Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Θαλίτσα χρόνια σου πολλά και περαστικά σας!

Λοιπόν κάνω αρχή και προτείνω, στις 6-1, στις 6 συνάντηση στο mall. Δε σας βολεύει τις Νότιες, οπότε αντιπροτείνετε! :)

Πολύ τα χαίρομαι τα μικρά μας που μεγαλώνουν, τα δικά μου (φτού φτού και ξανά φτού) παίζουν παρα πολύ μεταξύ τους και παρά τις κατραπακιές που πέφτουν κάθε λίγο νομίζω ότι είναι πολύ αγαπημένα! Τρελαίνομαι που κλείνουν την πόρτα στο δωμάτιο και παίζουν τα ζουζούνια μου, ενώ μας κλείνουν απ' έξω θέλουν την ησυχία τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γεια σας΄!

Χρόνια πολλά στους εορταζοντες!

δυστυχώς αρρωστήσαμε οικογενειακώς. Ο μικρός πρώτη φορά τόσο πολύ, γαστρεντερίτιδα με εμετούς και διάρροιες. Πρώτη φορά έκανε εμετό το αγοράκι μου και ανησύχησα πολυ. Και μείς με τον άντρα μου αρρωστοι χθες αλλά σήμερα καλύτερα.

σας φιλώ και ελπίζω να είμαστε καλά απο αύριο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Περαστικά και σιδερένιοι Λορετάκι! Ταλαιπωρηθήκατε οικογενειακώς, η γαστρεντερίτιδα είναι το χειρότερό μου!

Άντε και οι άλλες οι Αθηναίες δηλώστε συμμετοχή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λορεετάκι μου περαστικά σε όλους σας...

Κορίτσια σας υπερευχαριστώ για τα σχόλια...

Πάω για νάνι πολλά φιλάκια...

Στην συνάντηση δε με βολεύει να έρθω με τον Τζόνι και τον Γιάννο θα προσπαθήσω μπας και έρθουμε με την αδερφή μου,δεν υπόσχομαι τίποτα γιατί είναι και των Θεοφανίων...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!περαστικα λου μου σε ολη την οικογενεια.θαλιτσα περαστικα και σε σας.

και εγω ειμαι μεσα αλλα εγω για το metro mall γιατι το αλλο παει πολυ μακρια θελω πανω απο μια ωρα για να παω με αυτοκινητο.σε μετρο και λεωφορειο εχω να μπω 8 χρονια και δεν τα θελω κι ολας με τιποτα.αλλα βλεπουμε κι ολας αναλογως και την προσελευση του "κοσμου".

4ywWp2.png

γεια σας και σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!

να ευχηθω τωρα καλη χρονια με υγεια και να ερθουν κι αλλα μπεμπακια σε οποιες το θελουν!!!!

οσο για την συναντηση και εγω μεσα ειμαι αλλα για το metromall το αλλο μου πεφτει μακρυα!!!

να ευχηθω και στον αναστασακο της ελενης χρονια πολλα και ευτυχισμενος να τον χαιρεστε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Το 2012 να ειναι καλυτερη χρονια και να μας εκπληρωθουν ολες μας οι επιθυμιες.Υγεια για ολους μας και πολυ αγαπη

Κατ'αρχην να ευχηθω στον βασιλια μου να ειναι πολυχρονος και τυχερος στην ζωουλα του,να τον χαιρομαστε ευτυχισμενο το παληκαρακι μου..

Βασουλα μου να εισαι πολυχρονη κοριτσακι μου και να σε χαιρεται ο γιοκας σου και ο αντρας σου!παντα χαρες στην ζωη σας!φιλια

ελπιζω να σας κανω καλο ποδαρικο !σας ευχομαι τα καλυτερα ιλεναδες μου.να περνατε τελεια!!!!!!!!!!!

4ywWp2.png

Kαλημέρα και από μένα!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!! Πάντα χαρές και ευτυχισμένες στιγμές εύχομαι!!!!

Πριντσάκο μας πολύχρονη!!!!

Ειρηνάκο μας να χαίρεσαι το γλυκουλάκι σου και να τον βλέπεις πάντα χαρούμενο!!!

Τι κάνατε εχθές; Εμείς για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια κάναμε πρωτοχρονιά και δεν κοιμόμασταν όταν άλλαξε ο χρόνος!! :tongue: Ωραία ήταν και η μικρούλα μας άντεξε μια χαρά παραδόξως!!

Δεν βλέπω να βρισκόαμστε...οι μισές μπορούν στο ένα mall και οι άλλες στο άλλο! :wink: Εμένα με βολεύει πααααάρα πολύ στο Μαρούσι, βέβαια όχι για των Φώτων γιατί δεν θα δουλεύει και ο καλός μου και όλο και κάτι θα κάνουμε! Θα μπορούσαμε να βρεθούμε κάπου αλλού να μοιράσουμε την απόσταση;; Καμιά ιδέα;;

Λορεττάκι είστε καλύτερα τώρα; Ούτε εμάς μας έχει τύχει ακόμα γαστρεντερίτιδα και φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ ζόρι... εύχομαι να πέρασε γρήγορα!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά! Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας και με το καλό οι εγκυούλες να φέρουν στον κόσμο τα μπεμπάκια τους!

Πρίνση μου ξεχωριστές ευχές για τη γιορτή σου και Ειρηνάκι να χαίρεστε τον κούκλο και πανέξυπνο Βασιλάκη σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαιριστουμε πολυ!!και εσεις να χαιρεστε τα μικρακια σας!!αν μαζευτειται κοσμος πολυ στο μαρουσι τι θα κανουμε?αναγκαστικα θα κανουμε ενα ταξιδακι αστραπη!

εμεις εχουμε κανει το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας και ευτυχως αν τυχει και την περασει θα ειναι ελαφριας μορφης

4ywWp2.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ειρήνη να χαίρεστε τον Μπίλυ σας!!!Πολύχρονος και ευτυχισμένος....

Πρίνσυ πολύχρονη!!!!!

Εύχομαι σε όλες σας να βρείτε τους στόχους σας αυτή την χρονιά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Χρονια πολλα!Καλη χρονια!Υγεια αγαπη ευτυχια σε ολες σας και στι οικογενειες σας!!!

Μπιλακο μου!Κουκλε μου!Πολυχρονος αγορινα μου!Να σε χαιρονται οι γονεις σου και να συνεχισεις να τους κανεις περηφανους με τα κόλπα σου!

Πρινσακο αεροζολιμενη πολυχρονη κοπελαρα μου!Ο,τι επιθυμεις μεσα απο τη καρδια μου!Να σε χαιρεται ο κανακαρης σου!

Τι κανετε;Πως περασατε;Εμεις καλα,αν και ψοφια αφου δουλευα με το ζρο κρατηθηκα αλλαξαμε το χρονο κοψαμε βασιλοπιτα,παιξαμε και λιγο χαρτακι για το καλο και μετα νανιιιιι!!!

Το φλουρι επεσε στον Αναστασακο μου!!!

Αντε....πανε κι αυτες οι γιορτες.......ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ λοιπον!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Βαζω και δυο φωτο του Αναστασακου αλλα σας προειδοποιω ειναι ψιλοθολες,δε καθεται με τιποτα αυτο το παιδι μου για φωτο!!!(και γενικοτερα...... :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...