Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελενάκι μου μας λείπεις...σε ευχαριστώ για τις ευχές....

Τελικά δε βρεθήκαμε με την άννια μας,πήγα αργά και τελικά είδαμε τον πεθερό μου την πεθερά μου και φύγαμε καθώς ο Τζόνι μου δούλευε νύχτα...και ναι σήμερα τελικά βγαίνει!!!!!!!γιούπι.....την Τετάρτη μπαίνει ο μπαμπάς μου!!!!

Χριστινάκι μου πολλά φιλάκια στην Αρτεμούλα και στην κοιλίτσα σου!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ........τι κανετε????μου λειψατε τρομερααααααα.προλαβα να διαβασω τις δυο τελευταιες σελιδες και χαρηκα που ειστε ολες καλα.χαρηκα τρομερα με τα νεα σου χριστινακι και σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη:P:p:pελενακι πολυ στεναχωρεθηκα με την αδερφουλα σου,ο θεος ομως εχει για ολους,ευχομαι να πανε ολα καλα συντομα:D:D:D.οσο για εμας κοψαμε την πιπιλα αρχες σεπτεμβρη χωρις δραματα.της ελεγα οτι την ξεχασαμε στην γιαγια και οτι θα την παρουμε αυριο και ετσι ξεχνιονταν.ακομα συνεχιζουμε μπανακια γιατι τα νερα ειναι τελεια και η ζεστη καλα κρατει.η αρτεμις εχει γινει παλιοπαιδο αλλα δεν της αφηνω πολλα περιθωρεια να ξεφευγει.οταν ερχεται ομως ο μπαμπουλης την κακομαθαινει κανονικα:mad:σημερα καναμε και εμβολιο και για πρωτη φορα δεν εκλαψε,βεβαια της το ελεγα για παραμυθακι οτι δεν πρεπει να κλαιμε και πετυχε.εμεις τωρα για δευτερο θελουμε πολυ αλλα δεν το βλεπω λογω οικονομικων.ψαχνω βρε παιδια δουλεια και τιποτα ομως.αν μεχρι τα χριστουγεννα δεν εχουν φτιαξει τα πραγματα μεταναστευουμε στα πατρεια εδαφη,γυρναμε μετα απο χρονια πισω στο βελγιο.βεβαια μονο και μονο στην σκεψη παθαινω καταθλιψη αλλα τι να γινει,εδω θελουν να μας εξοντωσουν.αυτα προς το παρον γιατι ακομα δεν εχω ιντερνετ.παω να διαβασω και τα υπολοιπα μπας και προλαβω να σχολιασω και για τις υπολοιπες κοπελουδες αν με αφησει η αρτεμις.ααααααα!!!!!εχασα και 5 κιλα ολο το καλοκαιρι μονο κοβοντας το βραδινο και συνεχιζω.....

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ελενάκι μου μας λείπεις...σε ευχαριστώ για τις ευχές....

Τελικά δε βρεθήκαμε με την άννια μας,πήγα αργά και τελικά είδαμε τον πεθερό μου την πεθερά μου και φύγαμε καθώς ο Τζόνι μου δούλευε νύχτα...και ναι σήμερα τελικά βγαίνει!!!!!!!γιούπι.....την Τετάρτη μπαίνει ο μπαμπάς μου!!!!

Χριστινάκι μου πολλά φιλάκια στην Αρτεμούλα και στην κοιλίτσα σου!!!

στελλιτσα μου σε προλαβα.σου ευχομαι καλη αναρρωση για τους δικους σου !!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

ΓΕια σας κοριτσάκια μου,

τι μου κάνετε; Ελενακι πολυ χαίρομαι που περασατε καλά. Δε πρεπει να σκεφτόμαστε συνεχεια τα παιδιά όταν είμαστε εκδρομούλες ρε συ...

