Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

νουνουυυυυυ...αχ ποσο μας ελειψες οπως και εσυ ταο μου....πως ειστε με το κρυο?

εδω ειχαμε λιγο χιονι το πρωι και επαιξα!!!χιχιχι....τι κανετε?εγω προσπαθω να ηρεμησω αυτο το παιδι ωστε να μην περπατησει αλλα ειναι δυσκολοοοοοοοοοο βλεπει τραγουδια και παιδικα τωρα συνεχως αλλα τι να κανω?καπως πρεπει να τον κρατησω!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκούλα μου υπομονή πόσο πρέπει να τον κρατήσεις ακόμα?

Πόσο σε καταλαβαίνω γλυκιά μου και φαντάσου πως εμείς δεν είμαστε υπερκινητικοί αλλά και πάλι δε θα μπορούσα να τον κρατήσω.....

Εσύ καλά είσαι?

έπαιξες με χιόνι εεε?Εμείς φέτος δε πιάσαμε χιόνι μιας και δεν είχε ρίξει τώρα που ψηλά έχει δουλεύει νύχτα ο μπαμπούλης οπότε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας φιλεναδιτσες μου!!

ταο χαιρομαι που ειστε καλα.

νουνου μου να χαιρεσαι το παληκαρακι σου να ειναι πολυχρονο και ευτυχισμενο,φιλια!

τζεσικακο μου να χαιρεστε την αρτεμιδουλα σας να ειναι πολυχρονο το κουκλακι σας και ευτυχισμενο( αν παρει τον βασιλακο μου θα γινει ευτυχισμενο χαχα)!φιλια!

στεγια φιλακια και σε σας πολλα .

τωρα αφου τελειωσαν τα γενεθλιακια ιανουαριου εχουμε μονο τα γενεθλιακια της αφροδιτουλας αντε με το καλο και εσεις μαρακι ...

4ywWp2.png

....έχω χάσει πολλά επεισοδια, μεχρι και να γραφω έχω ξεχασει ή έτσι νομιζω!!!! Να πω καλή 2012 χρόνιάααα!!! Με υγεια, το βασικό και δουλεια το ίδιο βασικό!!!!

Ας ειναι καλά η Στελίτσα που από κάτι υπονοούμενα στο φεις καταλαβα ότι ειναι έγκυος και μπηκα για επιβεβαίωση, με το κάλό λοιπόν να ερθει και το δευτερο μωράκι...... όποια άλλη ειναι εγκυούλα να ευχηθώ τό ίδιο με το καλό- αλλά δεν πρόλαβα να διαβασω ΚΑΜΙΑ σελίδα....

Χιλια συγγνωμη που δεν μπαίνω, αλλά ουτε καν σας διαβαζω πια, απλά γιατί τρεχω ατελειωτα, μέχρι να ξυπνησουμε να παμε για δουλεια, να φροντισεις παιδιά σπίτι, ψωνια , ποιος κοιμηθηκε, ποιος έφαγε και τι, ποιος διαβασε κτλ. πέρασε η μέρα..... ΑΛΛΑΑΑΑ...........

δεν σας ξεχασα καθόλου, ακόμα αναπολώ με αγαπη τις μερες που περασαμε μαζί περιμενοντας τα μωρακια του 10!!!! Ακόμα λέω οι φίλες μου, οι μαμαδες που γεννησαμε μαζί όταν γεννησα την Χριστίνα, ακόμα σας σκεφτομαι και ευχομαι και για σας να πάνε όλα καλά και να στε γερες με τις οικογένειές σας.....

Λοιπον, νέα μας έκτος από το ατελειωτο καθημερινο τρεξιμο και μια ασθενεια γαστρεντεριτιδα με ένα τρελό και επώδυνο συγκαμα της Χριστίνας, τώρα όλα καλά και ζούμε στο ρυθμό της μετακόμισης, βρηκαμε ενα μεγαλο σπιτακι να νοικιάσουμε- 130 τετραγωνικά- και επιτέλους μετακομίζουμε!!!!

tao μου δε ξερω γιατι αλλα συγκινηθηκα με το μηνυμα σου νοσταλγο και εγω εκεινες τις μερες που μιλαγαμε ολη μερα και ημουν σε εισαγωγικα με το λαπ τοπ αγκαλια

πανω απο ολα γερο στεγια μου!!τωρα ψηνομαι σιγα σιγα για τριτο αλλα ο αντρας μου ουτε να ακουσει!!ξερεις κανεναν τροπο να τον αποπλανησω ???χαχαχαχα

νουνου μου και μενα κατι κουλα μου λεει οτι ακομα δεν εχει ευχαριστηθει το μικρο και τετοια αλλα καταβαθος θελει κι ας το παιζει και καλα οχι ακομα εγω του λεω ελα να κανουμε τη προπονηση τουλαχιστον που ξερεις θα τα καταφερω εμενα ευτυχως δε το κραταει σαν κορη οφθαλμου απλα εγω δε το εχω επιδιωξει ακομα κι ας το θελω πολυ

επισης μια που το εφερε η κουβεντα ηθελα να πω το εξης ενω θελω σαν τρελη ενα μωρο φοβαμαι βρε κοριτσια μηπως δε τα καταφερω ποια η αποψη σας και ποια η εμπειρια ας μου πουν η μανουλες με 2 και πανω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κοριτσάκια μου γεια σας!

