Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

οκ,να το κανονίσουμε όμως.....πολλά φιλάκια και γλυκές καληνύχτες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειασ ας κοριτσια καλε μαζευτηκαμε πολλες η μου φαινεται?αχ τι καλα να ρθουμε στις παλιες καλες μερες!!!Χριστινακι μου τελεια νεα με το καλο το αγορακι σου!!Πρεπει να εισαι στο 1τριμηνο ε??(πρινσακο μαλλον ειδε το φυλο απο την ληψη τροφοβλαστη)γερο μωρακι να ειναι και οτι να ναι με το καλο!!!πολυ χαρηκα!!Εγω κοριτσια τον μικρο δεν τον εχω μετρησει παντως ειναι γυρω στους 87-90ποντους!!!Απο κιλα χασαμε λιγο τωρα που ειμασταν αρρωστοι και ειμαστε στα 11,200...Εμενα με επιασε η κολιτιδα παλι και εχω γινει σαν μπαλονι αφηστε που πρηστηκα!!!!και τωρα που ειπα πρηστηκα:tongue:πρινσακο μου τι κανεις???καλε μπες πιο συχνα αντε χειμωνας ερχετε να μαζευομαστε για κους-κους!!!Αυτα τα νεα μου,α στεγια ποτε θα ρθεις??εγω ειμαι κοντα σχετικα με ν.ιωνια.μενιδι μενω βαρα τηλεφουνγκεν!!!Φιλια σε ολες και στην κοιλιτσα της χριστινιως καλο βραδυ.....

:-D

Τι δόξες είναι αυτές καλέ που βλέπει το καφέ μας μετά από μήνες? Φτού φτού έτσι να συνεχίσουμε και όλο καλά νέα να διαβάζουμε!

Χριστινάκι τα καλύτερα νέα έρχονται από σένα! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο γιόκα σε λίγους μήνες!

Στελλίτσα μένω πάρα πολύ κοντά στο νοσοκομείο αλλά εκείνη την ημέρα έχουμε βάφτιση το πρωί με τραπέζι και μετά το απόγευμα έχω κανονίσει να πάω θέατρο με φίλες και ξεκινάει στις 7 το απόγευμα, οπότε δε θα προλάβω! Κρίμα! Άντε όλο λέμε θα κανονίσουμε, θα κανονίσουμε και δε βλέπω καμιά να παίρνει πρωτοβουλία! Νομίζω ότι κανένα mall Κυριακή πρωί που δεν έχει κόσμο βολεύει για τα μικρά μας! Απλά εμείς τις 3 επόμενες Κυριακές έχουμε γάμο και βαφτίσια, οπότε μόνο απόγευμα μπορούμε ή Σάββατο! (Για καθημερινή δε λέω τίποτα γιατί μάλλον είναι πιο δύσκολο, εκτός και αν σας βολεύει εσάς!)

Άννια μου μια φίλη μου μένει Μενίδι και έρχομαι μια φορά την εβδομάδα με τα πιτσιρίκια, αλλά χτες είχε νυχτώσει επιστρέφοντας και χάθηκα η αποπροσανατόλιστη! (νέα λέξη!)

Θάλεια άντε να παίρνεις σειρά κι εσύ για εγκυμοσύνη και όλες σας κοριτσάκια μου που το επιθυμείτε!

Ρε Στέλλα ε όχι και κοντά 90 πόντους κοντό και πολλοί ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τα παιδιά τους είναι ψηλότερα, πριν να τα δουν δίπλα δίπλα με κάποιο άλλο και να καταλάβουν ότι οι διαφορές ΑΝ υπάρχουν είναι συνήθως μικρές!

Ειρήνη πολύ χαίρομαι που βρήκατε δουλίτσα και οι δυο σας, ευτυχώς ο καλός σου δε χτύπησε με το τρακάρισμα, πάντως είναι πολύ επικίνδυνη οδήγηση και κινητό ταυτόχρονα! Μπράβο και στο Βασιλάκη που κάνει κακά στο γιογιό!!! Και η δικιά μου η σουσουράδα άρχισε πια όχι μόνο να τα κάνει όταν τη βάζω, αλλά να τα ζητάει κιόλας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους κόσμος στο καφεεεε!!!