Χριστινάκι συμφωνώ και γω. Και μας περνάει τελεια στη γιαγιά του αλλά δεν τον αφήνουμε πολύ. Τώρα ειπαμε να τον αφήνουμε λίγο περισσότερο. Θέλουμε να πάμε και μιλάνο που είναι μια φίλη μου και στο Βερολίνο που είναι ο αδερφός του γιώργου και είναι ευκαρία. Μετά αν έρθει και αλλο νινί θα είναι πιο δύσκολα. Βέβαια θα πρεπει ένα βράδυ να τον κρατήσει και η μαμά μου που θα ζοριστεί αλλά ας μάθει και αυτή.

Χαρά μπράβο, να ακουμε και ένα ευχάριστο για τη δουλειά. Μακάρι να τα πηγαίνουν όλοι καλά. Αλλά μη το πολυλες στον κόσμο γιατί δε χαίρεται. (δε το λεώ για μας εδώ φυσικά, γενικά). Τζεσικάαααααααααακι ετσι κάνει ρε συ ο κόσμος; α)χάθηκες εντελώς β)έχασες εντελώς 5 κιλά και μεις εδώ παλεύουμε με τα γραμμάρια.

Θέλω να κουρευτώ και ψάχνω κουρεμα. Θα σας βάλω φώτο να δειτε το μαλλί να μου πείτε.

Στελλίτσα μου τι κάνεις;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια!!!!τι κασνετε?εγω εχω τις μαυρες μου και γι αυτο δεν μπαινω πολυ...αλλα αμεσως μου εφτιαξε το κεφι η εγκυμοσυνη της χριστινας!!!!με το καλο γλυκεια μου και ολα να πανε καλα θα το δεις...

γενικα που με ρωτατε με τον μπαμπα του αποφασισα να το αφησω για αργοτερα γιατι με εκοψε παλι ο βλακας στο μαθημα και θελω να ανεβαινω συχνα σερρες για να το παρακολουθω για να τελειωσω και ησυχασω επιτελους και ετα οι αποφασεις οι μεγαλες...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!θα σας πω πρωτα αυτα που εχω να πω και μετα θα αναλυσω και τα ολα........

και αυτο γιατι τρεις μερες μπαινω γραφω ενα κατεβατω και μολις παταω υποβολη φρικαρω αφου με αποσυνδεει.

λοιπονννννν

ειπαμε με την θαλεια να συναντηθουμε στον φλοισβο (φαληρο)οποια κυριουλα ενδιαφερετε μπορει να δηλωσει συμμετοχη.λεμε για τεταρτη η πεμπτη αντε αντε κοπελίες

4ywWp2.png

στελλιτσα καλα αποτελεσματα στους αγαπημενους και γρηγορα να επανελθουν

λεναλ μου κριμα για την αδερφη σου,κριμα που ταλαιπωρειται ετσι ψυχολογικα.ευχομαι τα καλυτερα........μια διπλη εγκυμοσυνη ας πουμε.......

πρινσακο μου δεν μπορω να φανταστω αυτο το γελαστο δημητρο να ειναι ατακτουλη.ολα ομως ειναι σε αυτην την φαση λιγο πολυ.και εμεις ολη μερα γινομαστε ρομπα στην αργυρουπολη.εγω δηλαδη που συνεχως φωναζω.φωναζω ομως ...

ολα θα φτιαξουν .

τζεσικακι μου τι καλα που μπηκες και εσυ....ο μικρουλα σαςνομιζω θα ενθουσιασει το βασιλοπιτακι μου δεν θελει την γυναικα του αρνι.θα θελει να τρωει και καμια καρπαζια.

τι εμβολιο κανατε?ο γιατρος μας μας ειπε το 2014 εμβολιο ξανα.

λου μου που θα το αφησεις μωρε το ομορφοπαιδο?εγω παιδια δεν την παλευω χωρις το μικρο μου.σας εχω πει οτι ακομα δεν θελω να τον βγαλω ουτε απο το δωματιο μας(σας το ειπα).

