Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

Κοριτσι μου καλησπέρα!!!! Καταρχάς χαίρομαι πολυ που έφτιαξε το σπερμα, εύχομαι και σε περαιτέρω βελτίωση!!! 

Και δευτερον μολις ετοιμαζομουν να γραψω κ εγω.. ειμαι στη ιδια φαση κ εγω μετα την περιοδο που έρχεται θα κανω μικροβιωμα και μετα απο λιγες μερες υστεροσκοπηση.. αλλα ρε κοριτσια πειτε μου γιατι θα τρελαθω!!! Γινεται διαγνωστική υστεροσκοπηση χωρις μεθη;; Μου ειπε η μαια του γιατρου οτι θα γινει στο ιατρείο και θα παρω ενα απλο παυσίπονο..   όπου και να διαβασω αναφερει οτι δεν γινεται χωρις μεθη.. τους παιρνω να τους ρωτήσω τωρα μηπως μπερδευτηκε η μαια αλλα δεν τους βρισκω.. στην επεμβατικη λεει θα μου κάνουν μεθη...

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!και χαρα σας!!!

δεν θα σας ρωτησω που ειστε γιατι πολυ απλα δεν θα απαντησετε χαχα.εμεις δοξα τω θεο καλα.ο βασιλης ολα καλα ,βολτες και αγιος ο θεος.

ευχομαι να ειστε ολες καλα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου,

αχ έχετε ήσυχα αγοράκια εσείς μου φαίνεται. Δηλαδη στη Χαρά και τη ΣΤελλίτσα αναφέρομαι. Εμένα αν τον αφήσεις θα φύγει για πάντα. Δε θέλει καρότσι, μόνο να περπατάει, να σκαρφαλώνει, να πέφτει, να τρεχει κλπ κλπ κλπ. Εχω εναποθέσει πολλές ελπίδες στον παιδικό.

Ειρηνάκι μου τι κάνετε εσείς; με τη δουλειά σταμάτησες;

Ελενάκι είναι καλά ο Ευθύμης;

Οι υπόλοιπες καλά; Εμείς περιμέναμε κάτι εξετάσεις γονιμότητας και δε βγήκαν πολυ καλές και δεν είμαι και πολύ στα καλά μου. Τετάρτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου για να δουμε τι θα κάνουμε. Είπα όμως να μην αγχώνομαι...

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κι από μένα!!! Τι μου κάνετε?

Συμφωνώ Λορετάκι, η Χαρά και η Στελλα είναι από τις τυχερές και έχουν ήσυχα και καλόβολα αγοράκια! Πάντως κι εμείς το καρότσι νομίζω έχουμε να το χρησιμοποιησουμε από πέρυσι το Καλοκαίρι, πια και εκδρομές που πάμε δεν το παίρνω μαζί! Δες τη θετική πλευρά, γλιτώνεις χώρο στο πορτ μπαγκαζ! Μπουχαχαχα! Ααααα και πού είσαι? Πάμε παιδικό εδώ και ένα χρόνο! :)

Όσο για τις εξετάσεις μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου, όπως ήρθε ο Αργυράκος έτσι θα έρθει και το αδερφάκι του και στο εύχομαι το συντομότερο!

Ειρηνάκι βολτάρετε? Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός, μεγαλώνει και η μέρα, τα καλύτερα έρχονται για τα παιδάκια μας! Εμείς πήγαμε την Κυριακή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, είναι στο δρόμο για Βαρυπόμπη και είναι πολύ όμορφα για τα παιδάκια, έχει ελαφάκια πολύ εξοικιωμένα με τον κόσμο, μια λιμνούλα με παπάκια, κουνελάκια και γενικά πολύ χώρο για τρεχαλητό! Η Μαριαλένα όπως τάιζε ένα ελαφάκι της έγλυψε το δάχτυλο και τρελάθηκε από τη χαρά της!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα σας!!!

λου μου εγω εχω ενα παρομοιο μικρακι σαν το δικο σου.λες να ηταν σκαρτη η παρτιδα?παντως οπως και να εχει δεν θελω να την αποσσυρω( την παρτιδα)

ρε συ λου στον αργυρη ειχατε θεμα γονιμοτητας?γιατι αγχωνεσαι εστι?οποτε ερθει.με τις γονιμες μερες?τις κοιτας?ολα θα γινουν μην στεναχωριεσαι.οσον αφορα την δουλεια σταματησα ,δεν ειχαν δουλεια οποτε ...

