Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Α και όσο αφορά συμπτώματα έχω αναγούλες να το πω ναυτίες να το πω?τεσπα ανακατεύομαι με το που τρώω ή πίνω κάτι....

Πράγμα πρωτόγνωρο και τελείως χάλια....

αχ τι ωραια!!!θυμηθηκα την δικια μου εγκυμοσυνη και συγκηνηθηκα.ειχα και εγω αναγουλες αλλα ευτυχως κρατησας ενα μηνα μονο.μετα την 9η εβδομαδα τιποτα.με τον θηλασμο τι θα κανεις,θα συνεχισεις??μαρινακι μου τι κανεις????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Χαρά μου λυπήθηκα πολύ με τα νέα σου...:cry::cry::cry: Το θετικό είναι ότι σας έκατσε γρήγορα το μπεμπέ άρα θα έρθει γρήγορα και το επόμενο!! Εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα να μας πεις!!!!

Γιορτάζουν οι αρτεμις σήμερα;; (ή αρτέμιδες??) Τζεσικάκι να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και μανιταράκι μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!! Γιατί χάνεσαι εε;

Τζες μου τι έγινε με δουλειά; Το σκέφτεστε ακόμα να μετακομίσετε Βέλγιο;

Εγώ κορίτσια τι να σας πώ... δεν έχω νοιώσει αναγούλες ποτέ σε καμιά εγκυμοσύνη...φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ άσχημο συναίσθημα αλλά το θετικό είναι οτι χάνεις κανένα κιλό εε; (ή όχι;;)

Εγώ σας έλεγα ότι το πρώτο τρίμηνο δεν είχα πάρει κανένα κιλό..ε, τα πήρα όλα μαζεμένα τώρα αφου ξεσκίζομαι στις σοκολάτες καθημερινά! Τώρα είμαι στην 17,5 εβδ. και έχω πάρει 3 κιλά!! :shock:

Λορεττάκι μου μην αγχώνεστε βρε τόσο για τις εξετάσεις!! Αυτό το κάνει χειρότερο.... εξάλλου και τι έγινε αν δεν μείνεις τώρα έγκυος καιμείνεις σε 6-8-10 μήνες;; Χαλαρώστε και θα έρθει και το δεύτερο!! Όσο για το λέηζερ καλά θα κάνεις! Και εγώ το σκεφτόμουνα...θυμάστε που σας έλεγα περύσι; Νομίζω ότι θα πάω όμως για γενικό ρεκτιφιέ μετά και από το δεύτερο μπεμπέ! :rolleyes:

PCqNp2.png

Αχ εύχομαι και μένα να τελειώσουν οι αναγούλες.........

όσο αφορά τον θηλασμό ναι συνεχίζουμε,δε μπορώ να κάνω και διαφορετικά καθώς είναι ζιζάκιας.....

Ο γιατρός δεν έχει κανένα πρόβλημα ίσα ίσα που με θαύμασε και πάλι!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κορίτσια!

Χαρά μου λυπήθηκα πολύ με τα νέα σου...:cry::cry::cry: Το θετικό είναι ότι σας έκατσε γρήγορα το μπεμπέ άρα θα έρθει γρήγορα και το επόμενο!! Εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα να μας πεις!!!!

Γιορτάζουν οι αρτεμις σήμερα;; (ή αρτέμιδες??) Τζεσικάκι να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και μανιταράκι μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!! Γιατί χάνεσαι εε;

Τζες μου τι έγινε με δουλειά; Το σκέφτεστε ακόμα να μετακομίσετε Βέλγιο;

Εγώ κορίτσια τι να σας πώ... δεν έχω νοιώσει αναγούλες ποτέ σε καμιά εγκυμοσύνη...φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ άσχημο συναίσθημα αλλά το θετικό είναι οτι χάνεις κανένα κιλό εε; (ή όχι;;)

Εγώ σας έλεγα ότι το πρώτο τρίμηνο δεν είχα πάρει κανένα κιλό..ε, τα πήρα όλα μαζεμένα τώρα αφου ξεσκίζομαι στις σοκολάτες καθημερινά! Τώρα είμαι στην 17,5 εβδ. και έχω πάρει 3 κιλά!! :shock:

Λορεττάκι μου μην αγχώνεστε βρε τόσο για τις εξετάσεις!! Αυτό το κάνει χειρότερο.... εξάλλου και τι έγινε αν δεν μείνεις τώρα έγκυος καιμείνεις σε 6-8-10 μήνες;; Χαλαρώστε και θα έρθει και το δεύτερο!! Όσο για το λέηζερ καλά θα κάνεις! Και εγώ το σκεφτόμουνα...θυμάστε που σας έλεγα περύσι; Νομίζω ότι θα πάω όμως για γενικό ρεκτιφιέ μετά και από το δεύτερο μπεμπέ! :rolleyes:

χριστινακι μου επιτελους σε βρισκω μετα απο τοσο καιρο.ευχαριστω πολυ για τις ευχες.σημερα γιορταζουν επιση και οι Γερασιμοι-μινες αρα οποια εχει καποιον δικο της να τον χαιρεται!!!για το βελγιο το σκεφτομαστε πολυ σοβαρα αλλα πρωτα θα προσπαθησουμε να εξαντλησουμε τα ολα περιθωρια.δλδ να αλλαξει ο αντρας μου δουλεια και εγω να βρω οτι να'ναι.οσο για τις αναγουλες εγω εχασα μεσα σε ενα μηνα 3 κιλα τα οποια φυσικα ξαναπηρα εις διπλουν το 1ο εξαμηνο.χριστινακι για πες τι περιεχει το ρεκτιφιε??????

