Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ.

κοριτσακια το depon πως το δινουμε στα μωρουλια?ο μικρος μου εχει 37,3 και πολυ ανησυχια.μου ειπε αν συνεχισει να γκρινιαζει να του δωσω 2.5μλ.καθε ποση ωρα πρεπει να τσεκαρουμε τον πυρετο?

Ωχ!!!!Από εμπειρία με το βαφτιστήρι νομίζω με μια ένεση χωρίς την βελόνα..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω πολυ.

κοριτσακια το depon πως το δινουμε στα μωρουλια?ο μικρος μου εχει 37,3 και πολυ ανησυχια.μου ειπε αν συνεχισει να γκρινιαζει να του δωσω 2.5μλ.καθε ποση ωρα πρεπει να τσεκαρουμε τον πυρετο?

ετσι με την ενεση χωρις τη βελονα καθε 5 ωρες αν ο πυρετος δεν πεφτει και χλιαρο μπανακι αν ανεβει πανω απο 38.περαστικα σας

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Ειρήνη περαστικά στο μικρούλι σου! Τελικά μάλλον σε ιωσούλα οφείλονται τα παράξενα κακάκια.

Χαρούλα και ο δικός σου ο μικρουλης ανέβασε πυρετό?

Αμάν ρε κορίτσια στο τέλος κανένα μπεμπόνι δε θα τη γλιτώσει! Άντε να περάσει και αυτός ο μήνας μήπως δουμε καμιά άσπρη μέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα μανουλες!Χαρα και Ειρηνη περαστικα ρε παιδια στα μωρακια σας...πολυ στεναχωρηθηκα που ανεβασανε πυρετο.....χαρα ταλαιπωρειται το παλικαρακι σου μωρε;αχου ψυχουλα μου....Ειρηνουλα μηπως δεν ειναι κατι ο πυρετος;37,3 δεν ειναι υπολογισιμος...μπορει απλα να ζεσταινοτανε εκεινη την ωρα,ελπιζω να ειναι ετσι και να μην εχει τιποτα!Στεγια μια χαρα τη..πηδηξατε! ;)

Εμεις κοριτσια χτες περασαμε πολυ ωραια!!!Ηρθε ο κουνιαδος μου απο Αθηνα με τη κοπελα του και βγηκαμε για ποτακι!!Αααααχ και ειχα τοοοοοοοοσο καιρο!ηταν τελεια!!!!!!!!!!!Αντε και σ΄ανωτερα τωρα!!!:)

Το μωρο μου ηταν πολυ ησυχο,τον ταισα τον κοιμισα και μετα φυγαμε και ξυπνησε κανα δυωρο αφου ειχαμε γυρισει!!!Τελεια δηλαδη!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ELKARAK

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη περαστικά σας! ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό?

Ελενάκι τον πήρατε μαζί σας τον μικρό? ή εμεινε σπίτι με γιαγιά?

εμένα ο δικός μου είναι τελικά κακό παιδί. Δεν κοιμάται καθόλου όλη μέρα. Χθες μας ταλαιπώρησε πολύ όπως και το βράδυ. Είχε βέβαια ζόρι και έκανε και πράσινα κακάκια...

Τι θα κάνω ρε κορίτσια με τον ύπνο? Επίσης δεν κάθεται ΠΟΥΘΕΝΑ, θέλει αγκαλιά και καμιά φορά ούτε αυτό. Δε ξέρω τι θέλει. Μάλλον είναι κουρασμένος αλλά αρνείται να κοιμηθεί. και αν δεν τον κουνήσεις, δε κοιμάται, αν σταματήσεις ξυπνάει...έχω κάνει κατι λάθος?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ Ελένη καλά κάνατε και βγήκατε! Χρειάζεται κι αυτό είπαμε!

Λορέττα μου μην απογοητεύεσαι, τίποτα δεν κάνεις λάθος, απλά υπάρχουν και πιο απαιτητικά μωρά! Βλέπω προς το παρόν μεγάλη διαφορά στην κόρη μου σε σχέση με το γιο μου! Ο σκατούλης μας είχε ζορίσει πάααρα πολύ όπως τα περιγράφεις και χειρότερα, αφού κάποια στιγμή ένας γείτονας μας χτύπησε το κουδούνι και ρωτούσε τι του κάναμε του μωρού και κλαίει έτσι!!!Να σου πω όμως ότι τώρα είναι το καλύτερο παιδί που κοιμάται 12ωρο το βράδυ και 2ωρο το μεσημέρι χωρίς κανένα ζόρι!!! Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν!

