Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια χαίρετε!!!!!

Πώς είστε?

Όλα καλά?Εμείς εχτές είχαμε κάνει το σπίτι ξενυχτάδικο...

Μουσική,ποτάκια και χορούς....

Μου φαίνεται πως παραπήρε αέρα ο Πρίγκιπας....Στις 3 κοιμηθήκαμε....

Οπότε Ελένη δε ζηλεύω καθόλου!!!!(ΚΛΑΨ ζηλεύω αλλά δε το λέω)

Σερί μετά μέχρι τις 9...

Ειρήνη χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα τελικά γιατί και εμείς την περνάμε πολύ ελαφριά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια χαρα σε ολες!!ευτυχως δεν ηταν πυρετος ......

......ηταν η βλακεια μου!!

του φορουσα ενα fleese φορμακι τυλιγμενο στην κουβερτουλα στην αγκαλια μου και με αναμενο καλοριφερ.παραλιγο να το πυροδοτησω!!! γι αυτο δεν μπορουσε να ηρεμησει με τιποτα.ετοιμο ηταν να με αρχισει στις γρηγορες.ευτυχως παντως που ηταν η βλακεια μου και δεν ειχαμε απο τα αλλα

μπραβο ειρηνακι μου καλη και η βλακεια καμια φορα.

μην στεναχωριεσε ολες τα καναμε στο πρωτο παιδακι μας.:-D

izE6p2.png?S6UQkQqM

μολις με το καλο αναρωση ο αντρουλης της ειρηνης μας θα προσπαθησω κι εγω να βαλω φωτο.

αχετο εχτες πηγα στο φακτορι στην πειραιως και ειχε η ορχιστρα ολα τα ρουχαλακια 5 ευρω.:-D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

στεγια κουκλακι το μωρο και μαλλον ειναι ιδιο εσυ.

αννια και η μεγαλη σου ειναι κουκλιτσα.

Ευχαριστώ.....

Μοιάζει και στους δυό μας ο Πρίγκιπας...

Πώς είστε εσείς?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσια ξεχασα να σας πω,ηρθε και η παιδιατρος πριν γιατι μου φαινοταν σαν να εχει ακροαστικα ο μικρος αλλα μου ειπε πως ειναι μια χαρα...λοιπον ειμαστε 5800και 61ποντους..εχουμε παρει απο την μερα που γεννηθηκαμε 2,600και 10ποντους καλα δεν ειναι??

:-D

κοριτσια ξεχασα να σας πω,ηρθε και η παιδιατρος πριν γιατι μου φαινοταν σαν να εχει ακροαστικα ο μικρος αλλα μου ειπε πως ειναι μια χαρα...λοιπον ειμαστε 5800και 61ποντους..εχουμε παρει απο την μερα που γεννηθηκαμε 2,600και 10ποντους καλα δεν ειναι??

ΤΕΛΕΙΑ!

Μου αρέσει που ρωτάς...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

εχω κολληση με τις πολυτεκνες μανουλες.

θελω κι εγω. εαν δεν δουλευα θα εκανα σιγουρα 5-6

Και εγώ θα ήθελα πολλά παιδιά αλλά είναι θέλημα Θεού πιστεύω...

οπότε γερά να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου και καλοδεχούμενα όσα και να κάνουμε...Βέβαια εσύ είσαι και κοντά με ένα τελείωσες.....

Εγώ τι θέλω και μιλάω?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπέρα τσούπρες!! Τι καιρός εε;; Μ'αρέσει αυτή η μουντάδααα!!!

γεια χαρα σε ολες!!ευτυχως δεν ηταν πυρετος ......

......ηταν η βλακεια μου!!

του φορουσα ενα fleese φορμακι τυλιγμενο στην κουβερτουλα στην αγκαλια μου και με αναμενο καλοριφερ.παραλιγο να το πυροδοτησω!!! γι αυτο δεν μπορουσε να ηρεμησει με τιποτα.ετοιμο ηταν να με αρχισει στις γρηγορες.ευτυχως παντως που ηταν η βλακεια μου και δεν ειχαμε απο τα αλλα

χαχααχ βρε ειρηνάκι μας έλειψες εσύ και οι ατάκες σου!!! Γούελκαμ μπακ!! Πως είναι ο καλός σου;; Καθόλου καλύτερα;;

Χαρουλίτα περαστικούλια καλέ στον γαμπρό!!! Έχει πολύ πυρετούλι;;

Λορέττα μου υπομονή.. τι άλλο μπορείς να κάνεις?!! Προφανώς το μωράκι σου είναι από αυτά που δεν κοιμούνται πολλές ώρες.. απλά πάρτο απόφαση ώστε να μην φρικάρεις τόσο και εσύ! Αν 'παίξετε' λίγο, αν πηγαίνετε βόλτες... αν τον κουράσεις με λίγα λόγια δεν θα κοιμηθεί λίγο παραπάνω;

PCqNp2.png

Ααα.. έχω ένα θέμα... εχθές επιτέλους μου μπήκε το παλιό, στενό μου τζήν!!! Είχα κάποια δυσκολία στο φερμουάρ αλλά με λίγη πίεση έκλεισε!!! (μετά δεν μπορούσα να αναπνεύσω πολύ αλλά αυτό δεν έχει σημασία...)

Αλλα... δεν μου κάνει ΚΑΝΕΝΑ μπλουζάκι μου, πουκάμισο κλπ... δηλαδή δεν έχω τί να φορέσω!!!! Μόνο εγκυμοσύνης μπλουζάκια μπορώ, γιατί πραγματικά με το στήθος μου τώρα πυ έχει μεγαλώσει 4 νούμερα (μπορεί να λέω και λίγα) δεν μου μπαίνει τίποτα!!!! Όσες μανούλες γνωρίζετε.. από τη στιγμή πυ κόβεις το θηλασμό πότε επανέρχεται το στήθος στα παλιά..(λέμε τώρα)??

PCqNp2.png

λορεττα νωμιζω οτι πρεπει να κανεις οτι θελει το μωρακι σου μονο ετσι θα ηρεμει και μαζι με αυτο κι εσυ.

στο πρωτο μου παιδακι εγω προσπαθουσα να κανω αθτο που ηθελα εγω η που νωμιζα σωστο ,ομως τα μωρακια δεν ξερουν απο σωστο η λαθος.

οταν το καταλαβα αυτο κι εκανα οτι ηθελα ειμασταν ολοι μαι χαρα,

αχ μανιτάρι μου....θα πρέπει τότε να τον έχω όοοοοολη μέρα στο στήθος και μετά να κοιμάται πάνω μου...γιατί μόνο αυτό θέλει ο μικρούλης...

και να φανταστείς οτι το κάνω αρκετά αυτό αλλά κάποιες φορές κουράζομαι...:cry:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...