Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πες μας νέα,τι κάνετε?

Η Αρτεμούλα μας?θα έχει γίνει κοπελάρα εεεε?πόσο μεγαλώσανε τα παιδάκια μας....

Τον έβλεπα το Σάββατο στο πάρτι και δε το πίστευα,έμπαινε στην παρέα να παίξει με τα μεγαλύτερα, πείραζε την κλόουν,γέλαγε πονηρά και χόρευε τρελά.....

αχ μεγαλώσανε πολύ πολύ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Θα πάω να δω τι έβγαλε η νονά και θα ποστάρω στο φεις....δεν έβγαλα καμία με την δική μου γιατί είναι επεγγελματίας οπότε και το αφήνω πάνω της αυτό το κομμάτι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

λοιπον να σας πω για την Αρτεμις.οσο και να μην θελω να το παραδεχτω ειναι πλεον παιδακι κανονικο.εχει δικια της προσωπικοτητα και ξερει παντα τι θελει(βασικα τα θελει ολα δικα της αλλα δεν της περναει παντα το δικο της)ειναι το παρεακι μου και κανουμε τα παντα μαζι.ως και το τουρκικο που εβλεπα ηξερε σχεδον ολους τους ηθοποιους.ζωγραφιζουμε,μαγειρευουμε,κανουμε το νοικοκυριο μας καθημερινα....βασικα εγω στρωνω το κρεβατι και η Αρτεμις νομιζει οτι βοηθαει ξεστρωνοντας το.μιλαει σχεδον κανονικα και μας λεει πλεον πως αισθανεται δλδ κρυωνω,νυσταζω,ποναω,γελαω,κλαιω και το κυριοτερο πειναω.μετραει εδω και καιρο μεχρι το 10 και τελευταια μαθαινει και γαλλικα με κατι βιβλιαρακια που μας εχουν στειλει απο το εξωτερικο οι συγγενεις μου και ξερει μεχρι στιγμης 12 ζωακια.καμια φορα της μιλαω γαλλικα και απανταει στα ελληνικα.την πανα ακομα δεν την εχουμε κοψει αλλα σιγα σιγα θα προσπαθησω.λεω να παραγγειλω καποιο βιβλιο για κοψιμο πανας απο το amazon.uk,εχει καμια να προτεινει κατι αλλο?οσο για τα γενεθλια μας που ειναι την Δευτερα λογω που η μανα μου και η αδερφη δεν ερχονται σπιτι θα τα κανουμε σε παιδοτοπο που βγαινει πιο οικονομικα.6ευρω το ατομο δλδ 60ευρω θα μου πανε τα παιδακια συν οτι πιουν οι μεγαλοι.αυτα τα νεα μας.......

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ποποποποποπο τέλεια η Αρτεμης!!!

Συμφωνώ για το πάρτι στον παιδότοπο καθώς εμείς με 45 άτομα(και λείπανε πολλά παιδάκια) πληρώσαμε πολύ πολύ παραπάνω απότι αν πηγαίναμε σε παιδότοπο....

τού χρόνου.....

εμείς όλο μιλάμε αλλά στην δική του γλώσσα....

βέβαια η μαμά και ο μπαμπάς τα ψιλοκαταλαβαίνουμε ύστερα από πολλές ώρες ιδιαίτερα μαθήματα!!!

πάνα ούτε καν.......δε το λέμε καθώς δε μας αρέσει η αλλαγή και το τρεχούμενο νερό στο ποπο....

τρώμε τα πάντα όμως και φυσικά θηλάζουμε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ποποποποποπο τέλεια η Αρτεμης!!!

Συμφωνώ για το πάρτι στον παιδότοπο καθώς εμείς με 45 άτομα(και λείπανε πολλά παιδάκια) πληρώσαμε πολύ πολύ παραπάνω απότι αν πηγαίναμε σε παιδότοπο....

τού χρόνου.....

εμείς όλο μιλάμε αλλά στην δική του γλώσσα....

βέβαια η μαμά και ο μπαμπάς τα ψιλοκαταλαβαίνουμε ύστερα από πολλές ώρες ιδιαίτερα μαθήματα!!!

πάνα ούτε καν.......δε το λέμε καθώς δε μας αρέσει η αλλαγή και το τρεχούμενο νερό στο ποπο....

τρώμε τα πάντα όμως και φυσικά θηλάζουμε.....

μπραβο βρε στελλιτσα,ειδικα για τον θηλασμο!τελικα βρηκες φωτο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

φωτο από τα γενέθλια?

όχι δυστυχώς θα πάω σπίτι της να δω τι έχει τραβήξει και να μου δώσεις κάποιες να βάλω στο φατσομπουκ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Όντως πάντως Τζες μεγάλωσαν τα παιδάκια μας.....

Πλέον είναι παιδάκια,εγώ τον αφήνω να παίζει με μεγαλύτερα και καθώς είναι πολύ προσεκτικό παιδάκι πάντα βρίσκει τον τρόπο και παίζει μαζί τους.....

Πόσο χάζι τον κάνω πάντως ποιός το διανοείται πως αυτά τα μικρά πλασματάκια που αγκαλιάσαμε πριν 2 χρόνια θα γινόντουσαν παιδάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Άντε καλή όρεξη στην κοριτσάρα σου,και πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αφού φύγατε όλες σας φεύγω και εγώ....

πάντως να πω πως μου έχει λείψει το καφέ μας γεμάτο που δε προλαβαίναμε να απαντήσουμε και τσούπ είχε πετάξει κάτι άλλο άλλη κοπελιά....

και μιας και είπα πως μου έχει λείψει τι λέτε θα συναντηθούμε τελικά?

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερα σας....ειδα κινηση μετα απο καιρο και χαρηκα...τι κανετε?

μαρια μου σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και ανταποδιδω και εσεις ειστε μια πολυ ωραια και ευχαριστη οικογενεια....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα σας!!!!!!τι κανετε ?

ευχομαι ολες να ειστε καλα το ιδιο και οι οικογενειες σας.

εμεις ειμαστε πολυ καλα και οπως ολα τα συνομηλικα του καφε κανουμε και εμεις τα ολα........ εχει πολυ γελιο.ο βασιλακης με ακολουθει οπου παω και πριν τρεις μερες πηγαμε για καφε στο mall ,εγω δηλαδη γιατι το μικιο εφαγε ντονατς.ηταν πολυ ωραια που καθομασταν στο τραπεζακι και ηταν και εκεινος φρονιμος.πλακα ειχε.πλεον συνεννοουμαστε κανονικα.αχ ωραια περιοδος και εευτυχως ολα μας πηγαινουν πολυ καλα.φτου φτου φτου μην μας ματιασω

4ywWp2.png

Κοριτσάρες μου χαίρομαι που βλέπω τέτοια όμορφα ποστ....

πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας...

Ααααα εχτές μου χτύπησε για πρώτη φορά το χέρι το θαυματάκι......γενικά είναι πολύ ήρεμο πολύ πολύ ήρεμο καμία σχέση με τον Γιάννο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...