Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ο Χρηστακος με το σχολειο καλα...αλλα μου βγηκε κοματακι ζωηρος.......Ο μικρος εχει παθει ψυχωση με τον μακουιν(λορετααααααααααααααα)και τον ζηταει ολημερις και οληνυχτις.....ουιουιν...και ουιουιν.....αλυ η σαλυ ,κικ ο τσικ ,μπάμπας ο μπάρμπας...μιλαμε και τρελλο φυτεμα χαχαχαχαχαχα

Απότι βλεπω εχετε ολες ψιλοχαθει....και με το δικιο σας δε λεω....

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μαρή δε το ταίζεις το παιδί και άρχισε να τρώει λάμπες?

ποποποπο γελάω αλλά αν μου τύχαινε θα πέθαινα!!!!!

Γλυκούλα μου πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τζααααααααααααααα που ειστε καλε ολες????Ελενη απαπαπαπα αυτα τα παιδακια μας πολυ προσοχη θελουν τελικα...Γκαστρουλα τι κανεις???Γλυκουλα τι κανετε??ο μικρος σου???εμεις εδω ολο το 3ημερο δεν βαλαμε κωλο κατω

:-D

Καλώς την την όμορφη!!!!

Εδώ όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!

Δεν έχουμε ούτε αναγούλες,ούτε φουσκώματα μονάχα στήθος τούμπανο!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Περιμένω να γίνουν τα γεμιστά.........πεινάω................

πάω στον καναπέ για αγκαλίτσες....

ΑΑΑ δε σας είπα εχτές ο Γιάννος κοιμήθηκε στις 20!30 ....ξέρετε τι ώρα ξύπνησε?????????????

Στις 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κάνει παρέα στην μανούλα που έχει υπνηλίες!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αχ μην τα λες ετσι αυτα που εμενα κοματε στις 12και ξυπναει στις 9το πολυ αχχχ βαριομοιρη μανα.....Εμεις φαγαμε γιγαντες σημερα,αντε καλες αγκαλιτσες,παω και εγω να αγκαλιασω το σιδερο

:-D

ποποποπο για στείλτε και οι δύο από ένα πιάτο....οι δε γίγαντες αγαπημένο!!!!

το δε σουφλέ λατρεμένο!!!!

χαχαχαχ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου, ειμαι δουλεια!

Λοιπον εχω να σας πω οτι μολις επιασα δουλεια και εγραψα την μικρη σε σταθμο μεσα σε μια εβδομαδα και η μικρη και εγω περασαμε ιωση και γαστρεντεριτιδας και φαρυγγγιτιδας και ειμαστε με αντιβιωση, και δεν παιζει να μην παω δουλεια και εχει να φαει 3 μερες που πινει μονο λιγο γαλα μες στην μερα και ολη μερα κλαιει και με ζηταει οπου και να ειναι ακομα και με τον μπαμπα της.

Να σας πω να γελασετε, 1η μερα στη δουλεια παω στα προθυρα να εκραγω απο την γαστρεντεριτιδα με πιεζε το παντελονι (που το ειχα παρει πριν την εγκυμοσυνη), μου ερχοταν εμετος και τα λοιπα και να μου εξηγουν την δουλεια, να μην σας τα πολυλογω σε 1 μιση ωρα ειχα φυγει τρεχοντας και αν εφευγα 1 λεπτο αργοτερα πραγματικα δεν θα προλαβαινα να φτασω σπιτι.Ε ...καπως ετσι με εχει παει μεχρι τωρα και με την αλλη ιωση τρεχω πηζω δεν προλαβαινω η μικρη ειναι αρρωστη και κλαει γιατι της λοιπω και φυσικα πρεπει να εχει χασει πολλα κιλα γιατι εχει να φαει ποσες μερες. Τελεια??

τελος παντων αφου βρηκα δουλεια λεω και δοξασι ο θεος. Ελπιζω να ειστε ολες καλα, φιλακια στα μωρακια στις κοιλιτσες.

Λιγα εγραψα νομιζω ε?ε?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Γεια σας κοριτσάκια τι μου κάνετε; εμείς καλά!

ρε συ ελενίτσα μου τι έπαθε ο μικρός; κόπηκε; κατάπιε τιποτα; θα σε πάρω το απογευμα να μου πεις. Οσο για τον μακουίν, μεγάλη αγάπη!!!! με βάζει όλο να μιλάω ιταλικά σαν τον λουίτζι και γελάει....

το χριστινάκι έχει να γράψει καιρό. ξέρει καμία αν είναι καλά;

angel περαστικά σας...ωχ αυτά τα κακά έχει ο σταθμός γμτ. αλλά πιστεύω οτι γενικά κάνει καλό στα παιδιά. Εγώ σκέφτομαι να ψαχτώ να τον στέλνω κάπου με παιδάκια κανα δυο φορές την εβδομάδα. Βλέπω οτι θέλει να κοινωνικοποιηθεί, να μιλήσει και να παιξει με παιδάκια. Καλή η μαμά και ο μπαμπάς και οι παπουδογιαγιάδες αλλά χρειάζονται και άλλα ερεθίσματα τα παιδιά πιστεύω.

