Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Προσωπικά αν και ενθουσιασμένη είμαι κάπως αποστασιοποιημένη από το σποράκι δηλ τι εννοώ όταν είχα μείνει έγκυος στο Γιάννο όλο το χαιδευα.του μίλαγα τώρα δε θέλω να αφήσω τον Γιάννο στιγμή...........αν και κάποιες στιγμές δεν αντέχω έχω τρελά νεύρα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κορίτσια τρελαίνομαι για κινούμενα όλων των ειδών παλία καινούργια,βιας,μπαρμπι αφού πιο μικρός ο Γιάννος και καλά τα έαβα για αυτόν...χαχαχχαχα

γι'αυτο τα λενε κινουμενα σχεδια για μικρους και μεγαλους:tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Βέβαια να προσθέσω πως μέρα με την μέρα συνειδητοποιώ γιατί μας ήρθε και ταμπλάς!!!!

Πάντως όταν πήγα στον γιατρό ένιωσα πρωτάρα!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Προσωπικά αν και ενθουσιασμένη είμαι κάπως αποστασιοποιημένη από το σποράκι δηλ τι εννοώ όταν είχα μείνει έγκυος στο Γιάννο όλο το χαιδευα.του μίλαγα τώρα δε θέλω να αφήσω τον Γιάννο στιγμή...........αν και κάποιες στιγμές δεν αντέχω έχω τρελά νεύρα......

καταλαβαινω.ολα μες το προγραμμα ειναι τελικα.:)χριστινακι εσυ τον εχεις ακουσει τον μπομπιρα καθολου?λενε οτι στο 2ο το ακους 2 γυρω στην 17η εβδομαδα

OjQkp2.png?B89kEt5q

κοριτσακια μου σορρυ που σας αφηνω αλλα ηρθε ο αντρας μου να με παρει να παμε σπιτι μας γιατι μετα πρεπει να παμε και στον γαμπρο που γιορταζει.φιλακια πολλα!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Ναι βρε Χριστινάκι για πες μας αν ήσουν μια φορά ερωτευμένη με την Αριάδνη τώρα με τον γιο θα τρελαθείς!!!!

Πως της φαίνεται?

χαϊδεύει την κοιλιά?

εμένα ναι αλλά δε τα πάει καλά με τα μικρότερα παιδάκια και αγχώνομαι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τζες πολλά φιλάκια να χαίρεστε την Αρτεμούλα και τον κουνιάδο!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοιτάξτε ούτε εγώ νοιώθω ακριβώς το ίδιο με την πρώτη φορά..νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους και πάντα σκέφτεσαι 'καλέ, θα αγαπάω το δεύτερο όσο το πρώτο;' αλλά γίνεται κάτι μαγικό και τελικά αγαπάς ΟΛΑ σου τα παιδάκια όσα και αν έχεις!! Νομίζω ότι αυτό μπορούν να μας το απαντήσουν οι άλλες φιλενάδες που έχουν δυο, τρία, τέσσερα....Πάντως σίγυρα στην πρώτη εγκυμοσύνη διάβαζα τα νέα για κάθε εβδομάδα, έβγαζα φωτογραφίες κλπ...κάτι που δεν κάνω τώρα!!

Ακόμα δεν τον έχω νοιώσει καθόλου τον μικρούλη μας... ελπίζω την άλλη εβδομάδα να 'ακουστεί'!!!

Στελλίτσα λες να τρελλαθώ με το αγόρι; Δεν ξέρω... μακάρι! Ανέκαθεν ήθελα κοριτσάκια και ήμουνα πααάρα πολύ χαρούμενη με την Αριάδνη και θα ημουνα επίσης τρελλαμένη αν και το δέυτερο ήταν κοριτσάκι..

Η μικρή μας χαιδεύει και φιλάει την κοιλιά και δείχνει και το μέρος στο δωμάτιό της που θα μπει η κουνία του 'μωμού' και δείχνει το στήθος πυ θα τρώει το 'μωμό' και γενικώς όλα καλά.....μέχρι να έρθει το 'μωμό..μετά......θα δούμε!!!! χαχαχααχ

PCqNp2.png

χέλόου!

Τζεσικάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου! Μανιταράκι χρόνια σου πολλά. Που έχεις χαθεί; ντα ξυλάκι.

Πολυ μ'αρεσει που λέμε ιστορίες απο δευτερες εγκυμοσύνες. Αντε σιγά σιγά να παιρνουμε όλες σειρά.

Χριστινάκι θα τρελαθείς με τον γιο, είμαι σιγουρη. Μεγάλος έρωτας λεμεεεεεεεεεεεεεε!

