Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου καλησπερα εχω χαθει αλλα δεν ειμαι καλα ολη μερα ζαλιζομαι και εχω τασεις για εμετο κοινως δεν μπορω να παρω τα ποδια μου,γιατρο δεν εχω παει ακομα την πεμπτη εχω ραντεβου φιλια σε ολες

:-D

ΑΑΑ μη ξεχάσω να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ η Αντριανή του Κελάκου μας για τις 11/1...Ποτέ δεν έιναι αργά....

Οχι βεβαια,ποτε δεν ειναι αργα!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩ.....

Και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου Στελλιτσα και με το καλο να ερθει και το καινουριο ζουζουνακι!!!:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Άννια μου σε νιώθω,και εγώ στο πρώτο τρίμηνο δυσκολεύτηκα πάρα πολύ...και το θέμα είναι πως ήταν παράξενο στον Γιάννο πέταγα...αλλά με ένα παιδί και την δουλειά......πόσο μάλλον εσύ με 2 ζουζούνια....

Μαρινάκι μου και γλυκούλα σας ευχαριστώ,όντως δεινοπάθησα σχεδόν εβδομάδα......

Τι κάνετε εσείς?τα ζουζούνια σας?Πολλά φιλάκια...

Κελάκο μας έχεις λείψει!!!!!!Να χαίρεσαι και τα 4 λουλούδια σου!!!!Να μπαίνεις καλή μου...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αααα γλυκούλα β επιπέδου κάνουμε στις 1/2!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Κελάκο να χαίρεσαι την μικρούλα σου!!! Πως το βλέπεις, το πας για πέμπτο ή όχι ακόμα;; :wink:

Εγώ στο πρώτο τρίμηνο όπως και τις προηγούμενες φορές δεν είχα κανένα θέμα με αναγούλες κλπ.. τώρα νοιώθω κάποιες καούρες ενίοτε αλλά ok μην παραπονιέμαι και όλας!! Εύχομαι μόνο να μην με πιάσει το ισχίο μου όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν μπορούσα να κάνω 2 βήματα και πήγαινα σαν γριά...

Στέγια τι λες, θα κρατηθείτε να μην μάθετε το φύλο στην β' επιπέδου???

Λορεττάκι μην αγχώνεσαι τόοοσο πολύ ακόμα για την ομιλία του Αργύρη.. έχω ακούσει για πολλά παιδάκια που μετά τα λένε όλα μαζί, αλλά εξάλλου και η δικιά μας έλεγε μόνο συλλαβές και ένα μήνα πριν τα 2α γενέθλια της ξαφνικά άρχισε να μιλάει κανονικά...! Αλλά και παιδάκια γνωστών μίλησαν περίπου στα 2,5 οπότε έχεις πολύ χρόνο ακόμα! Τώρα σε τι φάση είναι? Λέει μερικές λεξούλες ή καθόλου;

PCqNp2.png

Χριστινάκι μου τι κάνετε?

η Αριάδνη?Το μπεμπέ στη κοιλίτσα?

εγώ βαστιέμαι ο Τζων δε ξέρω.......(για το φύλο..)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κορίτσια έβαλα τις φωτο από την πρόσκληση για τα γενέθλια στο φατσομπουκ........

