Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ταό μου μέσα στο μυαλό αμς είσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου να χαίρεσαι τις όμορφες κοράκλες σου....

Μαζί με εμένα προηγείται Το Χριστινάκι μας που περιμένει τον άντρακλα μέχρι τον Μάρτιο και η ¨αννια μας το Σεπτέμβριο!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...καληνυχτα φιλεναδες!!!! σας σκέφτομαι πολύ!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!! εχω να μπω απο τις 20-6 λεει εδω σαν να περασε πολυς καιρος εεε? κοριτσια νομιζα πως ηταν κλειστο το καφε μας!!τι κανετε?κερνατε καφε?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

NOYNOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY μου να χαίρεστε τον Λιάκο μας!!!!

images?q=tbn:ANd9GcQ34fKUabi4f-0xLGWUMm26hbS-vnW86rfIYoUlNdgA0ekqGZv40FNZKvGTqg

Ποποποπο έλεγα και εγώ τι κάνει η εξαφανισμένη!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ελα βρε στεγια μουυυυυυυυυυ αφου τα λεμε και στο φειςςςς!!!!

ευχαριστω κοριτσαρα μου να τα χαιρομαστε ολα τα μωρα του ιανουαριου να ειναι γερα καλοφωτιστα και ευτυχισμενα (η κολλητη μου ζηλευει λεει που θα πιουμε καφε ε? χαχαχαχα)

διαβασα την προηγουμενη σελιδα και ηθελα να ρωτησω...δεν πονας οταν θηλαζεις?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ΝΟΥΝΟΎ ΜΟΥ ΠΌΣΟ ΠΟΛΎ ΜΟΥ ΛΕΊΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙς ΜΑς!!!!!!!!1

αχ πάλι μου πάτησε τα κεφαλαία...

στον θηλασμό νιώθω λίγο τσούξιμο με το που πιάσει την θηλή και το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο όλα καλά....δόξα το θεό δεν ένιωσα καμιά ενόχληση...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Το περιμένουμε μέχρι 12/6/12 δεν το έχουμε δει....αύριο κάνω την β...

Τον Μάρτη περιμένει τον γιό η Χριστίνα και είναι έγκυος η Άννια μας και το περιμένει το Σεπτέμβρη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

τελειαααααααααααα μπραβο κοριτσια με το καλο και με ενα πονο ..πρωτη η χριστινα γενναει δηλαδη!!και η κουνιαδα μου η μικρη ειναι εγκυος με πητ 17-6 στο πρωτο μωρακι και ειναι αγορι.κι εσενα για αγορι σε κοβω!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

με το καλόοοοοοοοοοοοοο

Αχ νουνού μου γερό να είναι........(και εγώ αγόρι ξαναματαθέλω αλλά ρίχνω και ματιές σε κάτι ζουζουνιάρικα κοριτσίστικα ρουχαλάκια όλο τρέλα...)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Νουνού μου μια και μοναδική φορά έγινε το λάθος και τσακ.......

ούτε που σκεφτόμασταν λέγαμε την περίοδο που θα γεννάω να βάζαμε μπροστά για δεύτερο.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

οταν θηλαζεις μενεις ευκολα εγκυος...κι εγω καπως ετσι εμεινα στο δευτερο αλλα τωρα το κραταει ο δικος μου το σπερμα του σαν κορη οφθαλμου...δεν μας το προσφερει!!οποτε θα περιμενω τι να κανω..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Πάντως δε ξέρω αν θυμάστε στην εγκυμοσύνη του Γιάννου που δεν ήθελε το άθλημα ο μπαμπάς γιατί φοβόταν,ε σε αυτή αχ η γυναίκα πρόβλημα δεν έχω...δόξα το Θεό!!!!!!

Όσο για προ εγκυμοσύνης σου έχω πει πως το άθλημα το κάνω για πρωταθλητισμό....:P:p:p:p:p;);););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...