Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπερες σε ολες τι φιλεναδες μου και στα ομορφα μωρακια τους!!!

Αχχχ τι κανετε;;;Εγω προσπαθω να φυτεψω τον Αναστασακο με ενα παιδικο αλλα μπααααααααααα :)

Ηταν αρρωστος χτες το απογ εκανε εμετο καμια πεντε εξι φορες σημερα ειναι καλυτερα ευτυχως....

Εγω καλα,η δουλεια καλα,χαλασε λιγο και ο καιρος επιτελους και εχω παρει τα πανω μου!!!(ανωμαλαρα;;;;χαχαχαχ ειρηνηηηηη)

Μανιταρακι μουυυυυυυ αχ ποσο μου χεις λειψειιιιιιιι!!!Φιλακια στα παλικαρια και στη τσουπρα σου!

Λορετακιιι αχ τι ωραια περιγραφεις!!Σα να μουν εκει ενα πραμα...μονο που δεν ημουν βεβαια...κι οχι μονο αυτο τεσπα...Για πες,ακριβο;;ειχε τιποτα σπα κι ετσι;;Τι κανατε στο ελατοχωρι;

Στελλιτσα μου περαστικα και στον μπαμπακα σου!Αντε φτανει με τα νοσοκομεια εφετος!

Μαρινα μου και στον δικο σου μπαμπα περαστικα!Πω πατε με τα σχολεια;

Αυτααααα!!

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες!!

Εις το επανειδειν....(ετσι να γραφεται αραγε;;;ποιο ξερει....εγω παντως οχι ) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου, σας διαβάζω αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έχω και πολυ χρόνο να γράψω γιατί μου είχαν μείνει κάμποσες δουλίτσες πίσω, έχουμε και κάτι γάμους και βαφτίσια και είμαστε σε ευχάριστο τρέξιμο! Ο μπαμπάς μου ευτυχώς όλα καλά έχουμε βέβαια κάτι εξετάσεις ακόμα, αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά! Τα ζουζούνια μου δεν στέκονται λεπτό και φτάνει η ώρα που ξαπλώνω το βράδυ και δεν ξέρω τι μου γίνεται!

Φιλάκια πολλά σε όλες και θα τα ξαναπούμε!!!

Υ.Γ. Καλέεεε γέννησα??? Πρέπει να ψάξω να βρω το ποστ για να τα μπήξω! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?δεν εχω διαβασει τιποτα εμεις ειμαστε καλα μονο ο μικρος και ο μεγαλος αντρας ειναι με μυξονια,κατα τα αλλα ολα καλα,εδω κανω γενικη και ελπιζω να εχω τελειωσει με ολα μεχρι αυριο βραδυ!Σκεφτομαι αν με παρουν στην δουλεια να εχω τουλαχιστον το σπιτι κομπλε,πλησιαζει και το παρτυ της Μαριας οποτε καταλαβαινετε...Φιλια σε ολες!!!!!

:-D

Ax Κοριτσάκια μου εμπαινα σε λάθος φορουμ δυο μέρες τώρα. Δηλαδη σ'αυτές που γέννησαν 2011!!! Δε παω καλά λεμεεεεεεεεεεεεεεε

Τι μου κάνετε; Ειρηνάκι πήγα στη γιατρό, μου είπε οτι το υγρό έχει σχεδόν φύγει αλλά παιρνω αντιβίωση για να φύγει εντελώς. Μού είπε να αρχίσω προσπάθειες από τον άλλο μήνα. Εγώ εντωμεταξύ επρηξα τον άντρα μου να κάνει καί αυτός εξετάσεις και παει δευτέρα για σπερμοδιάγραμμα. Ελπίζω να είναι καλό. Αυτά, μ'εχει πιάσει άγχος πριν ακόμη αρχίσω τις προσπάθειες και δε με βλέπω καλά.

Ελενάκι μου είναι καλά το αγοράκι σου; Στο ελατοχώρι ήταν τέλεια. Το δωμάτιο το βρήκαμε απο το booking και είχε 90 ευρώ. Ουτε ακριβά ουτε φτηνά νομίζω...για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν πολυ καλά. Εχει σπα και μασάζ. Να πάτε την επόμενη φορά με τον αντρουλη σου. Αννια αν έχεις νέο απο τη δουλειά να μας πεις...

Μανιταράαααααααααααακι αχ και γω τα έχω διαβάσει κατα λάθος μια φορά και έκανα μια ώρα να σταματήσω να διαβάζω...Μου φαίνεται πολυ μακρυνό!

