Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑλησπέρα πέρα ως πέρα...............................

Αννια σε πρόλαβα?

Λορεττάκι και εμένα που είναι ήσυχος δεν λείπουν τέτοιες στιγμές!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τον κάνω χάζι!!!

Σήμερα εντελώς τυχαία ανέβασα ένα βιντεάκι με δύο αδερφάκια που ανοίγουν ένα πακέτο με αλεύρι και κάνουν όλο το σπίτι ΑΣΠΡΟ!!!!!

Ε τώρα το βράδυ γυρίζω την πλάτη στον Γιάννο να δω το φαγητό και μέχρι να ξαναγυρίσω είχε πάρει το κορν φλαουερ και το είχε ρίξει σε όλη την κουζίνα!!!!!

ΤΥΧΑΙΟ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κοριτσάρα μου?

Το Μαράκι?

Ο Αντώνης?

πες μου νέα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλα ειμαστε δοξα το θεο τα μεγαλα μου εχουν γινει επισημως καλικαντζαροι μεσα στην ζαβολια ολη μερα,βγαλαμε και τα τελευταια δοντακια μας και ειμαστε γκρινιαρουληδες τις τελευταιες 3μερες..Εγω καλα πηγα στο χειρουργο μου να δει την τομη της ομφαλοκηλης γιατι η μιση και παραπανω ειναι κοκκινη και φουσκωμενη και 23/12θα κανω ενα μινι χειρουργειο να την αφαιρεσω(σε πλαστικο)και να με ξαναραψει(ραβε ξηλωνε δηλαδη)ολα τα αλλα τα ιδια πολυ τρεξιμο και αφραγκιες για αυτον το μηνα:lol:μας ηρθε το χαρατσι το σημα του αυτοκ.βαλαμε πετρελαιο +ηλεκτρικο καπελο στο τζακι αστα αστα,πολλα ειπα ε???

Εσεις τι κανετε???ο γιαννος??η κοιλιτσα?:D

:-D

Τα τελευταία δε θα τα σχολιάσω γιατί δεν ακούς τίποτα άλλο πλέον.....

όσο για τα ζουζούνια σου αχ δν είναι τέλειο?πότε μεγάλωσαν και πλέον κάνουν τις σκανδαλιές τους!!!!!Τρελαίνομαι!!!

Εμείς βγάζουμε εδώ και μήνες και τους 4 κυνόδοντες μαζί!!!την προηγούμενη εβδομάδα κάπως πιστέψαμε πως θα βγούνε γιατί είχε γκρινίτσα και πίεζε συνέχεια μάγουλα και μάτια.....

Ώστε ο Αντώνης τα έβγαλε όλα?μπράβο στο μαναράκι μου δε θα τον χορταίνεις εεε?χαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ασε εχω απελπιστει πλεον πως εχουμε γινει ετσι??Τεσπα την υγεια μας να εχουμε κι ολα θα φτιαξουν θελω να ελπιζω....Οσο για τα μικρα μου πλεον η μεγαλη σιγονταρει τον μικρο να κανουν τις ταρζανιες και εχει γινει τοσο γλυκουλης ο αντωνης που λιωνω,η μαρια κανει ναζακια στο μπαμπα και ετσι κανενας δεν μενει παραπονεμενος!!!!Ρε συ ειδα μια φωτο σου στο φεις προχτες,εχεις αδυνατισει αρκετα

:-D

Ευχαριστώ!!!!!!! είχα χάσει 14 κικά....

τώρα είμαι στάσιμη αν και δε πολυπαρακολουθώ την διατροφή λόγω ανακατωσούρων....

Αχ Αννια σε καταλαβαίνω απόλυτα ο Γιάννος είναι τόσο γλυκός μόνο φιλία και αγκαλιές μοιράζει.....εντωμεταξύ έχει μπει στο νόημα και χαιδέυει την κοιλιά(αυτή τη έχουμε από την δική του εγκυμοσύνη,ποτέ δε την έχασα)και δίνει φιλάκια....Για την ώρα καλοπερνάμε μετά θα δούμε....

έλεγα σήμερα στον άντρα μου που έβλεπε πώς είχε κολλήσει πάνω μου ο Γιάννος και δε ξεκόλαγε με τίποτα.....παρακάλα να είναι κόρη να κολλάει σε σένα!!!χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

εγραφα τοση ωρα και χαθηκαν!!!γκρρρρ....

παμε παλι δεν ξερω πως να νιωσω και αν χαιρομαι η οχι αλλα και τι θα γινει αλλα σας εχω νεα....

