Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας!!!!

Εμεις καναμε το παρτακι μας την κυριακη και αν και η μικρη ηταν αρρωστουλα περασαμε πολυ ωραια χορεψε και επαιξε σαν μεγαλο παιδακι.

Ο σταθμος την εχει εξελίξει απιστευτα! Λεει πλεον συνεχως προτασεις ακομα και ερωτησεις, μετραει μεχρι το 5 και λιγες φορες μεχρι το 7 και ξεχωριζει 3 χρωμματα τα οποια οπου τα βλεπει λεει πως τα λενε. Τρελενομαστε καθε φορα που λεει κατι εκει που δεν το περιμενουμε και γενικα μας εχει τρελανει δηλαδη.

Η καινουρια δουλεια ειναι 9 ωρες την ημερα και δεν προλαβαινω τιποτα αλλο παρα μονο τα βασικα και γιαυτο εχω χαθει λιγακι.

Πολυ χαρηκα που συναντηθηκατε στα γενεθλια αλλα ηταν αδυνατο να ερθουμε και εμεις γιατι εκεινη την μερα ηταν και τα δικα μας.

Φιλια σε ολα τα μωρακια μας και περιμενω με ανυπομονισια και τα καινουρια που ερχονται!!Υπομονη στις εγκυμονουσες μας και φιλακια στις κοιλιτσες.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκούλα και αγγελική πόσο χαίρομαι που όλες μας κάναμε καταπληκτικά πάρτυ!!!!!

Αυτό έχει σημασία να χαμογελάνε τα ζουζούνια μας.....

οι υπόλοιπες που είστε?

Αννια σε βλέπω πράσινη?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πες μας ντε τα νέα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Όλα καλά είναι φουσκώνουμε σιγά σιγά μέσα στη βδομάδα θα πάω για τον προγεννητικό και σε κανά 2βδομάδες θα ξαναπάω για υπέρηχο να δούμε που βαδίζουμε...Εσείς?

:-D

Διαφημίσεις

ΤΖΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ καλημέρααααααα

άννια μου υπέροχα τα νέα σας...

και εμείς φουσκώνουμε σιγά σιγά και οι κλωτσιές όλα και δυναμώνουν....πάντως αυτό το ζουζούνι είναι πολύ πιο ήρεμο από τον Γιάννο λες να βγεί ταραξίας?Ο Γιάννος βγήκε ανάποδος....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τελικά βλέπω να μην πηγαίνω στο μαγαζί σήμερα.....Τώρα που σμίξαμε όλες μαζί

καλύτερα βέβαια γιατί ήταν άρρωστη η πεθερά μου και δε θέλω να πάμε με τον Γιάννο!!!!!Τώρα στην ανάρρωση είναι ευκολότερο να κολλήσουμε εε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα τζέσικα τι κάνετε??Στέλλα και εμένα η μικρή ήταν πολύ υπερκινητική στη κοιλιά και πολύ ήσυχη σαν μωρό ο μικρός ακριβώς το αντίθετο..Εγώ ξέρω ότι στην ανάρρωση κολλάς πιο εύκολα...

Διαφημίσεις

ΤΖΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ καλημέρααααααα

άννια μου υπέροχα τα νέα σας...

και εμείς φουσκώνουμε σιγά σιγά και οι κλωτσιές όλα και δυναμώνουν....πάντως αυτό το ζουζούνι είναι πολύ πιο ήρεμο από τον Γιάννο λες να βγεί ταραξίας?Ο Γιάννος βγήκε ανάποδος....

κλωτσιες ακουω,τι τελεια!!!!αντε και στα δικα μας οι επομενες!;););)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημέρα τζέσικα τι κάνετε??Στέλλα και εμένα η μικρή ήταν πολύ υπερκινητική στη κοιλιά και πολύ ήσυχη σαν μωρό ο μικρός ακριβώς το αντίθετο..Εγώ ξέρω ότι στην ανάρρωση κολλάς πιο εύκολα...

κοπελα μου εσυ τι κανεις?τι νεα απο τον γιατρο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλέ σήμερα είμαι ακριβώς στην μέση....

20 εβδομάδων........

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλα ειμαι τζεσικα μου εδω με ανακατωσουρες ζαλαδες και τρομερη υπνηλία...Αντε στεγια αρχιζεις να μετρας αντιστροφα 4μηνες μεινανε ακομα....Κοριτσια εφυγα γιατι θα μου γκρεμισουν το σπιτι τα μικρα

Άντε Άννια μου φιλάκια στα ζουζούνια!!!!!

Τζες θα μείνεις?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...