Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

Κοριτσι μου καλησπέρα!!!! Καταρχάς χαίρομαι πολυ που έφτιαξε το σπερμα, εύχομαι και σε περαιτέρω βελτίωση!!! 

Και δευτερον μολις ετοιμαζομουν να γραψω κ εγω.. ειμαι στη ιδια φαση κ εγω μετα την περιοδο που έρχεται θα κανω μικροβιωμα και μετα απο λιγες μερες υστεροσκοπηση.. αλλα ρε κοριτσια πειτε μου γιατι θα τρελαθω!!! Γινεται διαγνωστική υστεροσκοπηση χωρις μεθη;; Μου ειπε η μαια του γιατρου οτι θα γινει στο ιατρείο και θα παρω ενα απλο παυσίπονο..   όπου και να διαβασω αναφερει οτι δεν γινεται χωρις μεθη.. τους παιρνω να τους ρωτήσω τωρα μηπως μπερδευτηκε η μαια αλλα δεν τους βρισκω.. στην επεμβατικη λεει θα μου κάνουν μεθη...

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου αγαπημενα?κοιμαστε ολες τουτη την ερμη ωρα ε?ειστε καλα?

χριστινα μου εισαι ετοιμη για την αφιξη του πανεμορφου?αχαχαχ θα ηθελα και εγω πολυ αλλο ενα αλλα δυσκολο με την κατασταση αυτη?πολυ λυπαμαι που ειναι απαγορευτικο .

στελλα πως ειστε ?αννια εσεις?χαρουλα την πεμπτη δεν ειπες θα πηγαινες γιατρο?γιατι δεν μας εχεις γραψει νεα κοριτσακι μου?

λου μου και εγω ειμαι πολυ ερωτευμενη με το μικρο τσακαλι .ειμαι σιγουρη οτι δεν εχεις φτασει την κατασταση την δικια μου.ενα θα σου πω κοιμαται καθε βραδυ μαζι μας στο κρεβατι.κολλητααααααα κεφαλι με κεφαλι λες και ανταλλασουμε σκεψεις.εχει και μια τρελα με την επαφη του δερματος δηλαδη........... αν δει την κοιλια μου η την πλατη μου (και του μπαμπα του) βαζει το χερι του μεσα στο παντελονακι ξεκουμπωνει το φορμακι του,το σηκωνει και ερχεται και μου τριβεται με την κοιλιτσα του .μπορει να κατσει και να τριβεται και μιση ωρα,αφου το πρωι αν δεν μπορω και δεν θελω να σηκωθω απο το κρεβατι ξαπλωνω μπρουμητα σηκωνω την μπλουζα μου και ερχεται αυτο το ξυπνητηρακι και μου τριβεται ασταματητα.αν δεν ανοιγω τα ματια μου φωναζει μαμααααα μαμαααααα απωωωωωω (σαγαπω) μαγικη λεξη ομως ετσι?με την μια τα ανοιγω και τον τσακωνω χαχα.

για το καπεταν φασαριας που ελεγες λου μου ενα θα σου πω..... τα εχω παιξειιιιιιιι ολη μερα φωναζω και αυτο οταν με δει οτι τρελενομαι ερχεται κοντα και που κανει γελια με μια φατσα τρελη και το απωωωω φυσικα."ασε σου λεωωωω εχω σκασειιιιιιιιιιιιιιιιιιι"

και εγω σε οσους λεω οτι δεν θα το αγαπουσα τοσο πολυ ενα δευτερο παιδακι μου λενε οτι λεω μαλακιες αλλα και εγω αυτο νιωθω.ολα αυτα τα μοναδικα που εχω ζησει με αυτο το μικρο ανθρωπακι μου,εχω παθει εξαρτηση τρελη δεν τον αφηνω σε κανενα και παντα οποιος βλεπει εμενα βλεπει και την "ουριτσα μου" ή το "βαλιτσακι μου" ετσι με ελεγε ο συγχωρεμενος ο μπαμπας μου.δεν παω πουθενα χωρις το βαλιτσακι μου.η αληθεια ειναι οτι ειμαι το τριτο παιδι και η αδυναμια που μου ειχαν δεν την ειχαν για τα αλλα μου αδερφια και ξερετε γιατι ?οι γονεις μου παντρευτηκαν με συνοικεσιο και απο οτι μου ελεγε η μαμα μου μετα ηρθε ο ερωτας σε εμενα ηταν στο απογειο τους,5χρονια εγγαμου βιου.εγω παλι που ηθελα κοριτσι με τρελα τωρα το πιστευεις οτι και μονο 10 αγορια να εκανα δεν θα με ενοιαζε.μηπως με εχει πιασει λογοδιαρροιια ενω ολες κοιμαστε?παω και εγω.καλο ξημερωμα σε ολες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!

