-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 58 λεπτά , Blu24 είπε:
Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂
Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!!
επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;Κοριτσι μου καλησπέρα!!!! Καταρχάς χαίρομαι πολυ που έφτιαξε το σπερμα, εύχομαι και σε περαιτέρω βελτίωση!!!
Και δευτερον μολις ετοιμαζομουν να γραψω κ εγω.. ειμαι στη ιδια φαση κ εγω μετα την περιοδο που έρχεται θα κανω μικροβιωμα και μετα απο λιγες μερες υστεροσκοπηση.. αλλα ρε κοριτσια πειτε μου γιατι θα τρελαθω!!! Γινεται διαγνωστική υστεροσκοπηση χωρις μεθη;; Μου ειπε η μαια του γιατρου οτι θα γινει στο ιατρείο και θα παρω ενα απλο παυσίπονο.. όπου και να διαβασω αναφερει οτι δεν γινεται χωρις μεθη.. τους παιρνω να τους ρωτήσω τωρα μηπως μπερδευτηκε η μαια αλλα δεν τους βρισκω.. στην επεμβατικη λεει θα μου κάνουν μεθη...
-
Cafe Ιανουάριος 2010
-
Θέματα
-
- 7.701 απαντήσεις
- 936.867 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.040 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.765 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.162.400 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.083 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.701 απαντήσεις
- 936.897 εμφανίσεις
-
- 1.073 απαντήσεις
- 42.851 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 226 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 9.956 εμφανίσεις
-
- 1.785 απαντήσεις
- 227.382 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 987 απαντήσεις
- 52.898 εμφανίσεις
-
- 966 απαντήσεις
- 98.929 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 240 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 24.708 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 19.296 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα