Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε??? καλε και εγω που νομιζα οτι θα εχω να διαβασω καμια 100 σελιδες μπηκα μεσα και τιποτα τι ερημια ειναι αυτη??

στελλιτσα μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και γρηγορα χωρις ανακατωσουρες να χαιρεσαι το γιαννο σου και οτι επιθυμεις

εμεις ολα μια χαρα δοξα το θεο τη παρασκευη φευγω για πτολαιμαιδα παμε στους κουμπαρους μας και ανυπομονω να φτιαξω βαλιτσες. εχτες εκανα και τα γενεθλια του μικρου και περασαμε τελεια

πολλα φιλια στα ζουζουνια σας και στις κοιλιτσες σας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!τι κανετε?εγω ευτυχως ειμαι πολυ καλυτερα και πλεον κοιταω μπροστα!!!!

να ευχηθω και εγω απο εδω για τον παυλο χρονια πολλα να τα εκατοστησει εμεις τον ειδαμε γιατι πηγαμε στο παρτυ του χθες το οποιο ηταν καταπληκτικο και τα μικρα περασαν τελεια!!!

εσεις τι νεα?οι εγκυουλες μας τι κανουν?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσάκια μου,

Χαρά να χαίρεσαι τον πάυλο σου! Να ειναι πάντα ευτυχισμένος!!!

Κοριτσια πολυ ερημιά ε;;; Να ξέρετε οτι σας σκέφτομαι και ας μη γράφουμε πια πολυ συχνά.

Είστε καλά; Εμείς σήμερα πήγαμε στην Ελένη με τον μικρό και περάσαμε σουπερ. Ο Αναστάσης είναι γλύκας και με τον Αργυράκο καθήσανε πολυ καλά. Εχουν και την ίδια αγάπη, τον μακουίν οπότε συμφωνούσαν...Εγώ είδα επιτέλους την Ελενίτσα που είναι καλά αλλά κουρασμένη απο τη δουλειά.

Ελενίτσα γλυκουλα χαιρομαι που είσαι καλά. Στα δύσκολα παιρνουμε κουράγιο και κοιτάμε μπροστά.

Χαρά είστε καλά; η δουλειά πως πάει;. Στελλίτσα γιατί έχεις αναγουλίτσες;;; Δε πέρασαν ακόμη;

φιλιά πολλά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα περα ως περα!!!!!!

τι κανετε?ειστε ολες καλα ?

οι εγκυμονουσες μας ειναι καλα?

χαρα να χαιρεσε το αντρακι σου να ειναι πολυχρονο!!

να περασετε τελεια στις διακοπες σας!

γλυκουλα ερχονται και εσας τα γενεθλιακια.με το καλο !!του αγιου στεφανου δεν ειναι γεννημενο το ομορφουλη σου?

και της λεναλντας .......ωραια που μεγαλωνουν τα παιδακια μας.

κατι πηρε το ματι μου για μια συναντηση και καπως ζηλεψα να πω την αληθεια.

θα παρω το μανιταρακι μας που μαλλον θα εχει ερθει αθηνα μπας και κανονισουμε τιποτα ακουτε ολες?????????

γιαννουλα καλη επιτυχια να εχεις αυριο και ολα να πανε μια χαρα.

4ywWp2.png

γυρισα και λιγο πιο πισω (σελιδες) να δω τι γινεται.

χριστινακι εισαι καλα?τι κανει η αριαδνη?

μαρινα εσεις?εσυ εμπαινες συχνοτερα αλλα τωρα εξαφανηστηκες και εσυ φιλια σρα ομορφα

λωρακι μου διαβαζα οτι ειναι ανταρτης ο μικρος,ε?και που να δεις τι γινεται με το μικιο μας!τις τρεληςολη την ωρα ανεβαινει πανω στην τηλεοραση.οπως το διαβαζεις.επανω,στο τραπεζι και συνεχιζει στον παγκο της κουζινας.κανει τα παντα

