Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γειάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μπήκα στα γρήγορα να σας πω πως όλα πήγαν πειφημα με τον μπαμπά μου...εχτές χειρουργήθηκε και εχτές άφησα ΠΡΩΤΗ φορά τον Γιάννο(μου έλειψε πάρα πολύ!!!

θα μπω αργότερα φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελλιτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα............Μπράβο που πήγανε όλα καλά με τον μπαμπά περαστικά και καλή ανάρρωση να μπεις να μας πεις τα νέα σου,φιλιαααααα....Εμεις σκατα εγω κρυωμενη ο μικρός πάλι με μύξες η Μαρία με μπούκωμα καλά πάμε...

:-D

κοριτσια ειχα κανει αιτηση για δουλεια σε μια ασφαλιστικη εταιρια ως τηλεφωνητρια και με πηρανε τηλ σημερα να περασω να με δουνε,αχ ολη την θετικη σας ενεργεια την χρειαζομαι αυτη την δουλεια!!!!

Αννια μου μακάρι να την πάρεις την δουλειά!!!¨ολη μου η θετική ενέργεια....

πολλά φιλάκια.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Άννια μου μακάρι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά, έχεις κι από εδώ πολύ θετική ενέργεια!

Λορέτα μου να περάσετε τέλεια και γιατί όχι, να σκαρώσετε κι ένα μπεμπάκι στην εκδρομούλα! :)

Στελλίτσα μου μπράβο, μπράβο πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το μπαμπάκα σου!

Είχα κι εγώ πάλι τρεχάματα, είχε μπει πάλι στο νοσοκομείο και ο δικός μου μπαμπάς, ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

επιδημια με τους μπαμπαδες επεσε????περαστικα σας στελλα και μαρινα....

λορεττακι ζηλευω την εκδρομη θελω και εγωωωωω καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε....

οι υπολοιπες τι κανετε? εμεις ημαστε μια χαρα παιζουμε και βολταρουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κοριτσάκια μου γεια,

είμαι στο τέλειο ξενοδοχείο στο ελατοχώρι!!!! αααχχχ ξέρω οτι είστε λίγο μακρυά αλλά αν ποτέ βρεθείτε προς τα δω πρέπει να έρθετε. Είναι σαν παλιό κάστρο από μέσα, πετρινο με υπέροχα δωμάτια και πολυ ιδιαίτερο σαλόνι (που κάθομαι τώρα) με ένα τεράστιο πετρινο τζάκι στη μέση... Ξέρω ζουλεύετε εεεεε;;; γιαυτό σας τα λέω:P Πάντως νομίζω οτι ένα σουκου χωρίς τα παιδιά μας ανανεώνει!!!!

Θα τα πουμε σμουτς\

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα κοριτσάρες μου τι κάνετε?Εμείς όλα Τέλεια...

Μαρινάκι μου περαστικά στον μπαμπάκα σου.....

Λορέττα ζηλεύω με τις περιγραφές σου!!!

Γλυκούλα πολλά φιλάκια...

Μπας και είναι καμία εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα τι κανετε? εμεις καλα .λιγες μυξουλες ο γιωργος ομως ολα καλα.

μπηκα τωρα στο καφε μας και κατα λαθος πηγα στην πρωτη σελιδα.

ωσπου να καταλαβω τι εκανα φρικαρα ειδικα οταν διαβασα την λορεττα οτι δεν εχει συσπασεις χαχα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Που ειστε ολες καλε?Ειπα και εγω θα χειμωνιασει και θα εχουμε τις παλιες δοξες αλλα τωρα ειμαστε χειροτερα :(...Αντε μπειτε καμια κοπελιτσα...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια,

παλι ρεπό πηρατε το σουκου ε;;; περάσατε καλά;

μανιταράκι τι άγχος με τις συσπάσεις!!!! τι κάνεις; γράψε καμιά λεπτομέρεια, τι κάνουν τα παιδιά; γυρίσατε Πειραια; πώς περάσατε;

Αννια μου τι να τις κάνω...καμιά δε μπαινει! ξυλάκι

Θα πάω στην γυναικολόγο να δει πάλι αυτό το υγρό που έχω, μακάρι να έχει φύγει....

Στελλίτσα πώς παει το μαγαζί; Πουλάει τίποτα ο Γιάννος;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μανιταράκι μου μας έχεις λείψει,έμπαινε να μας λες τα νέα σς.....

Αννια αχ λες να το ματιαξα το καφέ μας που πίστευα και εγώ πως θα ξαναγεμίσει?

Λορεττάκι μου όλα καλά στο μαγαζί έχω τον Γιάννο βιτρίνα και δόξα το Θεό υπάρχει δουλειά!!!χαχαχαχαχαχα

μόλις κοιμήθηκε,είναι καμιά εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα ,προσπαθω να μπαινω ομως κατι συμβαινει και βγενω αμεσως.

στελλιτσα ,μαρινα περαστικα στους μπαμπαδες σας.

χριστινακι τελεια με το καλο .τελεια τα νεα σου.

ειρηνη ηθελα να σου τηλ ομως δεν ηθελα να ενοχλησω .χερομαι που ειστε καλα.

για τα 5 κιλα της τζες δεν εχω να πω τιποτα ουτε ομως και για το σουκου της λορας.

οσο για την πιπιλα το σκεφτομαι δεν ειμαι ετοιμη ακομα να της την κοψω ομως πρεπει γμτ.

χριστινακι εαν η αρτεμουλα εχει κολλημα με την πιπιλα μηντην κοψεις τωρα.ετσι κι εγω με τον μεγαλο του την εκοψα με μεγαλο

izE6p2.png?S6UQkQqM

ειδατε παλι κατι θελουν:evil:λοιπον χριστινακι ο μεγαλος την εκοψε ε κοπο και οταν εκανα τον μικρο πηγαινε και του επαιρνε την δικη του πιπιλα .και μαλιστα ειχα και ενα θεμα να του εξηγησω γιατι δεν το καταλαβαινε .

izE6p2.png?S6UQkQqM

γεια σας!!τι κανετε ομορφες?

μανιταρακι μου τι κανεις?

ειναι καλυτερα το γιοκακι σου?θα σε παρω καποια στιγμη να τα πουμε.στις πρωτες σελιδες που μπηκες αν πηγαινες πιο κατω θα διαβαζες και τα γεννητουρια τις μαρινας χαχα.φιλια πολλα

αννια συνηλθες απο την ορειβασια?

λου πηγες στον γιατρο?

εχτες ειχα οδοντιατρο σιριαλ.σημερα ειναι η συνεχεια..... ευτυχως που μου αρεσει να μου κανουν τα δοντια.ανωμαλαρααααααααα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...