Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χαρα25 17/12/2009 ΠΑΥΛΟΣ

ΤΑΟ 20/12/2009 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Christine30 21/12/2009 ΑΡΙΑΔΝΗ

CRAZY BABY 27/12/2009 ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ELKARAK 28/12/2009 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Annia 2/1/2010 Αντώνης

Eye 6/1/2010 Fωτεινη

Μανιταρι 7/1/2010 Eλένη

Keli 11/1/2010 ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Marquie 13/1/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

Erianton 16/1/2010 BASILHS

Marina28 16/1/2010 ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 18/1/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Lorreta 18/1/2010 ΑΡΓΥΡΗΣ

Principessa 22/01/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Babyjes 30/01/2010 ΑΡΤΕΜΙΣ

ΝΟΥΝΟΥ 31/1/2010 ΗΛΙΑΣ

MARZAB Αφροδίτη

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?Χρονια πολλα σε ολες και πανω απο ολα με υγεια...Εμεις ειμασταν ολο το σκ φευγατοι λιγο στην πεθερα σε καμια θεια ηρθανε και οι κουμπαροι(νονοι της Μαριας)και περασανε οι μερες γρηγορα...Εγω μια χαρα σαν να μην εχω ραμματα(με τραβανε λιγο)αλλα οκ...Μην μιλατε για φαγητο οτι εχασα σιγουρα το πηρα απο τα 4ταψια μελομακαρονα που εφτιαξα εχω φαει στανταρ το 1μονη μου +μισο τσουρεκι τερκενλη:oops::oops:...Ελενιτσα να χαιρεσαι τον ευθυμακο σου πολυχρονος να ειναι :D:D...Καλα βρε Στελλα κρατησες την λιστα???Μπραβο μπραβο....

Και τωρα στην δηλωση βομβας:D:D

Υπαρχει μια μικρη περιπτωση(εχω κατι συπτωματακια)να ειμαι εγκυος γιατι ειχαμε ενα εχμμμμ ψιλοατυχηματακι,ακομα δεν ξερω τιποτα και δεν θελω να βιαστω για να μην απογοητευτω οποτε υπομονη μεχρι της 5/1:D

:-D

Χαρα25 17/12/2009 ΠΑΥΛΟΣ

ΤΑΟ 20/12/2009 ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Christine30 21/12/2009 ΑΡΙΑΔΝΗ

CRAZY BABY 27/12/2009 ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ELKARAK 28/12/2009 ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Annia 2/1/2010 Αντώνης

Eye 6/1/2010 Fωτεινη

Μανιταρι 7/1/2010 Eλένη

Keli 11/1/2010 ΑΝΔΡΙΑΝΗ

Marquie 13/1/2010 ΓΙΩΡΓΟΣ

Erianton 16/1/2010 BASILHS

Marina28 16/1/2010 ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΣΤΕΓΙΑ 18/1/2010 ΙΩΑΝΝΗΣ

Lorreta 18/1/2010 ΑΡΓΥΡΗΣ

Principessa 22/01/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Babyjes 30/01/2010 ΑΡΤΕΜΙΣ

ΝΟΥΝΟΥ 31/1/2010 ΗΛΙΑΣ

MARZAB 8/2/2010 Αφροδίτη

Κοριτσάκια μου, χρόνια σας πολλά, με υγεία και ευτυχία σε όλες!!!!!!:P

Να χαίρεστε τις όμορφες οικογένειές σας!!!!!!!!:)

Αχ μωρέ σας πεθύμησα!!!!! :(

Ελενίτσα, Γλυκούλα και Χριστινάκι να τα εκατοστήσουν τα μπουμπουκάκια σας, αν ξέχασα κάποια συγνώμη, ναι;;;;;:D

Εγώ έχω άδεια αυτές τις μέρες (παρεπιπτόντως, γιούπι, γιούπι, γιούπι:tongue::tongue::tongue:) και χαίρομαι τον λόρδο μου τον αλητάμπουρα (τώρα πώς δένουν αυτά τα δύο μη ρωτάτε!!!). Δε νομίζω να κανονίσατε τίποτα συναντήσεις και να μη μου είπατε τίποτα; Αν δεν έχετε κανονήσει, καιρός είναι να κανονήσουμ ε δε νομίζετε;

Φιλιά πολλά, πολλά!

καλησπερα!!

μανιταρακι μου να χαιρεστε τον μανωλιο και τα αλλα σας παιδακια.

γλυκουλα να χαιρεστε τον ευθυμακο σας,να ειναι πολυχρονο και τυχερο το μικρουλι σας.

