Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τζες το έχω κάνει,μου βγάζει Α....έκανα και για τον Γιάννο και έπεσε μέσα.....

Πάντως αν όλα πάνε καλά θα μάθουμε το φύλο στη γέννα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελάτε να πούμε κάτι για τα ζουζούνια μας που έχουμε τόσο καιρό...τι τους αρέσει να κάνουν σε αυτή την ηλικία;;

Εμένα εδώ και 2 μήνες περίπου άρχισε να παίζει με τα παιχνίδια της :shock::shock: και τώρα ξετρελαίνεται με πλαστελίνες play-doh και κάνει ότι φτιάχνει συνέχεια φαγητά και τα κόβει, τα τρώει, σερβίρει καφέ, τσάι και τέτοια ωραία...γενικώς την περίσσότερη ώρα της ημέρας το μυαλό της είναι στο....φαγητό!!! :oops::D Επίσης της έχω πάρει κάτι ανθρωπάκια και σπιτάκια κλπ και παίζει με αυτά, πλάθει ιστορίες και τέτοια (βέβαια καθώς δεν μιλάει και πολύ διακρίνω συνέχεια στις ιστορίες της τις εξής λέξεις 'κέηκ, μπομπο(μπισκότο), κουκι (κουλουράκι)..!!!!!! Νομίζω ότι η μικρή μου πήρε από μένα και το μυαλό της έιναι όλο στα γλυκά........

μπραβο η Αριαδνουλα:P:p:pτις πλαστελινες τις βαζει καθολου στο στομα???και εγω ηθελα να της παρω αλλα φοβαμαι.εμεις εχουμε παθει ερωτα με την ζωγραφικη.της εχω παρει πολλες ξυλομπογιες και ενα πινακακι απο τα τζαμπο και εχει ξετρελαθει.απο παιδικα βλεπει στο ΕΤ1 τον πρακτορα Οσο και τον Μικη.και επισης εχει ξετρελαθει με το dvd του Νοντι και της Ντορας.ειναι πολυ καλα ομωε γιατι πεταει και λεξουλες αγγλικες και μετραει μεχρι το 3.για πειτε καμια ιδεα για δραστηριοτητα μαμας παιδιου

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζες το έχω κάνει,μου βγάζει Α....έκανα και για τον Γιάννο και έπεσε μέσα.....

Πάντως αν όλα πάνε καλά θα μάθουμε το φύλο στη γέννα......

α!!!κιντερ εκπληξη!!!!!.ελπιζω να καταφερω να κρατηθω και εγω στο 2ο.πολυ καλα θα κανεις!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

(τα πήρα κρανίο,είχα γράψει Τόσα και τσακ ..)

Λοιπόν επαναλαμβάνω πολλή καλή η Αριάδνη μας....Γλυκατζού σα την μαμά εεε?Υπέροχα.....

Ο Γιάννος τρελαίνεται να παίζει με τα αυτοκινητάκια κάτι που το κάνει καιρό(δεν είναι κάτι δύσκολο,βλέπει συνέχεια εμένα)παίζει με τις μπάλες και ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ για βιβλία.....

Στη διατροφή είναι φρουτάκιας και τρελαίνεται για ψητό κρέας κάτι που το καταπίνει αμάσητο!!!!

Γενικά τρώει απ'όλα και δεν έχει φάει ακόμα αλάτι και ζάχαρη...(εκτός ορισμένων ατασθαλιών ζάχαρης αν είμαστε εκτός σπιτιού ή μαγαζιού)

Μας λιώνει ο τρόπος που μιλάει γιατί στις ήδη λέξεις που λέει έχει προσθέσει το να...

Π.χ. κάποτε έλεγε το νερό κουκου πλέον το λέει κουκούνα και κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια...

Παραμένει ήρεμος να φανταστείτε εκτός από το ανέβασμα στον καναπέ στο σαλόνι δεν έχει σκαρφαλώσει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Κάνει κάποιες εξερευνήσεις και φυσικά γελάει και χορεύει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Α πάλι καλά που το έγραψε η Τζες και εμείς ζωγραφίζουμε με μαρκαδόρους,ξυλομπογιές και κηρομπογιές,γράφουμε στο πίνακα με κιμωλία και μαρκαδόρο.

έχω σκεφτεί και εγώ να του πάρω πλαστελίνη αλλά τελικά βρήκα μια συνταγή κάπου που θέλω να την βρω για σπιτική με αλεύρι και αλλά που το χρωματίζεις με χρώμα ζαχαροπλαστικής......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

(τα πήρα κρανίο,είχα γράψει Τόσα και τσακ ..)

Λοιπόν επαναλαμβάνω πολλή καλή η Αριάδνη μας....Γλυκατζού σα την μαμά εεε?Υπέροχα.....

Ο Γιάννος τρελαίνεται να παίζει με τα αυτοκινητάκια κάτι που το κάνει καιρό(δεν είναι κάτι δύσκολο,βλέπει συνέχεια εμένα)παίζει με τις μπάλες και ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ για βιβλία.....

Στη διατροφή είναι φρουτάκιας και τρελαίνεται για ψητό κρέας κάτι που το καταπίνει αμάσητο!!!!

