Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα και πολλα φιλακια σε ολες σας και στα ζουζουνια σας.εβαλα ιντερνετ με στικακι για μια εβδομαδα αρα θα γραψω επιτελους απο αυριο για σημερα εχουμε να παμε σε ενα γαμο μακρυα.σμουτς:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλεναδίτσες μου, τί κάνετε; Μη μου πείτε πως με ξεχάσατε, ναι??????? Δε θυμάμαι πότε έγραψα τελευταία φορά, είναι σίγουρα πάνω από μήνας και έχω διαβάσει μόνο αυτή τη σελίδα και έχω ήδη γουρλώσει τα ματάκια από χαρά!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Στελλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια γλυκιά μου που είσαι πάλι εγκυούλα!!!!! Πες τα όλα!!!! Δηλαδή μπορεί να τα έχεις πει στις υπόλοιπες αλλά κάνε ένα briefing please!!! Καταρχάς πόσο είσαι; Ξέρετε φύλλο; Πώς αισθάνεσαι; Ο Γιαγκούκος τί λέει;Σου εύχομαι να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!!

Χριστινάκι εσύ πώς τα πάς; Φουσκώνεις; Κάτσε γιατί έχω χάσει επεισόδια. Σε ποιό μήνα είσαι; 4ο-5ο;

Αγγελικούλα, πώ, πω ένα βήμα πριν το απόλυτο tsirli-pipi και μάλιστα στην καινούρια δουλειά φαντάζει λίγο (τί λίγο καλέ, πολύ!!!) ΘΡΙΛΕΡ!!!:o:o:o Κάτι αντίστοιχο με είχε πιάσει στην εγκυμοσύνη, δράμα!

Λορέτα, έλα τώρα που παραπονιέσαι για τα κιλά!!!!! αφού είσαι κορμάρα τσσσσ, τσσσσσ!!!!!!!!

Θάλεια, πίκρα η παραμονή στο σπίτι ε; Δες το από τη θετική πλευρά πως είσαι με το βλαστάρι σου!

Τζεσικούλα, επιτέλους εμφανίστηκες κι εσύ!!!!

Ελενη κόπηκε ο μικρός με λάμπα αν κατάλαβα καλά; Τί πολύ δηλαδή, πήγατε στο νοσοκομείο; Περαστικά βρε συ.

Οι υπόλοιπες τί νέα;

Εμείς τα γνωστά: δουλειά, σπίτι, σπίτι, δουλειά πρωτοτυπία και ποικιλία!!!!:P:p:p

Δε με λέτε, πλησιάζουν Χριστούγεννα, θα κανονίσουμε καμιά συνάντηση;

Καλησπέρα σας......

μπαίνω σας διαβάζω αλλά βαριέμαι αφόρητα να κάθομαι και να γράφω.....

Αγγελική καλή αρχή(αν και δύσκολη από οτι διάβασα)φιλάκια στην κουκλίτσα σας...Πως τα πάει στο παιδικό?

Λορεττάκι σταμάτα να ψεύδεσαι πιστεύω και εγώ πως τα γράφεις μόνο και μόνο για να ακούσεις κοπλιμέντα...Ποιά κιλά καλή μου μια κουκλάρα είσαι!!!!

Θάλεια μου ευχαριστώ για τις ευχές και εγώ ανταποδίδω με πρώτη και καλύτερη να βρεθεί μια καλή δουλεία που ξέρω πόσο επιθυμείς και έχεις ανάγκη...

Γλυκούλα χάρηκα για τα νέα από την μανούλα σου!!!!!όσο αφορά τον μπαμπίνο σας να μας λες τα νεότερα......

Χριστινάκι μου τι κάνετε?Τι κάνει η Αριάδνη σας?Ο μπόμπιρας κλωτσάει εεεε?χαδάκια και φιλάκια από εμάς....

Εμείς κάνουμε ωωωω και φιλάκια την κοιλίτσα και ναι μιλάμε συνεχώς για το μωράκι λες και είναι εδώ από τώρα....

Α πήραμε αυτό το βιβλίο και το διαβάζουμε συνέχεια και τρελαίνεται.....

http://www.bibliopolio.gr/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%89%CF%81%CF%8C-p-163629.html

Τζέσικα μας έχεις λείψει να μπαίνεις να τα λέμε.....

Πρινσάκο μας σα τα χιόνια ένα πράγμα εεεε?Τι κάνετε?πολλά φιλάκια....

