Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι μου οταν τον βγάζουμε έξω παθαίνει παράκρουση και δεν κοιμάται με τίποτα...

ζηλεύω που σου έκλεισε το τζίν...κλαψ λιγμ...΄

εγώ μέτρησε περιφέρεια κοιλιάς και είδα οτι είναι 20 ποντους πιο μεγάλη απ'οτι ήταν...

μπουχουχουχουχουχουχ

εσένα που τρώς σοκολάτες πως σου μπήκαν τα τζίν εεεεε?????????:mad::mad::mad:

έχασες κανένα κιλό? εγώ τίποτα!!! αλλά τρώω:oops:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Όχι δεν έχω χάσει καθόλου... αφού συνεχίζω τις σοκολάτες ακάθεκτη..έχω πάθει εθισμό αυτή την περίοδο με κάτι ΙΟΝ αμυγδάλου των 200γρ παρακαλώ... δεν μπορώ να τις σταματήσω! Αλλά μάλλον τα 3 κιλά που μου έχουν μείνει είναι.. το στήθος μου!! (ααα..και το μπαλόνι στην κοιλιά μου!!)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Αννια μου οι μπομπονιέρες μου άρεσαν αλλά οχι πολύ. Το πορτοκαλί σου αρέσει? Θα πρέπει ίσως να το έχεις σαν κύριο χρώμα στον στολισμό σου. Θύμισε μου πότε γίνεται ο γάμος?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελα άννια μου! Ωραίες είναι οι μπομπονιέρες!! Θα παίξεις δηλαδή με πορτοκαλί στο στολισμό;; Καλά νόμιζα ότι ήσουνα ήδη παντρεμένη!! Μιλάμε το καφέ μας είναι γεμάτο ανύπαντρες μανούλες!! Μ'αρέσειιι!!!!!:):)

PCqNp2.png

Όχι δεν έχω χάσει καθόλου... αφού συνεχίζω τις σοκολάτες ακάθεκτη..έχω πάθει εθισμό αυτή την περίοδο με κάτι ΙΟΝ αμυγδάλου των 200γρ παρακαλώ... δεν μπορώ να τις σταματήσω! Αλλά μάλλον τα 3 κιλά που μου έχουν μείνει είναι.. το στήθος μου!! (ααα..και το μπαλόνι στην κοιλιά μου!!)

αααα για τρία κιλακια μιλαμε???? ε τότε εντάξει...εγώ έχω 8....:cry:

το στήθος θα μικρύνει οταν σταματήσεις τον θηλασμό...πάντως εμένα θα πέσει σίγουρα. Εχει γίνει τεράστιο και όταν ο μικρός τρώει πολύ και αδειάζει, δεν είναι και πολύ όμορφο...

αααααα σήμερα αρχίσαμε και μεις το άθλημα με τον αντρούλη μου...δε μπορώ να πω οτι τρελάθηκα...πονάαααεειειειειειε:oops:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Άστα λορέττα μου και εγώ φοβάμαι τι θέαμα θα αντικρύσω μόλις σταματήσω να θηλάζω... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.. καλά να'ναι ο φουστάνος!!

Όσο για το άθλημα ένα σου λέω.. τρώγοντας έρχεται η όρεξη!!!!!!!!

PCqNp2.png

καλε ειμαι παντρεμενη αλλα με πολιτικο...κοντα στο σεπτεμβρη λεμε να κανουμε βαπτιση και γαμο μαζι..καλε το σχεδιο σας εδειξα οχι δεν θελω πορτοκαλι δεν μου πολυαρεσει..σκεφτομαι για μπομπονιερες βαφτισης να της δωσω απο μ,ια σε καθε οικογενεια δηλαδη εκει που θα δινω το προσκλητηριο θα κοτσαρω κ την μπομπονιερα της βαφτισης καλο???

:-D

Διαφημίσεις

Άστα λορέττα μου και εγώ φοβάμαι τι θέαμα θα αντικρύσω μόλις σταματήσω να θηλάζω... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.. καλά να'ναι ο φουστάνος!!

Όσο για το άθλημα ένα σου λέω.. τρώγοντας έρχεται η όρεξη!!!!!!!!

άσε θα είμαστε απ'ευθείας για πλαστική!!! δυστυχώς εγώ φοβάμαι τρελά... αλλιώς θα έκανα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χριστινακι μου ο καλος μου περιμενει να περασει ο καιρος .ποναει και δεν μπορει να βρει μια θεση για να βολευτει.τελικα στο σπιτι μας ειμαι η μονη που κοιμαται τα βραδια.