Γενικά τρώει απ'όλα και δεν έχει φάει ακόμα αλάτι και ζάχαρη...(εκτός ορισμένων ατασθαλιών ζάχαρης αν είμαστε εκτός σπιτιού ή μαγαζιού)

Μας λιώνει ο τρόπος που μιλάει γιατί στις ήδη λέξεις που λέει έχει προσθέσει το να...

Π.χ. κάποτε έλεγε το νερό κουκου πλέον το λέει κουκούνα και κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια...

Παραμένει ήρεμος να φανταστείτε εκτός από το ανέβασμα στον καναπέ στο σαλόνι δεν έχει σκαρφαλώσει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Κάνει κάποιες εξερευνήσεις και φυσικά γελάει και χορεύει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

φτου φτου του παιδιου.εμενα η δικια δεν βαζει κ#λο κατω.ανταλαζουμε???:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζες μου και μένα λατρεύει την Μίνυ και την παρέα της!! Της έχω πάρει δύο dvd αλλά προσπαθώ να βλέπει μέχρι 2 επεισόδια τηνημέρα, ένα πρωί, ένα απόγευμα! Αυτόν τον Νόντι τον έχω πετύχει στην τηλεόραση αλλά επειδη δεν τον αντέχω ΕΓΩ αλλάζω γρήγορα κανάλι! χααχχααχ

Όσο για τις πλαστελίνες μια μέρα έβαλε στο στόμα της ένα υποτιθέμενο κουλουράκι και της τις πήρα για λίγο καιρό και από τη στενοχώρια της δε νομίζω να το ξανακάνει τώρα... απλά το σπίτι γίνεται ψιλοχάλια γιατί αν τις αφήσεις έξω ξεραίνονται και τρίβονται και γενικώς όλο το σαλόνι μου αυτή τη στιγμή έχει μικρούλικα κομματάκια πλαστελίνης....:?

Στελλίτσα μου μακάρι να τα καταφέρεις να μην μάθετε το φύλο!! Και εγώ το σκεφτόμουνα αλλά συνηδητοποίησηα ότι δεν αντέχω καθόλου να μην ξέρω! Θα ήθελα όμως να μπορούσα να το μάθαινα στη γέννα..!!

PCqNp2.png

α!!!κιντερ εκπληξη!!!!!.ελπιζω να καταφερω να κρατηθω και εγω στο 2ο.πολυ καλα θα κανεις!!!

Και στον Γιάννο εγώ κρατιόμουν αλλά ο μπαμπάς έτρωγε τα σίδερα να μάθει το μάθαμε στην Β'επιπέδου,τώρα όμως τα συμφωνήσαμε..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τζες και εμένα τρελαίνεται για το μικυ κλαμπ..... ειδικά για την έναρξη....

BN240BL9K9c

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τζες σκέφτομαι πως αν το δεύτερο βγεί το αντίθετο από τον Γιάννο τι θα κάνω?

Με κακομαθαίνει βλέπεις....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Τζες μου και μένα λατρεύει την Μίνυ και την παρέα της!! Της έχω πάρει δύο dvd αλλά προσπαθώ να βλέπει μέχρι 2 επεισόδια τηνημέρα, ένα πρωί, ένα απόγευμα! Αυτόν τον Νόντι τον έχω πετύχει στην τηλεόραση αλλά επειδη δεν τον αντέχω ΕΓΩ αλλάζω γρήγορα κανάλι! χααχχααχ

Όσο για τις πλαστελίνες μια μέρα έβαλε στο στόμα της ένα υποτιθέμενο κουλουράκι και της τις πήρα για λίγο καιρό και από τη στενοχώρια της δε νομίζω να το ξανακάνει τώρα... απλά το σπίτι γίνεται ψιλοχάλια γιατί αν τις αφήσεις έξω ξεραίνονται και τρίβονται και γενικώς όλο το σαλόνι μου αυτή τη στιγμή έχει μικρούλικα κομματάκια πλαστελίνης....:?

Στελλίτσα μου μακάρι να τα καταφέρεις να μην μάθετε το φύλο!! Και εγώ το σκεφτόμουνα αλλά συνηδητοποίησηα ότι δεν αντέχω καθόλου να μην ξέρω! Θα ήθελα όμως να μπορούσα να το μάθαινα στη γέννα..!!

αχαχαχα και εγω δεν αντεχω τον Νοντι ειδικα οταν λεει με σπαστικο υφος ΜΠΟΡΩ ΜΠΟΡΩ ΜΠΟΡΩ:Pκαι μετα ακουω το θυληκο μου να λεει μπολω μπολω μπολω και ετσι της το αφηνω:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαχαχχαχαχαχαχαχαχα με τρελαίνεται με τις περιγραφές σας.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

βρε κοριτσια για πειτε πως ειναι να εισαι εγκυος στο 2ο.εχετε ιδια συναισθηματα με την 1η εγκυμοσυνη ή διαφορετικα επειδ εχετε ηδη ενα παιδακι.εσυ χριστινακι πως αισθανεσαι που θα κανεις ενα παιδαρο?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Εγώ κορίτσια τρελαίνομαι για κινούμενα όλων των ειδών παλία καινούργια,βιας,μπαρμπι αφού πιο μικρός ο Γιάννος και καλά τα έαβα για αυτόν...χαχαχχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...