μαρινακι τι κανεις?εμεις βολταρουμε.οταν δεν με πιανουν τα ψυχολογικα μου και εχω διαθεση περνω τον βασιλη και γεια σας.αλλα τις περισσοτερες φορες δεν ειμαι στα καλα μου.πολυ ωραια πρεπει να ειναι εκει που πηγατε,δεν το εχω ματακουσει.θε ειναι με εισοδο φυσικα ε?

4ywWp2.png

Όχι καλέ δεν έχει είσοδο, μέσα στο δάσος είναι. Έχει πάρει αυτό το όνομα η περιοχή γιατί απ' ότι έμαθα, εκεί έχουν αγοράσει σπίτια και οικόπεδα πολλοί γιατροί και έχουν δώσει ονόματα σε δρομους σχετικά με την ιατρική. Το μονο θέμα ειναι ότι αν δεν πας με κάποιον που το ξέρει είναι λίγο δύσκολο να το βρεις μόνο σου. Δηλαδή εμείς και να θέλουμε να ξαναπάμε, δεν μπορούμε!:tongue::tongue::tongue:

Εσένα ζουζούνα γιατί καλέ σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!θελω να πιστευω οτι η χριστινιω μας θα ειναι αγκαλια με τον "ερωτα".μακαρι να ειναι ολα μια χαρα.περιμενουμε νεα σας ...... μας ειχε πει ποτε ειναι η πιθανη ημερομηνια?

μαρινακι μου πολυ ωραια μου ακουγεται και καποια στιγμη θα παμε και εμεις (θελω να πιστευω)

οσον αφορα την ψυχολογια νιωθω αρκετα πεσμενη εχω και τις φοβιες μου με τις ταχυκαρδιες μου και οσο παει και χειροτερευει η κατασταση,δεν ειναι οτι εχω καποιο προβλημα υγειας αλλα η σκεψη τα δημιουργει.σκατουλες ευχομαι να το ξεπερασω γιατι εχω κουραστει και κουραζω και τους γυρω μου (βλ. δημητρη)

οι υπολοιπες που ειναι τελος παντων?ιδαιτερη προσκληση θελετε ομορφουλες μου?ελατε να κανουμε παρεα.

ελατε να τα συγκρινουμε.... χαχα

αυτο το λεω γιατι θελω να μαθω αν φοραμε ολες (τα ζουζουνια μας το ιδιο νουμερο παπουτσιων)

εμεις φοραμε 24 εσεις?

αα και το αλλο που με ενδιαφερει ειμαστε 12 κιλα (παρα 100γρ) εσεις?

με τις πανες τι κανετε?τις κοψατε προσπαθειτε ?δεν ξερω δεν απαντω?

αντε αντε!!

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Και ναι...ειμαστε σπίτι 4 πλέον!!! :-) Είχα ξεχάσει πως είναι ένα νεογέννητο μωράκι και η αλήθεια έιναι ότι είναι...τέλειο!! Τώρα η μικρή μου φαίνεται...πολύ μεγάλη...και βαρειά!!! :D (και Ειρηνάκο για να σου απαντήσω στο ερώτημα, εσείς είστε στυλάκια...εμείς είμαστε αισίως 14,5 κιλά!)

Το μόνο μου άγχος τώρα είναι που η αριάδνη είναι κρυωμένη με βήχα από την ημέρα που γυρίσαμε σπίτι...όλο το χειμώνα ήταν μια χαρά και τώρα βρήκε να κρυώσει... τι να πω..εύχομαι μόνο να την γλυτώσει ο μικρούλης!

Μίλησα και με την Χαρουλίτα εχθές!! Πολύ χάρηκα και ελπίζω κάποια στιγμή μετά το Πάσχα να κανονίσουμε συνάντηση!

Μαρινάκι πολύ μ'ενδιαφέρει αυτή η Ιπποκράτειος πολιτεία...είνια και κοντά μου σχετικά και θα ήθελα να πάμε! Εκεί έχει μόνο δάσος και λιμνούλα ή και παιδική χαρά ή κάπου να κάτσεις να φας; (Αν και για μετά ξέρω μια ωραία ταβερνούλα εκεί κοντά! :wink:

Ειρηνάκο μου και Λορεττάκι ελπίζω σύντομα να νοιώσετε καλύτερα!! Νομίζω ότι θα βοηθήσει και ο καιρός... και θα ανέβει η διάθεση!

