Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας. Εύχομαι με τη σειρά μου στον Γιάννο. Να είναι γερός στέγια μου και με το καλό να γίνει και μεγάλος αδερφός!

Ειρηνάκι και Μαρινάκι να χαίρεστε και σεις τα παιδάκια σας. Δε μπήκα αυτές τις μέρες και δεν ευχηθηκα η γαιδουριτσα :)

Σήμερα κάναμε πάρτυ με παπουδογιαγιάδες και νονούς και ήταν πολυ ωραία. Το Σαββατο θα μαζευτουν φιλοι με τα παιδιά τους...

και το πάρτυ θα είναι φυσικά μακ κουίν γιατί έχουμε τρέλα. Μέχρι και μποξεράκι δώρο του έχουν φέρει μακουίν...

Θα βγάλω φώτο και θα σας βάλω!

Είστε καλά; Εμείς είμασταν άρρωστοι ξανά και ξανά και ξανά...Πήρε και αντιβίωση πρώτη φορα, έπαθε ωτίτιδα και χτύπήσαμε 40άρια.

Απο φεβρουάριο θα πάμε χανθ μια φορά την εβδομάδα σε τάξη με άλλα παιδάκια για να κοινωνικοποιηθεί και να αρχίσει και λίγο να μιλάει (λέμε τώρα). Χριστινάκι μου κάνει προσπάθειες να μιλήσει αλλά οταν δει οτι κάτι δε μπορεί να το πει σωστά, σταματάει και ντρεπεται...

Και θα κλέισω μάλλον και θέση στον παιδικό της χανθ για να αρχίσουμε απο σεπτέμβριο...

αχ μεγαλώνουν τα μωρά μας!

θα βάλω φώτο

σμουτσ σε όλες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιούχουυυ να 'μαι και εγώ!!

Εύχομαι να είναι πολύχρονα, χαρούμενα και ευτυχισμένα όλα τα μικρουλάκια σας!!!! Και σε σένα Ειρηνάκο Χρόνια πολλά για εχθές!!!!

Τζες μου συλληπητήρια για τον παππού σου... τώρα είσαι καλύτερα; Ελπίζω να μπαίνεις πιο συχνά να μας λες νέα!

Άννια είχαμε κανένα νέο από το γιατρό; Εχθές δεν θα πήγαινες;

Λορεττάκι νομίζω το ότι ντρέπεται να μιλήσει και δεν κάνει προσπάθεια είναι γιατί δε νοιώθει έτοιμος και θα τα πει όλα μαζεμένα μόλις νοιώσει ότι το 'κατέχει'... θα δείς!!! Όσο για τον παιδικό, και εγώ λογικά θα την πάω από Σεπτέμβριο αλλά δεν έχω ιδέα που...δεν το έχω ψάξει ακόμα...και φοβάμαι να το ψάξω εδώ που τα λέμε γιατί οι παιδικοί στην ευρύτερη περιοχή κυμαίνονται στο 500άρι μέσα στο νερό....:mad::mad:

Ερώτηση.. πως τα κοιμίζετε τώρα; Με πάπλωμα ή υπνόσακο;;

PCqNp2.png

Γεια σας και πάλι! Νομίζω από Σεπτέμβρη θα είναι πολύ καλό να πάνε σταθμό! Η δικιά μου πια είναι παλιά καραβάνα -όχι από επιλογή- και έχει γίνει η μασκώτ του σταθμού απ' ότι μου λένε οι δασκάλες! Είχαμε στείλει και ένα τουρτοκέικ για να σβήσει και εκεί κεράκια και κορδωνότανε η ξανθούλα μου! Από τιμές πάντως, κι εδώ που τη στέλνω εγώ είναι 370 ο μήνας, με πρωινό, μεσημεριανό και σχολικό, αλλά και πάλι πολλά τα λεφτά Άρη, και δε θεωρείται και από τους ακριβούς σταθμούς.

Χριστινάκι για πες μας εσύ πώς πας με την εγκυμοσύνη? Έμαθες φύλο ή μας έχεις πει και το έχω ξεχάσει?

mGKop3.png60Jvp3.png

ψαθηκα κοριτσια μου αλλα ειμαι χαλια με αναγουλες και ζαλαδες ειμαστε καλα ολοι,χτες ειχα την γιορτη του Αντωνη και εκανα και τα γενεθλια μαζι ωραια ηταν...Αυριο εχω γιατρο αντε να δουμε τι θα μας πει...Χρονια πολλα σε γαντζο ειρηνης αργυρακο γιαννο και τοσοδουλα συγχωρηστε με αν ξεχναω καποιο παιδακι φιλια σε ολες!!

