Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλενάδες μου! Σας έχασα λίγο αυτές τις μέρες, αλλά είμαι στο τρέξιμο αυτές τις μέρες, όχι για καλό πάλι! Ανυπομονώ να μας χαιρετήσει αυτός ο χρόνος σιγά-σιγά!

Χρόνια πολλά-πολλά στον Αργυράκο αν και λίγο καθυστερήμενα! Να τον χαίρεστε Λορετάκι μου και σύντομα να έρθει και το αδερφάκι που επιθυμείτε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αλοοοοοο είναι κανείς εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσακια!!

τι κανετε?

απεχετε ε?

αγγελικουλα που εισαι?χρονια πολλα!!!!!!!!!ευχομαι καθε ευτυχια κοριτσακι μου!

ευχομαι να ειστε ολες καλα!

εμεις εχουμε καινουργια θεματα.ο βασιλακης τρεις μερες κλαιει καθε δεκα λεπτα .ανακαλυψαμε οτι εχουμε σκια και την φοβομαστε μεχρι να καταλαβουμε τι ηταν τρελαθηκαμε.μαζευε τα δαχτυλακια του και κοιταγε τα ποδαρακια του και νομιζαμε οτι ποναει.εν τελει φοβοταν μην πατησει τι σκια του.το μικρουλακι μου.πλακα πλακα δεν ειναι και λιγο να μας ακολουθει μια μαυριλα οπου και να παμε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, γεια σας!

Μαρινάκι μου ευχαριστώ πολυ! ελπίζω να περασαν τα δυσάρεστα!

στελλίτσα πώς είσαι; ο Γιάννος; το νινί μες στην κοιλιτσα; περασαν οι αναγούλες;

Ειρηνάκι τι έπαθε ρε συ ο μικρούλης σου; πω πω...φαντάζομαι μεχρι να καταλάβετε τι ήταν...

Εμείς αρρωστήσαμε λίγο δηλαδη μυξουλες και λίγο πυρετάκο, μάλλον κρύωμα. Η μαμά μου άκουσε έναν γιατρό στην τηλεόραση που έλεγε να μη ντύνουμε τα παιδιά πολυ τον χειμώνα και το παράκανε...

Χριστινάκι μπες να μας πεις πώς εισαι!

Αγγελική χρόνια πολλά και καλά!

εχουμε κανεναν άλλον που γιορτάζει;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε??Εμείς κρυωμένοι (τι πρωτότυπο)μύξα και βήχα πάλι,και εγώ με λίγο πονόλαιμο...Στο τρέξιμο από το Σάββατο που πήγαμε στο νοσοκομείο να δούμε ένα θείο του Τ...Την κυριακή ξανά στο παίδων εγώ με την μικρή συνεχίζουμε κάποια άλλα κολλύρια μέχρι την παρασκευή και ζεστά επιθέματα....Αδιαθέτησα και το Σάββατο το βράδυ και πονάω ακόμα...Ταυτόχρονα ψάχνω για καμιά δουλίτσα...Τώρα πάω να κάνω ένα μπανάκι (τα μικρά μου δεν κοιμούνται ακόμα) και να ξαπλώσω και εγώ σιγά σιγά.....Και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!!Καλό βράδυ σε όλες φιλιά

:-D

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??Εγώ κοιμήθηκα μέχρι της 10 σήμερα:oops:αλλά με πολλά διαλείμματα...Εν το μεταξύ ο μικρός μόλις με βλέπει να κάθομαι στον υπολογιστή έρχεται και μου λέει μωμι να του βάλω δηλαδή το φέτα και ψωμί τοπ έχουμε μάθει απ'έξω:mad::x:lol:...Ειρήνη πήγα και εγώ στο μυ μάρκετ και εφοδιάστηκα με 3κουτιά μπέιμπιλινο με κουπόνι μου βγήκε τελική τιμή το ένα 6,71;) και πήρα και 2συσκευασίες τις πράσινες πάμπερς με 22Ε

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου, ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!

Επιασα δουλεια, εγραψα την μικρη παιδικο και τρεχω, μολις βρουμε τις ισσοροπιες μας θα σας γραψω αναλυτικα τα νεα μας, φιλακια σε ολες.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Γειά σας!!!!!

αγγελική μας πολύχρονη και καλή δύναμη τώρα με την δουλειά......

ευχαριστούμε Ειρηνάκι για την πληροφορία(δε γνωρίζω αν έχουμε εδώ στην περιοχή...)

Αννια και εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε μέχρι τις 10!!!!Εχτές έριξα στον Γιάννο το πάπλωμα του πρώτη φορά και διαπίστωσα πως η έκφραση σε σκέπασε το πάπλωμα ΙΣΧΥΕΙ!!!!!!!!!χαχαχαχχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλώς την γκαστρούλα μας..Τι κάνετε?εγώ έχω βγάλει παπλώματα εδώ και 1μήνα σχεδόν...Πως είσαι εσύ??Φουσκώνεις??από ζαλάδες και τέτοια πως τα πας?Με μπερδευει το τικερακι σου.....Αγγελική καλή αρχή στην δουλειά

Κοριτσάρα μου!!!!!!!!!

Αχ ακόμα δε το έχω συνειδητοποιήσει!!!!!!Πως μου άρεσε που με είπες γκαστρούλα.....

Κοιμόταν με υπνόσακο αλλά είπα να του βάλω το πάπλωμα καθώς δε του το είχα ρίξει πάλι(μη πάει χαμένη η αγορά....)

Εγώ όλα καλά...Δεν έχω ζαλάδες μου πέρασαν και οι αναγούλες τώρα έχω μόνο φουσκώματα στο στομάχι και δε πεινάω........

Από κιλά χάνω(επίτηδες μέχρι τον τρίτο μήνα ότι χάσω)από κοιλιά καλά πάμε καθώς δε είχα ποτέ επίπεδη με φέτες....ή μάλλον είχα 2 φέτες...χαχαχαχχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπερα σε ολες!!!

Ηρθα κι εγω....το απολολως προβατο(αραγε ετσι να γραφεται;;;).......Τι κανετε;;;Ειστε καλα;Τα μωρα σας;;;Οι κοιλιτσες;;;;

Εμεις ειμαστε καλα...περασαμε μια λαχταρα....ο αναστασακος δαγκωσε μια λαμπα τρεχαμε στα νοσοκομεια...και γενικα περασαμε λιγο ζορικα απο το αγχος και τη στεναχωρια μας αφου το μωρο ηταν και ειναι καλα δοξα το Θεο....Λορετακι να χαιρεσαι το παλικαρακι σου...σε ξεχασα τελειως χιλια συγνωμμη αλλα το συμβαν εγινε παραμονες της γιορτης...ευχαριστω για τις ευχες σας για τη κολωνα του σπιτιου μου....ο καημενος επαθε μεγαλο σοκ...ηταν μονος με τα παιδια οταν εγινε...και τρελλαθηκε...αχ τεσπα να μη σας ζαλιζω αφου ολα πηγαν καλα...

Εγω πολυ δουλεια εχω τεσσερις βδομαδες δουλευω σερι και τα εχω δει ολα....θελω διακοπες...ειπαμε να δουλεψω αλλα αυτο πια......ελεοςς!!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...