Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Όσο για το θέμα με τις αγκαλιές και τον μπαμπά θα συμφωνήσω να τους δώσεις λίγο χρόνο λωρετάκι.....Αν και πιστεύω πως είναι στο παιδί......

Εμάς κάθε πρωί(όταν είναι και ο μπαμπούλης στο κρεβάτι)μπαίνει στην μέση μας αγκαλιάζει μπρούμυτα και τους δύο και θέλει να τον φιλάμε ταυτόχρονα και οι 2!!!!!

Περιττό να σας πώ πως λιώνουμε και οι 2 μας μαμά και μπαμπάς.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα δεν κρατηθηκε ο μπαμπας στελλιτσα ε????μπραβο παντως με το καλο να ερθει και η πριγκιπισσα σας!!!!τωρα θα κοιτας τα φουστανια κορδελες και ολα αυτα....

χριστινακι μου εσυ κοντευεις ε?αντε λιγο σου εμεινε...

εμεις ημαστε μεσα στην γκρινια και ολη την ωρα τον παω βολτα με το καροτσι για να μην το πολυ σκεφτεται λειτουργει λιγο....την τεταρτη θα παμε στο γιατρο να μας πει τι θα γινει δεν μας ειπε πιο νωρις να τον αφησουμε να το παταει αν και νομιζω πως την δευτερα θα τον αφησω λιγο για να δω πως περπαταει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα!!!!!!!!!Κατι πηρε το ματι μου οτι η Στελλιτσα μας εχει κοριτσακι;

Αντε με το καλο κοριτσακι μου να δεχτειτε την μικρουλα σας!!!!

Επισης ο πριγκιπας οσο μεγαλωνει γινεται ιδιος ο μπαμπας του ή μου φαινεται;:?:

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε;Εμεις χαλια!!Οι μικρες βρογχιτιδα και η μεγαλη ωτιτιδα,τωρα ειμαστε καλυτερα βεβαια!

Πολλα φιλια!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σας κοριτσάκια μου,

ναι θα μπαίνω πιο συχνά, μου λείψατε πολυ.

Στελλίτσα τι τέλεια νέα!!!!! Κ γω κοριτσακι θέλω!!!! Αχ θα τρελαθείς μου φαίνεται ακόμη πιο πολυ. Σίγουρα θα βγει τσαχπίνα και ζωηρή (για να μάθεις να έχεις ήσυχο γιο :)

Ελενάκι περαστικά κοριτσι μου για τον Ευθύμη. Ελπίζω να είστε καλύτερα. Πώς να περιορίσεις ένα παιδί σ'αυτήν την ηλικία και μάλιστα ζωηρούτσικο...

Χριστινάκι μου εσείς μαγειρικές εμείς ληστές. Διαβάζουμε ένα βιβλίο με κάτι ληστές με ψηλά μαύρα καπέλα και φοράμε και μεις καπέλα μέσα στο σπίτι και κάνουμε τους ληστές...

Οσο για το θέμα με τον μπαμπά του και γω αυτό είπα. Οτι θα τους αφήσω ενα σουκου μόνους τους να αγαπηθούν. Σήμερα ήταν πολύ καλύτερα βέβαια. Πήγαμε σε έναν πολύ ωραίο παιδότοπο και είδα οτι ο μικρός μια χαρά κοινωνικοποιήθηκε και κάθησε μαζί με άλλα παιδάκια και ήπιε και χυμό. μου κάνει λίγο εντύπωση γιατί είναι λίγο μοναχικός αλλά μάλλον το ξεπερνάμε...Επίσης δεν ήρθε καθόλου εκεί που ήμασταν εγώ και ο μπαμπάς του (σε άλλο δωμάτιο). Εγώ πήγαινα κρυφά και τον έβλεπα που σκαρφάλωνε σε κάτι φουσκωτά παιχνίδια...

Ειρηνάκι μου δικιο έχεις για την ομιλία αλλά και γω πρώτον κάποιες φορές αγχώνομαι και δεύτερον ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ. Τον βλέπω πόσο θέλει να μας μιλήσει και τσατίζεται και στεναχωριέμαι.

