Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χελόου σας,

μου λείψατε όλες εσείς που δε γράφετε αλλά ακόμη και σεις που γράφετε. Αντε ρε κορίτσια μπείτε λίγο να ζωντανέψουμε. Είμαστε ακόμη απο τα 3 πιο δυνατά καφέ της χρονιάς μας (μάλλον το δέυτερο) μη το χαλάσουμε...ε; ε ; ε;...θα θυμώσω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Μανιταράκι αρτεμάκι τι κάνεις; πες κανένα νέο; δε θα πατε πειραιά; τι κάνει η μικρή; μιλάει; αντιδράει; είναι καλό κοριτσάκι;

Εγώ αρρώστησα τελικά οχι παρα πολυ αλλά δε πήγα γυμναστήριο. Αυριο γιορτάζει ο κανακάρης μου και την τετάρτη θα κανω γιορτούλα με συγγενείς μόνο. Τι κάνετε οι υπόλοιπες; Χθες πηγαμε στους κουμπάρους που έχουν ενα αγοράκι σαν τον Αργύρη και μιλούσε πααααααρα πολυ...ο δικός μου τιποτα. Είπε ομως κικιιιιιιιιι (πετεινός) και μπεεεεε (πρόβατο). Μαμά ακόμη δε λεει. αντε να δουμε, θα το ακουσουμε ποτε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα να πω ενα "γεια" και επεσα επανω στα νεα της Στέλας σε αλλο ποστ. αντε με το καλο λοιπον!

καλα ειμαστε, ΟΚ..τρεχω παρα πολύ, εχω πολλη δουλεια, και σκορωνομαι να τελειωσω για να ξεκινησω γυρω στις 6 το απογευμα το "υποχρεωσεις μερος Β'" . Ομως περναμε καλα, πλεον τους βγαζω και τους 2 μονη μου απειρες βολτες παμε παρκα, σινεμα, θεατρα, φαγητο εξω, ψωνια κλπ σχεδον καθε μερα. Βασικα αν μεινουμε μεσα πεφτουν καβγαδες -τσακωνονται, ενω εξω ειμαστε μια χαρουλα...

αντε φιλακια πολλα σε ολες/ δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα δυστυχως, ελπιζω να ειστε καλά//:p

Ευα μας που είσαι καλέ?Να μπαίνεις που και που να μας λες τα νέα σας...Μαρίνα,Ειρήνη που είστε??Και η Μαρζαβ έχει πολύ καιρό να μπεί εύχομαι να είναι όλα καλά...Εγώ τέλος με την δουλειά δεν τους έκανα λένε..anyway πάμε για άλλα..Λορετάκι σε ευχαριστώ για τις ευχές....Μην ανησυχείς που δεν μιλάει ακόμα ο αργυράκος,εμένα τον τελευταίο μήνα άρχισε να μιλάει και δεν σταματάει οτι ακούει το παπαγαλίζει μετά!!!

:-D

Διαφημίσεις

κελακο χαθηκαμε τελειος γμτ.αληθεια πως και σε αφησε η κορη σου να μας κανεις φιλες απο τον λογαριασμο της?ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο θα αρχισει να μας κανει delete μια μια κι εμεις θα νομιζουμε οτι δεν μας θες για φιλες:lol::lol:

Χαχαχαχαχα.......βρε μανιταρακι σαν τον παλιο καλο καιρο,πως τα λες ετσι;

Ας εκανε και αλλιως!!!Οταν εμπαινε απο το δικο μου και καθοταν με τις ωρες,ηταν καλα;:)))

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Εμείς όλα ΤΕΛΕΙΑ,πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσακια μου!!

μπαινω βιαστηκα...........

λου μου να χαιρεστε τον αργυρακο σας!!πολυχρονο το ομορφο αγορακι σας!!

λεναλντα μου εσενα γιορταζει η κολωνα του σπιτιου σας?να τον χαιρεστε ειτε γιορταζει ειτε οχι!

στεγια μπραβο σας που ολα ειναι καλα.να μας ενημερωσεις οταν ακουσετε καρδουλα εμβρυουλα.ευχομαι ολα να πανε τελεια

ευακι και εγω ολο αλητεια ειμαι με τον βασιλη γιατι εδω μεσα δεν παλευεται.ολα θα φτιαξουν......