χάρηκα πολυ που σας διάβασα όλες σας. Πήγα διαιτολόγο σήμερα και εχασα 1.200 και δε του άρεσε γιατί λεει έπρεπε να χάσω πιο πολυ!!!!!!!!!!! Κάτσε ρε φιλαράκι έχουμε πεθάνει στας πείνας εδώ και συ μας περιπαίζεις τοιουτοτρόπως;;;;; Μωρέ πως τα λέω, πως τα λέω...

ΣΤελλίτσα τι να πω για τον γιο σου. Μπραβο! εμένα θα το είχε κανει το μαγαζί καλοκαιρινό. Πώς κάθετε ρε συ τόσες ώρες; Δε βαριέται; Εμείς στο φαρμακείο με το ζόρι κανένα 20λεπτο....

Πρινσάκο ζωήρεψε ο μικρούλης σου ε;;;;; join the club my dear! Πώς περνάτε;

Ειρηνάκι πολλά λέει ο βασιλάκης ρε συ!! μια χαρά συνεννοείστε. Καλά και μένα μου φαίνεται μακρυνό όνειρο απατηλό να κάνει ο αργυρης κακά στο γιογιο. Οχι να τα ζητάει κιολας μαρινάκι...

Θάλεια μια χαρά που αδιαθέτησες. Νομίζω οτι θα σε βοηθήσει και να ηρεμήσεις.

Αννια αν σου φύγουν οι ραγάδες με την ομοιοπαθητική θα είναι φοβερό.

σας φιλώ...πεινάω πολυ, θα φαω ξιφία..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα!!!

Χα,χα!!! Λορέτα ελπίζω μόνο να μη φας όλο τον ξιφία, θα στείλουμε ζυγαριές προς το Βορρά για να δούμε πόσο τρως!!! :tongue::tongue::tongue:

Ο μικρός κοιμάται εδώ και τρεις ώρες, έκανα τη γενική μου, σιδέρωσα κιόλας έτσι είμαι έτοιμη για.... καθισιό!!!:P:p:p Βρε κορίτσια πολύ αγχώνομαι με τις δουλειές του σπιτιού, σκέφτομαι όλα αυτά που πρέπει να κάνω και με πιάνει κάτι. Τέσπα.

Κορίτσια, να σας ρωτήσω, ο μικρός τρώει ακόμα αλεσμένο το μεσημεριανό του. Εσάς τρώνε κανονικά; Έχω την εντύπωση πως έχουμε μείνει λίγο πίσω, μα προσπαθώ, αλλά ο αναρχούλης μου αν του τα κάνω χοντροκομμένα κάνει πως αναγουλιάζει. Σήμερα το μεσημέρι έψησα φιλέτο σωλομού, που ήταν μούρλια και μόλις του το έδωσα χοντροκομμένο έκανε έναν μορφασμό όλα τα λεφτά, οπότε δούλεψε πάλι multi. Γενικά μασάει, θα φάει και το ψωμάκι του και τσουρεκάκι και τοστ και κριθαράκι, αλλά κανονικό φαγητό γιοκ. Εσείς σε ποιά φάση είστε;

Αααα επίσης επειδή τα έχουμε δει όλα με το μικρό, σκεφτόμαστε σοβαρά να τον ξεκινήσουμε παιδικό τους επόμενους μήνες, θα δούμε!

ο ξιφίας είναι ψιλοχάλια μπλιαξ καραμπλιαξ...

και μεις αλεσμένα τρώμε ακόμη. έχει μόνο μπροστά δόντια και γενικά βολεύεται ο μικρούλης. Επίσης τρώει πολυ συγκεκριμένα πράγματα και οχι ψάρι, φρουτα με το ζόρι... πρινσι γιατί λες να τον πας παιδικό; ζωήρεψε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Περί...ορέξεως λοιπόν ο λόγος!

