Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειρηνακο μου να χαιρεσαι τον γιοκα σου και να ειναι παντα χαρουμενος.....

πρινσακο μου και εσυ πολυ χρονη να χαιρεσαι την οικογενεια σου....

εμεις σημερα πηγαμε μια βολτα στο εκπτωτικο χωριο στα σπατα και δεν ηθελε να φυγει με τιποτα του αρεσε παααααρα πολυ κατσαμε 6 ωρες τελικα με βολτες και παιχνιδια περασε η ωρα και δεν το καταλαβαμε βεβαια επεσε ξερος τωρα λογικο αφου περπατουσε γιατι δεν θελει καροτσι και ηταν ψοφιος!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Koritsia μου καλησπερα και χρονια πολλα καλη χρονια σε ολες μας με υγεια και ευτυχια,χρονια πολλα και στον γαντζουλη της ειρηνης οπως και στην πρινσι μας!!!Εμεις περασαμε μια χαρα απο το ενα σπιτι στο αλλο ημασταν και τωρα μολις τα εβαλα για νανι και τρεχω να μπανιαριστω και να ξεραθω.....Και σιγα σιγα ξεκινανε να τρεχουν τα ζουμια μιας και πριν 2χρονια τετοιες ωρες σπασανε τα νερα και ετρεχα στο μαιευτηριο σνιφ σνιφ,το αντρακι μου μεγαλωσε

:-D

Να τα εκατοστήσεις Αντώνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αννια μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας.....

305-happy_birthday_balloon.jpg?1283876317

bb5bf31334d41a10c2cd184868e47635_L.jpg

party-genethlia.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσακια μου!!ευχαριστουμε για τις ευχες σας!να ειστε παντα καλα !

σημερα ειναι η μερα του αντωνακη!γιαννουλα μου να ειναι πολυχρονο το αγορακι σας ευχομαι ολα τα καλα για τον μικρο σας θησαυρο.φιλια πολλα!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ευχηθω σε ολα τα μωρακια μας που ειχαν γενεθλια χρονια πολλα με υγεια και ευτυχισμενα και να τα χιλιασουν!!

Ειδικοτερα στα πιο προσφατα,

Ειρηνουλα να το χαιρεστε το αντρακι σας!!

και Aννια χιλιοχρονο το παιδακι σας.

Τα νεα μας ειναι πανω κατω τα ιδια, δεν πηγαμε πουθενα αλλα θα φυγουμε αυτο το τριημερο αρα για συναντηση δεν θα μπορεσω, στο εκπτωτικο χωριο στα Σπατα πηγαμε και εμεις το Σαββατο και ηταν πολυ ωραια.

Φιλακια σε ολες και τα μωρακια σας.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Χρονια πολλα και καλη χρονια και απο εμενα.Να εχουμε υγεια,αγαπη και μονο χαρες!!!!!

Ειρηνακο και Αννια να τα εκατοστησουν τα παιδακια σας!:)

Ελακο χρονια πολλα και για τον γιοκα σου!!

Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα και χρονια πολλα για ολα τα παιδακια της παρεας που ξεχασα.Πολλα φιλακια..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αγγελική Κελάκο μα έχετε λέιψει...

ελπίζω η φετινή χρονιά να μας ενώσει δυναμικά και να τα λέμε συχνότερα....

Όσο για την συνάντηση τι λέτε τελικά δε το κάνουμε την επόμενη εβδομάδα?

Την άλλη μέρα έχουμε την γιορτή και θα έχω ετοιμασίες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Βρε κοίταζα την λίστα γιατί ήμουν σίγουρη πως είναι ελλειπή και ω,ναι...

αγγελική στείλε μου την ημέρα των γενεθλίων...Χίλια συγνώμη δε το είχα κάνει επίτηδες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Να τα εκατοστήσει ο Αντωνάκης σου Άννια μου! Να τον χαίρεστε!!!

Αγγελικούλα είστε καλά?

Κελάκο πού είσαι εσύ καλέ, σε χάσαμε!

Απ' ότι βλέπω όντως είναι δύσκολο Σκ αυτό που έρχεται και δεν έχει μεγάλη συμμετοχή, θα το κάνουμε άλλη μέρα να βολεύει περισσότερες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσια και σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Σβησαμε 2κερακια πανω σε ενα κομματι βασιλοπιτα:tongue: αφου το παρτυ θα το κανουμε σε καμια 15αρια μερες....Εχω αρχισει απο χτες και εχω εντονες ζαλαδες και μια περιεργη αισθηση στο στομαχι μου,η κρυωσα η......οσο το σκεφτομαι τοσο αρχιζω και συνηθιζω στην ιδεα μωρε λες?:rolleyes:

Χαρα25 17/12/2009 ΠΑΥΛΟΣ

ΤΑΟ 20/12/2009 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Christine30 21/12/2009 ΑΡΙΑΔΝΗ

CRAZY BABY 27/12/2009 ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ELKARAK 28/12/2009 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Annia 2/1/2010 Αντώνης

Eye 6/1/2010 Fωτεινη

Μανιταρι 7/1/2010 Eλένη

Keli 11/1/2010 ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Marquie 13/1/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

Erianton 16/1/2010 BASILHS

Marina28 16/1/2010 ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 18/1/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Lorreta 18/1/2010 ΑΡΓΥΡΗΣ

Principessa 22/01/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Angel4 22/01/2010

Babyjes 30/01/2010 ΑΡΤΕΜΙΣ

ΝΟΥΝΟΥ 31/1/2010 ΗΛΙΑΣ

MARZAB 8/2/2010 Αφροδίτη

Προσθεσα και την Αγγελικη μας

Στεγια μου 22/1 ειναι τα δικα μας γεννεθλια, ευχαριστω,

Μαρινακι καλυτερα ειμαστε τωρα μετα απο 4 φορες γαστρεντεριτιδας και εχω χασει τον λογαριαμο με ποσες ιωσεις εχει περασει η μικρη απο τοτε που επιασα δουλεια.

κατα τα αλλα φευγω απο το σπιτι το πρωι και γυρναω στην καλυτερη 6μιση που τρεχω σαν την τρελη να προλαβω τις δουλειες και η μικρη δεν ξεκολαει απο πανω μου γιατι της ηρθε καπως που απο εκει που δεν την ειχα αφησει ποτε τωρα λειπω 10 ωρες την μερα, κατα τα αλλα αδυνατισα και ειμαι πια οπως πριν την εγκυμοσυνη!!

Αυτα απο εμενα για συναντηση οπως καταλαβαινετε καθημερινη ειναι απαγορευτικη για εμενα και

Αννια μου μακαρι να συμβει οτι θελετε και οτι ειναι καλυτερο για την οικογενεια σας, υπομονη σε λιγες μερες θα ξερετε...

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...