μας δαγκωνει οταν παιζει (με εχει ριμαξει) και πολλα αλλα.λεμε τρελες λεξεις,απαω (σαγαπαω),νινινι (ειρηνη)διμινι (δημητρης),παταει,μανια ,κατιλα(σκατιλα)μαμα μου ,μπαμπα μπου χερι ποδι μυτη αυτι και τρελενεται να λεει οτι ακουει στις διαφημησεις.αχ τι αλλα.πολλα αλλα τρωει τα παντα ,τα παντα ομως.ξεκινησε καινουργια συνηθεια,οταν θελει να παιξει η να κανει κατι που θελει να ειμαι και εγω ερχετε με τραβαει απο το χερι και λεει παει.αν του παρω κατι απο το χερι ανοιγει ενα στομα τεραστιο και φωναζει ααααααααααααααααα ααααααααααντεεεεεεεεεεεεε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτάκια μου!! Τι κάνετε;; Αχχχ... λέτε να περνάει τις τελευταίες του μέρες το καφέ μας?? :(

Χαρουλίτα μας να χαίρεσαι τον Παυλίτο και να είναι πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος ο μικρούλης σου!! Και εμείς κλείσαμε τα 2 προχθές!! Φέτος ήταν πολύ ωραία γιατί καταλάβαινε κανονικά, έσβησε και τα κεράκια της και το ευχαριστήθηκε!!

Εντωμεταξύ εδώ και 3 εβδομάδες περίπου μιλάει σχεδόν ΄κανονικά' με μικρές προτάσεις και τέτοια ωραία!! Το φοβερό είναι πως αυτό έγινε κυριολεκτικά από τη μια μέρα στην άλλη...λες και είχε συσωρεύσει τόσο καιρό όλο αυτό το λεξιλόγιο και απλά μια μέρα αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει!

Η Άννια μας μπαίνει σήμερα για την επέμβαση εε; Καλη επιτυχία!!!

Εγώ κατα τ'αλλα φουσκώνω με γοργούς ρυθμούς σε σημείο που αναρωτιέμαι...που θα φτάσω εε;;

Τι άλλα;; Ελπίζω να είστε όλες καλά και γράψτε κανένα νεάκι!!

PCqNp2.png

Χριστινάκι μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Θα έχει γίνει κουκλα φαντάζομαι. Μιλάει ε;;; αχ πως ανυπομονώ ν'ακουσω και γω το αγοράκι μου. Το ξέρω οτι θέλει τοσα να πει (σ'αγαπω μαμά, εισαι τόσο όμορφη, η πιο καλή μαμά του κόσμου και τέτοια)...

Ειρηνάκι μου που είσαι βρε....αμαααααααααν... Τέλειος ο μικρουλης σου. Ταρζάν ε;;; Εμένα ηρέμησε λίγο, αλλά είναι με τις μέρες του...

Κοριτσάκια να γράφουμε που και που γιατί θα το κλείσουμε το καφέ...πάει..μία μία την κάνετε...Γράψτε και ας μην απαντήσει κανείς...

Εγώ είπα οτι και να σταματήσουμε είμαι πολυ χαρούμενη που μοιραστήκαμε τόσο πολυτιμες στιγμές, τις πιο μικρές και μεγάλες μας αγωνίες, πολλά μυστικά που δε τα είπαμε πουθενά...Ολα αυτά ειναι σημαντικά. Και νιώθω οτι έκανα καλές φίλες και ας μη τις βλέπω και μία που θα τη βλέπω όσο μπορούμε και προλαβαίνουμε την ελενίτσα μας. Λίγο είναι;;;;

σας φιλώ και σας ευχομαι να περάσετε τα πιο ομορφα Χριστούγεννα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χριστινακι συγνωμη που ξεχασα την ομορφουλα σας!!να ειναι πολυχρονη και παρα πολυ τυχερο στην ζωη του το κοριτσακι σας!!

λου μου σε λιγο καιρο θα τα ακουσεις ολα αυτα που θελεις....... τι μονο απο τον μεγαλο σου αντρα θα τα ακους?θα τα ακουσεις και απο το μικρο αντρακι και τοτε παει το νεραιδακι μας θα την ακουσεο στερεο.

δεν θα κλεισει μωρε θα παρει μπρος.

μαρινααααααα που εισαι εσυ ?για ελα να μας πεις τα νεα σας.......

τζεσικακι τι κανετε?δεν διαβασα κανα νεο για την νυφη μου.

πρινσι αυτον τον καφε θα τον πιουμε ποτε?αντε βρες κανενα κενο να παμε στο mall και οποια αλλη θεέι φυσικα.

αγγελικουλα και εσυ καφε γρηγορα!