και εμενα μου εχουν λειψει τα τζην.εγω εχασα τα 8 απο τα 11 κιλα που πηρα αλλα ειχα κρατησει και 4 κιλα καβα πριν την εγκυμοσυνη,οποτε με 7 κιλακια καθαρισα.

η λεκανη μας θα ξαναγινει οπως ηταν πριν η να τα ξεχασω τα χαμηλοκαβαλα παντελονια που ειχα?

αννια εμενα μου τα κουτακια δες παρακατω http://www.e-mpomponiera.gr/index.php?cPath=1_7

μπορεις να φτιαξεις και μονη σου.υπαρχουν και διαφορα ποντατιφ http://www.myjools.gr/pantatif.htm

δες και υλικα για μπομπονιερες

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres.html

λορετ μου λιγο πολυ καμια μας δεν ειναι οπως και πριν.το αθλημα δεν μας βλεπω εμας να το ξαναρχιζουμε οπως παει. κοντευουν 6 μηνες .καλε πως γινοταν?χαχα.ασε ποθ το μικρο εχει καβαντζωσει θεση στο κρεβατι.τι να το κανω που μονο εκει δειχνει τοσο ηρεμο.θελει να το χουχουλιαζουμε.

4ywWp2.png

Γεια σας και χαρά σας!!!!!!

Κορίτσια έπαθα κι εγώ κατάθλιψη όταν την Παρασκευή που πήγα στο γυναικολόγο είπα να επιχειρήσω να δοκιμάσω αν μου μπαίνανε τα τζηνάκια μου (γιατί τόσο καιρό φοβόμουν να πλησιάσω τις κρεμάστρες!!!). Χάλι μαύρο, πώς να σημαζέψω την κοιλούμπα και την κ*λαρούμπα οεο?????

Χριστινάκι αναρωτιέμαι κι εγώ πραγματικά τί να φορέσω:confused::confused::confused::confused:?????

Το μόνο ευχάριστο κοριτσάκια μου είναι ότι την τελευταία εβδομάδα βάζω ένα λαδάκι στις ραγάδες της κοιλιάς, που είχαμε αγοράσει από τα Λητώ για το μπέμπη (γιατί μέχρι στιγμής δεν είχα αξιωθεί να πάρω μία κρέμα της προκοπής για μένα) της σειράς Bubchen και δε θα το πιστέψετε αλλά έχω δει βελτίωση!!!! Πραγματικά, δεν είναι η ιδέα μου!!! 'Οπως διάβαζα μία μέρα στο πίσω μέρος είδα πως έγραφε πως είναι ιδανικό για την πρόληψη των ραγάδων. Ε λοιπόν είπα "δεν το δοκιμάζω?". Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και αν δω κι άλλη βελτίωση, κάντε όλες ένα βουρ και αγοράστε το, γιατί άλλο το λαδάκι των 5 ευρώ και άλλο τα 600 ευρώ του λέιζερ:P:p:p. Ευτυχώς που αξιώθηκα να αγοράσω τις προάλλες την αγαπημένη μου υδατικούλα aquamilk της lancaster γιατι άλλο λίγο και θα έβαζα sudocrem στην αρχοντομουτσουνάρα μου!!!!!!

Όσο για το άθλημα, σνιφ, σνιφ θα καθυστερήσει ακόμα αφού εκεί που είχα καθαρίσει, είχα αρχικά λίγο αίμα το οποίο είναι πια σαν περίοδος....

A, και Annia συμφωνώ πως το πορτοκαλί δεν είναι και το καλύτερο χρώμα για τις μπουμπουνιέρες, εκτός κι αν το πάρεις σαν θέμα για το γάμο σου, αλλά και πάλι θεωρώ πως υπάρχουν καλύτερα χρώματα να χρησιμοποιήσεις.

Συμφωνώ με την Ειρήνη, μου αρέσουν πολύ τα κουτιά!!!!!

τι κανεις πρινσακι?εγω τα τζην τα εχω κλεισει σε μια βαλιτσα και τα εχω καταχωνιασει.8μηνες τωρα με φορμες και αθλητικα τριγυρναω.τουλαχιστον ειναι ανετα.αχ τζην!!!!!

εγω αιμα δεν ειχα σχεδον καθολου εξ αρχης.μονο οταν κουραζομουν πολυ και σηκωνα κατι βαρυ εβλεπα λιγο καφε.τα ραμματα με ειχαν λιγο ταλαιπωρησει κυριως οταν θηλαζα που με τραβουσαν πολυ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...