Σας φιλώ όλες σας και εσάς και τα ζουζουνάκια σας....

Το Μαρινάκι μας που είναι?Η Κέλι?Η Ειρήνη?ΝΟΥΝΟΥ?

ΑΑΑ μακάρι να με βολεύει ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα κοριτσια μου,τι κανετε???ερημωσε το καφεδακι μας:(πιστευω ομως πως δεν θα το παρατησουμε ποτε ετσι δεν ειναι???:p5η ημερα που εχω ιντερνετ και τωρα θα σας διαβασω.εμεις καλα ειμαστε εκτος απο κατι φασεις που περναει η Αρτεμις και ελπιζω να περασουν γρηγορα.την αφησα 1η φορα στην αδερφη μου να κοιμηθει και ξυπνησε με κλαματα τις 5 το πρωι ζητωντας με και απο τοτε δεν ξεκολαει απο πανω μου.ουτε στην μπανιερα για μπανιο δεν ηθελε να μπει μεχρι εχτες.ντουζακια της εκανα μονο.σε λιγες μερες βγαζουμε και την κουνια αφου δεν την χρησιμοποιει και θα της βαλουμε μονο κρεβατι μπας και κοιμηθει μονη της.επισης στεναχωριεμαι πολυ γιατι τα μπροστινα τα δοντακια βγαινουν προς τα εξω παρολο που εχουμε κοψει πιπιλα και προσφατα και το μπιμπερο.κατα τ'αλλα ειναι ερωτας τρελος.καθε μερα μας κανει νεα κολπακια.ελπιζω να ειναι καμια εδω,παω να συνεχισω δουλιτσες,φιλακια

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας......

μπαίνω σας διαβάζω αλλά βαριέμαι αφόρητα να κάθομαι και να γράφω.....

Αγγελική καλή αρχή(αν και δύσκολη από οτι διάβασα)φιλάκια στην κουκλίτσα σας...Πως τα πάει στο παιδικό?

Λορεττάκι σταμάτα να ψεύδεσαι πιστεύω και εγώ πως τα γράφεις μόνο και μόνο για να ακούσεις κοπλιμέντα...Ποιά κιλά καλή μου μια κουκλάρα είσαι!!!!

Θάλεια μου ευχαριστώ για τις ευχές και εγώ ανταποδίδω με πρώτη και καλύτερη να βρεθεί μια καλή δουλεία που ξέρω πόσο επιθυμείς και έχεις ανάγκη...

Γλυκούλα χάρηκα για τα νέα από την μανούλα σου!!!!!όσο αφορά τον μπαμπίνο σας να μας λες τα νεότερα......

Χριστινάκι μου τι κάνετε?Τι κάνει η Αριάδνη σας?Ο μπόμπιρας κλωτσάει εεεε?χαδάκια και φιλάκια από εμάς....

Εμείς κάνουμε ωωωω και φιλάκια την κοιλίτσα και ναι μιλάμε συνεχώς για το μωράκι λες και είναι εδώ από τώρα....

Α πήραμε αυτό το βιβλίο και το διαβάζουμε συνέχεια και τρελαίνεται.....

http://www.bibliopolio.gr/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%89%CF%81%CF%8C-p-163629.html

Τζέσικα μας έχεις λείψει να μπαίνεις να τα λέμε.....

Πρινσάκο μας σα τα χιόνια ένα πράγμα εεεε?Τι κάνετε?πολλά φιλάκια....

Σας φιλώ όλες σας και εσάς και τα ζουζουνάκια σας....

Το Μαρινάκι μας που είναι?Η Κέλι?Η Ειρήνη?ΝΟΥΝΟΥ?

ΑΑΑ μακάρι να με βολεύει ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης....

αντε κοριτσια γραψτε.και η χαρα που ειναι???αντε να μαζευτουμε τωρα που ερχονται γιορτινες μερες

OjQkp2.png?B89kEt5q

γεια σας και απο μένα!!!!

εμείς τα'χουμε παιξει γιατί ο μικρός ξυπνάει απο τις 5μιση το πρωί με τρελή όρεξη για παιχνίδια. Ο άντρας μου που ξυπνάει μαζί του ειναι κουρέλι. Εγώ ξυπνάω πιο μετά και πάει ο άντρας μου για νάνι. Ο αργύρης εκεί ακαθεκτος. Θα αρχίσω να τον βάζω πιο αργά για ύπνο το βράδυ γιατί δε παλεύεται η κατάσταση.

