Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα σας......

Ελενάκι δεν θυμόμουν πότε γενεθλίαζες εσύ και ο μεγάλος σας γόης!!!!

οπότε δε μιλάω....θα συμφωνήσω....

Γλυκούλα μου πολλά φιλάκια στον αντάρτη σου τον Ευθυμάκο μας...

Λορέττα στραγάλια εεε?άσε κάνω και την διατροφή και έχω και τις αναγούλες φαγητό δε θέλω να βλέπω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη να χαίρεσαι τον άντρα!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσακια μου!!τι κανετε?

πρινσακο να χαιρεστε το πανεμορφουλικο δημητρακη σας να ειναι παντα χαρουμενο και τυχερο παιδακι.

στελλιτσα σε ευχαριστω ευχομαι να σου περασουν αυτες οι μικροαδιαθεσιες που εχεις και να απολαυσης την εγκυμοσυνη σου.

λου μου γιατι κανει σπερμοδιαγραμμα ο αντρας σου?μακαρι να πανε ολα καλα .

χαρουλα ολα θα γινουν οπως τα θελετε μην αγχωνεσαι.φιλια στον παυλακο.

και για ολες σας το παρακατω αφιερωμενο

‎99669999996669999996699666699666999966699666699 99699999999699999999699666699669966996699666699 99669999999999999996699666699699666699699666699

99666699999999999966666999966699666699699666699 99666666999999996666666699666699666699699666699 99666666669999666666666699666669966996699666699 99666666666996666666666699666666999966669999996

1)Περασε το ποντικι πανω απο τα 2 πρωτα 9-αρια

2) πατα F3

3)Πληκτρολογισε το 9

4ywWp2.png

Ειρηνακι πιστη στις μεγαλες ωρες βλεπω:tongue:Να χαιρεσαι τον αντρα σου και απο εμενα.Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια..

Λωρακι περαστικα ευχομαι.......Το παιδακι το κραταω απο τις 12 και 15 που σχολαει μαζι με την κορη μου απο το νηπιαγωγειο μεχρι τις 2-2¨30....

Ελενακιιιιιιι....Οσο για την μετριοφροσυνη σας....δεν εχω λογια.....Διδυμοι =μετριοφροσυνη....Ενα και το αυτο!!!χαχαχαχαχα

Y0zHp2.png?OgArctsO

helloooooooooo!

και χρόνια πολλάαααααα στους δημήτρηδες σας!

τι κάνετε; πολυ χαίρομαι που θα έχουμε ένα τριήμερο free από δουλειά αν και κάθε μέρα που ειμαστε κλειστά είναι μείον στο ταμείον... δύσκολα τα πράγματα...Σήμερα βρεθηκα με μία φίλη μου που πήγε αναγκαστικά στη σουηδία με τον άντρα της γιατί εδώ δε "βγαίνανε" και να σκεφτείτε οτι ανήκει σε μία απο τις μεγαλύτερες οικογένειες εμπόρων της πόλης.

εσείς τι κάνετε; τα μωρά σας;

εμένα μάλλον βγάζει δόντια (γκρρρρρρρρ) και είναι μεσα στην γκρίνια σήμερα. Γενικά είναι καλό παιδί αλλά αν δε γίνει το δικό του κλαίει και δε θέλει να τον αλλάζουμε και να τον ντύνουμε... και σήμερα με εκανε με χτύπησε στο κεφάλι. Το έκανε για παιχνίδι αλλά δε μ'αρεσε καθόλου...τι να κάνω αν το ξανακάνει; Γελούσε και δε κατάλαβε.

πειναααααααααωωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα ευτυχως αυριο δεν δουλευω,αλλα δουλευω το σαββατο :-(....Δεν σας εχω διαβασει παρα μονο την τελευταια σελιδα.Τα μικρα μου ευτυχως ειναι καλα απο βηχα μυξες πυρετους..Της Μαριας το ματι εσκασε σημερα το γρουμπαλακι με το πυον και ξεπρηστηκε ευτυχως...Εγω καλα δεν προλαβαινω πλεον ουτε να φαω εχω αγχωθει με πολλα θεματα οπως πχ πως θα τα παω στην δουλεια πως σκατα θα πληρωθουν τοσοι λογαριασμοι και ποσα αλλα θεματα ακομα...Επισης ετοιμαζω και το παρτυ το σαββατο και πρεπει να κανω χιλιες 2δουλειες!!

