Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας μελαγχοληκες μανουλες και μη!

και τι εγινε που η κατασταση ειναι ετσι?εδω επιβιωσαν ανθρωποι απο σκληρους πολεμους και θα κατσω να σκασω για αυτα?το πολυ πολυ να παμε στα χωρια και να αρχισουμε την αγροτικη ζωη.εγω δεν μασαω παρολο που τα οικονομικα ειναι πολυ σκατα.μονο την υγεια κοιταω να ειναι καλα οι οικογενεια μου και ολοι οι ανθρωποι φυσικα.

παω να φτιαξω κρεπες γιατι τις σκεφτομαι δυο μερες....

αντιαμο σενιοριτες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας βλεπω οτι ειστε ολες μες την καλη χαρα!!!!ετσι ειμαι και εγω αλλα λιγο χειροτερα γιατι ο ευθυμης ειναι τα ιδια τον αησα να περπατησει αλλα δεν ειδα βελτιωση!!!γαμωτο ποτε θα γινει καλα και θα ξαναπερπατησει?????εχω αγχωθει πολυ με την κατασταση!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Λενακι μου ελα μην στεναχωριεσαι θα περασει ειναι λιγο ταλαιπωρια για ολους και για τον ευθυμη και για σας αλλα κρατα γερα.ολα θα φτιαξουν.γκρινιαζει που δεν τον αφηνεις λασκα?

4ywWp2.png

τι γινεστε κοριτσακια?ολες ειστε στις μαυρες σας?τελικα μηπως εγω ειμαι αλλου ντ'αλλου?

τελος παντων.ευχομαι να ειστε ολες μια χαρα.

χριστινακο που εισαι ?πως παει?ολα τελεια?

στελλιτσα εσεις ολα καλα?

αννια η δικη σου εγκυμοσυνη πως ειναι?εχεις τιποτα αδιαθεσιες?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

μα που ειστε ολες ?διακοπες κανετε?

ααααα μου παιζεται κρυφτουλι?θα φταιω αν ερθω αυριο το πρωι εξω απο το σπιτι σας και οποια βλεπω να βγαινει να τις τραβαω το τσουλουφι?αχχχχχ

το καλο που σας θελω να δωσετε στιγμα.

να σας πω και ενα αστειο (τσατσιά).το βασιλακη μου ηθελε ντε και καλα να δοκιμασει coca cola.τα περισσοτερα παιδακια που ξερω και εχουν δοκιμασει coca cola θελουν να πινουν συνεχεια (οποτε την βλεπουν εννοω).οταν αφηνω κατι φαγωσιμο παει το σκατιαρικο κρυφα (απο οτι νομιζει και το τρωει ή πινει)με ειδε που επινα λοιπον coca cola και ηρθε και μου ζητιανευε,του ειπα οχι φυσικα.την αφησα πανω στο τραπεζι και εριξα μεσα ξυδι αρκετοοοοοο.σε καποια στιγμη που το επαιζα "αλεκος" τον καταλαβα οτι πηγαινε εκει και αρχισα και του φωναζα μηηηηηηηηηηηηηηηηη οτι και καλα τρεχω να τον προλαβω.αυτος προλαβαινει και πινει μια γουλια και μετα εκανε λες και τον χτυπησε ρευμα και μια ξινη μουριτσα ολο ομορφια.αρχισα να του λεω γιατι μου ηπιες την coca cola μου?ε?ε?οριστε πιες την ολη τωρα.και φωναζε αυτο αχιιιιιιι αχιιιιιι αχιιιιι (οχι) και λεω απο μεσα μου σε εκανα αρχοντα!!!!χαχαχα

4ywWp2.png

Αααα θα κάνω κόμα με το Μπιλάκο και θα σε τσουρομαδήσουμε εμείς Ειρήνη μου φαίνεται :lol::lol::lol: Άκου εκεί τι του έκανε του όμορφου! Θα σου στείλω τη Μαριαλένα το νου σου! Άσχετο αλλά θα τα ντύσετε κάτι τα ζουζουνάκια σας?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ειμαστε καλα απλα εχουμε κλειστει σπιτι λογω του κρυου αλλα και λογω υο οτι εγω ακομα ανακατευομαι και ζαλιζομαι ευτυχως μονο τα πρωινα πλεον...Τα μικρα μου και ειδικα ο Αντωνης εχει εξελιχτει σε μεγαλος ταλιμπαν ολη μερα σκαρφαλωνει φωναζει και λεει δεν θελω,γενικα μου ειναι πολυ τσαπατσουλης θελει συνεχεια να λερωνετε και εγω ολη μερα ειμαι με το χαρτι κουζινας στο χερι,κατα τα αλλα καλα ομως συνεχιζει ακαθεκτος να ξυπναει την νυχτα και πλεον δεν κοιματε νωριτερα απο της 12το βραδυ οποτε χρονος πρωσοπικος για μενα γιοκ...Ευχομαι να ειστε ολες καλα φιλακια!