Στελλίτσα πλάκα μας κάνεις με τον ύπνο; δηλαδή ποσο κοιμηθηκε το παιδί; 17ώρες;!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ανησύχησες; δε πείνασε; δεν έκανε κακά;;;;;

ρε κορίτσια εμένα τον τελευταίο καιρό σηκώνεται μουσκεμα απο τα τσισα...τι να κάνω;

Εγώ πάντως δε μπορώ να κάνω δίαιατα ουτε να χάσω τα κιλά που μου έμειναν. Τα έβαλα οσα εχασα το καλοκαίρι. Μα τι έχω πάθει βρε κορίτσια; τόσο πια δεν μπορώ να κρατηθώ;;; αρχίσαμε πάλι και τρώμε και έξω...

εχω αλλάξει 3 διαιτολόγους! αυριο περιμένω μία που είχε μία φίλη μου και μου είπε οτι είναι πολυ καλή και είναι χοντρούλα....χιχι...τουλάχιστον θα με καταλάβει!!!

Γλυκουλα ελενουλα τι κάνεις; δε μας λες κανένα νέο βλέπω...δε πήρες καμία αποφαση;

Ζωηρεψαν καθόλου τα παιδάκια σας;;; εμένα πολυ. Υπάρχουν μέρες που είναι πολυ ζωηρός και άλλες που ηρεμεί.

αντε γράψτε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας μανούλες!!

Χάθηκα αλλά δεν σας ξέχασα! Απλά είμαι στις μαύρες μου που δεν βρίσκω δουλειά, ο μικρός λυσσάει όλη μέρα και το βράδυ με παίρνει ο ύπνος προσπαθώντας να τον κοιμήσω γιατί δεν κοιμάται πριν τις 23.30!!!!

Στελλίτσα μου χάρηκα πολύ με τα νέα σου!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να καταευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου!

Ο Παναγιώτης μου όπως σας είπα δεν σταματάει δευτερόλεπτο! Δεν λέει πολλά ακόμα αλλά όλο και κάτι προσθέτει στο λεξιλόγιο... Για να δούμε πότε θα πάρεις μπρος η γλώσσα του... Από δουλεία δεν κουνιέται φύλλο! Ούτε σχετικές αγγελίες δεν βγαίνουν πια... Να δούμε πόσο θα αντέξω στο σπίτι!! Τρώω και συνέχεια αφού τριγυρνάω στη κουζίνα και σε λίγο πάλι δεν θα μου κάνουν τα ρούχα μου!!

Θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά μπας και φτιάξει και η διάθεσή μου λιγάκι γιατί δεν με βλέπω καλά... :-)

Φιλιά σε όλες σας!!

Καληνύχτα!!!!!

να μαι παλι...τι κανετε?εγω καλα βγηκαν τ αποτελεσματα της μαμας μου και ευτυχως ηταν ολα οκ μαλλον το στομαχι της θελει προσοχη...θα κανουμε κι αλλες εξετασεις και θα δουμε...

λορεττακι μου ξεχασα να σου απαντησω που με ρωτησες για τον μπαμπα του προς το παρον θ αφησω ετσι τα πραγματα μεχρι να δω τι θα γινει με την μαμα και ολα αυτα και μετα βλεπουμε!!!εκτος αν με προλαβουν οι εξελιξεις παλι...θα δουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Xαλοοουυ γκερλς!!!!!! Να'μαι και γώ!! Πω πω...ερήμωσε το καφέ μας αλλά δεν φτάιει κανένας άλλος...εμεις φταίμε εε;; εε;

Λορεττάκι μου με έψαχνες..!! Όλα καλά πάνε,απλά με τέτοια ερημιά δεν είχα και πολύ κέφι να γράψω!! Ααα λέμε με τον καλό μου μήπως έρθουμε στα μέρη σας για Πρωτοχρονιά μετά του τέκνου μας... βέβαια σκεφτόμαι ότι είναι πολλές ώρες με το αυτοκίνητο και η μικρή θα σκυλοβαρεθεί...δεν ξέρω... από την άλλη θέλουμε να ξεφύγουμε και λίγο και να αλλάξουμε παραστάσεις! Θα σε ενημερώσω αν ανέβουμε μήπως καταφέρουμε να πιούμε κανένα εορταστικό καφεδάκι! :wink:

Eλένη μουυυυ...καλέ για πες μας λεπτομέρειες για την λάμπα... δεν κατάλαβα...δάγκωσε την λάμπα ο αναστασάκος και μπήκαν γυαλιά στο στόμα;;; ΈΦριξα όταν το διάβασα....!!

Αγγελικούλααα τέλεια που βρήκες δουλειά αλλά τι πακέτο πια και αυτό με τις αρρώστειες!!!!! Πω πω..φαντάζομαι τι πακέτο θα τράβηξες με την γαστρεντερίτιδα ΚΑΙ καινούργια δουλειά......

Θάλεια μας υπομονή και θετική σκέψη!!!!! Οι περισσότεροι δυστυχώς στο ίδιο καζάνι βράζουν με την κ***κατάσταση που μας έχουν φέρει...Και το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος δεν έχει ελπίδα... ελπίζω να αλλάξει επιτέλους ΚΑΤΙ....

Στελλίτσα;;; Τι κάνει το σπορίδιο;;; Ο μεγάλος γλυκουλάκος;; Του είπατε για το νινί;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...