Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Λορεττάκι μου και εγώ περιμένω να δω αντίδραση του Γιάννου!!!Πέρσυ είχαμε βγάλει και φώτο φέτος?

Σήμερα θα πάμε για την αυχενική!!!!

Ανυπομονούμε!!!!

Πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω στελλίτσα πέρασε ο καιρός ε???

αντε να μας πεις τα νεα.

τι θα γίνει με τις υπόλοιπες? θα φάτε ξυλάκι σήμερα ή απο αύριο;

:)

Ελενάκι έχεις κανένα νέο;

το άλλο το ελενάκι εξαφανίστηκε...

το πήρε το εύρηκα...με το διπλό αμονιαζόλ.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γυρίσαμε,όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Τρελάθηκα πραγματικά....

Λορετάκι περνάει ο καιρός.....

13 εβδομάδων σήμερα!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα κοριτσια!

στελλα το ειδατε το μωρακι? ολα καλα με την αυχενικη, πολυ χαρηκα!

εμεις καλα, μια χαρα, εχουμε στολισει και εχω ηδη παρει και τα δωρα των παιδιων.

ειμαι χαρουμενη, εχουν αρχισει να παιζουν ελαχιστα μαζι, βασικα να παιζει ο αλεξανδρος με τη φωτεινη χωρις να την ενοχλει, να τη χτυπαει και να την κανει να κλαειει. Πολυ λιγο, αλλα ειναι ενα βημα κι αυτο....

κατα τα αλλα η φωτεινουλα τραγουδαει τελεια τα καλαντα και θα την παω να τα πει με τον αδερφο της παρεα.... Ο αλεξ τα εμαθε στο σχολειο και μας τα ελεγε τοσες φορες στο σπιτι που τα εμαθε και η μικρη!. Θα πεσει πολυ γελιο στα καλαντα....

καλημερα σε ολες!

Εύη τι τέλειαααααααααααααααααααααααααααααααα

όλα όσα περιέγραψες!!!!

Εμείς θα στολίσουμε μεθαύριο στο ρεπό του μπαμπούλη μας...

Όσο για τα κάλαντα εγώ τα λέω εγώ τα ακούω...χαχαχαχχαχααχχα

αλλά θα βγούμε στα γειτονικά μαγαζιά να τα πούμε μαζί χαχαχχαχα

εμένα μου αρέσει πολύ να τα λέω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας...ειμαι λιγο καλυτερα σημερα και γι αυτο σας γραφω...εκανα την αφαιρεση την δευτερα και τωρα εχω αρκετους πονους και περιμενω περιοδο τωρα και βλεπουμε μετα για την κυστη....τωρα κοιταμε μπροστα και παμε παρακατω!!!!

εσεις τι κανετε????ολα καλα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ελενάκι μπράβο! κοιτάς μπροστά και όλα θα πάνε καλά.

Εμείς καλά, δουλεύουμε σήμερα συμφωνα με το νέο ωράριο των φαρμακείων πέρα απο τις εφημερίες δουλεύουμε και ένα σάββατο το μήνα και κάποιες τετάρτες και δευτέρες απόγευμα...

είστε καλά; γιατί χαθηκατε βρε κορίτσια. Θα το κλείσουμε το καφε...

στολίσατε; θα πάτε πουθενα; πείτε κανένα νέο.

Εμείς καλά, ο μικρός μου είναι ένας γλύκας τον τελευταίο καιρό, ελπίζω να μη τον ματιάσω. Λέει μαμά, μπαμπά, ναι και ο (οχι)...πολλά ε; πάντως συνεννοούμαστε. σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα σε ολες!Τι κανετε βρε κοριτσακια μου;Πω ειστε;Μπαινω και διαβαζω που και που τα νεα σας αλλα δε προλαβαινω να γραψω γμτ.......