Θάλεια κορίτσι μου να ψάχνεις για δουλειά, κάτι θα βρεθεί. Ο παναής δε μιλάει πολυ ε; και μείς τα ίδια. Ψήλωσε; Εμείς μείναμε λίγο στασιμοι πάλι. Ρωτάω εσενα γιατί τα παιδάκια μας μοιάζουν αρκετά. Ζωήρεψε;

Χριστινάκι να έρθετε οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!!!! και φυσικά να τηλεφωνηθούμε. Δεν είναι ρε συ πολυ μακρυά!!! αντε ελάτε!!!!

Τζεσικάκι κολλημένη η μικρή πάνω σου ε;;; Τα δοντάκια γιατί ετσι; μήπως βάζει το δαχτυλό της; Δε πειράζει εμένα μ'αρεσουν τα λίγο πεταχτά δοντάκια...Κοψατε πιπίλα ε; Εμείς μόνο στον ύπνο αλλά τις θέλει. Δε ξέρω πώς θα του τις κόψω. Σκέφτομαι οτι θα κοιμάται πάντα με πιπίλα, θα φοράει πάμπερς και θα κοιμάται με κάγκελα. Μου φαίνετε δύσκολο χωρίς όλα αυτά!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤελλίτσα ο Γιάννος θα γίνει τέλειος μεγάλος αδερφός; Πότε θα δείτε το φύλο; νωρίς είναι ακόμη ε; Πώς νιώθεις;

Οσο για τα κιλά, αφού με ξέρετε οτι είμαι τρελή. Αλλά και χοντρή!!!!!!!!!! μπουαααααααα κάνω δίαιτα παλι και πίνω πράσινο τσάι!!! μπλιαααααααααααααααξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Aχχχ Λορεττάκι και εγώ θέλω να έρθουμε αλλά πως θα την βγάλουμε 5,5 ώρες εεε? Πάντως το σκεφτόμαστε πολύ πολύ σοβαρά!!!

Όσο για το εγερτήριο του Αργυράκου...τι ώρα κοιμάται τώρα; Και εμάς η δικιά μας εδώ και 2 εβδομάδες ξυπνάει κατά τις 7 7-30 και κοιμάται και μόνο μια ώρα το μεσημέρι... μήπως μεγαλώνουν και θέλουν πιο λίγες ώρες ύπνου; Πάντως το 8.30 που κοιμάται το βράδυ πολύ μου αρέσει και δεν θέλω να το πάω πιο αργά...άσε που και εχθές που κοιμήθηκε στις 10 γιατί είχαμε βγει, πάλι 7.20 ξύπνησε σήμερα και τα είδα όλαααα!!!:rolleyes:

Κορίτσια εγώ λέω να της αφήσω για αρκετό καιρό ακόμα τα κάγκελα..δεν έχει προσπαθήσει να σκαρφαλώσει ποτέ, οπότε δεν βρίσκω το λόγο ακόμα να της τα βγάλω.. όσο για την πιπίλα... είναι ερωτευμένη με τις πιπίλες της όταν κοιμάται...ΠΩΣ θα της το κάνω αυτό να της τις πάρω εεε;;;;

Επίσης έχει φτάσει αισίως τα 13,5 κιλά... ω ναι...λέω να της αρχίσω διατροφή υγιεινή γιατί δεν την (μας) (με) βλέπω καλά!!! Σκεφτείτε ότι τη σηκώνω 10 φορές την ημέρα και έχω αποκτήσει και εγώ μια κοιλούμπα.... μούρλια!!!

Η Μαρίνα που είναι??? Μαρινάκι αν μας διαβάζεις ελπίζω απλά να είσαι πολύ μπίζυ και όλα να είναι καλά!!

PCqNp2.png

Χριστινάκι γιατί ρε συ 5μιση ώρες. Καινουριος δρόμος είναι, εθνική είναι...Βέβαια με μία εγκυο και ένα μωρό ποσο γρήγορα να τρέχετε!!!!Ο Αργυράκος κοιμάται νωρίς, δηλαδή 7 με 7μιση αλλά πρέπει να αρχίσω να τον βάζω πιο μετά...γύρω στις 8. Και το μεσημέρι κοιμάται κανένα 2ωρο...οπότε λογικό να ξυπνάει απο το άγριο χάραμα.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Βάλαμε 4 πόντους σε δύο μήνες και είμαι πολυ χαρούμενη. Εγινε επιτέλους 86 ποντους και είναι 12μιση κιλά!!! Εβαλε ένα κιλό!!!!!!!!