χριστινακι και εγω δεν θελω να τον αφηνω στις γιαγιαδες.δεν υπαρχει κανενας λογος.ασε που η πεθερα μου ολο μουρμουραει για τα αλλα εγγονια που τα εχει κανα δυο φορες την εβδομαδα.τι να λεω τοτε........

πιπιλα εχουμε κοψει και εμεις.εκανα πριν κανα διμηνο το λαθος να του παρω αλλη μαρκα πιπιλα που ειναι σαν κοφτη μπροστα και ολο του επεφτε απο το στομα.αρχικα κοιμωταν κρατωντας την οποτε υπηρχε μονιμα μεσα στην κουνια αλλα δεν την εβαζε στο στομα του.στις διακοπες την ξεχασαμε αλλα ολα μια χαρα.καλα εκει ειχε φρικαρει κι ολας και δεν ξερω αν ειχε πιπιλα αν θα εκανε δουλεια.οποτε μια χαρα.φιλια στην κοιλιτσα σου!!

φαγητα τρωμε τα παντα.δοκιμαζει οτι και να του δωσω και το κανει με μοναδικο τροπο.κλεινει το στοματακι βγαζει λιγη γλωσσιτσα και ακουμπαει πανω στο καθετι.αν του αρεσει κουναει το κεφαλι και γελαει .αν δεν του αρεσει το τρωει .μερικες φορες πιστευω οτι δεν εχει γευση.τρωει λεμονια και δεν ξινιζει,τρωει κρεμμυδι,πιπερια καπαρι,μελιτζανα ωμα (αφου πρωτα φωναζει μια ωρα αμμμμμμμμμ ααμμμμμμμμμ) του δινω με σκοπο να σταματησει και αυτο συνεχιζειδεν υπαρχει κατι που να μην τρωει.ελπιζω να μην αλλαξει μεγαλωνοντας και απο τα εκατο πραγματα που εχει δοκιμασει μου τρωει τα 10.το αγαπημενο του ειναι ντοματα και ελιες με τρελα ομως αφου σκεφτομαι οτι στην προηγουμενη ζωη του θα ηταν εργατης ,διαλειμα με το ψωμι ,ντοματα,ελιες,χαχα

τι αλλα ειπατε ρε κοπελιες?μμμμμμ

λεναλ μονο οταν παιζει ο παοκ μπαινεις και καθεσαι με τις ωρες.ο αναστασακος ειναι τρελα τσαχπινης πρωτος.και ο δικος μας ειναι κατι αναλογο.κοινωνικοτητα μεχρι αηδιας παει παντου και δεν εχει προβλημα.ειναι κουτσομπολης και κοιταει απιστευτα αδιακριτα οποιον περασει διπλα του.γυρναει και πισω.εχει θεμα με τα ξανθομαλλουσικα παιδακια τα χαζευει με θαυμασμο.

μαρζαβακι εσυ που εισαι εξαφανισμενη?ειναι καλα η αφροδιτουλα σας?πολλα φιλακια να τις μεταβιβασεις.

manitari.pngμου που εισαι??ειστε ολοι σας καλα?αντε μπες και εσυ να μας πεις .πολλα φιλια!

αγγελικουλα και εσας πεισματα σας κανει το μαναρακι σας?κουραγιο φιλεναδα και σε σας!

γιαννουλα ολα καλα με τον αντωνακη?ευχομαι να μην ξαναεχτε ποτε αλλα προβληματα.οσον αφορα την θεραπειας για τις ραγαδες πες μας αποτελεσματα.και εγω ειναι ολιγον με "ραβδωσεις" για μεγαλυτερη ευχαριστηση

γλυκουλα λενιω αντε να ξεμπερδεψει με τα μαθηματα σου.εισαι και εσυ μια αιωνια φοιτητρια.χαχακαλη επιτυχια σε ολους τους τομεις.