Ρε κορίτσια θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί αλλά καμιά φορά σκέφτομαι την χάλια εγκυμοσύνη και τη γέννα και τα ζόρια και και και και .... δε ξέρω λέω πώς θα τα ξαναπεράσω όλα αυτα. Τώρα μπήκα σε σειρά, δουλεύω, πάω γυμναστήριο, βγαίνω...΄όμως μετά βλέπω τον ΑΡγυράκο μου και λέω οτι τα παιδιά τα αξίζουν όλα και με το παραπάνω...αλλάααααα τα σκέφτομαι, ψεματα να μη πω. Και ειδικά την εγκυμοσύνη που ήμουν 3 μήνες στο κρεβάτι και μέχρι τον 5ο χάλια με αναγουλες...μπλιαααααααααααξξξξξξξξξξξ.

Η διαιτα πάει ΧΑΛΙΑ τρώω σοκολάτες και έχω απογοητευτεί με τον εαυτό μου.

αυτααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαλημέρα κορίτσια!!

Αχχ..μ'αρέσει σήμερα ο καιρός που είναι βροχερός και χειμωνιάτικος!! Να 'χαμε και το τζακάκι ανοιχτό....

Στέγια και Μαρίνα μπράβο που είναι καλά οι μπαμπάδες σας!!!

Λορεττάκι προσπάθησε να μην αγχώνεσαι καλέ από τώρα για την εγκυμοσύνη!! Αυτό μόνο κακό θα σας κάνει! Ωραία πάντως που έφυγε σχεδόν το υγρό! Θα ηρέμησες φαντάζομαι εε?

Αχχ ζήλεψα με την περιγραφή σου για το Ελατοχώρι.. θέλω και εγώ ένα γουηκέντ!! Όσο για σπα και τέτοια εγώ παιδιά τα σκυλοβαριέμαιιιιιιιιι.... γενικώς βαριέμαι τρελά ότι έχει να κάνει με beaute και κομμωτήρια.. (παρόλο που δεν βγαίνω από το σπίτι άβαφτη :wink: Kάποτε είχα γραφτεί σε ένα γυμναστήριο και είχα δωρεάν μια φορά την εβδομάδα μασαζ και κομμωτήριο!!! Εεε... πήγα συνολικά στα 3 χρόνια της συνδρομής 2 φορές!!

ΆΣχετο...αφήνετε πλέον τα μικρά σας να βλέπουν παιδικά; Εμένα έχει πάθει τρέλα με την Μίνυ και τον Μίκυ και της έχω πάρει 2 dvd και βλέπουμε καθημερινά 1-2 επεισόδια! (+ κάποια videakia που βλέπουμε στο youtube..:oops:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Hello και από μένα!

ελπίζω να είστε όλες καλά!

Χριστινάκι εμείς βλέπουμε cars και είμαστε τρελαμένοι. Ο παιδιάτρος μου είπε οτι μπορέι να βλέπει λίγο αλλά οχ με τις ώρες. Εγώ κάθομαι συνήθως διπλα του και του μιλάω για το έργο αλλά μαλλον τον ενοχλώ! χιχι...

μπήκα να πω ένα γεια, βγάζω χειμωνιάτικα και συμμαζεύω και καταλαβαίνετε. επίσης δοκίμασα κάτι τζιν που φορούσα πριν γεννήσω και δε μου κουμπώνουν.

αυταααααααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια πηγα στο σεμιναριο ολα καλα απο δευτερα θα πηγαινω δοκιμαστικα μεχρι τεταρτη 5-9θα δουλευω παιχνιδακι μου φαινετε,λεπτομερειες θα σας πω αναλυτικα το βραδυ,το μονο δυσαρεστο χτυπησε ο μικρος και εσκισε το φρυδι(τον προσεχε ο αντρας μου,παντελως αχρηστος!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:)και καναμε 2ραματα!!!αυτα απο μενα

ΚΑλησπέρα κοριτσάρες μου,τι κάνετε?

Χειμωνιάζει σιγά σιγά και μαζευόμαστε εεε?

Λείπουμε ακόμα πολλές εεε ? αλήθεια η ΝΟΥΝΟΥ μας που είναι?την σκεφτόμουν αυτές τις μέρες......

λορεττάκι ΤΕΛΕΙΑΑΑ πέρασες εεεεε?μπράβο....μην αγχώνεστε τόσο βρε απολαύστε το και θα έρθει να εγκατασταθεί το σπορίδιον που θα πάει?

ααα και μην αγχώνεσαι δεν έχεις ακούσει πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική?εγώ πιστεύω πως στην δεύτερη θα πάνε όλα πρίμα.......

μανιταράκι μου που είσαι?πολλά πολλά φιλάκια στα λουλουδάκια σου!!!

Ειρήνη πολλά φιλάκια,πώς είστε?

Ελενάκι μας πως είστε? αγκαλίτσες και φιλάκια....

Αννια μου με το καλό να ξεκινήσεις.....Τι ήταν και αυτό με τον Αντωνάκη μας?περαστικούλια....