ευχομαι και εγω καλα χριστουγεννα .θα μπω και θα σας τα πω και αυριο.φιλια

4ywWp2.png

Κορίτσια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΌΛΕΣ!!!!!!! Να χαιρόμαστε τα ζουζούνια μας και τους αγαπημένους μας και εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις γιορτές παρά τις δυσκολίες!!!

Τι λέτε? Βγάζουμε αύριο μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία όλες με τα μικρά μας να την ανεβάσουμε εδώ να δούμε πόσο έχουν μεγαλώσει;

Κατά τ'αλλα εμένα μου έχουν μείνει κάτι τελευταία ψώνια για δωράκια και λέω να πάω πιο μετά στα μαγαζιά.. θα γίνεται ο κακός χαμός σήμερα εε;

Τι δώρα πήρατε στα μικρούλια σας; Εμείς της πήραμε μια κουζινούλα και διάφορα αξεσουάρ και ξύλινα φαγητά για τα γενέθλιά της και τώρα τα Χριστούγεννα παζλ και βιβλία...

Λορεττάκι με συγκίνησες με το ποστ σου.... ούτε εγώ θέλω να κλείσει το καφέ μας.. ήταν η καλύτερη παρεούλα από την εγκυμοσύνη και μετά όλους αυτούς τους μήνες...!!

Ειρηνάκο δουλεύεις αυτό το σκ;;

Θάλεια εσένα ο μικρούλης σου είναι σταλίτσας και εμάς δεν σταματάει να τρώει..τι είναι χειρότερο εε; δεν ξέρω!! Ειδικά τώρα που έχει σε πρώτο πλάνο τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες πάει και τσιμπάει συνέχεια....:rolleyes:

Ελπίζω να δώσετε το παρόν και οι υπόλοιπες!! Φιλάκια πολλά!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου και χρονια πολλα σε ολες μας!!!!!Εμεις καλα χτες εκανα το μικρουλι χειρουργειο μου και δοξα το θεο ειμαι μια χαρα δεν καταλαβα τιποτα και ας εκανα 13ραμματα,μονο χτες ειχα λιγο τσουξιμο και σημερα πολυ φαγουρα,ο γιατρος τελειος και η τομη χαλια,να φανταστειτε δεν εμπαινε η βελονα για να μου κανει τοπικη ναρκωση τοσο σκληρη που ηταν η τομη....αλλα ειμαι μια χαρα εκανα και 2ταψια μελομακαρονα το βραδυ και σημερα πηγαμε για τα δωρακια και σ.μαρκετ....Χριστινα και χαρα να χαιρεσται τα παιδακια σας πολυχρονα...Ουτε εγω θελω να το αφησω το καφε αλλα ειναι πολλες κοπελες που το εχουν αφησει :(

:-D

Κοριτσάρες μου,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!Με ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!

1292959866_3192_FT0_0.jpg

merry-christmas-graphic-animation1.gif

Και ξεκινώ από την αρχή....

ΤΑΟ μου να χαίρεσαι τις κοράκλες σου να τα εκατοστήσει το καραμελένιο Χριστινάκι και να είναι πολύχρονη άυριο.....

happy_birthday.jpg

Χριστινάκι μου να τα εκατοστήσει η Αριάδνη μας και με το καλό η αγορίνα σας.....Και φυσικά πολύχρονη για αύριο..........

asteromases-happy.jpg

ΑΝΝΙΑ μου σιδερένιαααααααααααααααααααααααααααααααα

KAL0004.jpg

Λορεττάκι και Ελένη ζηλεύω θέλω και εγώ συνάντηση λέμε.........

Ειρηνάκι σούπερ ο Βασιλάκης μας.....

Γλυκούλα πολλά πολλά φιλάκια...

Θάλεια μάκια στον Παναγιωτάκη μας....

Μαρίνα,ΝΟΥΝΟΥ,Eye,Μανιταρι,Keli,Principessa,Babyjes,MARZAB δώστε το δυναμικό παρών σας!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!

merry_christmas.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μου άρεσε η πρόταση της Χριστίνας να βάλουμε φωτο φετινή Χριστουγεννιάτικη από τα ζουζούνια μας......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σας τα είπανε?Τα είπαν τα ζουζούνια σας?Τα είπαμε στο μαγαζί σε παππού και γειτόνισσα και έβγαλε αρκετά ευρώπουλα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...