Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια!!Ελπιζω οτι ειστε ολες καλα...

Εμεις εδω μια χαρα αλλα τρεξιμο με τα σχολεια...

Σας εχω κανει αιτημα φιλιας απο της κορης μου το facebook για να μπορω να βλεπω καμια φωτο τα κουκλακια του καφε μας,το δικο μου το εκλεισα γιατι μαλωναμε με τον αντρουλη μου για ευνοητους λογους.Φιλακιααααααα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερουουουδια!!!

εχουμε εφημερία κλααααψψψψψ

έβαλα τον μικρό για ύπνο αλλα κλαίει...μα τι θέλει απο τις 7μιση που έχει ξυπνήσει???? αααααααααααααααααααααααααααα θα θυμώσωωωωω

ελπίζω να περασετε όλες σουπερ. Κελι μου σ'εκανα αξεπτ (βρε πως τα λέω ετσι τα εγγλέζικα)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κυριακη βραδυ!!!Αρης παοκ κι εγω βρηκα ευκαιρια να τρουπωσω!!!Στελλιτσα μου γλυκεια!!!Χιλια συγχαρηρητια κοπελα μου!Με το καλο να φερεις στο κοσμο το δευτερο μωρακι σου!Να εχεις μια ομαλη και ευκολη εγκυμοσυνη!Θα δεις ποσο διαφορετικη ειναι (φυσικα)η πρωτη απο τη δευτερη εγκυμοσυνη....παρολα αυτα...το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...Θεικο,το ιδιο συγκηνητικο,το ιδιο τρελλαμενο!!!Μη σου πω και περισσοτερο!!

Οι υπολοιπες φιλεναδιτσες μου;;;;;;;Χριστινακι μουυυυυυυυυυ!!!!!Με το καλο να ακουσεις το μωρακι σου και να μας τα λες ολα με καθε λεπτομερειαααα αχ ποσο μου λειψε η εγκυμοσυνηηηηηη :)

Τζεσικακι κι εσυ τη κοπελαρα σου!Τι κανετε;πως πατε;;Μανιταρακι μου χρονια πολλα!Να σε χαιρεται η οικοεγενεια σου!!!Χαθηκες κι εσυυυυυυ.....

Χαρα,λυπαμαι πολυ κοπελα μου γι αυτο που περασες...πως εισαι;μπες λιγο να μα πεις.....

Αραγε να τριγυρναει καμια σα εδω σημερα........;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λορετακι μου πως τα πηγατε με την βρωμοφημερια;;Τι κανει ο Αργυρακος που γιορταζει σε λιγες μερες το αγορακι σου;;;;Αχ ειδαμε χτες το μαυρο κυκνο σε dvd...τι καταθλιψη αυτο το εργο βρε παιδι μου;;;τι ψυχεδελεια;;;απαπαπα με καραμαυρισε...εχω που εχω τα νταουν μου αυτο το καιρο.....και αυριο ειναι Δευτερα......ΠΑΛΙ!!!!!ουφφφφφφφφφφφφ!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι μου τι κανει η κοπελα σου;Ελπιζω καλυτερα......κατι πηρε για βολτα στο Κολωνακι το ματι μου στο φεις μπουκ οποτε μαλλον ειναι καλυτερα η μικρη ε;;;; ;) ;) ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Χαχα Ελένη μου με τσάκωσες! Η μικρή μου ευτυχώς απύρετη από προχθές αλλά σήμερα πρόσεξα κάτι σπιθουράκια στο κορμάκι της οπότε σταματάμε την αντιβίωση γιατί όπως μου είπε η γιατρός ή έκανε αλλεργία στην αντιβίωση ή είναι ιογενές εξάνθημα συνέπεια ίωσης οπότε δε χρειάζεται αντιβίωση. Όσο για το πρωινό μου καφεδάκι, σήμερα η μέρα ήταν αφιερωμένη στο Γιώργο μου, είχαμε πάει με φίλες και τα πιτσιρίκια τους σε μια εκδήλωση για παιδιά στο κέντρο, ήπιαμε και το καφεδάκι μας οι μαμάδες, μετά τον πήγα goodys αλλάξαμε συνολικά 6 μέσα μεταφοράς και τρελάθηκε από τη χαρά του! Γυρίσαμε και έπεσε ψόφιος για ύπνο και το απόγευμα είχε συνέχεια, παρέα αυτή τη φορά και με το μπαμπά και την αδερφή του σε παιδότοπο! Γεμάτο Σκ!

