Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κουκλακι ειναι να τον χαιρεστε στελλιτσα ο μπαμπας το εχασε το παιχνιδι ιδιος εσυ ειναι..:cool:..πως μπορω να φτιαξω και εγω αλμπουμ??

Μπαίνονας στο προφίλ κάτω από τις φίλες λέει άλμπουμ

πάτα add albym

και μετά κάνε μια περιγραφή (εγώ έβαλα μόνο τίτλο)μετά ανεβάζεις φώτο περίπου όπως στο face..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κουκλακι ειναι να τον χαιρεστε στελλιτσα ο μπαμπας το εχασε το παιχνιδι ιδιος εσυ ειναι..:cool:..πως μπορω να φτιαξω και εγω αλμπουμ??

Είναι μισός μισός ο Πρίγκιπας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

στεγια thanks εβαλα και εγω 3φωτος χα χα.θα βαλω κι αλλες..καλυτερα εδω παρα στο face..

Ναι και εγώ αυτό λέωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

δες αυτο

χαχαχαχαχαχαχα καλόο

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕς ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕςΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΕΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕς ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕςΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΕΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Ωχου το μωράκι σου!!!!

Αγκαλίτσες από εμένα...

Εμείς τελικά είμαστε πολύ καλά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε?εμεις μια χαρα τελεια.περαστικα σε στεγια ειρηνη και χαρα.ειρηνη μου αλλο κακο να μη σας βρει.λορεττακι τι παιδαρος γαλανοματης ειναι αυτος?????κουκλος απλα.βρε να μην εχω κορη λεμε....ρε κοριτσια εγω με τα λοχεια ξεμπερδεψα στις 15 μερες και θηλαζω...γιατι?μηπως ξερει καμια να απαντησει?φιλια σμοοοουυυυτς

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!Στέγια μου περαστικά και στους δύο ευτηχώς δεν ηταν τίποτα!

Ειρηνούλα μου σιδερένιος ο αντρούλη σου δόξα τον Θεό να μην σας βρεί τιποτα άλλο!

Χαρά μου περαστικούλια στον μορφωνιό!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

ευχαριστω πολυ.

κοριτσακια το depon πως το δινουμε στα μωρουλια?ο μικρος μου εχει 37,3 και πολυ ανησυχια.μου ειπε αν συνεχισει να γκρινιαζει να του δωσω 2.5μλ.καθε ποση ωρα πρεπει να τσεκαρουμε τον πυρετο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...