υγ εχασα 2κιλα:-)

:-D

Καλησπέραααααααααααα

εδώ όλα καλάαααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αννια μου καλησπέρα,όλοι είμαστε μια χαρά...

ο Γιάννος μου ήταν λιγάκι αδιάθετος εχτές και τον κράτησα σπίτι σήμερα είναι περδίκι...οπότε και η μάνα όταν είδε για πρώτη φορά τον γιο αρρωστούλη τα έπαιξε και ξέχασε να πάρει τηλ τον γιατρό να κλείσει ραντεβού για να ακούσει την καρδούλα...οπότε Σάββατο θα πάω......αγωνιώ να ξαναζήσω πάλι Ολα από την αρχή...

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα.

στελλιτσα συγχαρητιρια τελεια νεα.

ειχα μερες να μπω και χαρηκα πολυ.

τζεσικα να ζησει η Αρτεμουλα και ευχαριστω για τις ευχες.

ειρηνη να χαιρεσαι τον καλο σου.

στις 26 ειχε και ο μεγαλος γεωεθλια γιναμε 7 πως περασαν τα χρονια ...

οταν εκανα τον δευτερο δυσκολευτικα λιγο στην αρχη γιατι εχανα χρονο απο τον μεγλο και δεν μου αρεσε ομως μετα ενιωθα ασχημα γιατι δεν εδωσα στον μικρο μεγαλη σημασια .αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου τι να πω?τιυλαχιστον στο τριτο τρεχω τοσο που η ακηθεια ειναι δεν θελω να δωσω σημασια σε κανενα:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Εμεις καλα εδω,καναμε το παρτυ της Μαριας χτες και ειχαμε μονο 1παιδακι:rolleyes:ολα τα αλλα ηταν αποδεκατισμενα απο ιωσεις..Αλλα περασαμε πολυ ωραια και ησυχα!Στεγια πως εισαι?πηγες τελικα στον γιατρο??ολα καλα ε??Ρε κοριτσια το εχουμε αφησει τελειως το καφε μας:(:(γιατι??Ποτε θα κανονισουμε καμια συναντησουλα?ε? ε? ε?

:-D

γεια σας και απο μένα

στελλίτσα ακουσατε καρδουλα; ολα καλά; αννια θα τα πας σουπερ στη δουλειά. Εδώ τα καταφέρνεις με δυο παιδιά και ένα σπιτι η δουλειά σε τρόμαξε;;;; ΄Μάλλον τα κιλά που έχασες τα βρήκα εγώ...εχω βγει αυτες τις μέρες πολυ με τη φίλη μου που ήρθε απο μιλάνο και είμαι πτώμα και χάλια λαιμο. καπνισα πολυ και είχα ξεσυνηθίσει...

εφαγα και σαν βοδι πεινασμένο.

σας φιλώωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα

επιτελους ηρεμισα λιγο ,απο εδω και περα 2-3 δωματια μονο μεσα.

σας ειπα οτι στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ?μαλλον εχω ομως δεν το συνδε(ω)

γιατι οταν ηρθαν το καλοκαιρι τα ξαδελφια εδειξαν στον μανωλη ολες τις σελιδες με παιχνιδια οποτε δεν τολμω να βαλω στο σπιτι.

οσο για τα κιλα κι εγω σαν την λορα φουσκωνω ξεφουσκωνω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

αννια ποιος ειναι αυτος στην φωτο?

χρονια πολλα στο μαραλι δεν ειπα.να την χαιρεσαι ποτε ειχε γενεθλια?

τα γλυκακια θα τα φας μονη σου?:tongue::tongue:

κελακο χαθηκαμε τελειος γμτ.αληθεια πως και σε αφησε η κορη σου να μας κανεις φιλες απο τον λογαριασμο της?ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο θα αρχισει να μας κανει delete μια μια κι εμεις θα νομιζουμε οτι δεν μας θες για φιλες:lol::lol:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα μανουλες και παιδακια!!!!!

Δεν σας εχω παρακολουθησει αλλα ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας ακομα καλυτερα! Οποια διανυει παλι εγκυμοσυνη με το καλο να ερθει το μωρο της!

Ανοιξα θεμα στις ευχες για την κουμπαρουλα μου την Στεγια που θα γινει δευτερομανουλα....κοπιαστε να ευχηθειτε!!!!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1268090#post1268090

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...