Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αννια μου συγχαρητηρια καταπληκτικά νεα!Με το καλό!

Στεγια μου μπραβο δεν το ηξερα οτι εισαι εγκυος ποσο μηνων είσαι?

Γλυκούλα μου εμεις μαλλον θα ερθουμε στειλε μου πμ την διευθηνση και αν χρειαζεσε κατι για δωρο που θέλει ο ευθημης για να μην πάρω κατι και δεν σας αρεσει!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο αννια μου!!!!ολα να σου πανε καλα και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνηηηη...

τι κανετε?εγω ειμαι κουρασμενη ολη μερα καθαριζα το σπιτι γιατι ηταν λιγο χαλια και τωρα ειμαι πτωμαααα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Άννια τέλεια η τιμή της χοριακής σου! Ο γιατρός σου είχε πει να παίρνεις κάτι με το που ξεκινήσει η εγκυμοσύνη?

Λορετάκι περαστικά στον όμορφο! Άντε να πάρετε τα πάνω σου!

Marzab τι κάνετε? Πώς είναι η κουκλίτσα σου?

Γλυκούλα το έριξες στις δουλειές σήμερα! Ο Ευθύμης καθόταν όσο έκανες τα διάφορα?

Κορίτσια τις τελευταίες μέρες η μικρή μου με τρελαίνει με τα καμώματά της! Είναι για ρούφηγμα και λίιιιιγο, (λέω λίγο το τονιζω) πιο συνεργάσιμη και πολύ τη χαίρομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γλυκούλα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ εμένα είναι μαστερ σεφ και του αρέσει να ξεσκονίζει,σκουπίζει...

Φαντάσου δηλ να είχε παράδειγμα την μάνα του τι θα έκανε...χαχαχαχχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εμενα δεν του αρεσει η μαγειρικη καθολου στεγια μονο το καθαρισμα η σκουπα η σφουγγαριστρα τετοια...βλεπει εμενα και απο πισω και αυτος!!!

εσυ τι κανεις?εισαι καλυτερα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Είμαι μπουκωμένη και με πονάει και λιγάκι ο λαιμός...Με τσάγια την βγάζω.....

Πάω να πιώ άλλο ένα για να πέσουμε για νάνι...

Φιλάκια πολλά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Kαλα ειμαστε Μαρινακι μου μεγαλώνει μιλάει κανονικά και θέλω να την δαγκώνω συνεχεια ειναι καλό παιδί αλλα επειδη ειναι μαναχοπαιδι και δεν εχει παιδάκια να παιζει δεν δινει ευκολα τα πραγματά της αλλα οπου πάμε ειναι κυρια!Τα ζουζούναι τα δικά σου?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Μια χαρά η Αφροδίτη μας εεε?

Μπράβο στο ζουζουνάκι σας...

πολλά φιλάκια..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου τι μου κάνετε;;

Αρχικώς να ευχηθώ σε όλους τους εορτάζοντες κάθε ευτυχία και χαρά!!! (αν και πολύ καθυστερημένα!!)

Άννια μου μπράβο για τα τέλεια νέα σου!!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά και το φθινόπωρο να κρατάς το τρίτο σου ζουζουνάκι αγκαλίτσα!!

Λορεττάκι σε 'νοιώθω΄ λίγο πεσμένη ή ιδέα μου είναι;;

Μαρίνα μου είδα τις φωτογραφίες από το ταξίδι σας και ζούλεψαααααα!!!! (με την καλή έννοια πάντα εεε;) Πάντα τέτοια εύχομαι!!!!!!

PCqNp2.png

Ζουζούνες τι μου κάνετε?

Πώς πάτε οι εγκυμονούσες?

Πολύ κρύο ρε κορίτσια, με την καμία δεν μπορώ να σηκωθώ το πρωί για δουλειά! Από τη Δευτέρα ονειρεύομαι το Σκ! Είμαι καλά γιατρέ μου? Άρχισα ωστόσο πυρετωδώς γυμναστήριο και πολύ το χαίρομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας και απο μένα!

Αχ χριστινάκι μου είμαι όντως λίγο πεσμένη, με κατάλαβες. Αλλά δεν έχω ιδιαίτερο λόγο... Ολα καλά πάνε, εντάξει ο μικρός λίγο αρρωστουλης αλλά τιποτα ιδιαίτερο.

Είπα στον παιδίατρο να πάω το παιδί σε λογοθεραπευτή μπας και το βοηθήσει λίγο με την ομιλία αλλά μου είπε οτι είναι μικρΌς ΑΚΌΜΗ...

ΑΧ ΚΟΡΙτσιΑ κλΕΙνΩ γΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΤΑΕΙ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάρες μου πως είστε?

εγώ επιτέλους είμαι καλά........

αχ τι ήταν και αυτό?

κρύωσα με μύτη,λαιμό και αυτί!!!!!

δόξα το Θεό είμαι καλά.....

¨ολη την εβδομάδα κρεβατωμένη έκανα και πυρετό....

Φιλάκια σε όλες και στα ομορφάκια σας....

ΑΑΑ μη ξεχάσω να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ η Αντριανή του Κελάκου μας για τις 11/1...Ποτέ δεν έιναι αργά....

happy_birthday_10-728921.png

57f2845a4cb6557b13de3ea67e1d82fe_XL.jpg?t=943912800

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...