χριστινακι με το καλο !σχεδον τελειωσες.

ο αναστασακος οντως εχει αυριο

πρινσακο ολο λογια εισαι και απο καφε τιποτα.αντε να συναντηθουν τα μικρουλια μας να κανουν κοινες βλακειουλες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου χρόνια πολλά και καλά!!!!

Χρόνια πολλά στο Χριστινάκι, στον Χρήστο της Ελενίτσας, τον Ευθύμη για τα γενέθλια του. Μπέρδεψα τα μπουτια μου λίγο με τις γιορτές και τα γενέθλια...Τώρα ευχηθηκα και στην ελένη για τον μικρό της. Αύριο έχει;;;; μα να μη θυμάμαι τίποτα πια????

Ευχομαι σε όλες ευτυχία και πολλά χαμόγελα!!!!

πάω να δω τις φώτο του Γιάννου και επανέρχομαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλά τέλειος ο Γιάννος...Εμένα παιδιά δε κάθεται να τον βγάλω και θα σας βάλω μία πρόσφατη αλλά οχι χριστουγεννιάτικη.

Επίσης Αννια μου τώρα διάβασα το μήνυμά σου. Μακάρι να έχεις ευχάριστα να μας πεις...

Αντε βρε κορίτσια συναντηθείτε πια. Τοσο μακρυά είστε;;;;;

αααααααααααααααααααααααααα

σας φιλώωωωωωωωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και επειδή ως γνωστή κουκουβάγια να σας πω πως ο Γιάννος στήνεται κανονικά και φωνάζει κιόλας τυρί!!!!!!χαχαχαχα

τώρα τελευταία φωνάζει i love you χαχαχαχαχ του κόλλησε μια μέρα που τον φωτογράφιζα και αυτό ήταν.....

Την επόμενη εβδομάδα θα βγάλουμε τις φώτο τις Χριστουγεννιάτικες με επαγγελματία και θα σας ποστάρω ή εδώ ή στο φατσομπουκ....

Ειρήνη,Πρίνσυ,Αννια κανονίστε συνάντηση.....

Αννιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ναι θέλω να μας πεις ευχάριστα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε Ευθύμη και Αναστάση!

Φώτο ακόμα δεν αξιώθηκα να βάλω με έχουν παρασύρει οι βόλτες... Όσο για το ταξίδι μας είχαμε πάει Αμερική, ήταν εμπειρία! Οι ουρανοξύστες χάνονται πραγματικά ανάμεσα στα σύννεφα! Τέσπα,τώρα back to reality!

Χριστινάκι κιόλας στον 7ο??? Πλησιάζεις στην τελική ευθεία.Όσο για τα γλυκά, πραγματικά δεν υπάρχει πιο λαίμαργος άνθρωπος, έχω γίνει...άστα να πάνε!

Πρίνσυ μου άντε οργάνωσέ μας για συνάντηση καλέ!

Φιλάκια σε όλες!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα σας κοριτσακια!!!!!

θαλεια χρονια πολλα!!!!!!να σε χαιρονται οι αντρες σου και να σε γεμιζουν ευτυχια και ο μικρος και ο "μεγαλος"!!

μαρινακι ας κανει καποια την αρχη.ας πουμε οι πιο μακρινες να πουνε ποτε μπορουν.

εγω παντως ειμαι πανταχοθεν ελευθερη.πρεπει να παρω το μανιταρακι να δω αν και ποτε μπορει.

στεγια ειναι γλυκας ο γιαννος και ευχομαι και το δευτερο να ειναι πολυ γλυκο μωρουλι.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στον Αναστασάκο λοιπόν και σήμερα!!!! Έχει γενέθλια η Θάλεια σήμερα;; Πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!!!!

Μαρινάκι ζούλεψαααα.... Νέα Υόρκη πήγατε;; Και εμείς είχαμε πάει κάποια Χριστούγεννα πριν μερικά χρόνια τότε που ήμασταν ελεύθεροι και ωραίοι βέβαια!! Εσείς είστε ακόμα πιο μπροστά που πάτε και με 2 μικρούλικα παιδάκια!! Αχχ..θα με σκάσεις, με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε αλλά θα έχεις τους λόγους σου! :wink: Πάντα τέτοια θα ευχηθώ!!!

Άννια μας λες να έχουμε ευχάριστα;; Άντε μακάρι, γιατί μάλλον το θέλετε πολύ και το τρίτο ζουζούνι!! Εύχομαι να σας έρθει σύντομα!