Από αυτή την τρίτη και κάθε τρίτη αρχίζουμε στη Χανθ με τον μικρό δραστηριοτητες και πολύ χαίρομαι. Είναι για παιδιά 2-3 ετών. Αντε να κάνουμε και κανένα φίλο γιατί βλέπω οτι θέλει παρεούλα ο Αργυράκος. Να δουμε πώς θα τον πηγαίνω μ'αυτό το κρύο βέβαια...Παιδιά πολυ κρύο στη Θεσσαλονίκη...

Τα λέμε, φιλιά σε όλες...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

στελλααααααααα μπραβο κοριτσι μου την πετυχες την κορη...αντε να δουμε τωρα ποιος θα μαζευει τον αντρα σου!!λορεττα στο ελατε να παιξουμε γραφτηκατε?στο παρατσακ θα ερχομασταν αλλα τωρα δεν ειναι καιρος για περιττα εξοδα και το αφησαμε...φανταζεσαι να ειμασταν μαζι??

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στην αφροδιτουλα μας να ειναι γερη και δυνατη....

λοιπον εμεις σημερα πηγαμε παλι στο παιδων και δεν μας βρηκε καλυτερα δυστυχως οποτε θα μεινουμε σε ακινησια αλλες 10 ημερες και μετα θα ξαναπαμε για να δουμε τι θα γινει και πως θα ειναι....αχ ειμαι χαλιααααααααα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κορίτσια!

Μαράκι να σου ζήσει η αφροδιτούλα σου..να είναι πάντα ευτυχισμένη!

Σοφία μου ναι στο ελάτε να παιξουμε. Καλά ήταν, μη φανταστείς και τιποτα φοβερο. Αν το παιδί έχει παρέες και παιδάκι που παίζει δε χρειάζονται οι παρεούλες τύπου χανθ. Εσένα έχει και τον αδερφό του... πώς τα πάτε γενικά;

Ελενάκι κρίμα ρε συ ο ευθύμης μας. Γιατί ετσι; πως θα τον κρατήσεις έτσι δέκα μέρες ακόμη;

Εμείς καλά αν και ο αργύρης ΠΑΡΑΖΩΗΡΕΨΕ. Το γράφω με κεφαλαία για να το καταλαβετε. Στην παρεουλα που πήγαμε ήταν ο πιο κοντός και ο πιο ζωηρός και ο μόνος που δε μιλούσε... αλλά και ο πιο γλυκός :)

Αλλά ήθελε να ανοίξει την πορτα και να φύγει. οταν τελειωσαμε τον κυνηγούσα σε όλη τη χανθ...πάντα αυτό κάνει; εσάς κάθονται διπλα σας γενικά; εμένα αν τον αφήσεις θα φύγει πάντως...

σας αφήνω

σματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κ εγω εδω ανηκω. πριν λιγες μερες 30 Ιανουαριου ο μπιλακος μου εγινε 2 ετων! πως περασε τοσο γρηγορα ο καιρος... με θυμαμαι ξαπλωμενη με την κοιλουμπα στον καναπε κ τωρα ερχεται κ με διωχνει... μαμα φυε απο κει εγω τα κατσω!

αχ να ειναι γερα τα ζουζουνια μας!

Κοριτσάκι μου τι κάνετε?

Πώς είστε?

Εμείς καλά......

Δεν είμαι στα πάνω μου το τελευταίο καιρό μπαίνω διαβάζω αλλά δεν σχολιάζω....

Ο γάιννος είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑ το ίδιο και το στολίδι μας που σήμερα την είδαμε οικογεβειακώς και την χαρήκαμε...

Έφτασε 497 γρ και μας είπε ο γιατρός πως θα γίνει και αυτή ψηλή...

Ο Γιάννος ξεκαρδίστηκε στα γέλια στο υπερηχογράφημα και περισσότερο όταν άκουσε την καρδούλα...

Σας αφήνω,πολλά φιλάκια...

MY Biilly καλωσήρθες στην παρέα μας να σας ζήσει το ζοζυζούνι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου τι κάνετε?

Πώς είστε?

Εμείς καλά......

Δεν είμαι στα πάνω μου το τελευταίο καιρό μπαίνω διαβάζω αλλά δεν σχολιάζω....

