Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα να δω τι θα πει και εκείνος και αν γίνετε να κάνουμε !!! 
      Κοιτάζουν μορφολογικά πιο είναι καλό και με την άλλη μέθοδο απομονώνουν τα κατακερματισμένα σπερματοζωάρια τώρα δεν ξέρω κεπτομερειες αλλά εύχομαι να πιάσει έστω έτσι και να έχουμε ένα υγιή έμβρυο 

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!! πόσο χρονών είσαι;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πάντως σε όλες τις μετρήσεις είναι πιο αδύνατη εεεε γυναίκα γαρ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβώς στην ΠΗΤ 40 εβδομάδων...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι βιάστηκες αλλά και τι παιδαρά έβγαλες.....

όσο για το γυναίκες λιτοδίαιτες εύχομαι να μοιάσει στον μπαμπά της.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Για πες πως νιώθεις?

Στον παυλίτο το είπες?

εμένα είναι πολύ τρυφερός......όλο αγκαλιές και φιλάκια στην κοιλιά και θέλει να του μάθω τραγούδια να λέει στο μωράκι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

μμμμμ πως νιωθω ε??

περιεργα θα ελεγα και χαρα και προβλημισμο δε ξερω πως θα ειναι με δυο παιδακια φοβαμαι μηπως δε τα καταφερω

στο παυλιτο το ειπα ναι φιλαει τη κοιλιτσα αλλα ακομα ειναι και μικρη και δε βλεπει διαφορα ακομα του λεω τι θα κανει η μαμα λεει νινι ελπιζω οταν βγει να μην εχουμε προβληματα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

τις ίδιες ελπίδες έχουμε χαχαχχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

χαχαχχα ασε πολυ αγχος τις εχει παρει τιποτα??

εντωμεταξυ ηθελα να πω στη λου μας οτι και μενα ο παυλιτος ακουει σε γενικες γραμμες και καθετε και ζωγραφισει και του αρεσει και καθετε και ξεφυλιζει παραμυθια βεβαια υπαρχουν και στιγμες που εκτροχιαζετε αλλα οκ ολα στο προγραμμα ειναι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

εγώ έχω επιλέξει ήδη αξεσουαρ ο μπαμπούλης όμως όλο και κάτι ψωνίζει.....

άσε έχω τρελαθεί.......πόσο πράγματα κυκλοφορούν για κοριτσάκια....

εγώ ούτε ζωγραφιστά δε τα θέλω για την πάρτη μου αλλά για την σταχτοπούτα τα θέλω όλα....

Πάντως πιστεύω πως όλα τα παιδάκια είναι ήρεμα απλά είναι στιγμές που εκτροχιάζονται όπως είπες....

εμένα πάντως είναι πολύ φοβιτσιάρης να το πω?δειλός να το πω?δε κάνει τρέλες.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχ ασε πας σε μια βιτρινα βλεπεις 800 κοριτσιστιστα και για τα αγορακια 10 πραγματα λες και ειναι απο αλλο πλανητη

εμενα παλι δεν ειναι καθολου φοβιτσιαρης σε τιποτα ακομα και στο σκοταδι μια χαρα τα παει γενικα δεν εχει αισθηση του φοβου καθολου ομως κοιτα να δεις ενω ειναι πολυ συνεργασιμος με ακουει και τα λειπα στη πεθερα μου ειναι αλλο παιδι οχι οτι κανει αταξιες αλλα ειναι αισθητη η παρουσια του λες και του εχει ς γεμιση της μπαταριες στη μαμα μου ειναι ψιλονορμαλ σαν και εμενα δλδ καλα εκει που εκτροχιαζετε τελειως ειναι οταν παιζει με παιδακια που κανει οτι και τα υπολοιπα παιδακια και αυτο πιστευω γινετε επειδη δεν εχει παιδακια να παιξει και τα δικα μας τα παιχνιδια δεν ειναι τα ιδια τι να πω παντος ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τη συμπεριφορα του γενικοτερα και εξω οταν βγαινουμε του αρεσει να καθετε στο καροτσι και να πηγαινει δεν ειναι απο τα παιδακια που θα θελει να κατεβει απο το καροτσι και να τρεχει ακι να κανει διαφορα βεβαια αν κανεις το λαθος και του αφησεις περιθωρια βεβαια θα κανει τρελες αυτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εμένα φοβάται να κάνει νέα πράγματα...δεν έχι φόβους ύψους,σκοτάδι....

από την άλλη πάντα περπατάει ή τον φοράω (σπάνια πλέον).....

πάω ξύπνησε πάμε για μαμ και παιχνίδι,,,,θα τα πούμε...πολλά πολλά φιλάκια..

cIhqp3.png

9knMp3.png

επιτελους κινηση το καφε μας!!!!!χαρα μου θα σε παρω τηλ να μαθω τα νεα σου...

της χριστινας το τηλ δεν το εχει καμμια?θα εχει γεννησει μαλλον αφου εχει μερες να φανει....

στεγια μου σχεδον εφτασε και η δικη σου ωρα...ποτε περασε καλε ο καιρος???με το καλο!!!

οι υπολοιπες τι κανετε?εμεις τωρα ημαστε μια χαρα προσπαθω να τον προσεχω αλλα δεν πιανεται και ευκολα αυτος και δεν ακουει και ευκολα εμενα δεν το λες ευκολο παιδι μαλλον ανταρτη και ταρζαν που λεει και αυτος ειναι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τι κανετε μπουμπουκια μου?συγκρινετε τα εμβρυακια σας?ρε συ στελλα δεν θυμομουν οτι ειχες κανει ολοκληροοοο παιδι....... εμενα ειχε βγει μισαδακι 2720.(τουλαχιστον ευτυχως γιατι βηκε ευκολα)

ρε παιδια ολες αυτες οι κοπελες οι φιλες μας που εμπαιναν καποτε τι εχουν απογινει?¨και το μαρακι που το ξεχασα (μπραβο στελλα),μα που ειναι?ενα στιγμα δωστε μας .....αχαχ

παει οταν η γυναικα γινει μανα ξεχναει απο που ξεκινησε (απο εδω που γραφαμε ολημεριως της μερας)

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...