Φετινό θέμα ΤΣΙΡΚΟ!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα κοριτσια μου,καλη χρονια να εχετε γεματη υγεια και ευτυχια και ακομα πιο πολλα μωρακια!!!!!χαθηκα για αρκετο καιρο η γουρουνα,ειχα ομως λογο.....πεθανε ο παππους μου στις 26/11 ο οποιος με μεγαλωσε και το πηρα λιγο κατακαρδα.συν που δεν ηθελα να αφησω μονη την μαμα μου ολο αυτο τον καιρο αρα καταλαβαινετε.λοιπον ξεκιναω τις ευχες με χρονοκαθυστερηση αλλα καλλιω αργα παρα ποτε.στελλιτσα χρονια πολλα για την ονομαστικη σου γιορτη και σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και να εισαι παντα ετσι χαρουμενη και αισιοδοξη γιατι οταν σε διαβαζω μου φτιαχνει η διαθεση με τον τροπο που βλεπεις τα πραγματα.επισης να χαιρεσε τους αντρες σου!!!ελενακι μου να χαιρεσε τον Χρηστακη και τον Ανασταση σου!Χαρα τον Παυλιτο σου και τον αντρα σου!Ταο την Χριστινουλα σου!Χριστινακι να σου ζησει η Αριαδνη σου και με το καλο να ερθει και ο μπομπιρας!Γλυκουλα να χαιρεσε τον ευθυμακο και να σου πω οτι σε θαυμαζω πολυ πολυ που εισαι single mom και ευχομαι τα πραγματα να σου ερθουν οπως θες εσυ!Αννια μου να χαιρεσαι τον γιο και την κορη και με το καλο να υποδεχτειτε το νεο μελος!!Αρτεμις να χαιρεσαι τα αγορια σου και το ελενακι σου που ειχε γενεθλια.Κελακο να χαιρεσε την Αδριανη και ολα τα ζουζουνια σου που ειναι κουκλακια.Ρηνιω μου τι να πω για τον Βασιλη ε????να τον χαιρομαστε αλλα πιο πολυ η θυγατερα μου ε????(χι,χι,χι)και για σημερα να ευχηθω στο Μαρινακι και στο Λορεττακι να τα χιλιασουν ο Αργυρακος και το Μαριαλενακι.ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι περασαν 2 χρονια κιολας απο την γεννηση των παιδιων μας:Pαγγελικη και eve να χαιρεστε τα ζουζουνια σας.ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας.εχουμε και αλλα γενεθλια να ευχηθουμε!!!!η σοφια που εξαφανιστηκε,εχει καμια νεα της????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Koριτσια μου ευχαριστω και παλι!

Χριστινακι να χαιρεσαι κι εσυ το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και το νεο μελος.:)............Εγω τελειωσα με το αυξανεστε και πληθυνηνεσθε,δεν υπαρχει 5ο στα σχεδια μου με τιποτα.Εχω δωσει την σκυταλη ομως σε αξιες αθλητριες.....:tongue:χαχαχαχα

Τζεσικα ζωη σε εσας κοριτσακι μου,να ζησετε να τον θυμαστε!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλέ σήμερα γενεθλιάζει ο μπίλυ και η νυφούλα μου....

Να τα εκατοστήσουν!!!!!

%25CE%2593%25CE%2595%25CE%259D%25CE%2595%25CE%2598%25CE%259B%25CE%2599%25CE%2591+1.gif

%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1.bmp

birthday-balloons.jpg

284575-%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%98%CE%9B%CE%99%CE%912.jpg

372680-1053787qd8db5o29l.gif

b31327467ef74a7f2de3a7b2ab7aac48_L.jpg

Μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!

πολλά πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τζες συλλυπητήρια κοριτσάρα μου.....να τον θυμάσαι....

μας έλειψες καλή μου...

ευχαριστούμε για τις ευχές.........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Koριτσια μου ευχαριστω και παλι!

Χριστινακι να χαιρεσαι κι εσυ το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και το νεο μελος.:)............Εγω τελειωσα με το αυξανεστε και πληθυνηνεσθε,δεν υπαρχει 5ο στα σχεδια μου με τιποτα.Εχω δωσει την σκυταλη ομως σε αξιες αθλητριες.....:tongue:χαχαχαχα

Τζεσικα ζωη σε εσας κοριτσακι μου,να ζησετε να τον θυμαστε!!

ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ!!!!!χαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

χρονια πολλα στον βασιλακη της ειρηνης σημερα και στο μαριαλενακι της μαρινας μας!!!!να τα χαιρεστε και να ειναι παντα καλα και ευτυχισμενα!!!

στεγια μου κοντευεις στην β επιπεδου λιγο εμεινε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε? Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές κι εγώ και η Μαριαλένα μου! Να ευχηθούμε με τη σειρά μας τα καλύτερα για το Μπιλάκο! Ωραία περάσαμε, κάναμε τα γενέθλιά μας σε στενό κύκλο αλλά και πάλι με 6-7 πιτσιρίκια δεν άργησε να επικρατήσει ευχάριστος πανικός στο σπίτι μας!

Τζες μου να τον θυμάστε με αγάπη.

Φιλάκια σε όλες! Λορετάκι δε μας έχεις συνηθίσει σε τόσο μεγάλες απουσίες, θα φας ξυλάκι που λες κι εσύ!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...