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΣ!!!!ακομα δεν το ξερει κανεις ουτε καν ο μπαμπας και ετσι δεν ξερω αν θα το κρατησω η οχι την δευτερα θα παω στο γιατρο χθες εκανα χοριακη βγηκε 3906 μεγαλη δεν ειναι????αλλα φοβαμαι οτι τωρα μαλλον με βλεπω να παντρευομαστε και να μενουμε μαζι εκτος και αν καταφερουμε και σκοτωθουμε πιο νωρις!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αχ καλεεεεεεεεεεεεεεε τι νεά είναι αυτά?????

Γιατί να μη το κρατήσεις βρε Ελενάκι μου; δε τα πάτε καλά;

Να μείνετε μαζί και να είστε αγαπημένοι και να χαρείτε τα παιδάκια σας!!!

Βάλτε στην άκρη εγωισμούς και ζήστε τη ζωή σας! αντε σα γιαγιά με κάνεις και μιλάω...

την ευχή μου κόρη μου :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΓΛΥΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι υπέροχα νέα είναι αυτα?

Καλή μου σου εύχομαι όλα να πάνε ΤΕΛΕΙΑ και δε μιλάω για την εγκυμοσύνη που θα είναι σίγουρη ειδικά με τέτοια χοριακή!!!!!!

έχω τρελαθεί!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

αχ καλεεεεεεεεεεεεεεε τι νεά είναι αυτά?????

Γιατί να μη το κρατήσεις βρε Ελενάκι μου; δε τα πάτε καλά;

Να μείνετε μαζί και να είστε αγαπημένοι και να χαρείτε τα παιδάκια σας!!!

Βάλτε στην άκρη εγωισμούς και ζήστε τη ζωή σας! αντε σα γιαγιά με κάνεις και μιλάω...

την ευχή μου κόρη μου :)

χχααχαχαχ πως τα λες βρε λορεττάκι!!!!

Ελενάκιιιι μαςςςςςς δεν ξέρω τι να πωωωω με αυτά τα ΤΡΕΛΑ ΝΕΑ!!!! Είσαι εσύ μιααααα...... χαχααχχα ... Μπορείς να κάνεις και το άλλο πρωτότυπο..να κάνεις μια τεράααστια οικογένεια με τον μπαμπά και ακόμα να μην έχεις αποφασίσει αν θέλεις να είστε μαζί και να το σκέφτεσαι!!! :-) :-)

Πέρα από την πλάκα τώρα όμως, πες μας ΕΣΥ πως νοιώθεις; Χαίρεσαι ή φρικάρεις; Αν χαίρεσαι έστω και λίγο να το κρατήσεις το μωρουλάκι και όλα θα βρουν το δρόμο τους!!!

ΆΣχετο, έχω να σας προτείνω ένα πολύ γλυκούλι χριστουγεννιάτικο βιβλίο που πήραμε εχθές και αρέσει πολύ στη μικρή μου 'Στα ίχνη του Άγιου Βασίλη' εκδόσεις Πατάκη που κάνει και ήχους!

PCqNp2.png

Καλημέραααααααααααααααααααααααα

Χριστινάκι ευχαριστούμε για το βιβλίο και εχτές κοιτούσα πιο Χριστουγεννιάτικο να πάρω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάρες μου μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ο Άγιος Στυλιανός προστάτης των βρεφών-παιδιών να είναι στο προσκέφαλο ΟΛΩΝ των παιδιών!!!!

Και επειδή σήμερα γιορτάζω κερνάω.....

glyka-300x225.jpg

Glyka1.gif

mud%2520cake.jpg

tourta%20gamou_14512801.jpg

kerasma1.png

1000glyka.jpg

post-3-127160765917.jpg

gliko-koumparou.jpg

candy-wallpapers-candy-235567_1024_768.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!!!με κανατε και γελασα!!!

να σας πω την αληθεια μου χαρηκα πολυ που ειμαι αλλα αγχωνομαι για τα πρακτικα στο τι θα γινει πως θα τα καταφερουμε δεν εχουμε δουλεια λεφτα και τετοια αλλα οπως λεει και η μαμα μου ολα για καποιο λογο γινονται....αφηστε που φοβαμαι μην ειναι διδυμα με τετοια τεραστια χοριακη....θα δειξει αυριο που θα ερθει και θα το συζητησουμε και την δευτερα θα παω στο γιατρο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκούλα και 2 να είναι καλοδεχούμενα να είναι και συμφωνώ απόλυτα με την μαμά σου!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...