:-D

χρονια πολλα στους εορταζοντες συγνωμη που σας ξεχασααααα!!!!!τρεχω ομως με τις ετοιμασιες του παρτυ μας....

και εγω σκεφτομαι να τον στειλω παιδικο αλλα ζητανε τρελλα λεφτα και δεν ξερω τι θα κανω γιατι ειναι πολλα αλλα και αυτος ειναι πολυ αγριμι γαμωτο του....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Αχχ και εγώ δε νομίζω να μπορώ να βρω κάποιον πιο φτηνό και αξιοπρεπές εδώ κοντά... μήπως τώρα με την κρίση μειώσουν λίγο τις τιμές; Μακάρι....

Μαρίνα μου 370ευρώ και με σχολικό μου ακούγεται πολύ καλή τιμή συγκριτικά...αλλά και εσύ που έχεις και 2 παιδάκια που πάνε παιδικό...άστα να πάνε είναι! Όσο για το φύλο...είναι αγοράκι..το έχουμε μάθει από τον 3ο μήνα που έκανα τροφοβλάστη!

PCqNp2.png

Καλημέρα χάρηκα που είδα κόσμο στο καφέ μας......

Τι κάνετε?

εμείς εχτές περάσαμε Τέλεια στον πατέρα μου έσβησε το κεράκι του με πολύ γέλιο,τραγουδούσε και αυτός μαζί μας το τραγουδάκι και χειροκροτούσε λες και γιόρταζε άλλο παιδάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας φιλες μου!!τι κανετε?ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας !!περασαμε πολυ ομορφα στα γενεθλια μας και του χρονου καλυτερα!

στεγια να χαιρεστε τον ιωαννη να ειναι παντα ευτυχισμενος

λου μου και εσεις να χαιρεστε τον αργυρη σας να ειναι παντα ευτυχισμενος

γλυκουλα μου να χαιρεστε τον μπαμπακα σου και τον γιοκα σου!χρονια τους πολλα

4ywWp2.png

καλημερα καλη εβδομαδα !!

πρινσι μου να χαιρεστε το μαναρακι σας για εχθες!να ειναι πολυχρονο το μικιο σας και ευτυχισμενο!

επισης ....αγγελικουλα να χαιρεστε και εσεις την ομορφουλα σας!!!να ειναι πολυχρονη η κουκλιτσα σας!!

φιλια σε ολες σας!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Πρίνσυ και αγγελική να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!Να είναι γερά και ευτυχισμένα....

Φιλάκια σε όλες σας....

Ειρηνάκι πάλι καλά που μπαίνεις και ξεσκονίζεις το καφέ....

Το Σάββατο κάναμε το παρτυ και περάσαμε ΣΟΥΠΕΡ,ΤΕΛΕΙΑ ΩΡΑΙΑ!!!Λεπτομέρειες θα γράψω άλλη στιγμή πάω να ξαπλώσω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χρονια πολλα σε πρινσυ και αγγελικη....να τα χαιρεστε...

και εμεις περασαμε πολυ ωραια στο παρτυ μας παροτι δεν μου ηρθαν ολα τα παιδακι γιατι αρρωστησαν αλλα ηρθε η χαρα ομως και η μαρια και χαρηκα πολυ που τις ειδα....

θα σας βαλω φωτο την τουρτα μας και την διακοσμηση μας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας, γεια σας!!!Πώς πάτε εγκυούλες? Επειδή νομίζω ότι ξεχνάω κάποια εκτός της Χριστίνας, της Στέλλας και της Άννιας είναι καμιά άλλη που περιμένει μπεμπέ?

Πολλές ευχές για το λόρδο σου Πρίνση μου και για την όμορφη κόρη της Αγγελικής μας!

Εμείς είμαστε καλά με το που κλείσαμε τα δύο αρχίσαμε να παπαγαλίζουμε ακόμα περισσότερο και να μην καθόμαστε λεπτό! Επίσης τα απογεύματα που είμαστε σπίτι αρχίσαμε να φοράμε βρακάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΠΡΙΝΣΙ και ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ να χαιρεστε τα παιδακια σας να ειναι πάντα χαρούμενα και να εχουν υγεία και καλή τυχη!

Εμεις εχθες ειχαμε πάμε στην Ελενήτσα μας περασαμε πολύ ωραία και σε ευχαριστούμε πολυ που μας προσκαλέσατε και πρεπει να πω ποσο θαυμασιους γονείς εχεις σοι παει το βασίλειο!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...