Χριστινάκι μη της κάνεις "διαιτα" της μπουλουκίτσας σου απλά κόψτε τα περιττα. Αν τρώει γλυκά ή ενδιάμεσα στα γεύματα. Τι ύψος έχει; Γιατί αν είναι 90 ποντους πχ, είναι καλή.

Εμένα τρώει πολυ φαί αλλά μονο αλεσμένο. Αχ πώς θα το κόψω!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εμμ λογικό να ξυπνάει τότε τόσο νωρίς αφού κοιμάται στις 7! Ακολουθείς βόρεια πρότυπα εε; Και εμένα που τους λέω ότι κοιμάται 8.30, νωρίς ακούγεται στους περισσότερους...:rolleyes:

Ναι δεν θα της κάνω δίαιτα...δεν κάνει στα μικρούλια.. απλά θα προσπαθώ να μην της δίνω καθόλου κέηκ ή κουλουράκια παρά μόνο όταν έχουμε κόσμο ή πάμε σε φίλους και αναγκαστικά τα βλέπει! Αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό... κυρίως είναι το γεγονός ότι της αρέσει το φαγητό..κάθε πρωί θέλει τοστ και όλη μέρα μου δείχνει φρούτα να της δώσω.. και γενικώς το μυαλό της είναι στο φαγητό!! (το dna βλέπεις....) Η παιδίατρος δεν μου είπε κάτι βέβαια γιατί από ύψος είναι περίπου 90 πόντους και μου είπε ότι αναλογικά είναι μια χαρά και στις καμπύλες, αλλά και πάλι...δεν θέλω να ξεφύγουμε!

Μπράβο στον ΑΡγυράκο που ψήλωσε τόσο πολύ!!! Άντε είδες...που αγχωνόσουνα τόσο πολύ..>!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλως τις εγκυμονουσες!!!πως ειστε?ολα οκ?λορετακι χαρηκα που εισαι και εσυ καλα..εμεις τα ιδια εδω παμε βολτες και ανταρτευουμε συνεχεια...τωρα παμε σχεδον καθε μερα στο εκπτωτικο χωριο στα σπατα εχει ωραιο παιδοτοπο και κουνιες και τρελλαινεται...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας και πάλι!

χθες μίλησα με το ελενάκι! ο μικρός ευτυχώς καλά, μάσουληξε μια λάμπα αλλά δε κόπηκε, ουτε ετρεξε αίμα, ουτε κατάπιε τιποτα!!!! πω πω τυχεροι ήταν! Είναι καλά αλλά ψιλοπτώμα με τόση δουλειά και δύο παιδιά, ειλικρινά σας θαυμάζω οσες το κάνετε. Γιατί αλλο να έχεις ένα παιδι και part time δουλειά και άλλο δύο και να δουλεύεις κανονικά.

Ελενάκι γλυκουλάκι τι κάνει ο ζωηρούλης σου; Μιλάει; παιζει με παιδάκια;

Χριστινάκι πολυ ψηλή ρε συ, γιαυτό ειναι και τόσα κιλά... αχ μωρέ ολο μαμ θέλει ε; Εμένα καθόλου δε λιγουρεύεται. Μα ποιον έμοιαξε αυτό το παιδί. Ουτε γλυκά, ουτε κεικ ουτε τιποτα. Μονο κάτι κριτσινια ολικής άλεσης, μαύρο ψωμί, γιαουρτι (που τρελαίνεται, το τρώει μόνος του) και φυσικά κρέμα που θα του την κόψω. Σήμερα του έδωσα τόστ, δηλαδή μαυρο ψωμί με μια φέτα κασερι και το έφαγε ευχαρίστως.