OjQkp2.png?B89kEt5q

αχ κοριτσάκια μου τι υπέροχα νέα είναι αυτά;;;; μπράβο σας με το καλό και στις δύο!!!! ρε κορίτσια πόσο μηνών είστε και θα γεννήσετε ιούνιο; λίγο νωρίς δε πεφτει;

εμείς είχαμε λίγο δυσάρεστα. Εκανε σπερμοδιάγραμμα ο γιώργος και δε βγήκε καλό. Οχι για να χάνουμε ελπίδες αλλά πολυ χειρότερο απο παλιά. σε ενάμιση μήνα θα ξανακάνουμε και θα δουμε. Εμείς βέβαια θα προσπαθούμε. Η γιατρός είπε να επιμένουμε πολυ (χιχι) και θα γίνει.

Εσύ χριστινάκι ποτε με το καλό; πιο νωρίς φαντάζομαι ε;

σας φιλω΄...

λορετακι μου δεν σε ξεχασα απλως διαβαζω με καθυστερηση:tongue:μην σκας καθολου.ολα καλα θα πανε,ασε που που η προσπαθεια ειναι ευχαριστη.ε?????;);)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Χριστινάκι σου έγραψα μνμ και μου σβήστηκε!!!

πολλά φιλάκια στην Αριάδνη και χαδάκια στην κοιλίτσα σου....

Κάλα είστε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχ εύχομαι και μένα να τελειώσουν οι αναγούλες.........

όσο αφορά τον θηλασμό ναι συνεχίζουμε,δε μπορώ να κάνω και διαφορετικά καθώς είναι ζιζάκιας.....

Ο γιατρός δεν έχει κανένα πρόβλημα ίσα ίσα που με θαύμασε και πάλι!!!

αχ μπραβο βρε στελιτσα.να φανταστω οτι οταν γενηθει το νινακι θα τα θηλαζεις και τα δυο,ε??αν θυμαμαι καλα tandum Λεγεται αυτη η μεθοδος,το ειχα διαβασει στο παρεντς

OjQkp2.png?B89kEt5q

Έλα βρε Μαρινάκι τι έπαθε πάλι η Νυφούλα μου?

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχ μπραβο βρε στελιτσα.να φανταστω οτι οταν γενηθει το νινακι θα τα θηλαζεις και τα δυο,ε??αν θυμαμαι καλα tandum Λεγεται αυτη η μεθοδος,το ειχα διαβασει στο παρεντς

Ναι λέγετε tandem ή στα ελληνικά παράλληλος θηλασμός ενός μεγαλύτερου παιδιού...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στελλίτσα μια χαρά είναι η μικρή μου αν και έχει βαρύνει επικίνδυνα και κάθε φορά που την παίρνω αγκαλιά το νοιώθω έντονα... (και την παίρνω αρκετές φορές την ημέρα... τι να κάνω όμως.....

Ααα όσο για τα πεθέρικά μήπως να περιμένατε 1-2 εβδομάδες ακόμα να ηρεμήσουν λίγο πριν το ανακοινώσετε; Αν και σίγουρα θα χαρούν πολύ!!

Μαρινάκιιιι περαστικά στην μικρούλαα σου!! Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και αύριο να είναι καλά!

Τζες μου τι περιλαμβάνει το ρεκτιφιέ εε;; Χμμμ προς το παρόν περιλαμβάνει λέηζερ & κοιλιά αλλά μεχρι του χρόνου μπορεί να προστεθούν και άλλα στη λίστα!! (δηλαδή από τώρα μπορούν να προστεθούν αλλά κάνω τα στραβά μάτια!!!)

PCqNp2.png

Χρόνια πολλά στην Αρτεμούλα, να τη χαίρεστε! Μανιταράκι μου ό,τι επιθυμείς κι εσύ!

Μόλις με πήρανε από το σταθμό και είναι με πυρετό η μικρή, γμτ!

ευχαριστω πολυ μαρινακι μου.περαστικουλια στην ζουζουνα σου!θα την πας στο γιατρο??

OjQkp2.png?B89kEt5q

Χριστινάκι και εγώ αρχίζω ήδη σε κάποιες φάσεις που ήταν υπερβολικά να τον παίρνω αγκαλιά να μη το κάνω..... Βέβαια συνεχίζουμε το babywearing αλλά αυτό δεν με κουράζει ούτε με επιβαρύνει...

Όσο για την ανακοίνωση στους παππούδες εννοείται πως θα χαρούν αλλά ξέρω πως η πεθερά μου δε θα θέλει να με κουράζει και θα κουραστεί εκείνη,οπότε πιστεύω όσο αργότερα τόσο καλύτερα....

πάντως έχω πολλή υπνηλία,πολλή......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελάτε να πούμε κάτι για τα ζουζούνια μας που έχουμε τόσο καιρό...τι τους αρέσει να κάνουν σε αυτή την ηλικία;;

Εμένα εδώ και 2 μήνες περίπου άρχισε να παίζει με τα παιχνίδια της :shock::shock: και τώρα ξετρελαίνεται με πλαστελίνες play-doh και κάνει ότι φτιάχνει συνέχεια φαγητά και τα κόβει, τα τρώει, σερβίρει καφέ, τσάι και τέτοια ωραία...γενικώς την περίσσότερη ώρα της ημέρας το μυαλό της είναι στο....φαγητό!!! :oops::D Επίσης της έχω πάρει κάτι ανθρωπάκια και σπιτάκια κλπ και παίζει με αυτά, πλάθει ιστορίες και τέτοια (βέβαια καθώς δεν μιλάει και πολύ διακρίνω συνέχεια στις ιστορίες της τις εξής λέξεις 'κέηκ, μπομπο(μπισκότο), κουκι (κουλουράκι)..!!!!!! Νομίζω ότι η μικρή μου πήρε από μένα και το μυαλό της έιναι όλο στα γλυκά........

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...