Όσο για τις απορίες σου Ειρήνη μου, εμείς ακόμα δεν έχουμε κάνει προσπάθεια να κόψουμε την πάνα γιατί θέλω να βγάλω πρώτα τα χαλιά και επίσης με την κοιλούμπα δεν ήμουνα σε θέση...αλλά αρκετές φορές πλέον κάνει τα κακά στο γιογιό όταν το ζητάει από μόνη της! Παπούτσι και εμείς 24..

PCqNp2.png

Χριστινάκι μου να σας ζήσει ο άντρακλας!!!!!

Καλώς όρισε στην ζωή σας!!!!

images?q=tbn:ANd9GcRI6i0TC3zXaZDy3mET2BhadxqUnrz8eLUk68pgVLLQ27gHCfW5rkZRoj1SPQ

images?q=tbn:ANd9GcQMl4lDot2Lmh3xByTEtkTjVlprRjpVfLo2VYv75vzsQd3Cw2ewNK217o85QA

30us21i.jpg

Ποποπο άντε περιέγραψε για να μαθαίνουμε τι μας περιμένει...

Όσο για την Αριάδνη περαστικούλια της μωρέ....(τώρα έτυχε???γκρρρρρρ)

Ειρήνη μην ακούω ηττοπάθειες....όταν σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου κοίτα τον Μπίλυ και θα ισιώνεις....

Και όσο για το αν είναι ήσυχα ή ζωηρά....εγώ λέω πως όλα είναι μέσα στο μυαλό μας...Μπορεί να συναντηθούμε και να μου πείτε αυτός είναι ο ήρεμος?χαχαχαχαχαχα

Λορετάκι εγώ πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και μόλις παρατήσετε τις εξετάσεις τότε τσούπ θα έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!

Μαρινάκι όποιος γυρίζει μυρίζει εεε?Εμείς είμαστε μακριά αλλά χαίρομαι που βολτάρετε.....

Λοιπόν όσο για αυτά που ρώτηξε η Ειρήνη πάνα?Με τίποταααααα ούτε πως λερωθήκαμε δε λέμε!!!!(οιμε βρωμύλο μεγαλώνω και τον φώναζα και Πρίγκιπα....) Παπούτσια φοράμε 25 στα αθλητικά και 24 στο υπόλοιπα....

Από κιλά είμαστε κοντά στα 14 έχω μέρες να τον ζυγίσω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χριστινακι μου μπηκες τελικα μπραβο και μη μας ξεχνας τωρα για τον ιο να μπαινεις να μας λες τα νεα σου και τα μου λες για τις φοβιες μου πως ειναι ναι??

τι κανετε τα υπολοιπα κοριτσακια?? εμεις ολοι καλα σταματησαν και οι πολλες ανακατωσουρες και νιωθω πολυ καλυτερα

οσο για τα κιλα εμεις ειμαστε 15600 και το 24 ειναι ισα-ισα μας παμε για 25

τι αλλο?? ααααααααααα λου μου θα σου στειλω πμ

πολλα φιλια στις υπολοιπες μανουλες και κοιλιτσες

αννια μπες και εσυ να μας πεις νεα σου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Στο τσακ θα βγούμε βόλτα στο πάρκο και θα περάσουμε από λαική για φρουτάκια.....

Νωρίς νωρίς εεε?χαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα και από μένα όλα καλά και από εμάς...Χριστίνα να σου ζήσει ο μπεμπακος σας!!!Πότε γέννησες καλέ??Αν κανονίσετε για Ιπποκράτειο πολιτεία πείτε μου και έμενα είναι 20λ από το σπίτι μου..Ειρήνη εμείς είμαστε γύρω στα 12,5 κιλά και φοράμε 24-25ανάλογα το παπούτσι.Χαρά μου τι έγινε???Τι σου είπε ο γιατρός?ακούσατε καρδούλα?Στελίτσα τι κάνεις???Λορετα μαρινα και οποιο κοριτσακι ξεχναω που ειστε καλε??

:-D

ΠΟΠΟΠΟΠ τι τέλεια κοιλίτσα είναι αυτή??/φτού σκόρδα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...