Αχ τι κάνετε; εδώ κρύο αρκετό και δε μπορουμε να πάμε βόλτα. Κλαψψψψ

Και γω οταν λέω στον κόσμο οτι τον κοιμίζω 7μιση (το 7 δε τολμάω να το πω) με κοιτάνε σαν ουφο και μου λένε "αν είναι δυνατόν!!!!". Λες και είναι πιο λογικό να κοιμούνται 11 ή 12! Σορρυ ρε κορίτσια ξέρω οτι κάποια παιδάκια κοιμούνται εκείνη την ώρα αλλά φαντάζομαι οτι δεν είναι επιλογή σας ε;:rolleyes: Χθες πήγα να τον βάλω πιο αργά και ξάπλωνε στο πάτωμα...ε τι να κάνω και γω...κοιμήθηκε 7μιση και ξύπνησε 7και10!!!! μια χαρά!!!! Θυμάστε στις αρχές που δε κοιμόταν καθόλου??? τι πικρα ήταν εκείνη...

ουφ πολλά είπα ε; βαριέμαι λίγο...θα διαβάσω κανένα βιβλίο, μόλις έβαλα τον μικρό για νάνι...

(σήμερα κάναμε πάλι εξετάσεις και αυριο τα αποτελέσματα, εχω τρελή αγωνία)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάρες μου χαίρετε!!!!

Πως είστε?

Ελπίζω ΟΛΕΣ σας καλά......

Δόξα το Θεό που ο Αναστασούλης μας είναι καλά....

Ο Αργυράκος μας ψήλωσε πολύ εεε?ΦΤΟΥ σκόρδα....

Γλυκούλα ανταρτέυεται εεεε?Εμείς παραμένουμε καλά παιδάκι με λίγη δόση σκανδαλιάς....

Τρώμε και εμείς πολύ δε έχουμε πρόβλημα αν και μας βγήκε πολύ κρεατοφάγος και φρουτας.....

από λογάκια λέμε αρκετά και κάθε λέξη που του κινεί το ενδιαφέρον την επαναλαμβάνει πολλές φορές την μέρα....

Από ύψος ήταν πριν 2 μήνες 90 την τελευταία φορά δε καθόταν να τον μετρήσουμε και το γελοίο είναι πως στο μαγαζί είμαστε μέσα στους χάρακες και τις μεζούρες αλλά πάλι δε κάθεται!!!

Από κιλά σχεδόν 12....

Σήμερα πήγα στον γιατρό και κορίτσια έμεινα στήλη άλατος.....Την προηγούμενη φορά είχαμε ακούσει καρδούλα αλλά δεν ήταν σχηματισμένο το νινί...Τώρα όμως ήταν......τρελάθηκα αυτό χόρευε και συνέχεια κουνιόταν.....

Δε θυμάμαι κάποια ρώτησε για το φύλο εκτός του ότι είναι πολύ νωρίς αποφασίσαμε να μην μάθουμε μέχρι την γέννα!!!!Γερό να είναι και σίγουρα ευπρόσδεκτο θα είναι ότι να'ναι!!!

Στις 5/12 θα κάνουμε την αυχενική και λέω αν θέλατε μια ιδέα λέω, αν και δε ξέρω πως θα είμαστε γιατί ο άντρας μου θα είναι κατευθείαν από την δουλειά,να βρισκόμασταν?Βέβαια δε θα έχω τον Γιάννο μάλλον μαζί μας και θα ήθελα να ήταν και το ζουζουνάκι μας μαζί.....Οπότε να ξέρετε πως σίγουρα πριν τις γιορτές θα κανονίσουμε για MALE και για γιορτινή συναντησούλα εεε?

Πολλά φιλάκια σε όλες σας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι κανετε κοριτσάκια; Εμείς ζωηρεύουμε κάθε μέρα και περισσότερο. ΡΕ κορίτσια εσάς κάνουν σκανδαλιές όλη την ώρα; Εμένα συνέχεια!

Παραδείγματα:

μπαινει στο μπάνιο και βάζει το χέρι του μες στη λεκάνη (μπλιαξ)

την ώρα που τον κάνω μπάνιο πετάει επιτηδες όλα τα νερά έξω

παιρνει τα κορν φλεικς και τα ριχνει στο πατωμα, μετά τα τρώει

ανεβαίνει στο τραπέζι και χαιρεται

πετάει τα ρουχα μου κάτω

βάζει τα παπουτσια μου και περπατάει

ανοιγει ολες τις κρεμες και τις βάζει στο πρόσωπο

βγάζει ΣΥΝΕΧΩς τα παντοφλάκια του και τις κάλτσες και πατάει ξυπόλητος

και γενικά έχει όλη την ώρα το μυαλό του στη σκανδαλιά...

όλα αυτά τα κάνει το ένα πισω απο το άλλο...δε τον προλαβαίνω και το σπιτι είναι αχουρι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...