Εμένα το καμάρι μου παιζει πολυ με τα παιχνίδια του και ειδικά με τα αυτοκίνητα του. Αλλά τραγουδάει σε ένα πιανάκι με μικρόφωνο που έχει. Με τη ζωγραφική δε τα πάμε πολυ καλά αλλά αν του πάρω πινακα μπορεί να αλλάξει αυτό. Διαβάζουμε παααρα πολλά βιβλία παιζουμε κρυφτό, κυνηγιόμαστε, κάνουμε ποδηλατο και τέτοια αγορίστικα. Εχει και κάτι αρκουδάκια που τα παιρνει αγκαλιά και μετά τα πετάει στο πάτωμα αλλά τα βάζει να κάνουν και κακά στο γιογιό. Σήμερα έβλεπε cars το μεσημέρι και είχε σε ένα πιατάκι λίγα corn flakes τα οποία μασουλουσε και το ρολόι μου στο χέρι του και ήταν πολυ γλύκας!!!

αυτάαααααααααα

Μαρινάκι πώς είναι η μικρή;;;;

Πήγα και στον διαιτολόγο δεν έχω χάσει γραμμάριο φυσικά. Τώρα ελπίζω να κάνω κάτι αυτή την εβδομάδα. Αλλά κατέληξα στο συμπέρασμα οτι δεν έχω και πολύ κίνητρο. Δηλαδή είμαι ή σπίτι με πιτζάμες και τον μικρό ή στο μαγαζί ή για κανέναν καφέ. Παλιά ντυνόμουν, εβγαινα, εμπαινα, επαιρνα ρουχα, παπουτσια...τώρα εχω βολευτεί και με τα πιο μεγάλα ρουχα και δεν το βάζω πεισμα να χάσω...ααααααααχχχχχχχχχχχ περασμένα μεγαλεία!!!!

Ενα σινεμά θέλω να πάω εδώ και κανένα μήνα και δεν τα έχουμε καταφέρει. Και θέατρο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κορίτσια θα τα βάλετε στο ίδιο δωμάτιο; Αυτό με προβληματίζει πολυ. Εμείς εχουμε ένα δωμάτιο βέβαια ακόμη το οποίο έχει 0934857934752 πράγματα... Πώς θα κοιμούνται; αν ξυπνάει το ένα δε θα ξυπνάει και το άλλο;;;;

Επίσης χριστινάκι είναι προτιμότερο να πάρεις μερικά κιλά παραπάνω απο το να εχεις αναγούλες. Πιστεψέ με...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Λορέττα μου και εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ το θέμα 'δωμάτιο'... έχουμε άλλο ένα αλλά το έχουμε γραφείο και δεν ξέρω αν είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε δεύτερο παιδικό από πολλές απόψεις... ο καλός μου το χρησιμοποιεί και πάρα πολύ.. δεν ειναι δηλαδή απλά γραφείο στα λόγια...

Με αγχώνει λοιπόν πολύ το γεγονός ότι θα είναι στο ίδιο δωμάτιο, ακριβώς για το θέμα του ύπνου όπως λες..θα ήθελα να ακούσω τι λένε τα κορίτσια που έχουν δύο παιδάκια στο ιδιο δωμάτιο!! ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ βεβαίως βεβαίως!!! :twisted::D:D

Κατα τ'αλλα και εγώ σαβαουριάζω ότι βρω μπροστά μου.......

PCqNp2.png

Γεια σας κι από μένα, η μικρή μου τελικά ανέβασε μέχρι 39,4 και προβλέπονται δύσκολες μέρες καθώς απ' ότι καταλαβαίνω έχει βρογχιολίτιδα και πάλι, θα το παλέψουμε τρεις μέρες κι ελπίζω να βελτιωθεί για να γλιτώσει την αντιβίωση. Είχα και κάτι άσχημα νέα πάλι και είμαι ολίγον πεσμένη! Τέσπα!!!

