Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

εδώ πολύ πολύ κρύο χιόνι δεν έχουμε πιάσει φέτος!!!!

Ετοίμασα κρεατόσουπα ζεστή ζεστή...Τι κάνετε?

πολλά πολλά φιλάκια...

Χριστινάκι μπας και έσκασε μύτη ο γιός?

Σήμερα γιορτάζουμε 3 φορά την επέτειο γνωριμίας με τον άντρα μου αλλά κλείνουμε 12 χρόνια...;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!! Όχι δεν έσκασε ακόμα μύτη ο γιος αλλά τον περιμένουμε οσονούπω!

Χαρουλίτα μαςςςςς.... τέλεια τα νέα σου!!!!! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!! Οι υπόλοιπες εγκυμονούσες καλά;; Στέγια φουσκώνεις, φουσκώνεις;;

Tα άλλα κορίτσια;; Χαθήκαμε ή μου φαίνεαι;

PCqNp2.png

Τι κάνετε Χριστινάκι μου όλα καλά?

ετοιμάζεστε εεε?

η Αριάδνη ανυπομονεί για τον μπρόδερ?

Ξαναμπαίνω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσάκια μου!

χάθηκα ε;;;;

εσείς να γραφετε και γω θα επανέλθω!

Χαρά μου τέλεια νέα. με το καλό.

Χριστινάκι μου μ'ενα πονο σου ευχομαι. Θα τρελαθείς με το αντρακι σου!

Οι υπολοιπες εγκυουλες καλά διαβάζω ε;

Εμείς ψάχνουμε παιδικό σταθμό και μάλλον βρήκα εναν τέλειο αλλα΄λίγο ακριβό. 400 ευρώ με λεωφορείο.

Ο αργυράκος ήταν αρρωστος αλλά τώρα καλύτερα.

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας φιλενάδες!!! Βλέπω κίνηση και χαίρομαι! Εμείς καλά είμαστε, είχαμε πάει Γιάννενα τις απόκριες και περάσαμε πολύ όμορφα στα πάτρια εδάφη! Τα παιδιά έδωσαν ρέστα, απόλαυσαν τα ζώα πρώτα απ' όλα, αλλά και τους μασκαράδες, τα τοπικά έθιμα και φυσικά αρκετό χορό! Και η Μαριαλένα δεν ήθελε αρχικά τη στολή της, ήταν μελισσούλα με μια πολύ όμορφη στολή που μας είχαν δανείσει, αλλά από την περασμένη εβδομάδα που είχαν αποκριάτικο πάρτυ στο σχολείο την ήθελε συνέχεια! Αυτά τα δικά μας!

Χριστινάκι πότε λες να σκάσει μύτη ο μπεμπούκος? Πώς αισθάνεσαι εσύ?

Πολύ χαίρομαι που οι εγκυούλες στην παρέα μας αυξάνονται!!! Μπράβο κορίτσια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Κελάκο να σε χαιρόμαστε!!!!

XroniaPolla213.gif

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Εμείς τέλεια!!!!

Σήμερα πήγαμε βόλτα στο παρκο από τις 11 και με το ζόρι γυρίσαμε στις 2:30!!!

Πέρασε πολύ τέλεια ο εξτρεμιστής μας...

εγώ έτρεχα από πίσω του..αυτός εξερεύνησε κάθετι στο πάρκο...αχ τι όμορφες μέρες.........πού είστε οι υπόλοιπες?

άννια μπες να μας πεις τα υπέροχα νέα σου από την αυχενική...

χριστινάκι πως πάς?κοντεύεις εεε?με το καλο κοριτσάρα μου

χαρά μου πως είσαι να ξεκουράζεσαι καλά εεε?πολλά πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας!!!πολυ ησυχια εχει πεσει εδω η μου φαινεται?

πως ειστε?εμεις κρυωμενοι ακομα και εχω απογοητευτει!!!!βαρεθηκα να ειμαι συναχωμενοι.....

χαιρομαι που οι εγκυουλες ειναι καλα χριστινακι μεχρι ποτε περιμενεις?να ερθουμε να σε δουμε....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

:roll: :roll: :roll::roll: :roll: :roll::roll:

:roll::

:roll:: :roll:

:roll:

:roll: κανεις ?τιποτα?τι εγινε κοριτσια αυτο ηταν?τι εγινε μηπως προσπαθειτε ολες να ξαναμεινετε εγκυες να προλαβεται ........... Ας ελπισουμε οτι ειστε ολες καλα και προσπαθειτε.χριστινα που εισαι μηπως να αρχισουμε να σου ευχομαστε ?φιλια σε ολες τις φιλεναδες.

:roll

4ywWp2.png

Καλημέρα και από μένα κορίτσια είμαστε καλά την παρασκευή έκανα την αυχενική όλα τέλεια είναι δόξα το θεό προχωράμε κανονικά!!!!Απλά λίγο το ζαχαρο τσιμπημενο αλλα εκανα σημερα ξανα εξεταση θεονηστικη για 12ωρες και θα δουμε το απογευμα που θα παρω τα αποτελεσματα!!!!!Εχω τον μικρο με μυξες και βηχα απο το Σαββατο και εγω το σκ το περασα με ψυξη απο τον αυχενα μεχρι την ωμοπλατη δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω!!!Ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!Χριστινακι ποτε με το καλο γεννας???Χαρα εσυ τι γινετε??Πηγες γιατρο???Στελλα εσυ ολα καλα με την μπεμπα ε??

:-D

να'μαι και γωωωωω!!!!

