Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας,μπήκα σας διάβασα και βγήκα.....τώρα τελείωσα και μην φανταστείτε ΤΕΛΕΙΑ απλά έβαλα πλυντήριο και άπλωσα.....ετοιμάζομαι να αριβάρω σε λιγάκι!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

και εγω δεν εχω προβλημα με συναντηση πειτε μου που και ποτε και θα εμφανιστωωωωω....

χριστινακι μου καλη η ιδεα σου να βγαινουμε αλλα ο μικρος δεν με αφηνει να κανω ρουπι μακρυα του και αν βγω και αυτον τον αφησω να κοιμαται λες και το παιρνει ειδηση και ξυπναει και γυριζω αρων αρων...ασε δυο φορες το εκανα και μου βγηκε ξινο..δεν ξερω αν ειναι και τα δικα σας αγορια ετσι αλλα ο δικος μου δεν θελει να βλεπει ΚΑΝΕΝΑΝ ν αγγιζει την μαμα του και οταν παει να με αγκαλιασει ο μπαμπας του τον τραβαει να φυγει και βαζει τα κλαματα...δεν ξερω πως να του το σταματησω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ουφ γεια σας. και γω εγραφα διαφορα και μετά τσουπ...εξαφανίστηκαν!!!!

μου τη δίνειιιιιιιιιιιιιι

Χριστινάκι έβαλες κανένα κιλάκι; τα προηγουμενα τα είχες χάσει;

Απο αυτόν τον μήνα άρχισα να δουλεύω πιο πολυ στο φαρμακείο. Πηραμε την άδεια, σας το είπα; δε θυμάμαι. Η πεθερά μου βγαίνει στη συνταξη και πρέπει να αναλάβω δράση. Μου αρέσει αλλά μου λείπει ο μικρός μου. Ομως περνάει πολυ καλά εκεί. τουλάχιστον είμαι ήρεμη.

Χριστινάκι έβαλες κανένα κιλάκι; τα προηγουμενα τα είχες χάσει;

Ειρηνάκι μου επιτέλους εγραψες πολυυυυυυυυυυυυυ. Καλά ε πρεπει να είναι γλύκας ο μικρόυλης σου. Εμάς οτι και να δοκιμάσει δε του πολυαρέσει και σουφρώνει τα μουτράκια του. μα ποιον έμοιαξε αυτό το παιδί. Ολοι χλαπακιάζουμε...

Γλυκουλα δε χαιρεσαι που ζηλεύει το αγοράκι σου; εμένα ζηλεύει τον μπαμπά του και τον διώχνει οταν μ'αγκαλιάζει...χιχι

Να σας πω ανυπομονώ για την εκδρομή...

αχ αντε συναντηθείτε να μας πειτε κανένα νεό και να βγάλετε και καμιά φώτο ε;;;

α τώρα που είπα φώτο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Xάλοου γκερλς!!! Μόλις έβαλα τη μικρή μου για ύπνο και χαλαρώνωωωω.... ευτυχώς επανήλθαμε στο χειμερινό ωράριο γιατί δεν το πολυάντεχα που κοιμόταν κατά τις 9.30-10 το καλοκαίρι.. :rolleyes:

Άννια όλες οι σοκολάτες έχουν καφείνη εκτός από τις λευκές!!!

Λορέττακι να σου πω ότι σε ζηλεύω που πας στο φαρμακείο μερικές μέρες..θα το πιστέψεις;; Από κιλά μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει κανένα αλλά ξεκίνησα με +2 από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και +5 συνολικά από τα καλά μου!! Άρα...καταλαβαίνεις.. :wink:

Στέγιαα εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον μπαμπά σου!! Σήμερα θα έκανε την 'επέμβαση'??

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!

Χριστινάκι μια χαρά τα κιλάκια. Θα τα χάσεις μετά όλα μαζί (ελπίζω) αν και αν κρίνουμε απο μένα δυσκολεύομαι πααααααααααααρα πολυ.

Οσο για το φαρμακείο, είναι πραγματικά πολυ ωραία που πηγαίνω. Μ'αρεσει σαν δουλειά, έχει και επιχειρηματικό κομμάτι και μαρκετινγκ και πωλήσεις (για το επιστημονικό δεν ανακατεύομαι εκτός απο θηλασμό που συμβουλεύω οσο μπορώ). Επίσης είναι δική μας δουλειά και νιώθω οτι κάνω κάτι μαζί με τον Γιώργο και με ικανοποιεί. Το θέμα είναι να αρχισουμε να βάζουμε και τίποτα στην άκρη γιατί μέχρι τώρα που το φαρμακείο ήταν της μαμάς του υπήρχαν κοινοι λογαριασμοί. Θέλουμε να πάρουμε και κανένα σπίτι σε καμιά 543895375 χρόνια!!!

Σήμερα στο γυμναστήριο ήρθε μια καινουρια γυμνάστρια και μου είπε οτι τσάμπα κάνω τόσο αεροβιο γιατι πηγαίνω πολυ σιγά και δεν κάνω τίποτα!!! κλααααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

Εμένα ο Αργυράκος έχει ίδιο χειμωνιάτικο και καλοκαιρινό ωράριο...κοιμάται στις 7μιση ακόμη. Τώρα προσπαθώ να του το κάνω 8 γιατί το πρωί ξυπνάμε πολυυυυυ νωρίς. Αλλά δε με πειράζει να πω την αλήθεια...

τι κάνετε;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλήμερα κορίτσια τι κάνετε?εμείς καλά εγώ μόνο ξύπνησα λίγο κρυωμένη σήμερα με ενοχλεί ο λαιμός μου και το ένα μου ρουθούνι είναι βουλωμένο ελπίζω να μείνω μόνο σε αυτά..Κατά τα άλλα όλα καλά μεγαλώνουμε και αφρατευούμε(ο μικρός δηλαδή)ξαναγύρισε στα κιλά του 11,700 και 88 πόντους από ότι τον μέτρησα.Σίγα σιγά έχω ξεκινήσει και κοιτάω τουρτιτσες και γενικά πραγματάκια για τα γενέθλια της Μαρίας κλείνει τα 4 η σκατούλα μου φέτος πως μεγάλωσε έτσι?Αυτά από μας άντε μπείτε καμία να κάνουμε κους-κους...Στέλλα μου εύχομαι να είναι όλα καλά με τον μπαμπάκα σου!!!

:-D

καλησπερα σας!!τι κανετε καλες μου?στελλιτσα που εισαι?

μπες να μας πεις τι εγινε?ευχομαι τα καλυτερα.

φιλια και σε ολες τι υπολοιπες κοπελιες

αννια περαστικα σου κοριτσκι μου.

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου...

τι κάνετε; εμείς θα φύγουμε άυριο εκδρομη, σας το'πα; σας το'πα αλλά το ξαναλέω λεμεεεεεεεεεεεεε

Αννια περαστικά, ειρηνάκι τι κάνεις;

Στελλιτσα όλα καλά με τον μπαμπάς σου;

Κορίτσια θα βάλετε εμβόλιο γρίπης; εγώ ναι.

σμουτς, εδώ θα'μαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...