Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!!

χαρα μια χαρα θα εισαι! θα συνεχισεις στον ιδιο γιατρο?οσο για τα κιλα να προσεχεις να μην παρεις πολλα.οχι οτι σου φαινοντουσαν τα προηγουμενα....μια κοιλιτσα ηταν μονο

κοριτσια δεν την παλευα και σας βαζω ενα βιντεακι που εχει πολυ γελιο

EVwlMVYqMu4

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χαχαχαχαχαχΕιρήνη πολύ καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ολα καλά.......ο Γιάννος κοιμάται,ο μπαμπούλης δουλεύει και εγώ βαρίεμαι μόνη....

λέω να πάω σιγά σιγά,,,,

αύριο θα πάμε σε εκδηλώσεις εδώ στην κόρινθο και ο Γιάννος δε θέλει την στολή.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

τι εχεις παθει το παρεντς?για να συνδεθω κανω ωρες.

να πας να ξεκουραστεις για να εχει δυναμεις για αυριο.οσο για την στολη μην χαλιεσαι δεν τρεχει και τιποτα.τι ειχες σκοπο να τον ντυσεις?

4ywWp2.png

είχαμε ουου(καουμπόι,ινδιάνος,πειρατής, αρλεκίνος,παλιάτσος κα...) επιλογές μου είχαν δώσει και έτσι αποφάσισα να μη πάρουμε....

τις είχαμε δοκιμάσει αλλά σήμερα στο μαγαζί περάσανε παιδιά μασκαρεμένα(μεγάλα με φοβιστικές μάσκες..) και φοβήθηκε...οπότε αύριο μας βλέπω αγκαλιά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

και εγώ δε πήρα γιατί λέω και αυτές καινούργιες έιναι και θα δούμε και αν θα ντυθούμε....

Α η στολή καουμπόι ήταν δική μου!!!!χαχαχαχα

πάω σιγά σιγά γιατί με βλέπω να κολλάω τώρα που έχω παρέα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

καληνύχτα πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!χαθηκα γιατι δεν ειχα ιντερνετ και ημασταν και ομαδικα κρυωμενοι και δεν μπορουσα καθολου!!!!αλλα χαρηκα με τα υπεροχα νεα της χαρας!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο να πανε ολα καλα θα σε παρω και τηλεφωνο μολις γινει καλυτερα ο λαιμος μου....

οι υπολοιπες καλα ειστε?αννια καλα με την εγκυμοσυνη?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??χρόνια πολλά καλή σαρακοστη να έχουμε..Καλέ που είστε όλες?Χριστίνα χρόνια πολλά πολύχρονη και με το καλό το μωράκι σας!!!!Χαρά μου τι έγινε με την χοριακή τελικά??Όλα καλά ε?

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...