Γλυκουλα περαστικα κοριτσι μου,κοιταξε τον εαυτο σου τωρα,να γινεις καλα καλα γιατι ο Ευθυμακος σου σε χρειαζεται πιο πολυ απ΄ολους...σκεψου πως καποια πραγματα γινονται για καποιο λογο..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Eμεις ειμαστε καλα,εδω χαμενοι στη ρουτινα τη καθημερινοτητας!Μεχρι και αυτη τη βδομαδα για τι μετα εχω μια βδομαδα αδεια!!!Ακους Λορετακι;;;;;Απο 19 εχω αδεια για μια βδομαδα και θα ειμαι σπιτι με τον Αναστασακοοοο(ο μεγαλος σχολειο..)Θα ρθειτε ε;;;;; :) :) :)

Βεβαια....δουλευω αναμεσα σε Χριστουγεννα και πρωτο χρονια αλλα...τι να κανουμε;;παλι καλα λεμε....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Στη δουλεια κακος χαμος.....αυτη την εβδομαδα μαθαμε και για δυο συναδελφους οτι ειναι εγγυες και ειμαστε μες στη καλη χαρα...εμεις...γιατι τα αφεντικα....μπουχαχαχα......Αυτα απο εμενα,σας φιλω γλυκα ολες!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε???Χαθηκα και εγω αλλα πολυ τρεξιμο με τα μικρα γενικα οικονομικα πολύ δυσκολα και λεμε να ξεκινησουμε διαδικασιες για εξωτερικο,στις 23εγω θα ξανακανω ενα μικρο χειρουργειο για την τομη που εχω και γενικα σκατα να φυγει αυτπ το 11γιατι μας μαμησε....Γλυκουλα μου δεν εχω λογια παρα μονο οτι γινετε,γινετε για καποιο λογο το εχω περαει και ξερω πως ειναι και απαντηση δεν εχεις καμμια,το θεμα ειναι να εισαι δυνατη γιατι ο ευθυμακος σου σε χρειαζετε!!!Στελιτσα ολα καλα με την αυχενικη ε?Λορετα μιλαει ο αργυρακος???ειδες που ανησυχουσες αδικα???Πρινσι μαρζαβ και οι υπολοιπες που ειστε οεο??Αντε Ελενη θα εισαι αδειουχα σε 1βδομαδα τυχερηηηηηηηηηη:lol:

Τα δικα μας τωρα αλλαξα παιδιατρο γιατι η θα την επνιγα η.......θα την επνιγα:lol::lol: ο μικρος μου ειναι παλι με βηχα και πολλα φλρματα και τον εχω μαθει να τα φτυνει και ευτυχως σιγα-σιγα ηρεμει το πουλακι μου...Φιλια σε ολες

:-D

Γλυκούλα μου τα είπες όλα μόνη σου!!!Μην ξεχνάς σ'αγαπάμε!!!!!!

Λορεττάκι τι γλυκό έτσι που τα περιγράφεις.........

Ελένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μας λείπεις!!!!τώρα στην άδεια να σε χαρούμε όσο μπορείς....

Άννια μου κοριτσάρα μου με το καλό το χειρουργείο....Σκέφτεστε να μεταναστεύεσετε?Για πού?

Φιλάκι σε όλα τα παιδάκια μας που σιγά σιγά αρχίζουν τα γενεθλιάκια τους!!Τα δεύτερα!!!Το πιστέυετε?2 χρονών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς όλα ΤΕΛΕΙΑ δόξα το Θεό,ο Γιάννος αρχίζει σιγά σιγά αλλά με σιγουριά τις ζουζουνιές και εγώ δεν έχω πολύ όρεξη για τέτοια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Ελενάκι εννοείται οτι θα'ρθω...Δε το συζητώ!!! ξέρεις οτι θέλω πολυ να σας δώ. Θα μιλήσουμε αλλά αν μπορείτε και σεις λέω για τρίτη 20 ε ε ε ε;;;;

Αχ αυτή η παλιοδουλειά, σ'εχω χάσει πια...Καλά ε θα βγούμε και βράδυ, δε το συζητώ...

