Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!!!!!!

στελλιτσα εδωσε σημα το εμβρυακι?πολυ ωραια αισθηση αχχχχχ

εγω προχτες ειδα στον υπνο μου οτι ημουν εγκυος και κουνιωταν κι ολας.ευχομαι να το ακους συνεχεια τον ιωαννη σε ποια εβδομαδα τον ειχες ακουσει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σου Ειρηνάκι μου!!!

Το μικρούλη τον είχα ακούσει από την 14 εβδομάδα αλλά προχτές μου χτύπησε το χέρι....

Ο Γιάννος με είχε χτυπήσει γύρω στις 17 εβδομάδες....

Λες να μας ετοιμάζεις το δεύτερο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

σε καμια περιπτωση.......... για δευτερο

εγω τον ειχα ακουσει στην 23 εβδομαδα,λενε οτι απο το δευτερο και μετα το νιωθεις νωριτερα.τι εννοεις σου χτυπησε το χερι?

4ywWp2.png

κουνήθηκε η κοιλιά μου καλέ....τόσες μέρες απλά ένιωθα τις κλωτσιές,,,,,

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Και τον Γιάννο στις 13 εβδ και 3 μέρες τον άκουσα πρώτη φορά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια....μολις γυρισαμε απο παιδων ο μικρος εχει μια η μαλλον δυο φλεγμονες στο ισχυο του και μας ειπε ακινησια για 10 ημερες!!!!αυτο λεει συμβαινει στα υπερκινητικα παιδια και στα παιδια που περασαν καποια λοιμωξη....τις τελευταιες ημερες το εσερνε το δεξι του ποδι και γι αυτο τον πηγαμε....αχ ειμαι χαλιααααααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκούλα περαστικά..........δε χρειάζεται να ρωτήσω......υπερκινητικός.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπέρα σας!

Γλυκούλα υμενίτιδα σας είπαν ότι έχει ο μικρός? Όσο μπορείς κράτησέ τον ακίνητο για να περάσει το συντομότερο δυνατό!

Στελλίτσα ησυχούλα η μπεμπούλα ε? (Εγώ ψηφίζω μπεμπούλα, έτσι μου ήρθε, για να ψηφήσουν και οι υπόλοιπες να δούμε ποιές θα πέσουν μέσα!)

Άννια κουράγιο με τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης! Τα παιδιά σου τι κάνουν, σε παιδεύουν ή καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι πολύ καλά?

Λορέτα, είπαμε βρε κορίτσι μου αλλά εσύ παραχάθηκες...ελπίζω να είστε καλά και να το ρίχνετε έξω!

Πρίνση κι εσύ πού βρίσκεσαι?

Τουλάχιστον έδωσε το παρόν η Ειρήνη μας με το πολύ αισιόδοξο μήνυμά της και πολύ το χάρηκα!

Τζες μου τρελάθηκα με τη μικρή σου που ξέρει ήδη λεξούλες στα γαλικά! Μπράβο σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

ακριβως μαρινακι αυτο!!!!θελει πληρη ακινησια και για τον ευθυμη ειναι τρομερα δυσκολο!!!αλλα θα το προσπαθησω τι να κανω?

ναι στελλα μου ειναι πολυ μα παρα πολυ υπερκινητικος!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημέραααααα!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε γκερλς? καταρχάς χρόνια πολλά να τα εκατοστήσουν τα παιδάκια μας! Αχ, γίναμε λοιπόν δύο χρονών!!!!!!!! Σβήσαμε κι εμείς τα κεράκια μας την προηγούμενη Κυριακή, το παλικαράκι μου το καταχάρηκε! Η τούρτα μας είχε σχήμα τραίνου και μας άρεσαν τα κεράκια!

κατά τα άλλα μια από τα ίδια, οι ρυθμοί τρελοί όπως πάντα, χαχα!!!!

Πολύ κρύο σήμερα...:( και έλεγα να τον πάω καμιά βόλτα με το μετρό...