Χριστινάκι μου πως είστε?Η Αριάδνη?,η κοιλίτσα?¨οσο για την τηλ εμένα τρελαίνεται για διαφημίσεις οπότε και δε την πολυανοίγω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερούδια και από μένα! Αχχ..μ'αρέσει αυτός ο καιρός έτσι γι'αλλαγή!!!

Άννια μου μακάρι να σε πάρουν κανονικά και να σου αρέσει αυτή η δουλειά! ο Αντωνάκης έκανε τα πρώτα του ράμματα εε; Περαστικούλια του!! Τώρα που θα δουλεύεις ο μπαμπάς δεν θα τον κρατάει τα απογεύματα;

Στέγια μου και η ΑΡιάδνη και η κοιλίτσα καλά πάνε :-) Εσείς;;;; Αλήθεια εσύ δεν μας έχεις πει..το σκέφτεσαι για δεύτερο ή όχι ακόμα;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ΜΑκαρι να με παρουνε χριστινακι,εμαθα πως δουλευει εκει και μια φιλη μου που ειχαμε καιρο να μιλησουμε κουφο ε?:DΧριστινακι σε ποια βδομαδα εισαι?Οι υπολοιπες που ειστε καλε?Ναι το χρυσουλι μου εκανε τα πρωτα του ραμματα ευτυχως ομως ολα καλα,πως δεν εβγαλε το ματι του παναγια μου!!!!Ο αντρας μου θα τον κραταει 5-9θα δουλευω εγω

γεια σας!!!!θα συμφωνησω με την χριστινα και εγω τρελλαινομαι γι αυτον τον καιρο...ξερω καπου το εχω χασει....

τι κανετε?εμεις μια χαρα ανταρτευουμε διαρκως και δεν ακουμε τιποτα απο μη και οχι...σημερα ανεβηκε πανω στο τραπεζι της τραπεζαριας!!!τον ειδα και ασπρισα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα κορίτσια,και εμένα μου αρέσει αυτός ο καιρός...Αλλά για χουχούλιασμα το πρωί:tongue:,ελενη και εμένα έτσι είναι ο μικρός εξ ου και τα ράμματα μιλάμε για πολύ υπερκινητικό παιδί όλη μέρα ανεβοκατεβαίνει σε καρέκλες κρεβάτια τραπέζια βγάζει πράγματα από τα ντουλάπια πετάει τα παιχνίδια από το ένα δωμάτιο στο άλλο μέχρι να σπάσουν:rolleyes:..Να δω σήμερα που θα τα κρατήσει ο άντρας μου μόνος του τι θα κάνει

hello και από μένα.

έβαλα τον μικρό για ύπνο και ήρθααααα!!!!

Αννια μου περαστικά. Και μένα πεφτει αρκετά συχνά αλλά προς το παρόν μόνο μελανιές. Πάντως μη τον μαλλώνεις τον άντρα σου ξέρεις πως μπορεί να γίνει το κακό μπροστά σου χωρίς να προλάβεις να κάνεις βήμα. Πιστεύω οτι απο θαυμα δεν έχομε κάθε μερα ραμματα ειδικά τα αγοράκια (εξαιρουνται τα αγοροκοριτσάκια :)

Στελλίτσα μου μακάρι πρώτα να μέινω έγκυος και δευτερον να έχω καλή εγκυμοσύνη γιατί είναι πολυ δυσκολο να είσαι τοοοοοσο χάλια όλη μερα. Το χειρότερο ήταν το απόγευμα, δε μπορούσα να κουνηθώ απο τη ναυτία. Εχετε πιει ποτε παααααρα πολυ; να ειστε κομμάτια και να λετε "θεε μου ας γίνω καλά και δε θα ξαναπιώ γουλιά; ε ετσι ήμουν κάθε μέρα...

οι υπόλοιπες τι κάνετε; Χριστινάκι και ελενίτσα γιατί σας αρέσει αυτό ο καιρός. εδώ στο Σαλόνικα κάνει πολυ κρύο και ΝΑΙ ακόμη δεν έχω αέριο. Ευτυχώς έχω τρία air condition και κάτι γίνεται...

σήμερα δεν πήγα γυμναστήριο αχ που θα πάει αυτή η βαρεμάρααααααααααα

α αννια καλή αρχή με τη δουλειά. Πιστεύω θ'αλλάξει η ζωή σου που θα βγαίνεις απο το σπίτι κάθε μέρα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι πιο πολυ νευριασα γιατι λεει οτι εγω φταιω που πηγα στο σεμιναριο και σιγα την δουλεια κλπ κλπ κοινως δεν το εκτιμαει και ταχα μονο αυτος κουραζετε και εγω τι κανω ολη μερα και και και ασε φυτιλιαστηκα παλι:twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...