χαθήκαμε βρε κορίτσια..τι μου κάνετε; εγώ καλά! Κυνηγάω έναν μικρούλη όλη μέρα. Πήγαμε χθες στη ΧΑΝΘ και όλα τα παιδάκια ήταν ήσυχα, ζωγράφιζαν και τραγουδούσαν και χόρευαν και ο Αργυράκος ανέβαινε πάνω στα θρανία και όταν βαριόταν άνοιγε την πόρτα και έφευγε. Αχ τι τράβηξα. Με κοιτούσαν όλες οι άλλες οι μαμάδες με λίγη λύπη. Αλλά τις έχω γραμμένες. Δεν αλλάζω τον Αργυράκο μου με τίποτα και ας μου βγάζει το λάδι...

Εγώ πάντως ειρηνάκι μου προσπαθω...προσπαθώ...προσπαθώ. Ελπιζω να μη μείνω στην προσπάθεια!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Αραγε γέννησε η Χριστινα μας?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γεια σας ζουζουνομαμάδες! Τι μου κάνετε?

Εμείς περνάμε οικογενειακώς μια ιωσούλα αλλά φέτος φτού φτού γενικά μας έχει πάει καλά από ιώσεις. Η μικρή μου...χα ένας θηλυκός Αργύρης! Θα μας τρελάνεις όμως ρε Λορετάκι υπάρχουν 2χρονα που κάθονται και ζωγραφίζουν ήσυχα κι ωραία? Πρόσεχε τι θα απαντήσεις, θα πηδηχτώ από το παράθυρο! Εγώ πέρασα από το σχολείο της μικρής σήμερα, η δασκάλα μου αποκάλυψε ότι αποκτήσαμε τον πρώτα μας φίλο, ένα Γιωργάκη που σκαρφίζονται εναλλάξ ή και ταυτόχρονα σκανδαλιές! Επίσης, από πείσμα όπως μου είπε κι εκείνη, καλά πάμε από το αν θα πάμε τουαλέτα μέχρι ποιά μπλούζα θα φορέσουμε!

Χριστινάκι πού είσαι που έχουμε αγωνία??????

Άννια μπράβο που όλα καλά με την αυχενική! Μήπως είδατε και το φύλο? Ή να κάνουμε μαντεψιές? Εγώ λέω αγόρι!

Φιλάκια σε όλες!

Αααα Ρηνιώ για να μην αναρωτιέσαι, εγώ τσούκου, τσούκου καλέεεε γι αυτό που λες....

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Ακόμα εδώ είμαιιιι!! Τι κάνετε;; Σήμερα πήγαμε στο γιατρό...όλα καλά και αναμένουμε!

Μαρινάκι δεν το κατάλαβα αυτό το 'τσούκου τσούκου'....δηλαδή?? δηλαδήηηη?? ;)

PCqNp2.png

Ωχ Χριστινάκι παρεξηγήθηκα...δεν εννούσα τσούκου-τσούκου δηλ. σιγά-σιγά, αλλά τσούυυυκου, όοοοοχι! Χαχαχα! Από μέρα σε μέρα περιμένουμε το μπεμπάκι ε? Με το καλό, με έναν πόνο!

mGKop3.png60Jvp3.png

χριστινακι μου να μπαινεις για να μας ενημερωνεις....αντε με το καλο να ερθει ο μπεμπης!!!

μαρινακι και παλι δεν καταλαβα τι εννοεις!!!ειμαι και ξανθια!!!χιχιχι...και ωραιοτατη η μαριαλενα με τον φιλο της μια χαρα τα παει....

εμεις καλυτερα επιτελους ημαστε και σημερα πηγαμε βολτα αφου ειχε καλη ημερα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Nα'μαι και γω..

κυριακή βράδυ, ο Αργυράκος κοιμήθηκε αφού μας έβγαλε λίγο την πίστη. Κορίτσια ζωήρεψαν τα δικά σας; Για τη Μαρίνα ξέρω... αλλά Μαρινάκι μου η δικιά σου ήταν ζωηρή από "κουνια". Εμάς ησυχούλης στην αρχή και τώρα καπετάν φασαρίας. Και ναι υπάρχουν δίχρονα που κάθονται ήσυχα και ζωγραφίζουν, παιζουν όργανα, χορεύουν και σταματάνε όποτε τους πεις... μπουχουχουχουχου...Μαρινάκι με τον παιδικό είδες διαφορά στη μικρή; ησύχασε λίγο; Εγώ έχω ελπίδες ελπίζω όχι φρούδες. Πάντως και γω νόμιζα οτι τσουκου τσουκου (σιγά σιγα δηλαδή) προσπαθείς. Αλλά για τρίτο ποιος έχει κουράγιο...Μόνο η Αννια!!!!! που είναι μικρή και τριανταφυλλένια. και κάτι άλλες που κάνανε και 4...

Ελενη μου πως είναι ο μικρός; καλύτερα; αννια λες να κάνεις πάλι γιο; εσύ τι θέλεις;

Χριστινάκι μου αντε μ'ενα πόνο...Αχ ο γιος θα σου πάρει το μυαλό. Σήμερα κορίτσια σκεφτόμουν το αγοράκι μου και πραγματικά ένιωθα όπως όταν ήμουν ερωτευμένη στο γυμνάσιο. Ξέρω δε πάω καλά αλλά καπου πρεπει να τα πω...Μεγάλη τρέλα λέμε...Αχ εγώ τον καλοέμαθα και τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι οτι το δεύτερο αποκλείεται να του έχω τόση αδυναμία. Ειδικά αν είναι κορίτσι...ντροπή αλλά έτσι νιώθω.

Πείτε κανα νέο. Χάσατε κανένα κιλό οι μή εγκυμονούσες; Εγώ όχι, τα χάνω και τα βάζω και είμαι μπαζο...

Ειρηνάκι μου τι κάνεις; οι υπολοιπες; στελλίτσα;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...