Αννι α μου σκέφτεστε να βγείτε έξω; εξωτερικό εννοώ ε; για που λέτε;

Στελλίτσα μου πράγματι ξεκινάνε τα δεύτερα γενεθλιάκια μας. Μεγάλωσαν τα παιδάκια μας πολυ. Θυμάστε που σας έλεγα πόσο καλό παιδάκι είναι ο αργυράκος; ε τι ήθελα και μιλούσα; έγινε πάλι σκανδαλάκι και τερατάκι και ξυπνάει κάθε μέρα στις 5 και φωνάζει μαμαααααααααααα μπαμπαααααααααααα! πιστεύω οτι ξυπνάει απλά επειδή θέλει να μας φωνάζει. Εντωμεταξύ δε σηκώνομαι εγώ και ο καημένος ο άντρας μου θα πέσει κάτω καμιά μερα. Είμαι γαιδουράκι ε;;; ε μωρέ δε μπορώ τόσο νωρίς, δεν αντέχω...

Αυριο έχουν απεργία τα φαρμακεία αλλά εμείς είμαστε επιφυλακη και δουλεύουμε. Απο τη μία στεναχωρέθηκα γιατί δουλεύαμε και το σάββατο όπως και το άλλο σουκου και απο την άλλη λεω καλύτερα γιατί θα έχει δουλειά...

Τα υπολοιπα κοριτσάκια τι κάνουν; ; ;

Αντε γράψτε καμιά γραμμη...

Μερικές έχουμε να τις ακουσουμε πια μήνες...κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια!!!! Τι κάνετε;; Διάβασα και καλά νέα σας, και άσχημα :-(

Εύχομαι τα καλά να γίνουν και καλύτερα και τα άσχημα να είναι περαστικά!

Είχαμε και εμείς κάτι τρεχάματα με τον μπαμπά μου αλλά ευτυχώς τη γλίτωσε. Μπήκε για απλή εξέταση στο Ωνάσειο και βρήκαν στένωση 90%! Τέλος καλό, όλα καλά...

Από δουλειά τίποτα... Και δεν είμαι και καλή νοικοκυρά!!

Ο Παναγιώτης μας λέει διάφορα αλλά δεν τρώει... Όλο τσιμπάει 2-3 μπουκιές και σταματάει... Είναι και κοντούλης και δεν θέλω να μου γίνει τελείως σταλίτσας!!

Αυτές τις μέρες πρέπει να πάρω και τα δώρα για τις γιορτές και θα πρέπει να λιώσω παπούτσια για να βρω φτηνά και γουστόζικα πραγματάκια. Ζωή να έχουν βέβαια όλοι , πρέπει να πάρω 18 δωράκια!!!!

Περιμένουμε και μέσα στο Γενάρη τη μικρούλα της ξαδέλφης μου και έχω αγωνία! Είναι το πρώτο μωρό μετά τον Πανάγο μας και το περιμένουμε πως και πως. Πρέπει να ανέβω και στο πατάρι για να κατεβάσω τα διάφορα του δικού μας και να αξιοποιηθούν.

Σας ζάλισα;; :-) Θα λέτε ευτυχώς που δεν εμφανίζομαι συχνά... :-)

Φιλιά!!!

Καλά δε το πιστεύω δε μπήκε καμία??????????????

Τεσπά θα γράψω τις ευχές μου στον Παυλίτο για προχτές καθώς ήμουν με ανακατωσούρες δε μπήκα καθόλου!!!!

Παυλίτο μου έφτασες κιόλας 2 χρονών?Σα χτες θυμάμαι την μανούλα που μας έγραφε και ξαφνικά σταμάτησε να μας γράφει για να μάθουμε πως:ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ!!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!Σ'αγαπάμε πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...