Γεννήσαμε λέτε? Χριστινιώωωω κάθε μέρα σε σκεφτόμαστε!

Λορετάκι έχεις δίκιο, εμένα από 5,5 μηνών ήταν ταλιμπανάκι! Κι ο δικός σου ο όμορφος σε είχε καλομάθει! Χεχε! Για την άλλη τη Ρηνιώ τι να πω, κεραυνοβολήθηκε εξ΄αρχής με το Μπιλάκο της και καλά έκανε!

Όσο για τα δεύτερα, κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία, η αλήθεια είναι ότι λόγω πίεσης χρόνου ίσως δεν προλαβαίνεις να το χαρείς όσο θα ήθελες ωστόσο τα συναισθήματα παραμένουν τα ίδια, να μην πω ότι μεγαλώνουν και για τα δύο βλέποντας τη μεταξύ τους σχέση!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε???

εγω περασα λιγο περιεργα ολες αυτες τις μερες που εχω χαθει ειχα καποια ιωση μαλλον και μου προκαλουσε ταχυκαρδια και δυσπνοια πηγα νωριτερα το γιατρο γιατι εκεινη την ημερα που επαθα αυτο ηταν να παω στο νοσοκομειο για τη δυσπνοια και πηγα πρωτα να με δει μηπως ειχαμε εξωμητριο αλλα τελικα ολα οκ μου εκανε ο γυναικολογος μια ενεση και σιγα σιγα μου περασε μετα απο αυτο και αυτο αρχισα να γινομαι καλα εδω και μια βδομαδα εχω μπουκωμα μιλαω σαν ταλικερης και ποναει και ο λαιμος μου ευτυχως δε κανω πυρετο τη πεμπτη θα ξαναπαω στο γιατρο να με δει μεχρι στιγμης ολα καλα νεα απο πεμπτη σας φιλω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γεια σας !!

χαρουλα περαστικα!ασε με τις τα χυκαρδιες εγω δεν ξερω καθολου τι θα κανω.τα εχω παιξει και το ιδιο και ο καλος μου.τον εχω πριξει.εγω μαλλον θα πρεπει να παω σε κανενα ψυχιατρο γιατι δεν παει αλλο οσο παω και χειροτερα.

ο γιατρος τι ενεση σου εκανε?ευχομαι ολα να πανε τελεια.

μαρινακι τι κουκλιτσα δημιουρησατε?επιτυχια η συνταγη !!μπραβο σας.

οσο για την χριστινα σαν να μου μυριζει χριστινομωρακι αγορακι.λετε?

λεναλ πρινσι αγγελικουλα εσεις που ειστε ?ολα καλα?

γιαννουλα τι κανεις?τι εγινε με τα αποτελεσματα των εξετασεων?

στεγια και εσυ μαυρη πετρα ε?γιατι ρε κοριτσακι ?να μην μαθαινουμε τιποτα πια?

γλυκουλα το μικρακι ειναι ενταξει τωρα?τα ξεπερασατε τα προβληματα?

τζεσικακι που μου την εχεις κρυμμενη την νυφουλα μου?τι κανετε?

μανιταρακι μου και εσυ εξαφανιστηκες εντελως?αντε σιγα σιγα θα ετοιμαζεται τα δωματια....αντε μπας και σε ξαναδουμε!

φιλια σε ολες τις αγαπημενες μου.

4ywWp2.png

Κοριτσάρες μου χαίρετε!!!

Τι μου κάνετε?

Αχ πόσο χαίρομαι όταν βλέπω μεγάλα μνμ!!!!να έχουμε να διαβάζουμε ντε!!!

Εμείς είμαστε όλοι καλά απλά κάνω λίγο δίαιτα οθόνης στον μικρό...Κόψαμε επιτέλους την τιβί!!!!Είχε φάεο κόλλημα με τις διαφημίσεις...Πλέον δεν ανοίγω ούτε τηλεόραση ούτε πισί...Μόνο το ράδιο και δώστου χορό....

Όταν πέφτει για ύπνο θέλω και εγώ να κοιμηθώ όποτε σας απαρνήθηκα,σήμερα όμως λέω ΟΧΙ θα μπω να διαβάσω τουλάχιστον πως είναι τα κοριτσάκια μου και οι αγορίνες μου!!!

Λέτε το Χριστινάκι μας να έκανε τον μεγάλο της έρωτα?Πόσο θα τρελαθεί όμως εεε?Εδώ εγώ που ήθελα πάλι αγόρι έχω τρελαθεί!!!!!Περιμένω πως και πως την Σταχτοπούτα μας!!!

Ο Γιάννος κορίτσια μου είναι στην κατηγορία των παιδιών που αναφέρατε δηλ διαβάζει,ζωγραφίζει και ακούει..Βέβαια υπάρχουν και οι στιγμές της τρέλας όταν τον πιάνει το εξτρεμιστικό του!!!

