Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια κι από μένα! Πέρασα πάλι δύσκολη φάση, με τρεχάματα στα νοσοκομεία, ο Θεός έβαλε πάλι το χέρι του όμως και μέχρι στιγμής όλα καλά! Δε γράφω άλλο, μη σας μαυρίζω!!!

Γλυκούλα μου τι ευχάριστα διαβάζω??? Το υποψιάστηκα από το προηγούμενο μήνυμά σου για να σου πω την αλήθεια που έγραφες ¨εκτός κι αν μας προλάβουν οι εξελίξεις"!!! Όλα να πάνε τέλεια με την εγκυμοσύνη σου και για όλα θα βρεθούν λυσεις!

Λορετάκι καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις που περιμένετε! Όσο για τον Αργυράκο, μη σου πω ότι είναι και light αυτά που σου κάνει! Τι σκας κι εσύ άσε το παιδί χωρίς παντοφλάκια και το σπίτι ανάστατο, η πρώτη είσαι νομίζεις?

Στελλίτσα μπράβο που πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη και ζεις ξανά αυτό το θαύμα της ζωούλας που μεγαλώνει μέσα σου!

Χριστινάκι εσύ πότε έχεις τελική ημερομηνία?

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες κι ελπίζω κι εγώ να κανονίσουμε συνάντηση να τα πούμε από κοντά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελλίτσα μας χρόνια πολλά για χθες!!!!!!!

Να ζήσεις και να χαίρεσαι τους άντρες σου και το νινάκι που περιμένεις!!!!

Αχ βρε στέλλα μου , όλο στεγια στεγια, ξεχάστηκα και γω!!!!!

Μαρινάκι ολα καλά τώρα; τα παιδιά είνα καλά; πάντως αν θέλεις να μας τα πεις...δε θα μαυρίσουμε και μπορεί να ασπρίσουμε και σένα:lol:

αχ πως τα λέω κυριακάτικαααααα!!!!!!

Τα αποτελέσματά μας δεν ήταν καλά κορίτσια και αύριο θα πάει ο άντρας μου σε ουρολόγο. Και δε με θέλει μαζί του:-( Λίγο με προβληματίζει αυτό αλλά δε μπορώ να μαλλώνω όλη την ώρα!

Ελενάκι να μας πεις νέα!!!!!!! Καλά τα είπε το χριστινάκι μας! θα γίνεις πολύτεκνη μου φαίνεται και θα αναρωτιέσαι ακόμη "μα ρε κορίτσια να παντρευτώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;"

χθες αφήσαμε τον μικρό στην πεθερά μου απο τις 11 το πρωί και τον πήραμε σήμερα στις 11!!!!! Αχ ωραία ήταν ! μία στο τόσο χρειάζεται! μόνο που δε θέλει να φύγει απο εκεί, τόσο καλά περνάει και η μαμά ζηλεύει!!!!:-(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετάκι μου μήπως τζάμπα αγχώνεστε με το θέμα, και όπως προέκυψε το μπεμπέ την πρώτη φορά θα προκύψει χαλαρότατα και τη 2η? Κοιτάξτε να ευχαριστηθείτε τις προσπάθειες, γιατί μετά θα φυλάγεστε μην καταλήξετε πολύτεκνοι! Είναι ευαίσθητο θέμα πάντως για τον καλό σου και ίσως νιώσει άβολα στο γιατρό αν είσαι κι εσύ παρούσα.

Και μιας και σήμερα ήρθε μια μανούλα από τις Βόριες που γεννήσαμε την ίδια περίοδο τα πρώτα μας παιδάκια και κάναμε μία υπερσυνάντηση, μήπως πρέπει να κατέβει και καμιά Σαλονικιά για να οργανωθούμε καλύτερα και οι Αθηναίες?

mGKop3.png60Jvp3.png

ΜΑρινάκι μου εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς..Εύχομαι περαστικά και αγύριστα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

να'μαι και γωωωω!!!!

κοιμησα τον μικρό ο οποίος έχει πάλι ξύξες και βήχα...τι είναι αυτό ρε παιδί μου; γιατί ετσι; που να πάει και παιδικό. Μόνο ορο είπε ο γιατρός...

τι κάνετε; εμείς καλά. Πήγε εχθές στον ουρολόγο ο άντρας μου και του έδωσε αντιβίωση για έναν μήνα!!! έχει μικρόβιο και ελπίζουμε να φύγει. Αλλιώς θα κάνει υπέρηχο και βλεπουμε. Γενικα του είπε οτι δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά πρεπει να αντιμετωπιστεί. Οταν επέμενα εγώ να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα μου έλεγε οτι είμαι υπερβολικη!!!!

σας φιλώ να αράξω λίγο

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

μπηκα να σας πω τα νεα μου πηγα στον γιατρο και δυστυχως ειναι εξωμητριο και θα πρεπει να διακοπει η κυηση και οπως καταλαβαινεται ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αμάν βρε Ελενάκι...τι ήταν αυτό τώρα;

Μη στεναχωριέσαι κορίτσι μου, θα κάνετε και άλλο παιδάκι σύντομα.

Να δίνεις φιλάκια στο αγόρι σου (το μικρό) για να παρηγορηθείς.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ειναι δυσκολα τωρα γιατι βρεθηκε και μια κυστη στις ωοθηκες αρκετα μεγαλη και δεν ξερουμε τι να πρωτοκανουμε!!!!

με τον μπαμπα του παντως χωρισαμε μετα απ ολα αυτα να βρω την ησυχια μου και κοιταμε πλεον μπροστα...καλυτερα χωρις μπαμπα παρα με αυτον τον μπαμπα παιρνει πολυ αγαπη απο εμας!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γλυκούλα έχω συγκλονιστεί,δε βρίσκω λόγια θα συμφωνήσω με την Λορέττα μας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Και επειδή τα γεγονοτα της Γλυκούλας μας πρόλαβαν θέλω να ευχηθώ στο Κελάκο μας να χαίρεται το στεφάνι και την κοράκλα της για προχτές του Άγ.Αντρέα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Α ρε στέλλιτσα, ολα τα θυμάσαι!!! Χρόνια πολλά κελάκο. Αν μπαίνεις και μας διαβάζεις να γραφεις ένα γεια πλιζ.

τι κάνετε κοριτσάκια; εμείς καλά...

ο μικρός με φωνάζει συνέχεια μαμά και χαίρομαι...είναι και η μοναδική λέξη που λέει και χαίρεται και αυτός. Εντωμεταξύ ακόμη η φωνούλα του βγαίνει βραχνή.

Σας είπα οτι θα γίνω θεία; Ο αδερφός του άντρα μου περιμένουν δίδυμα!!! Μένουν εξωτερικό με την κοπέλα του (είναι γερμανίδα) και μετά απο εξωσωματική έγιναν τα διδυμάκια. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι με το καλό τα διδυμάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όσο για το ΜΑΜΑ λιώνωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Που είστε όλες οι πολυάσχολες???? α αααααα θα φάτε ξυλάκι μία μία (εκτός απο τις εγκυούλες που θα το γλιτώσουν). Πηγαμε στο χωριό του αι βασίλη και ο Αργυράκος μόλις τον είδε τρόμαξε... εεεεεεεε μα κι'αυτος τι μουσια είναι αυτά?????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...