τι κάνετε;;; χάθηκα λίγο ε; να ξέρετε οτι σας σκέφτομαι πολυ αλλά δεν είμαι σε πολύ καλή φάση τελευταία. Δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερο ή κάτι κακό...θα μου'ρθει πάλι που θα πάει.

Χαίρομαι με τα νέα σας και με την τάο και τη νουνού που επιτέλους μπήκανε μετά απο τόσο καιρό.

Ο Αργυράκος μου έχει ζωηρέψει επικίνδυνα και κάνει και ζημιούλες. Εχει βαρεθεί και μεσα στο σπίτι (αν και ψιλοβγαίνουμε αλλά όχι όπως παλιά λόγω κρύου) και δε ξέρει πια που να ξεδώσει. Προσπαθεί να μιλήσει και αυτό τον εκνευρίζει λιγουλάκι γιατί νομίζω οτι θέλει να μας πει πολλά. Ρώτησα για λογοθεραπευτές και μου είπανε μετά τα 2μιση. Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βελτίωση.

Είναι κολλημένος με τη μαμά ο Αργυράκος και τον μπαμπά του δε τον θελει και πολυ και στεναχωριέται ο καημένος. Και γω όμως έχω μεγάλο κόλλημα και νομίζω οτι του κάνω όλα τα χατήρια και φοβάμαι μη γίνει κακομαθημένος (γιατί καλομαθημένος είναι ήδη). Επίσης έχω να πω οτι την τελευταία βδομάδα δεν κοιμάται μεσημέρι. Εσάς κοιμούνται; Αχ μία του θυμώνω και μία τον φιλάω...

σας αφήνω

σματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

στελλιτσα μου πρεπει να τον κρατησω αλλη μια εβδομαδα....αλλα ηδη εχει αρχισει και γκρινιαζει να περπατησει και καθε μερα ειναι ολο και πιο δυσκολο!!!αχ πως θα περασουν οι μερες????

εγω αν εξαιρεσεις την γκρινια του ευθυμη καλα ειμαι...διαβαζω παλι μπας και καταφερω και περασω το ρημαδο μαθημα και ησυχασω!!!

λορεττακι μας ελλειψες!!!αλλα αφου εισαι καλα οκ...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Λορετάκι μας λείπεις!!!!!!Μπαίνα και θα σε κάνουμε εμείς να νιώσεις καλύτερα......

Γλυκούλα μου καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι........Κάνε υπομονή λίγο έμεινε!!!!

Οι υπόλοιπες που είναι?Κρυμμένες κάτω από το χιόνι?

Τα δικά μας εχτές κάναμε την β.... Όλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ

Είμαστε 370γρ και πολύ χάρηκα δε θέλω να μου βγεί μεγάλο καθώς έχω το κόκκαλο της ουράς και φοβάμαι για καισαρική...

ΚΑΙ............................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................................περιμ ένω το στολίδι μας που θα είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δε κρατήθηκε ο άντρας μου αλλά καλύτερα γιατί ξέρετε πόσα πράγματα πρέπει να πάρω στο στολίδι μας?Κορδέλες,φουστίτσες κτλ?χαχαχαχαχαχαχαχαΤΡΕΛΑΘΗΚΕ η μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

τελειααααααααααααα αντε με το καλο να υποδεχτειται την πριγκηπισσα!!!!!!πολυ ωραια !!!ωχ ωχ ωχ θα τον μαδησετε τον μπαμπουλη με τα στολιδια της πριγκηπισσας!!ενα κορδελακι ροζ,ενα κοκκινο ,ενα κιτρινο γιατι οχι και ενα φουξια μηπως να παρουμε και ενα λιλα?μπλεεεεε?ωχ τι εχει να τραβηξει ο πατηρ.......... αλλα .....αλλαααααα

θα παθει ερωτααααααααα,χαχα τελεια!!!!φιλια στον ιωαννη για να μην αρχισει τις ζηλιες ωχ ωχ ωχ

4ywWp2.png

γλυκουλα μου αντε να τελειωσει και αυτος ο περιορισμος του μικρου.και εγω το συζηταγα με τον καλο μου....πως θα μπορουσαμε να περιορισουμε ενα μικρακι με τοση ενεργεια?ο βασιλης εχει να βγει τρεις μερες απο το σπιτι και εχει λαλησει ,εγω δε εχω "κλασει" τελειως (συγνωμη για την λεξη αλλα για να καταλαβετε το μεγεθος).θα ξαναπατε για εξεταση μετα ?