Τρώμε πολύ,τρέχουμε,γελάμε,μιλάμε όταν θέλουμε,χορεύουμε και τραγουδάμε και έχουμε τρέλα με ότι έχει ρόδες....

έχουμε ήδη 4 ποδήλατα και αναοβοκατεβαίνει κάνοντας από μια βολτα σε όλα και τούμπαλιν....Ζωή να έχουν τα παιδάκια μας τον κοιτάζω και δε το πιστεύω πως αυτό ήταν κάποτε στην κοιλίτσα μου!!

Και τώρα που είπα κοιλίτσα παραμένει ΠΟΛΥ τρυφερός...Όλο μιλάει και φιλάει την κοιλίτσα και αχ κορίτσια μόνο που τον βλέπω λιώνω γιατί σε αυήν την εγκυμοσύνη τα δικά μου χάδια αντικαταστάθηκαν με τα χαδάκια και φιλάκια του Γιάννου!!!

Σιγά σιγά θέλω να ετοιμάσω τα πράγματα....Βλέπετε ο τρελαμένος μπαμπούλης πάλι δεν κρατιέται και τσουπ όλο ψωνίζει στην Σταχτοπούτα μας..

Αλλά προηγείται να φτιάξω το δωμάτιο του Γιάννου το οποίο για την ώρα είναι σιδερωτήριο,αποθήκη,γραφείο για το πισι,παιχνιδάδικο οπότε με τίποτα δε θυμίζει παιδικό δωμάτιο...

Αύριο μεθαύριο θα πάμε στον γιατρό καθώς έχουμε πάνω από μήνα να την δούμε...

Τώρα στα δικά σας...

Χαρά μου περαστικούλια καρδιά μου αμάν πια αυτές οι ιώσεις(εμείς δόξα το Θεό γλυτώσαμε)αλλά όλοι άρρωστοι είναι...Τι κάνει ο Παυλίτο και η κοιλίτσα?πολλά πολλά φιλάκια και χαδάκια...

Αννια μου γλυκιά μανούλα είσαι καλά?Μπες να μας πεις και εσύ τα νέα σου...Πολλά πολλά φιλάκια στα μουτράκια σου και στην κοιλίτσα χαδάκια...

Λορεττάκι μου σου εύχομαι σύντομα να έρθει να εγκατασταθεί ένα σποράκι στην κοιλίτσα να δείς τι υπέροχο πράγμα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη....Φιλάκια στον Αργυράκο μας...

Ειρήνη τι να πω για τον έρωτα σου?¨ολες ερωτευτήκαμε αλλά δε κάναμε έτσι...χαχαχχαχαχα να μου τον φιλήσεις...

Μαρίνα τσίμπησα και εγώ και πίστευα πως τσούκου τσούκου το παλεύεις για 3!!!!Γιατί όχι βρε?εγώ πάντως θέλω τουλάχιστον 3!!!

Αλήθεια τις προάλες σκεφτόμουν και εγώ το μανιταράκι μας,την Τζες,την Πρίνσυ,το Μαράκι,νουνου,ελένη και όλες τις υπόλοιπες που έχουν χαθεί...

για την ώρα σας στέλνω σε όλες σας πολλά πολλά φιλάκια και πολλές αγκαλίτσες....εδώ γύρω θα είμαι.....χαχαχχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε κορίτσια μπήκα και σας έδιωξα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι εδώ είμαι..........................

Χαράαααααααααα μου τι κάνετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αχ θα το δείτε σήμερα?

με το καλό...και εγώ έπρεπε να πάρω τηλ τον γιατρό να πάω αλλά το ξέχασα......αυτή η εγκυμοσύνη περνάει αέρα.....

είμαι 27 εβδ και 2 μέρες.. Μπήκα στον έβδομο......!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

α καλα το τικερακι σου δεν το ειδα καν παει εκτος απο το μυαλο δε βλεπω κιολας χαχχαχχα

σημερα ειναι η δευτερη φορα τη πρωτη ηταν οταν ημουν αρρωστη που πηγα και ειδα μια κουκκιδα εντωμεταξυ εμενα μου εχει φανει αιωνας μεχρι τωρα νομιζω δε περναει καθολου. τυχερη εισαι εγω θα φαω παλι ολο το καλοκαιρι τουρλα αλλα χαλαλι του τι να κανουμε. ποσα γραμμαρια ειναι η σταχτοπουτα?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Πάτα επάνω....είχα ίδιο και στον Γιάννο!!!

Πριν 1 μήνα και κάτι για την ακρίβεια 10 /2 ήταν 497 γρ..... πιστεύω να πάμε αύριο να την δούμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ο Γιάννος γεννήθηκε μεγάλος...

3860 γρ και 57 εκ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...