ταο ταο ελπιζω να ειστε και εσεις στα καλυτερα σας!!προσοχη στην κοιλιτσα

χαρουλα ωραια να πηγαινουν καλα οι δουλειες .παντα τετοια σας ευχομαι και καλυτερα!

δουλευα και το σαββατοκυριακο και εξεπατοθηκα

αν ξεχασα καποια μπουμπου ας με συγχωρησει.σας αγαπω πολυ και σας σκεφτομαι συνεχεια.φιλια πολλα!!!!!!!moro_fili.jpg

4ywWp2.png

ελατε να κλεισουμε μια μερα ενα ραντεβου να τα πουμε στο chatroom.θα εχει πολυ πλακα ,καλα δεν θα ξεκαρδιστουμε στα γελια αλλα θα ειναι καλα να τα πουμε και εκει΄.

4ywWp2.png

Kαλημέρα όμορφες!!

Ειρηνάκο μου πήρες φόρα εε; Μπράβοοο έτσι σε θέλουμε!!

Κοίτα ούτε εγώ θα την άφηνα σε γιαγιάδες αν γκρίνιαζαν..στην πεθερά δεν την αφήνω ποτέ γιατί απλά δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα μαζί τους και το παίζει 'δύσκολη' η μικρή μας! Αλλά στους γονείς μου της αρέσει πάρα πολύ!! Καλά μη φανταστείτε ότι την αφήνω και συχνά...καμιά φορά το μήνα περίπου μένει εκεί το βράδυ και καμιά άλλη φορά έρχεται εδώ η μαμά μου να κάτσει 1-2 ώρες για να κάνω καμιά δουλειά που δεν μπορώ να πάρω την Αριάδνη μαζί...

Πάντως Ειρηνάκο εγώ για να πω την αλήθεια δεν θα μπορούσα στο ίδιο δωμάτιο με εμάς... όταν ήταν άρρωστη κοιμόμασταν μαζί και ok μου άρεσε αλλά μετά ήθελα να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και να γυρίσει ο καθένας στο δωμάτιο του :-) Δηλαδή αν κοιμηθεί μαζί μας θα πρέπει να κάνουμε ησυχία, να μην ανάψουμε φως, να μην δούμε τηλεόραση κλπ κλπ...Όλη μέρα την περνάμε μαζί, θέλω μετά τις 9μμ που θα πάει για ύπνο να είναι η ώρα η δική μου και του καλού μου να κάνουμε ότι θέλουμε!

Αχχ κανονίζετε για Φλοίσβο;; Εγώ ούτε πως να έρθω δεν ξέρω εκεί κορίτσια... Μήπως θα θέλατε να πούμε για το άλλο σκ να βρεθούμε κανένα mall? Βασικά θα ήταν ωραία να μπορούσαμε να βρεθούμε όλες κάπου ώστε να έχει και χώρο να παίξουν τα παιδάκια μας και εμείς να λέγαμε και καμιά κουβέντα... (υπάρχει άραγε τέτοιο μέρος;;; Καμιά ιδέα;;;)

Ελένη μου ξέχασα και εγώ να σχολιάσω τα της αδερφής σου.... Λυπάμαι πραγματικά τόοοσο πολύ.... :-( Μα πόση προσπάθεια έχει κάνει ποια.... τι να πω... μακάρι να έχουν δύναμη και ψυχικές αντοχές να ξαναπροσπαθήσουν.....

Γλυκούλα μας ότι και αν αποφασίσεις εύχομαι να είναι το καλύτερο!! Μήπως θα ήταν καλή ιδέα όσο δεν μένετε μαζί να αρχίσετε να ξαναβγαίνετε 'ραντεβού' οι δυο σας να δείτε αν υπάρχει ακόμα αυτό το 'κάτι' ασχέτως παιδιού;;

Λορεττάκι βουρρρ για τα ταξίδια τώρα που μπορείτε και κάνετε κέφι!!! Εμείς λέμε να πάμε οικογενειακώς κανένα σκ στη φύση...προς Καρπενήσι ή Καλάβρυτα το σκέφτομαι..