"δυστυχως" μεγαλωνουν πολυ γρηγορα

γιαννουλα μου νατα χαιρεσαι και τα δυο αστερια σου και ειδικα την μαρια που εγινε 4!!!!!

μανιταρακι μου μια στο τοσο ε????????αχχχχχχχ

ασχετο εχτες διερρηξαν τα δυο σπιτια του πρωτου οροφου της πολυκατοικιας στις 13 το μεσημερι σκατα .3 απο την πολυκατοικια ειδαμε τον δραστη που εκοβε βολτες απ εξω αλλα κανενος δεν πηγε το μυαλο.ο ιδιος ο δραστης λοιπον μπηκε και αφησε καρτες απο κλειδαρα μετα το συμβαν ειπε και κατι ασχετα σαν μπερδεμενος αλλα κανεις δεν μπορει να κανει καταγγελια χωρις τεκμηρια για τι μπορει μετα αυτος να κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση.σκατα.ανοιξε κανονικα και χωρις κανενα ιχνος διαρρηξης

4ywWp2.png

Ευχαριστώ πολυ Ειρηνάκι. Και η Ελενίτσα να χαίρεται τον αντρούλη της.

Οσο για τους κλέφτες, τι να πω... πια μπαινουν σαν κύριοι, σε λίγο θα ζητάνε και καφέ. Εμένα με τρομάζει αυτό που συνέβει σε μια φίλη μου, μπήκαν στο σπίτι των γονιων της και αυτοι κοιμόντουσαν!!!!!! ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα. Αυτό ειναι το σημαντικό

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε???Χρονια πολλα στον αργυρακο της λορετας μας και στον συζυξ της ελκαρακ μας....Ειρηνη και εγω τρεμω μην μπουν τιποτα κλεφτες και ειμαστε σπιτι πιο πολυ φοβαμαι για τα μικρα και για αυτο ολη μερα εχω κλειδωμενα

:-D

ΚΑλέ είπα τι ξέχασα τι ξέχασα.....

Λορετάκι να χαίρεστε τον αργυράκο σας πάντα ευτυχισμένος και γερός.....

Ελενάκι μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Εμείς ακούσαμε καρδούλα το Σάββατο το πρωί...και πραγματικά ζούμε στους χτύπους της στο σπίτι οικογενειακώς!!!!!

ένιωσα σα πρωτάρα!!!!!όλα καλά λοιπόν από το μέτωπο!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχ γεια σας κοριτσάκια μου!

μόλις τελειωσε το παρτάκι του Αργύρη. Δε καλέσαμε παιδάκια, μόνο παπουδογιαγιάδες, νονο και θείους. Ο Αργυρης στην αρχή -πρώτη φορά- έπαθε κάτι και εκλαιγε λίγο και τον έπιασε μια ανασφάλεια, μετά ηρέμησε. ΟΛΟ το βράδυ είχε την πεθερά μου απο το χέρι και ήταν κολλημένος πάνω της...ΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚρρρρρρρρρρρρ!!!!!!! Μα τόσο πια την αγαπάει;;;; ζουλευυυυυωωωωωωωωωωωωωωωωω!! γιατρέ μου είμαι σοβαρά άρρωστη;

:)

έκανα και κάτι ωραία πραγματάκια που τα φάγανε και χάρηκα...ολα καλά και του χρόνου.

Εσείς καλά; Στελλίτσα πολυ χάρηκα που ακούσατε καρδούλα...Εγώ ακόμη περιμένω περίοδο. Αυριο 4 μέρες καθυστέρηση αλλά αποκλείεται να είμαι εγκυος...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετάκι ποτέ μην λες ποτέ...

σου εύχομαι ένα θετικότατο τεστ.......

μπράβο για το παρτάκι,να τον χαιρόσαστε(και πάλι)πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

μπραβο στεγια μου!!!!μ αρεσει που ειπες οτι ζειτε στους ρυθμους της...κοριτσακι θελεις εεεε?????με το καλοοοοο...

λορεττακι μου εχεις κανενα νεο????μηπως κατι καλο????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...