Εσένα τι κάνουν τα αγόρια σου? Δεν πολυπρολαβαίνεις να μπαίνεις ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ ρε συ Μαρινα....δε προλαβαινω γμτ...γυρναω αργα απο τη δουλεια,τρεξιμο μετα,διαβασματα,λιγο παιχνιδι...σιδερο πλυντηριο γμσε τα...ξερη πεφτω καθε βραδυ για υπνο...και σημερα το ιδιο θα κανα αλλα περιμενω τον αντρα μου να γυρισει απο το γηπεδο!Πηγα κι εγω τη Παρασκευη το απογευμα σε παιδοτοπο με αλλες μαμαδες και πηρα και τον Αναστασακο και το αγορακι μου ηταν πολυ καλος!Επαιξε τελεια!Κι εγω ξεσκασα λιγο,και ο μπαμπας μας ψιλοξεκουραστηκε γιατι εχουμε καταληξει να δουλευω περισσοτερες ωρες απο αυτον και να μενει συχνα μονος με τα παιδια...αφοι οι γιαγιαδες....αρχισαν...τα κινεζικα...:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,εργαζομενη και εγω χιχιχιχι..Ολα καλα εμεις ευτυχως η ιωση που ειχαμε περασε και εχουμε μονο λιγο βηχα ακομα..Βγαλαμε και τα ραμματα του Τονι το σαββατο και χτες πηγα την Μαρια στο παιδων,αυτο που εχει στο ματι ειναι χαλαζιο δυστυχως σε προχωρημενο σταδιο και αν δεν φυγει σε 15μερες με την θεραπεια θα χρειαστει χειρουργειο :(....Πολυ γκαντεμια εχει πεσει πανω μας τελευταια!!!!Κατα τα αλλα εγω δουέυα και το σαββατο και γενικα τρεχουμε και εγω και ο Τολης,με το που γυριζει αυτος απο την δουλεια φευγω εγω και γενικα η προηγουμενη αλλα και αυτη η βδομαδα ειναι γεματη μιας και ετοιμαζω και το παρτυ της μικρης το σαββατο,αυτα απο μενα φιλακια σε ολες

:-D

Χαρα μου ευχομαι να εισαι καλα,πολυ λυπαμαι τα εχω περασει και ξερω πως ειναι,να μπαινεις να μας μιλας οποτε νιωσεις καλυτερα... :D

Στελιτσα ποτε πας γιατρο??Χριστινακι γεννας απριλη δηλαδη?Η μαρτη?Μπερδευτηκα χιχιχι..Κελακο εχεις εξαφανιστει καλε,να μπαινεις να μας λες τα νεα σου..Ελενιτσα αχ σε εχουν φαει στην δουλεια τι ωρες δουλευεις?Αυτα απο μενα εξαφανιζομαι να κανω τις δουλειες μου σκουπισμα-σφουγγαρισμα και να μπανιαριστω να ισιωσω την αφανα μου,να δω ποτε θα παω να βαψω μαλλι και να κουρευτω

:-D

κοριτσακια μου τι μου κανετε??

εγω καλα στεναχωρεθηκα λιγο με το θεμα γιατι πριν το παυλακο ειχα αλλη μια αποβολη και δεν ηταν οτι καλυτερο εκει που προιδεαστικα ξαφνικα κενο αλλα οκ παμε για αλλα τωρα καθε εμποδιο για καλο λενε τωρα ειμαι στη δουλεια και πνιγνομαι οποτε θα τα ξαναπουμε πολλα φιλια σε ολες!!

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γειά σας και χαρά σας....

πω είστε?

Εμείς ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ...

ευχαριστώ Ελένη μου για τα όμορφα που έγραψες.....

εγώ δεν πολυμπαίνω γίνομαι κομμάτια και μαγαζί και Για΄ννος και αναγούλες και ποφ πέφτω για νάνι....

Πολλή ανοαγούλα ακόμη και με το νερό δίκιο που λένε κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική....

σήμερα το είπα στην μαμά μου τόσες μέρες της έλεγε ο Γιαννος πως θα γίνει μπικγ μπραδερ αλλά δεν καταλάβαινε!!!!χαχαχαχχα

χαιρετώ πάω για ύπνο..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου,διαβασα λιγο τα νεα σας και εχω χασει την μπαλα..Εγυμοσυνες,καινουριες εργαζομενες κτλ.......:)

θελω να ευχηθω κι εγω στην Στελλιτσα με το καλο το δευτερο μωρακι,πολυ χαρηκα..

Να ευχηθω και σε εσενα Χριστινακι τα καλυτερα..:)

Χαρουλιτα μου ολα καλα θα πανε,πολλα φιλακια.....

Αννια επιασες δουλεια πουλακι μου;Καλοριζικη..:)

Λοιπον μου ετυχε και εμενα μια ευκαιρια και κραταω ενα παιδακι 2 ωριτσες...ειναι μια βοηθεια στον προυπολογισμο μας κι αυτο..Ασε που ειναι και στο στοιχειο μου.....χαχαχαχα

Κατα τα αλλα πολυ τρεξιμο,πολλες δουλειες,ιωσεις και ναι....σπασαμε και το δοντι μας...Πολυ ζωηρη μου βγηκε βρε παιδια...Αυτααααααα.....

Ειναι καμια εδω ή παλι μπηκα οταν δεν ειναι καμια;;;;;;;;;:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...