλω να περιμένω πολυ. Σε καμιά 15αριά μέρες θα πάμε σε καινούριο ουρολόγο και θα μας πει και αυτός τη γνώμη του.

Εσείς τι κάνετε? Εμείς σήμερα θα πάμε σε γιατρό για τον μικρό για να δει τα αυτιά του. Λένε οτι οι πρώτες εξετάσεις που κάνεις αν κάποιο παιδί δε μιλάει είναι ακοωγραμμα ή όπως αλλιώς γράφεται. ¨Οπως καταλαβαίνετε είμαι μες στη τρελή χαρά. όμως πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά.

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλη μερα και καλη εβδομαδα!!

λου μου ευχομαι να ειναι ολα μια χαρα με τον αργυρακο σας.μπηκα και διαβασα αυτο το ακουτετοιο και εγραφε οτι καθε που ακουει ηχο ο ανθρωπος που το κανει παταει ενα κουμπακι.αραγε θα συνεργαστει σωστα το ομορφουλη σας που ειναι ετσι μικρουλη.δεν γυρναει οταν τον φωναζετε?ή ας πουμε αν παρεις ενα παιχνιδακι του που κανει θορυβο δεν θα γυρισει?στα μικρουλια γινεται καπως διαφορετικα αυτη η εξεταση.σας το προτεινει καποιος?να μας πεις τα αποτελεσματα ναι?μην αγχωνεσαι πιστευω οτι καθε παιδακι θελει χρονο.ειδαμε ενα κοριτσακι στις κουνιες που ηταν 3 χρονων και αυτο που ακουγες οταν μιλαγε ηταν νιανιαναιμιαμια και νια μια νια και η μαμα του το καταλαβαινε..... μου ειπε οτι αργησε να μιλησει .ευχομαι ολα να γινουν μια χαρα οπως τα θελετε.φιλια πολλα!!

4ywWp2.png

Ειρηνάκο μου πιστεύω οτι ακούει ο ΑΡγυράκος. Καμιά φορά μάλιστα ακούει και παρα πολυ καλά. Δε τολμάμε να κάνουμε κιχ οταν κοιμάται. ¨ομως είναι μία εξέταση που πρέπει να γίνει. Σίγουρα δε θα είναι εύκολη αλλά ο γιατρός θα έχει συναντήσει και άλλες περιπτώσεις δύσκολων παιδιών. Γενικά δε συνεργάζεται καθόλου ουτε στους γιατρούς ουτε στο κομμωτήριο και γενικά σε ότι δε του αρέσει είναι πολυ αρνητικός. Τσιρίζει και αντιδράει πολυ άσχημα. Πιστευω οτι ο Αργύρης έχει κάποια καθυστέρηση στην ομιλία και σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια αργότερα. Όμως τώρα είναι ακόμη μικρός μετά το καλοκαιρι θα τον πάω σε λογοθεραπευτή. Βασικά σε αναπτυξιολόγο και βλέπουμε. Εντάξει θα μιλήσει αλλά δε θα τον αφήσω να παιδεύεται μέχρι τα 4. Και δε θέλω να έχει θέμα στο σχολείο. είναι που είναι κάπως μοναχικός...

αχ κορίτσια όλο θέματα με τα παιδιά...Ας είναι μόνο αυτά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλα κανετε κοριτσακι μου.να τον πατε να μιλησετε να σου φυγουν και εσενα οι αγωνιες,οπως και να εχει μονο θετικη θα ειναι η βοηθεια του λογοθεραπευτη.και ο βασιλης ειναι μοναχικος παμε στις κουνιες και δεν παει να παιξει με αλλα παιδακια παρα μονο τρεχει μονος του και παρατηρει τα αλλα παιδακια,ασε που ολα τον σπρωχνουν επειδη ειναι πολυ ησυχο.εχτες τις "μαζευε" απο ενα αγορακι 10 μηνες μικροτερο και πηγαινε πισω πισω,καρπαζοεισπρακτορας θα γινει το μικρουλη μου.ολα καλα θα πανε.........

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...