Γλυκούλα περαστικά στον Ευθύμη, καλέ πώς το έπαθε αυτό;

Άννια μου αν κατάλαβα καλά είσαι ΕΓΚΥΟΣ;;;;; Τέλεια!!! Συγχαρητήρια!!!!

Αχ μωρέ μου έχετε λείψει!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας ομορφιες μου!

γλυκουλα μου περαστικα στον ευθυμακο.πως μπορουμε να καταφερουμε να τα κρατησουμε σε αυτην την ηλικιαακινητα?αχ μακαρι να τιο φωτισει και ο θεουλης να ειναι λιγο ηρεμος αυτες τις μερες.κουραγιο μικρη μου.

πρινσακο μου φιλακια πολλα.να σας ζησει ο δημητρος.τωρα εχει μεινει μονο η νουνου και η τζες?

4ywWp2.png

..... ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ΤΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟο

cIhqp3.png

9knMp3.png

....έχω χάσει πολλά επεισοδια, μεχρι και να γραφω έχω ξεχασει ή έτσι νομιζω!!!! Να πω καλή 2012 χρόνιάααα!!! Με υγεια, το βασικό και δουλεια το ίδιο βασικό!!!!

Ας ειναι καλά η Στελίτσα που από κάτι υπονοούμενα στο φεις καταλαβα ότι ειναι έγκυος και μπηκα για επιβεβαίωση, με το κάλό λοιπόν να ερθει και το δευτερο μωράκι...... όποια άλλη ειναι εγκυούλα να ευχηθώ τό ίδιο με το καλό- αλλά δεν πρόλαβα να διαβασω ΚΑΜΙΑ σελίδα....

Χιλια συγγνωμη που δεν μπαίνω, αλλά ουτε καν σας διαβαζω πια, απλά γιατί τρεχω ατελειωτα, μέχρι να ξυπνησουμε να παμε για δουλεια, να φροντισεις παιδιά σπίτι, ψωνια , ποιος κοιμηθηκε, ποιος έφαγε και τι, ποιος διαβασε κτλ. πέρασε η μέρα..... ΑΛΛΑΑΑΑ...........

δεν σας ξεχασα καθόλου, ακόμα αναπολώ με αγαπη τις μερες που περασαμε μαζί περιμενοντας τα μωρακια του 10!!!! Ακόμα λέω οι φίλες μου, οι μαμαδες που γεννησαμε μαζί όταν γεννησα την Χριστίνα, ακόμα σας σκεφτομαι και ευχομαι και για σας να πάνε όλα καλά και να στε γερες με τις οικογένειές σας.....

Λοιπον, νέα μας έκτος από το ατελειωτο καθημερινο τρεξιμο και μια ασθενεια γαστρεντεριτιδα με ένα τρελό και επώδυνο συγκαμα της Χριστίνας, τώρα όλα καλά και ζούμε στο ρυθμό της μετακόμισης, βρηκαμε ενα μεγαλο σπιτακι να νοικιάσουμε- 130 τετραγωνικά- και επιτέλους μετακομίζουμε!!!!

ΤΑΟ

... Στελίτσα εγώ ειμαι..... :D

αλλά δεν θα μεινω για πολύ, ήθελα πολύ καιρό να σας πω ότι σας σκέφτομαι, αλλά αλήθεια ειναι κάτι μέρες τόσο τρελές που ούτε να πας τουαλέτα δεν προλαβαίνεις..... ακόμα θηλάζουμε και μεις, την τέταρτη κόρη όμως και επειδη ειναι λαίμαργη αυτή με τα φαγητά τη μέρα μασαμπουκιάζει τα πάντα, όλα και συμπληρώνει γαλατακι το βραδυ, οποτε κάθε μιαμιση ώρα με ξυπνά, αχ,αχ - αυτό για έναν καλό ύπνο!

Εσύ πως τα πας από κούραση;;; Δε σε ξυπνάει ο γιοκας για βραδινό γαλάτακι;;; Εμένα και η Χριστίνα με ξυπνούσε!

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...