:-D

γειααα σας!!!βρηκα λιγο χρονο και ηρθα!!!λοιπον σημερα αφησα παλι τον ευθυμη να περπατησει και ευτυχως ηταν πολυ καλυτερα οποτε τον αφηνω για να ξεμουδιασει κιολας γιατι 15 μερες δεν περπαταει ο καημενος...μακαρι και αυριο να μου το πατησει καλα!!!!

ειρηνακι μου σωστηηηη και εγω τετοια του κανω και δεν θελει μετα αλλο...βεβαια εμενα εχει ανταρτεψει πολυ και μερικες φορες απο πεισμα και μονο θα το πιει και θα μου πει οτι ηταν και παρα πολυ ωραιο!!!ασε αυτος δεν πιανεται με τιποτααα...

αννια μου χαιρομαι που εισαι καλα και πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου...

οι υπολοιπες γιατι χαθηκατε????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

επιτελους!!!ανθρωποι!!!!!!

μαρινακι στειλε το κουκλακι σου?λες να μας χαλασει?δεν νομιζω να τον ντυσω τον βασιλη?

που να τον παω?θα δουμε κι ολας δεν ξερω.

γιαννουλα και ο βασιλης τσαπατσουλης ειναι και η μαμα του φυσικα.και κοιμωμαστε κατα τις 2 καθε βραδυ εκτος απο περιπτωσεις που δεν εχει κοιμηθει το μεσημερι οπου κοιμαται κατα τις 21.30 οπως και σημερα.περαστικα να ειναι τα συμπτωματα που εχεις κοριτσακι μου.

γλυκουλα μου μια χαρα,συντομα θα γινει μια χαρα το ευθυμακη σου και θα ηρεμησετε και εσυ και το μικιο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι μου κάνετε;;

Εμείς καλά..μπαίνουμε στην τελική ευθεία πια...

Ειρήνη πολύ καλό αυτό που έκανες με την cocacola! Εμένα ακόμα δεν έχει προσπαθήσει να δοκιμάσει γιατί της λέω ότι είναι μόνο για μεγάλους, αλλά θα το έχω υπόψη μου αυτό το κολπάκι όταν έρθει η ώρα!!

Τώρα που λέτε για βραδυνό ύπνο...άμα σας πω τι ώρα κοιμήθηκε εχθές.....στις 7.40!!!! Δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι και από τις 6.00μμ μου ζήταγε 'νάνι'...!! :rolleyes::rolleyes:

Μαρίνα μου εγώ δεν θα την ντύσω γιατί δεν έχουμε να πάμε σε κάποιο μασκέ παιδικό πάρτυ...ε, και δεν μου αρέσει απλά να την ντύσω και να κυκλοφορούμε στους δρόμους!!

Θα το τσικνίσετε σήμερα; (σήμερα δεν είναι;;)

PCqNp2.png

καλησπερα!!!τι κανατε?φαγατε?καλη χωνεψη!!

χριστινακι μου με το καλο να ερθει το μικρουλη σας!με το καλοοοοοοοοοοοο.κοιτα να βρεις τροπο να μας ειδοποιησεις.οπως σου ξαναειπα θελω να ερθω να σας δω!φιλια πολλα και στην κουκλαρα που ειναι και υπακουη.ο δικος μου εχει τρελαθει εντελος.ωχ μανουλα μου τα εχω παιξει.

4ywWp2.png

γεια σας και απο μενα τι μου κανετε???

συμπεθερουλα μου ολα καλα ε?? κοντευεις μπραβο πολυ χαιρομαι. στο ελενα θα γεννησει???

αννια μου υπομονη

ελενη μου και εσυ υπομονη θα περασει

ειρηνη καλα που υπαρχεις και εσυ γιατι το καφε μας παει ωραιο το κολπακι αμα χρειαστει θα το κανω και εγω

σας φιλω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

τι γινετε καλες μου εξαφανισμενες φιλεναδες??εργολαβεια το πηρα το καφε?που ειστε ολες σας λοιπον?ευχομαι να περνατε τελεια!!φιλια σε ολεςςςςςςςςςςς σας

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...