λουλουδι μου μην αγχωνεσαι καθολου για τον αργυρη ολα θελουν τον χρονο τους.εμας ξαφνικα στους 23 μηνες αρχισε να λεει οτι ακουει ολες τις διαφημησεις την αλφαβητα (μετα απο εμενα φυσικα) το πατερ ημων (λεει μονο πατέεεεεεεεεε) και αη αη αη (αντι για αγιος ο θεος αγιος ισχυρος)οποτε δει σταυρο ή σχημα σταυρου , κωνσταντινου και ελενης (την σειρα που δειχνει συνεχεια τις εικονες του βυζαντινοτετοιου κανει το σταυρο του ) ο δημητρης τα ειχε παρει μια μερα γιατι εδειχνε η τηλεοραση τον βενιζελο που μιλαγε στην βουλη και ο βασιλης αρχισε να κανει τον σταυρο του και φιλησε και την τηλεοραση.χαχα.εμ πασει περιπτωση ο βασιλης μεσα σε ενα μηνα εχει κανει και πει τα πανταααααα .εκτος απο το νερο που το λεει ααχχχχαααααααα σαν να ξεροβηχει ασχεττοοοοοοο

4ywWp2.png

στελλιτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ζουλευω με την καλη εννοια μη παρεξηγηθω και εγω ενα κοριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

οι υπολοιπες τι μου κανετε??? εμεις μια χαρα δοξα το θεο πολυ κρυο βεβαια

ελενιτσα μου τι επαθε ο ευθυμακης τωρα το ειδα θα σου τηλ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Ειρηνάκο έτσι ακριβώς όπως τα λες.....

Θέλω να τα πάρω ΟΛΑ!!!!!

Φιλάκια στον μπιλάκο μας....

Χαράααααααααααααααααααααααααααααααααα εγώ να δεις πόσο τρελάθηκα....Στο εύχομαι με μια κοράκλα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στελλίτσα με το καλό το κοριτσάκι σου! Θα έχει και τον μεγάλο αδερφό να την προσέχει. Θα ξετρελαθείτε οικογενειακώς!

Γλυκούλα, υπομονή πέρασαν οι μέρες και φαντάζομαι σιγά σιγά θα επιτρέπεται να πατήσει το παιδί.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα ξέρω πως με καταλαβαίνεις απόλυτα!!!!!!!!!

έχω τρελαθεί λέμε.......δε το πίστευα μάλλον ήταν κρυφός πόθος....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Tι κάνετε κορίτσια μου;;

Μπράβο στελλιτσα!! Τέλεια νέα!!!!! Εγώ που έχω κοριτσάκι μπορώ να σου πω ότι είναι τρέλα!!!!

Πως τα πάτε;; Εμείς φουσκώνουμε και επίσης όλη μέρα η μικρή μου θέλει να μαγειρεύουμε! Είτε πραγματικά, είτε παίζοντας είναι όλη την ώρα με μια κουτάλα στο χέρι!! Και όχι τίποτα άλλο αλλά φτιάχνω και εγώ συνέχεια κέηκς και τέτοια και η κοιλιά μεγαλώωωωωωωνειιιι.........!!!!:tongue:

Εμένα Στελλίτσα πάλι μου είπε ότι θα είναι μεγάλο μωρό όπως και η Αριάδνη..

Λορεττάκι μας μην πέφτειςςςςςς.....εσένα έχουμε για να μας ανεβάζεις, το ξέρεις;;; Όσο για τον Αργύρη, μήπως να πέρναγε περισσότερη ώρα μόνο με τον μπαμπά του ή είναι δύσκολο; Πάντως φάσεις είναι και θα του περάσει νομίζω αυτή η προσκόλληση προς εσένα!

Χαρουλίτα μου τι κάνεις;; Να ρωτήσω, γιατί φοβάσαι ένα δεύτερο μωρό αφού το θέλεις τόσο πολύ; Δεν ξέρεις πως θα είναι να έχεις ταυτόχρονα 2 μικρούλικα; Αυτό το άγχος το έχω και εγώ αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα σιγά σιγά θα βρουν το δρόμο τους!

Γλυκούλα μου ΥΠΟΜΟΝΗ!!! Και εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολη η ακινησία στα παιδάκια αυτής της ηλικίας... πόσες μέρες πρέπει να κάτσετε ακόμα έτσι;

PCqNp2.png

Χριστινάκι μου καλησπέρα.....

Αν χάρηκα?Πολύ πολύ χάρηκα...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ για την ακρίβεια......

όσο για το βάρος δε μου είπε τίποτα απλά λόγω του ότι την μέτρησε μικρότερη απότι τον Γιάννο κάνω μόνη μου σκέψεις.....

Γενικά δεν έμεινα ευχαριστημένη από τον γιατρό γιατί λόγω κιλών (λίπους δηλ στη κοιλιά)τα είδε όλα εκτός από τα δάκτυλα χεριών και ποδιών...γενικά τα πήρα μαζί του γιατί έχω καταλάβει πως ο συγκεκριμένος είναι μόνο για τα λεφτά (σε αυτόν είχαμε κάνει και στον Γιάννο).

ΔΕ μας έκανε τρισδιάστατο να δούμε το μπουμπούκι μας με την δικαιολογία πως κρύβετε....

και δώσαμε και 120......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...