Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εγώ πήρα καινούριο τζίν, ένα φόρεμα, ζακέτες και μπλούζες...δε μπορώ να κυκλοφορώ με φόρμες και κολάν...δε με βλέπω να χάνω εύκολα τα κιλά, τουλάχιστον να έχω ένα ρούχο να βάλω...

Οι μπλούζες μου με ψιλοχωράνε...κάτω είναι το θέμα...τα πιο φαρδιά μου τζίν ίσα ίσα ανεβαίνουν...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η λεκανη μας ειρηνακι θα μαζεψει γυρω στους 9-10μηνες μη σου πω κ χρονο αναλογως τα κιλα που εχουμε παρει...αχ κοριτσια στην πρωτη γεννα μπηκα στα τζην 3βδομαδες μετα τωρα 2μηνες κ εχουν περασει κ δεν χωραω σε κανενα παντελονι...βαρεσα και 100κοιλιακους πριν μπας και σφιξω γιατι το χασαμε το κορμι πατριωτη...

για το χρωμα στις μπομπονιερες σκεφτομαι κατι σε χρυσο,τοαπαλο βεβαια μην ειμαστε κ σαν γιουφτοι...θα καταληξω πρωτα στο νυφικο και μετα στο στολισμο...ειρηνη αυτα τα παντατιφ τι ακριβως ειναι??πρωτη φορα τα ακουω,κ κατι αλλο δεν μου αρεσουν τα κουτια μπομπονιερες καθολου..

:-D

Loretta νομίζω με το μικρό πρέπει να βρείτε νια χρυσή τομή! Όσο αντέχεις θα του κάνεις τα δικά του αλλά σιγά-σιγά μεγαλώνοντας θα μπείτε σε μια ψιλοσειρά! Δε σου λέω να το αφήνεις να κλαίει αλλά όλο και να δοκιμάζεις να τον αφήνεις στο κρεβατάκι του για λίγο κι ας μην κοιμάται. Πού θα πάει σιγά-σιγά θα κάθεται και από λίγο!

Ειρηνάκι, όντως υπερθερμάνθηκε το μικράκι σου! Με τα τερτίπια του καιρού όμως μπερδευόμαστε όλοι!

mGKop3.png60Jvp3.png

ρε παιδια δεν ξερω τι σκατα. παλι τωρα που του εβαλα εχει 37,2.αλλα ειναι και ζωηρος και δεν δειχνει να εχει ,δεν ειναι ζεστος.τι γινεται?τι μπορω να κανω.δεν θα ηθελα να δωσω ντεπον.υπαρχει καμια περιπτωση να μην δειχνει σστα το θερμομετρο υδραργυρου?στο ηλεκτρονικο μουτ βγαζει36.9

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη η παιδίατρος μου είπε πάνω από 37,6 θεωρείται πυρετός σε τόσο μωρό! Αν είναι ζωηρό, θερμομέτρησε αργότερα και αν έχει ανέβει δίνεις διαφορετικά απλά περιμένεις.

mGKop3.png60Jvp3.png

μου ειπε ο παιδιατρος απο 37.5 και πανω να δωσω(χτες τον ειχα παρει).ειμαι σε διλλημα.ο καλος μου μου λεει να δωσω του δωσω προληπτικα για να μην ανεβασει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη ιδεα.παω να του ξαναβαλω να δω τι γινεται.μακαρι να ειναι καλη η νυχτα μας και σε σας και σε ολον τον κοσμο

4ywWp2.png

τι κακο κι αυτο μολις μπαινω να εξαφανιζεστε/

δεν εχω ψειρες λεμε...παω στο παλιο παρεντς να διαβασω για τους πολυτεκνους.

Μανιταρακι για τους πολυτεκνους να πας στο πολυτεκνοι.gr,εχει τα παντα,εγω εγινα μελος γιατι εχει πολλες πληροφοριες αλλα αν θες και κατι να με ρωτησεις ισως να ξερω.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ρε παιδια δεν ξερω τι σκατα. παλι τωρα που του εβαλα εχει 37,2.αλλα ειναι και ζωηρος και δεν δειχνει να εχει ,δεν ειναι ζεστος.τι γινεται?τι μπορω να κανω.δεν θα ηθελα να δωσω ντεπον.υπαρχει καμια περιπτωση να μην δειχνει σστα το θερμομετρο υδραργυρου?στο ηλεκτρονικο μουτ βγαζει36.9

Ειρηνακι μου καλημερα,σε τοσο μικρα μωρακια το 37,2 ειναι φυσιολογικο και δε σημαινει τιποτα μην ανησυχεις.Οσο για τις μπομπονιερες κι εγω στην 2η κορη κουτακια ειχα τα ειχε φτιαξει η μαμα μου και μοιαζουν πολυ με το σχεδιο 6 στο συνδεσμο που εχεις βαλει στην προηγουμενη σελιδα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα λοιπον κι απο μενα.....Κελακο δε πιστευω να εφυγες με τετοιο ψωφοκρυο;;;

Ολα καλα δοξα το θεο..αυριο φευγει ο αντρουλης μου και ειμαι λιγο στεναχωρημενη,ευτυχως θα μεινω στη μανουλα μου γιατι προβλεπεται να εχω πιο πολυ γκρινια και απο το μωρο αυτες τις μερες!Χτες πηγαμε εξω φαγαμε με τον μεγαλο και περασαμε τελεια!Σημερα δε τον εστειλα σχολειο γιατι δυο συμμαθητες του αρρωστησαν το σουκου με γαστρεντεριτιδα και δεν το ριψοκινδυνευω...αλλωστε αυριο φευγω και εγω οποτε ο μεγαλος σχολειο παλι απο βδομ!Ειρηνουλα μου δεν ειναι υπολογισιμος ο πυρετος αυτος..εγω ξερω απο 38 και πανω...καλυτερα να του κανεις ενα μπανακι αρα να του δινεις ντεπον!Φιλακιαααααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα Ελενακι,που να παω οντως μ'αυτο το ψωφοκρυο.Ασε που ειμαι αρρωστη και δυστυχως ειναι και το μωρακι μου συναχομενο οποτε δε μπορει να κοιμηθει καλα κι αυτο.:(Ο ενας κολλαει τον αλλο εδω μεσα.Δηλαδη 3 μερουλες θα σε χασουμε;;;Εχει η μαμα σου νετ;;τι ειπα τωρα ε;;:mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...