Όσο για τα γλυκά..μου έρχεται να τα πετάξω ΟΛΑ!!! Αλλά μετά τα λυπάμαι και ...τα τρώω... ευτυχώς που έχουν αρχίσει και τελειώνουν όλα αυτά που μου αρέσουν και υπάρχει μια ελπίδα να σταματήσω να παίρνω κιλό και 2ήμερο.....

PCqNp2.png

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ξεχασα το πανεμορφο γλυκακι!!!!!!!!!!!να ειναι χιλιοχρονο το μαναρακι μου.παρακαλω οπως τριπλασιαστουν οι ευχες λογο αμελειας.

πολλα πολλα φιλια στο αστερι σας λεναλ μου!

χριστινακι μην αφηνεις το εμβρυακι πεινασμενο....γλυκο θελει γλυκο δινε!!τουλαχιστον τωρα εχεις αλλοθι.φιλια στην κοιλιτσα και στην αριαδνη.

4ywWp2.png

Καλημερα καλημερα!!!Τι κανετε;;;Ευχαριστω κοριτσακια μου γλυκα για τισ ομορφες ευχες σας!!!Να χαιρομαστε και τον Ευθυμακο!!!Πολυχρονες Η θαλεια και το Χριστινακι μας το γλυκο....που δεν εχει αφησει γλυκο για γλυκο χαχαχαχαχα!!!!(χριστινακι για τη γιορτουλα ειναι οι ευχες ;) )

Τι κανετε;;Φωτο εβγαλα αλλα δεν αξιωθηκα να ανεβασω ακομααααα :)

Ειμαι στη δουλεια αλλα ειναι ψιλοησυχα και βρηκα ευκαιρια ;)

Περασαμε ωραια χτες, ο μικρος τρελλαθηκε με τη τουρτα, καθοτι μακουιν, και με το ζορι τον κρατουσαμε να μη βουτηξει τα στολιδια χαχαχα φυσηξε και το κερακι βεεεβαια ειχε πολυ γελιο!!!

Αντε και του χρονου με υγεια τωρα!

Να τελειωνουμε και με τη πρωτοχρονια γιατι τρεις την ωρα μαζωξεις κανουμε και εχουμε παραγνωριστει μου φαινεται....(ποντος για την πεθερα ) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κορίτσια!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Μόνο που φέτος φάγαμε την τούρτα αγκαλιά με τα χαρτομάντηλα γιατί είμαστε άρρωστοι και η μάνα και ο γιος :-(

Χρόνια πολλά σε όλα τα μπουμπουκάκια μας που μεγαλώνουν! Δεν το πιστεύω ότι πέρασαν κιόλας 2 χρόνια!!!! Τα ωραιότερα χρόνια μου! Αχ! Περιμένω τους ρώσους και όλο συγκίνηση είμαι....

Φιλιά σε όλες σας!!!

τζα να μαι και εγω,νυσταζω απιστευτα αλλα περιμενω τον κουριερ(να δω ποτε θα ρθει)να παραλαβω ενα δεματακι...Χτες πηγαμε στα τζαμπο και στα ζουζου για ψωνια καναμε και εκει τις καταθεσεις μας και ησυχασαμε...Χρονια πολλα σε οσα μωρουλινια γιορταζανε και γενεθλιαζανε εγω θα τα κανω ολα μαζι (γενεθλια Αντωνη γιορτη δικη μου και γιορτη Ανυωνη στης 17/1)...Αχ εμενα εχει γινει μεγαλος ταρζαν ολη μερα μιλαει φωναζει και σκαρφαλωνει και λεει δεν σελω σε οτι και να του ζητησω,με τον υπνο ετρωσε και ξυπναει με παραπονακι για πιπιλα κανα 2φορες,χτες ομως εκανε το κορυφαιο ξυπνησε στις 2,30την νυχτα και μεχρι της 5το πρωι εγω τον εβαζα στην κουνια αυτος κατεβαινε και επαιζε,γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ....Οσο για το θεμα της εγκυμοσυνης ειχαμε ενα ατυχηματακι στις 17/12 το βραδυ (που ημουν ακριβως στην 14η μερα) και δεν ξερω πραγματικα τι γινετε νιωθω να εχω κατι συπτωματακια(εκτος και αν ειναι η ιδεα μου)τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα γιατι απο οικονομικα δεν ξερω πως θα ανταπεξελθουμε και γενικα δεν ξερω αν ΕΓΩ ειμαι ετοιμη για 3παιδι... :|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...