Ο γάιννος είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑ το ίδιο και το στολίδι μας που σήμερα την είδαμε οικογεβειακώς και την χαρήκαμε...

Έφτασε 497 γρ και μας είπε ο γιατρός πως θα γίνει και αυτή ψηλή...

Ο Γιάννος ξεκαρδίστηκε στα γέλια στο υπερηχογράφημα και περισσότερο όταν άκουσε την καρδούλα...

Σας αφήνω,πολλά φιλάκια...

MY Biilly καλωσήρθες στην παρέα μας να σας ζήσει το ζοζυζούνι...

ευχαριστω!!!!! κ εσυ με το καλο μια γερη κουκλαρα!

καλως ηρθες mybilly!!! εχω και εγω ενα μπιλακι να σου ζησει το μικρα σου.ελα να τα λεμε .σε εχω δει στο παρεντς αλλα δεν ηξερα οτι εχουμε συνομιλικα παιδακια......

ειμαι η ειρηνη.........

πως ειναι το ονομα σου?

στελλιτσα μην ανησυχεις η διαθεση μαλλον αυτην την δουλεια θα κανει συνεχεια.μια πανω μια κατω.το καλο ειναι οτι η πριγκηποπουλα σας ειναι μια χαρα και ο ιωαννης το ιδιο οποτε ολα καλα.φιλια

λοθ μου και εμενα ειναι πολυ ζωηρο και ασυμμαζευτο παιδακι αλλα οταν ειμαστε εξω οτι και να κανει ριχνει και βλεφαρο πισω του και αν δεν με δει με την πρωτη ματια αρχιζει και τρεχει πανικοβλητο το παιδακι μου και φωναζει μαμαααααα ετοιμο να βαλει τα κλαματα.ειναι και λιγακι τρελοκαμπερακι κανει κατι κουφα εκει που περπαταει παει σαν μαγκακι χαχα

γλυκουλα μου ειπαμε ....ολα καλα θα πανε λιγο κουραγιο ακομα και το μαναρι θα γειανει

4ywWp2.png

ευχαριστω Ειρηνη! εγω ειμαι η Κωνσταντινα. λιγες μερες μας ριχνετε! ειδες τα ζουζουνια μας ακομα δεν βγηκαν απο το αβγο κ κανουμε τα μαγκακια. εχει πολυ πλακα κ ο δικος μου σκετο θεατρο ειναι ολο ναζι κ καμωματα ειναι. απο ζωηραδα ας μην πω καλυτερα....

ειναι στην καλυτερη του φαση ομως, εχει λυθει κ η γλωσα του κ μας κουφαινει καθημερινα!

Γεια σας κοριτσάκια,

και γω με περίεργη διάθεση αλλά είναι λογικό. Τόσα συμβαίνουν στη χώρα μας, πώς να μην έχουμε μελαγχολήσει. Συνεχίζω να ελπίζω αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα σβήνει τις ελπίδες και των πιο αισιόδοξων. Σκέφτομαι το μέλλον και ειδικά των παιδιών μας. Όμως όπως θα τα καταφέρουν όλοι ετσι και μεις.

Στελλίτσα μου θα έχεις δύο υπέροχα ψιλούτσικα παιδάκια. Ειρηνάκι ο Βασιλάκης σου πρέπει να είναι τρελή μουρίτσα ε;

Κωνσταντίνα καλώς μας ήρθες. Μας πετυχαίνεις στα λίγο down μας. Εχουμε περάσει εδώ τρελές στιγμές δόξας και μηνυμάτων. Ομως θα μας ξανάρθει...

Οι υπολοιπες καλά;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας, η μελαγχολία ήρθε κι από εδώ φυσικά με όσα συμβαίνουν!

Καλωσήρθες mybilly!

Εμείς καλά σε γενικές γραμμές, χτες πήγαμε σε μασκέ πάρτυ και τα παιδιά μου το καταευχαριστήθηκαν, ο Γιώργος πρίγκηπας και η Μαριαλένα η πιο όμορφη μελισσούλα, κουκουβαααααα!Ας κουκουβιάσουμε μιας και δε μας έμειναν και πολλά να μας χαροποιούν πια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...