Διαβάζω που συζητάμε για τις 2ες εγκυμοσύνες και πολύ σας χαίρομαι ρε κοριτσάκια! Εκ των πραγμάτων η 1η εγκυμοσύνη είναι μοναδική και σαν εμπειρία και επειδή από εκεί και μετά πάντα υπάρχει άλλο ένα (τουλάχιστον) παιδάκι που σε χρειάζεται οπότε δεν έχεις την πολυτέλεια να αφοσιωθείς στην εγκυμοσύνη σου! Αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι θα αγαπάς το 2ο παιδί λιγότερο ή οτιδήποτε τέτοιο! Όσο για τα δωμάτια, κι εγώ το είχα αυτό το άγχος που τα έχω στο ίδιο παρόλο που υπάρχει η δυνατότητα και για 2ο υπνοδωμάτιο με κάποια δυσκολία βέβαια, ωστόσο δεν το μετάνιωσα που μοιράζονται το δωμάτιό τους! Μέχρι 3,5 μηνών που την είχα τη Μαριαλένα στο δικό μας ο Γιώργος είχε βγάλει μια ανησυχία και ξυπνούσε το βράδυ, από όταν μεταφέρθηκαν στο ίδιο μάλλον ηρέμησε θα έλεγα και δεν ξυπνούσε ακόμα και αν το βράδυ είχαμε τραγούδια από τη μικρή! Ένα θεματάκι είχα στο να τα βάλω για ύπνο που παρέσυρε- και συνεχίζει δηλαδή να παρασύρει το ένα το άλλο στη σκανδαλιά -καθώς και στο μεσημεριανό ύπνο που ο Γιώργος σχεδόν τον έκοψε βασικά οπότε όλα λύνονται! Έχει πολύ πλάκα όμως όταν παραμονεύω για την επόμενη ζαβολιά τους και ακούω το Γιώργο να της λέει: Άντε σήκω, κατέβα από την κούνια σου να πάμε μέσα, και η άλλη τσούκου τσούκου κατεβαίνει και τον ακολουθεί! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Παπαπά μάλωσε η Χριστίνα και είπα να σας τα πω όλα μαζεμένα και συνεχίζω λοιπόν:

Όπως καταλαβαίνετε εμείς παρασκαρφαλώνουμε και σκέφτομαι τώρα που θα στρώσω να μετατρέψω την κούνια σε κρεβατάκι γιατί θα το σπάσουμε το κεφάλι μας! Και σε τραπέζια ανεβαίνουμε και παντού! Σήμερα η δασκάλα της που είχαμε συνάντηση μου είπε ότι έχει 3 χαρακτηριστικά, είναι πάαααρα πολύ πεισματάρα (δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει το δικό της εν ολίγοις), είναι ατρόμητη με την έννοια ότι δε φοβάται να τα βάλει ούτε και με πολύ μεγαλύτερά της παιδιά (τουλάχιστον μου ειπε ότι δεν επιτίθεται χωρίς λόγο, ε κάτι είναι και αυτό) και τη χαρακτήρισε πολύ έξυπνη (αυτό φαντάζομαι το λέει σε όλους τους γονείς για ευνόητους λόγους) καθώς πιάνει στο λεπτό το νόημα από τα διάφορα παιχνίδια που παίζουν και τις ιστορίες, ενώ είναι ικανή να ασχολείται με τις ώρες με κάποιο παιχνίδι κατασκευών (αυτό πάλι δεν το κάνει με τίποτα στο σπίτι, τι να πω!). Από κουβέντες σιγά-σιγά ξεθαρεύει αλλά δε λέει πολλά, επίσης τρώει πάντα μόνη της στο σχολείο και αν ξεκινήσει πριν να της βάλει η δασκάλα το πανάκι για να μη λερωθεί και της γίνει παρατήρηση, γίνεται ο χαμός μου λέει!Ζωγραφική κάτι κάνει, στο χορό και στα τραγούδια έχει αδυναμία! Για την 28η μας είπε να τα ντύσουμε με μπλε και άσπρο για την πρώτη τους μίνι γιορτούλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνακι περαστικά βρε παιδί μου. Πολυ πυρετό έχει η κορούλα σου!!!

αααααααααα μας βγήκε πολυ ζωηρούλα ε; Πάντως και μένα είναι πεισματάρης αλλά προς το παρόν τον ψιλοξεγελάω...χιχι...τα αγοράκια είναι και λίγο πιο αγαθά νομίζω.

Οσο για τα δωμάτια δε ξέρω. Ωραίο είναι να είναι μαζί, δένονται πολυ πιστεύω. Δεν εχω αδέρφια αλλά οταν κοιμόμουν σε φίλες μου το βράδυ ήταν η καλύτερή μας. Ολα τότε τα λέγαμε, τα μυστικά και τις σκανδαλιές μας. Απο την άλλη ο ύπνος είναι ένα θέμα σοβάρο για μένα. Ας κάνω πρώτα το παιδί και μετά προβληματίζομαι παραπάνω αααααααα...

Βλέπω πάμε πακέτο και ο άντρας μου με κοροίδεύει γιατί συγκινούμαι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

πωπω παλιες καλες εποχες με πολυλογια!!!!χιχιχι...

να πω εστω και καθυστερημενα χρονια πολλα στην αρτεμις και στο μανιταρακι μας....

τι κανετε?διαβαζω τα της εγκυμοσυνης και θυμαμαι την δικη μου χαλια εγκυμοσυνη ειχα αποκολλησεις και εμεινα 3 μηνες στο κρεβατι οχι αναγουλες ευτυχως!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...