Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χρονια πολλα!!Σε ολες!!!Να εστε καλα,παντα με υγεια και αγαπη εσεις και οι οικογενειες σας!!!Και με το καλο να ρθουνε ολα τα φρεσκα νινακια μας!!!ΤΟ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!Νταξει μπορει να μη μπαινουμε δε σημαινει ομως οτι ξεχναμε...απλα παρασυρομαστε απο τους τρελλους ρυθμους της καθημερινοτητας....Θα το κανω κι εγω Χριστινα μου αυτο αυριο!Ολες φωτο με τα παιδακια μας λοιπον!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα κι εμεις το ειπαμε τα ¨καντα¨,τραγουδησαμε το σ'ενα ¨πιτι¨μια ¨ωνια¨του μικρου "γκιγκι"////αχαχαχαχα αντε βγαλε συμπερασμαααααα που ειναι το λεξικο οεοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και του χρονου Στεγια μου με τα δυο σου ζουζουνια πλεον!!!!Τον εναν απο το χερακι το αλλο στο μαρσιπο,ξες εσυ!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πολυχρονα τα μωρα μας που γενεθλιασανε ηδη και με το καλο να γενεθλιασουνε και τα υπολοιπα!Εγω τα εχω και τα δυο με τρελλη μυξα και τρελλο βηχα....υπεροχαααααααααααααααααααααααα :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Σημερα παμε στη μανουλα και αυριο στη πεθερα....και απο Τριτη πισω στη δουλεια-μπλιαξ.....αλλα τολμαω να μιλησω;;;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι ναιι!!!Κι εγω εδωωωωω!!!!

Κοριτσάρα μου σε πρόλαβα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Αααα κι εμεις το ειπαμε τα ¨καντα¨,τραγουδησαμε το σ'ενα ¨πιτι¨μια ¨ωνια¨του μικρου "γκιγκι"////αχαχαχαχα αντε βγαλε συμπερασμαααααα που ειναι το λεξικο οεοοοοο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και του χρονου Στεγια μου με τα δυο σου ζουζουνια πλεον!!!!Τον εναν απο το χερακι το αλλο στο μαρσιπο,ξες εσυ!!! ;)

Α εσείς είστε πολύ μπροστά.....

εμείς λέμε τις καταλήξεις και χορεύουμε χτυπόντας το τρίγωνο!!!!!!

Όσο για το μάρσιπο ακόμα εκέι τον βάζω όταν λίγες φορές χρειάζεται....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Θηριο!!!!!Εγω αγκαλια τον παιρνω για κανα διλεπτο το πολυ γιατι κοψομεσιαζομαιιιιι η γρια!!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοριτσάρα μου μας έχεις λέιψει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ο Αναστάσης πόσα κιλά είναι εμείς σχεδόν 12,5....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αχ στελλα μου....εχω παψει να μετραω χαχαχαχαχαχ!!!Σιγουρα μια 13αρα θα την εχει μες στο νερο παντως!!!!

Αχ κι εμενα μου λειψε βρε στεγια μου....και ολες μου λειψατε.....ή μαλλον για να το πω πιο σωστα...μου λειψαμε.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να κοντεύει δεν έχει τικεράκι ....

Ελένη και εγώ όσο προλαβαίνω τώρα είχα 4 μέρες να μπω ...καταλαβαίνεις...γυρίζω από το μαγαζί να μαγειρέψω.να μαζέψω και τσουπ εκεί που κάθομαι στον καναπέ με παίρνει ο ύπνος...

Εγώ γεννάω μέχρι 12 Ιουνίου...από ιανουαρίου έγινα Ιουνίου.....χαχαχαχχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τη κανω παω να ετοιμαστω σιγα σιγα!!!

Φιλιακια πολλα!!!

καλα Χριστουγεννα κοριτσια μου γλυκα!!!

και του χρονου με υγεια και με αλλα φρεσκα νινακια!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλά να περάσετε!!!!

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και του χρόνου με μια κόρη!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Χρόνια πολλάαααα, χαρούμενα, ευτυχισμένα και με υγεία για όλους αλλά κυρίως για τα παιδάκια μας!!!

Ιδιαίτερες ευχές στα παιδάκια σας Χριστίνα και Γλυκούλα που γίνανε κιόλας 2! Χριστινάκι χρόνια σου πολλά και με το καλό το μωράκι σου! Πόσο είσαι τώρα? Γνωρίζετε το φύλο του μωρού?

Τέλεια η ιδέα με τη φωτογραφία για αύριο να θαυμάσουμε πόσο μεγάλωσαν τα καμάρια μας!

Εμείς λείψαμε 1 εβδομάδα για ένα υπερατλαντικό ταξίδι που έτυχε και ήταν μεγάλη ευκαιρία και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω, ελπίζω ότι θα επανέλθω δυναμικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...