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,πω πω τι σεντονι ηταν αυτο ειρηνακι???Πω πω πρωι πρωι 1ωρα διαβαζα!!Χαιρομαι που ειστε καλα,και εμεις εδω στον αγωνα με τα πιτσιρικια ολη μερα φωναζουν σκοτωνονται κανουν το σπιτι κ@λ@ αλλα τι να κανω?Χριστινα συμφωνω μαζι σου την Μαρια σαν πρωτο παιδι την εβγαλα 2χρονων απο το δωματιο μας:shock:δεν ηθελα φοβομουν αλλα μολις πηγε στο δωματιο της και αυτη ηταν επιτελους στο χωρο της και εμεις μπορουσαμε και ειμασταν πιο ανετοι στο να δουμε τηλεορση στο δωματιο να μιλαμε να σεξιαστουμε χωρις τον μπανιστιρτζη(βλεπε Μαρια):lol:..Τον Αντωνη τον εβαλα απο 10μηνων στο δωματιο του;)και μια χαρα!!!Ελενη μου τι να πω για την αδερφη σου στεναχωριεμαι αφανταστα οταν γινονται τετοια..:(Οι γιατροι τι λενε?Που οφειλονται οι αποβολες?Επισης να πω για την συναντηση θα με βολευε στο mall αντε κοπελιες τωρα που εχω προαστιακο κοντα καντε μια μαζωξη pleaseeeeeeee...Και ενα τελευταιο στις 25εει γενεθλια η μικρη μου αλλα θα κανουμε το παρτυ στης 30...Οποια θελει να ερθει ειναι ευπροσδεκτη:D.αυτ ααπο μας αν ξεχασα καμια να με συμπαθατε:-):smile:παω να κανω καμια δουλεια γιατι το απογευμα εχουμε τζαμπο!!!

:-D

καλημερα σας!!

καλη ιδεα ειναι και το μαλλ αλλα εγω σαββατοκυριακα δουλευω ειμαι ολιγον αναποδη.σιγουρα θα κανονισουμε και για μαλλ καποια στιγμη.

συγνωμη αν το παρακανα με το σεντονακι μου,δεν το συνηθηζω αλλα ειχα ξενερωσει 3 μερες να ετοιμαζω κατεβατο και μετα να σβηνει η κοτσανα.

οσο για το δωματιο που λεγαμε εμεις εχουμε και το εξης θεμα ,δεν εχουμε κουνια στον βασιλη,κοιματε στο παρκοκρεβατο και απο κει πηδαει απο 12 μηνων.αν δεν ηταν το κρεβατι μας κολλητα καθε πρωι θα τον μαζευαμε απο τα πατωματα χαχα

4ywWp2.png

α με ρωτησες και για την θεραπεια για τις ραγαδες...Λοιπον αυτη την θεραπεια λεει οτι ειναι πολυ καλη και οτι ενα 70-80%εχει θετικα αποτελεσματα!!Εμενα μεχρι στιγμης εχουν μειωθει παρα πολυ,το μονο μειον ειναι οτι η θεραπεια για να αρχισει να φαινονται τα αποτελεσματα θελεια πο 3μηνες το λιγοτερο μεχρι 6μηνες...Αναλογα τον οργανισμο το προβλημα κλπ...επισης επειδη ειναι ομοιοπαθητικη απαγορευετε ο καφες κοκα κολα και γενικα οτι περιεχει καφεινη

:-D

Aαα δηλαδή απαγορεύονται και σοκολάτες και τέτοια;; Δεν είναι για μένα αυτή η θεραπεία σίγουρα!!!! Και άντε να την άντεχα 1 εβδομάδα...αλλά 6 μήνες με τίποταααα!! :P Ούτε το καφεδάκι θα μπορούσα να κόψω εύκολα.. δηλαδή ακόμα και τώρα ένα καφεδάκι την ημέρα το πίνω κανονικά!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...