Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κελάκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κελάκο στείλε μου πμ με τι όνομα μου έχεις στείλει στο φατσομπουκ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

άσε την βρήκαααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Είμαι 7 εβδομάδων πρώτα ο Θεός μέχρι 12/6/2012!!!!

πολλές αναγούλες έχω,ακόμη και νερό όταν πιώ..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

όλη μέρα μαζί αυτοκόλλητοι!!!

αρχίζουμε δειλά-δειλά να γινόμαστε πειραχτήρια....

Ο γιός είναι διδυμάκι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ετσι ειμαστε κι εμεις,αυτοκολλητοι...και καλα εσενα το καταλαβαινω,ειναι πρωτος!Εμενα που ειναι τεταρτη;

Ο Πετρακος μου ειναι καρκινος,γεννηθηκε 25/6....

Παντως τρελαινομαι για διδυμακια...

Y0zHp2.png?OgArctsO

καρκινάκι ευαίσθητος εεε?

έχω την αδερφή καρκίνο και τον αδερφό μου τον μεγάλο δίδυμο μάλιστα είναι 14/6

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ανηψιός?ανηψιά?

χαχαχχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

εμείς κάναμε και εξετάσεις ουρων, δηλαδή ο άντρας μου και βγήκε οτι έχει περάσει προσφατα ουρολοίμωξη οπότε θα ξανακάνει σπερμοδιάγραμμα και ελπίζω να είναι καλύτερο. Πιστεύω οτι θα είναι δηλαδή...

Ελενααααααααααααακι μου χαθήκαμε κακό κορίτσι. Κουράζεσαι πολυ ε; Εγώ εδώ ψοφάω με ένα παιδί και παρτ ταιμ δουλειά... φαντάζομαι εσύ. Σκέφτομαι όλες τις εργαζόμενες μαμάδες που είναι ΚΑΙ νοικοκυρές και λέω οτι είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα και ειδικά στην Ελλάδα σήμερα. Δηλαδη καταλαβαίνω οσες είναι μες στη μιρλα ολη μέρα και με τη ρίζα αβαφτη 6 μηνες...που να προλάβω κυρία μου να πάω για ρίζα;;; εγώ να κουρευτώ θέλω εδώ και 3 βδομάδες και ολο το αναβάλλω...σαν τη μαρίζα κωχ έχω γίνει και την φτάνω σε λίγο και στα κιλά (θέμα ταμπου, δε το συζητάω)

Κέλι μου πότε θα το κοιτάς το παιδάκι; μαζί με τα δικά σου;;;; η μικρή ζωηρή ε; φαντάζομα εσύ δε μασάς όμως.

Χαρα μου τι να πω, ελπίζω να νοιώθεις καλύτερα. Τι σου είπε ο γιατρός; τυχαίο ήταν;

Στελλίτσα τώρα ο είπες στη μαμά σου; πώς αντεξες ρε συ; στην πεθερά ακόμη τιποτα; για τις αναγούλες να μυρίζεις λεμόνι και να τρως...αχ πως τα λένε...στραγάλια. Βοηθάνε (στουμπώνεις λίγο αλλά χαλάλι)

Τι κάνετε; αντε μπειτε να γραψετε τιποτα; αννια καλά με τη δουλειά;

οι υπόλοιπες;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερααα χρονια πολλα στον Δημητρηηηηηηηηη στη Δημητρααααααα και στη Θεσσαλονικη μααααας!!!!!!!!!Ειμαι σπιτιιιιιιιιιιιιιι!!!!Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Στελλιτσα ρεεε τα διδυμακια ειναι τα καλυτερα παιδιααα!Εγω ειμαι 14/06 και 11 ο γιοκας μου ο μεγαλος!!!!!Τα στανταρ μας ειναι:Πανεμορφοι Πανεξυπνοι και πανω απόλα μετριοφρονες χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σας και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!

στεγια μου εχεις αναγουλες ε??υπομονη θα περασει και αυτο..

τι κανετε?εγω τρεχω με τον μικρο διαρκως δεν θελει με τιποτα να ειναι μεσα και τωρα που ειναι χειμωνας και δεν εχει καλες μερες εχει πολλα νευρα που δεν παει βολτα και δεν ειναι εξω αλλα τι να κανουμε??

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...