Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μπράβο Χαρούλα μου, τέλεια τα νέα σου! Όλα να πάνε καλά και να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου! Εϊχα προαίσθημα ότι είσαι εγκυούλα ή ότι θα μας το ανακοίνωνες σύντομα! Πόσο μηνών είσαι?

Εμείς κατά τα άλλα καλά, ο Γιώργος μου είναι λίγο αρρωστούλης και προσπαθώ να προφυλάξω τη μικρή ώστε να μην κολλήσει! Έτσι κι αλλιώς όμως και στο σχολείο φαντάζομαι θα έχει και άλλα πολλά αρρωστούλικα! Αύριο έχουν και αποκριάτικο πάρτη και ποιός την πιάνει την ζουζούνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια χαρα σας!!!!!!

χαρα μου τι νεα ωραια ειναι αυτα?δικαιολογιμενες οι ανησυχιες που ειχες.κατι μαλλον ηξερες κυρια μου.σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!με ενα υγιεστατο μωρακι.θα συνεχισεις στον καλκακο?φιλια πολλα

μαρινακι περσστικα στον γιωργακο σας μακαρι να μην κολλησει και η κουκλιτσα.πω πω θα το ριξει εξω αυριο το μικρο σας.ελπιζω να μην εχει και τον γιωργο να την ελεγχει,χαχα

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!Τι κανετε;;Ολες καλα απ΄οσα διαβαζω...στην υγεια τουλαχιστον!Μου αλλαξανε το ωραριο στη δουλεια και πηγαινω τωρα ενναλαξ μια βδομαδα εφταμιση -τρεισιμιση και μια βδομαδα δεκα-εξι...οποτε σημερα ξυπνησα εστειλα τον μεγαλο σχολειο και εκατσα να πιω ενα καφεδακι στο παλιο καλο καφε μας.......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τετοια ωρα φυσικα τετοια λογια...μονη μου θα τον πιω...:)

Λοιποοοον να πω στη Στελλιτσα μας πρωτα πρωτα με το καλο να υποδεχτει τη κορακλα της!~!!Τυχερος ο πατερας τη πετυχε τη κορηηηηη!!Πεστου να ετοιμαστει για μεγαααααλο ερωτα λεμε!!!Χριστινακι μου αγαπη μου εφτασε ο καιρος...με το καλο να αντικρυσεις λοιπον τον αντρα της ζωης σου!!!Αννια μου προχωρας καλα ετσι;Μπραβο κοπελα μου!Χαραααααααααααα μαρηηηηηηηη εισαι εγκυαααααααααααααααα Συγαρητηρια αγαπηηηηηηηηηηηη!Αν

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εμεις ειμαστε καλα....αν εξαιρεσεις οτι ειχα τον χρηστακο αρρωστο απο τη προηγουμνη βδομαδα και μαλλον κολλησε και ο Αναστασακος μου κανε κατι δεκατα το βραδυ....Καρναβαλια δε ντηθηκαμε αν και πηραμε καινουρια στολη ...γιατι ημασταν αρρωστοι....επισης φετος ουτε το σχολειο ουτε η ομαδα του κανει χορο.......του επιασε η κριση.......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Χαράαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τέλεια τα νέα σας!!

Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοο

Ελενάκι μας λείπεις...................

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας και χαρα σας!!!!!

τι κανετε?

καλα!!!!!!!!

εμεις ?

καλα και εμεις ..........

τι αλλα πως τα περναμε?

εεε εδω τα ιδια τιποτα περιεργο,ησυχια.

αχ μπραβο.....

ναι ναι

πολυ χαρηκα που με ειδα παλι !!

πολλα φιλια !!!!!!!!!!

4ywWp2.png

Καλά είμαστε ειρήνη μου εδώ σιγά-σιγα επανέρχομαι και νιώθω καλύτερα,την πέμπτη έχω αυχενική να δω το σποράκι αν και εδώ και 2μερες έχει αρχίσει (νομίζω)και δηλώνει την παρουσία του!!!Εσείς τι κάνετε??ο μπιλακος?

:-D

Διαφημίσεις

μπραβο σας!!με το καλο να δειτε το εμβρυακι σας και να ειναι ολα τελεια.

ο βασιλακης ειναι μια χαρα ,ολη μερα μεσα στην ζουρλα.ολη μερα βολτα .καλα ειναι ........

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??

εμεις καλα λιγο ανακατωσουρες εχω αλλα οκ σημερα ημουν μια χαρα

εκανα τι τριτη χοριακη και ηταν 33 και τη πεμπτη ξαναεκανα και ηταν 91 θα κανω αλλη μια τη τριτη και σε καμια δεκαρια μερες θα παω γιατρο να δουμε και τιποτα

αυτα απο μας

αννια μου ολα καλα ε?? ευτυχως που σου περασανε αυτα τα νοστιμα παντως εγω ολο πειναω και ολο τρωω απελπισια θελω να προσεξω λιγακι μη παρω παλι 30 κιλα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΚΑλησπέραααααααααααααααααααααααααααααααα

Χαράααααααα σε πρόλαβα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αννια μου καλησπέρα!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...