Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννια μου και στεγια χρονια πολλα!!!να χαιροσαστε το παιδι και αντρες σας....με υγεια και παντα χαρουμενοι....

τι κανετε?χαθηκατε βλεπω!!!!

λοιπον στις αθηναιες απευθεινομαι (ελπιζω να το εγραψα σωστα!!!) την κυριακη 22-1 κανω την γιορτη και γενεθλια του ευθυμη και σας θελω κοντα μου οσες μπορεσετε να ερθετε θα ειναι μεγαλη μου χαρα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες..Στελλα να χαιρεσαι τον γιοκα σου και τον συζυξ σου,μανιταρακι χρονια πολλα και σε σενα αλλα και στην κορουλα σου πολυχρονες και οι 2...Κοριτσια το μεσημερι εκανα τεστ και βγηκε θετικο οποτε ειχα δικιο τελικα.αυτα απο μας βγαινω γιατι περιμενω κοσμο

:-D

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά, αν και καθυστερημένα, στο Γιάννο σου τον μικρό, αλλά και τον μεγάλο Στελλίτσα!

Άννια μου ό,τι ποθείς σου εύχομαι και όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου!

Πώς περάσατε το Σκ κοριτσάκια? Εμείς πρέπει να παραδεχτώ ότι ξεκουραστήκαμε πολύ και απολαύσαμε τα παιδάκια μας, τώρα πώς θα πάμε αύριο για δουλειά είναι μεγααααλο θέμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλη χρονια κοριτσακια μου αν και καθυστερημενα! τι μου κανετε??

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες να ειστε ολοι παντα γεροι και ευτυχισμενοι

αννια μου σου ευχομαι τα καλυτερα ολα καλα να πανε καμια χοριακη εκανες??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια!

περασαμε παρα πολυ ομορφα:P

αννια με το καλό ευχομαι αυτη τη φορα ολα να πανε καλα, και στο Γιαννο στελα πολλες ευχες και με το καλο το αδερφάκι του! (ειδατε φύλο ή οχι ακομα??)

Μανιταράκι να τα εκατοστήσει η Ελένη!!!!

Άννια πολύχρονη και με μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!(ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!)

Χαρά να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!

Γλυκούλα την προηγούμενη κάνουμε και εμείς τα γενέθλιά μας,Με το καλόοο...Όποια πιστή προσέλθετε!!!

Κορίτσια είμαι λίγο κρυωμένη και δε θα καθίσω πολύ,να σας πώ πως είμαι μια κουκουβομάνα...Να βλέπατε τον Γιάννο στην γιορτή του θα λέγατε το ίδιο...Το καμάρι μου δε σταμάτησε να χορεύει μιας και είχαμε ζωντανή μουσική...Χόρεψε απ'όλα αλλά στο ζεϊμπέκικο τα έδωσε ΌΛΑ!!!!

Περάσαεμ υπέροχα!!!

Εχτές πήγαμε Αττικό πάρκο και περάσαμε φανταστικά!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια!

περασαμε παρα πολυ ομορφα:P

αννια με το καλό ευχομαι αυτη τη φορα ολα να πανε καλα, και στο Γιαννο στελα πολλες ευχες και με το καλο το αδερφάκι του! (ειδατε φύλο ή οχι ακομα??)

Εύη μου ευχαριστούμε για τις ευχές...

Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο(για την ώρα τουλάχιστον)..

Τι κάνετε?

Πώς πάτε με τον θηλασμό?

Εμείς συνεχίζουμε ντούρασελ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΑΝΝΙΑ μου συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Με ένα γερό μωράκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κορίτσια!

χθες γυρίσαμε και μόλις μπηκα και διάβασα τα νέα της Αννιας!!! Κορίτσακι μου μπράβο!!!!!!!!!!! άντε με το καλό! Το είχες καταλαβει πονηρούλα ε;;;;

Χρόνια σου Πολλά επίσης όπως και στον Γιάννο της ΣΤελλίτσας μας. Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα χαρούμενος και γλυκούλης!

ΠΟλλές ευχές σε όλες. Εμείς περασαμε πολυ ωραία αλλά ο Αργύρης πάλι άρρωστος. ΄Μόνο πυρετό. Τα χριστουγεννα που ρωτήσατε είχε γαστρεντερίτιδα. Γενικά προσέχετε γιατί πολλές ιώσεις κυκλοφορούν.

Σας αφήνω και σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...