Η μπουμπού χτες έφαγε κατά τις 11.30 και μετά ξύπνησε κατά τις 6 παρά για κανένα τέταρτο που έφαγε και χουπς μέχρι τις 8.30!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ Ελένη καλά κάνατε και βγήκατε! Χρειάζεται κι αυτό είπαμε!

Λορέττα μου μην απογοητεύεσαι, τίποτα δεν κάνεις λάθος, απλά υπάρχουν και πιο απαιτητικά μωρά! Βλέπω προς το παρόν μεγάλη διαφορά στην κόρη μου σε σχέση με το γιο μου! Ο σκατούλης μας είχε ζορίσει πάααρα πολύ όπως τα περιγράφεις και χειρότερα, αφού κάποια στιγμή ένας γείτονας μας χτύπησε το κουδούνι και ρωτούσε τι του κάναμε του μωρού και κλαίει έτσι!!!Να σου πω όμως ότι τώρα είναι το καλύτερο παιδί που κοιμάται 12ωρο το βράδυ και 2ωρο το μεσημέρι χωρίς κανένα ζόρι!!! Τα καλύτερα έρχονται λοιπόν!

Η μπουμπού χτες έφαγε κατά τις 11.30 και μετά ξύπνησε κατά τις 6 παρά για κανένα τέταρτο που έφαγε και χουπς μέχρι τις 8.30!

μακάρι μαρινάκι μου. όμως δε ξέρω πως να του φέρομαι. να τον παιρνω αγκαλιά? να την περιορισω λίγο? να τον κουνάω? να τον αφήνω λίγο να κλαίει??? (οχι οτι μπορώ αλλά λέμε)...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσιακια

μα τι εγινε μας ματια σαν?

περαστικα στα μπεμπακια σας.

ειρηνουλα νωμιζω οτι αυτος δεν ειναι πυρετος για φαρμακακι.

ομως μου κανει εντυπωσει οτι σου ειπε ντεπον τοσο μικρο μωρακι.

μετα το πρωτο εμβολιο επιτρεπετε.(νωμιζω)

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μακάρι μαρινάκι μου. όμως δε ξέρω πως να του φέρομαι. να τον παιρνω αγκαλιά? να την περιορισω λίγο? να τον κουνάω? να τον αφήνω λίγο να κλαίει??? (οχι οτι μπορώ αλλά λέμε)...

λορεττα νωμιζω οτι πρεπει να κανεις οτι θελει το μωρακι σου μονο ετσι θα ηρεμει και μαζι με αυτο κι εσυ.

στο πρωτο μου παιδακι εγω προσπαθουσα να κανω αθτο που ηθελα εγω η που νωμιζα σωστο ,ομως τα μωρακια δεν ξερουν απο σωστο η λαθος.

οταν το καταλαβα αυτο κι εκανα οτι ηθελα ειμασταν ολοι μαι χαρα,

izE6p2.png?S6UQkQqM

αννια γιατι δεν μπορω να δω τις φωτο σου?

μηπως επειδη δεν ειμαι φιλη σου?αν ναι κανε κι εμενα φιλη ..

και να βαζεται κι εδω φωτο οι υπολοιπες οχι μονο στο φεις, εγω και η κελι να μην δουμε τιποτα?

στεγια τις δικες σου τις ειδα ο πριγκιπας σκετος κουκλος,και ολα τα μωρακια μας φυσικα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

να μαι και εγω..τι κανετε??τι ψοφοκρυο ειναι αυτο εξω βγηκα να απλωσω τα ρουχα και μπηκα μεσα με πνευμονια:tongue::tongue:..μανιταρακι σου εστειλα αιτημα..εμεις χτες κοιμηθηκαμε στις 1,30μεχρι 7,30και 8μεχρι 11,30αλλα ολη μερα ζητημα να κοιμηθουμε μια ωρα...

:-D

γεια χαρα σε ολες!!ευτυχως δεν ηταν πυρετος ......

......ηταν η βλακεια μου!!

του φορουσα ενα fleese φορμακι τυλιγμενο στην κουβερτουλα στην αγκαλια μου και με αναμενο καλοριφερ.παραλιγο να το πυροδοτησω!!! γι αυτο δεν μπορουσε να ηρεμησει με τιποτα.ετοιμο ηταν να με αρχισει στις γρηγορες.ευτυχως παντως που ηταν η βλακεια μου και δεν ειχαμε απο τα αλλα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...