Εμένα αν δεν ήταν τελείως, μα τελείως πουρές και έβρισκε έστω και ένα κομματάκι ήταν ικανή να κάνει μέχρι εμετό κι ας είχε όλα τα δόντια! Έτρωγε ωστόσο τυρόπιτες απ' έξω βρώμικες όταν έβλεπε εμάς ή τον αδερφό της :shock:, οπότε εν μία νυκτί που λέει ο λόγος το μούλτι έγινε παρελθόν και αποφασίσαμε ότι θα φάει κανονικά, αυτό έγινε αρχές με μέσα Ιούνη γιατί σκεφτόμουνα ότι Ιούλη πάμε διακοπές και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να πάρω μούλτι μαζί! Ε ζοριστήκαμε, αλλά ξεκινήσαμε να μασουλάμε κατευθείαν μπιφτέκι, μέχρι εκείνη την ημέρα το ρύζι στη σούπα έπρεπε να της το αλέσω! Φυσικά και δεν τρώει τις ίδιες ποσότητες από τότε, αλλά οκ! Τα φρούτα αν είμαστε σπίτι της τα αλέθω για να τρώει περισσότερο, όμως από πολύ νωρίς τρώει μόνη της και μπανάνα και στο σχολείο τους δίνουν εκτός από φρουτόκρεμα μήλο ή αχλάδι στο χέρι για να συνηθίζουν.

Πρινσάκο μου σκέφτεστε να πάτε το λόρδο σταθμό ε? Τι να σου πω, πιστεύω ότι σε όλα τους κάνει καλό μετά τα 2, εκτός από το θέμα των ιώσεων που κατά κανόνα τα πρώτα χρόνια δεινοπαθείς, οπότε ακόμα και στην περίπτωση που πάει σταθμό, έχε υπόψη σου ότι τις μισές μέρες τουλάχιστον ίσως χρειάζεται να υπάρχει και κάποιος διαθέσιμος για να τον προσέχει στο σπίτι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέραααααααααααααααααααααααα

τι κάνετε?εγώ εδώ ,μόνη......

Μαρινάκι μου από το μεσημεράκι θα είμαι......αν ξεκλέψεις κάποια λεπτά το τηλ το έχεις....

Άννια μου εννοείται πως θα βρεθούμε θα σε τηλ.....

Εμένα κορίτσια ο Γιάννος έχει κόψει τα αλεσμένα εδώ και μήνες....Γενικά δε του το είχα αλλά πάντα τον δοκίμαζα και μάσαγε οπότε και τέλος.....στην αρχή δεν έτρωγε τις ίδιες ποσότητες αλλά σιγά σιγά έστρωσε...

Η αλήθεια είναι πως είναι φαγανός αλλά δε του φαίνεται στα κιλά άσε που όλη μέρα χορεύει.....

Επίσης είναι φρουτάκιας και τυράκιας.....μη δει λαβας......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!! Ωραία μέρα σήμερα εεε; Θα βολτάρετε;

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι να πάνε όλα καλά....! Λορεττάκι μου είμαι στην 15η εβδομάδα..

Μαρίνα θέλω τιπς για την πιπίλα..της την έχετε κόψει τελείως; Εγώ εδώ και μια εβδομάδα της τη δίνω μόνο στον ύπνο...αλλά νομίζω ότι όταν αποφασίσω να της την κόψω το βράδυ θα έχουμε δράματα...της λατρέυει τiw πιπίλες της!! :-)

Πριντσάκο εμένα τρώει μη αλεσμένα από 9-10 μηνών.. στην αρχή της τα έλοιωνα με πιρουνι (σημειωτέον ότι δεν είχε ούτε ένα δόντι!!! άρα δεν παίζει ρόλο αυτό νομίζω) και μετά άρχισα να της τα κόβω πολύ μικρά κομματάκια. Το μήλο ακόμα το τρίβω στον τρίφτη γιατί φοβάμαι που είναι σκληρό μην της κάτσει κανένα κομμάτι στο λαιμό! Μπανάνες τρώει κάτι τεράστιες μπουκιές αλλά δεν φοβάμαι γιατί γλυστράει σαν φρούτο! Πάντως ακόμα της μαγειρεύω πολλές φορές στον baby ατμομάγειρα!! Ήταν από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει για την μικρή!!!

PCqNp2.png

Καλησπερα κοριτσια φαγαμε και εμεις τα εβαλα για νανι και ηρθα!Στελιτσα κανε ενα refresh στην μνημη μου,ποτε θα ρθεις?Να ξερω να το κανονισω να βρεθουμε!Λορετα εμενα τρωει μη αλεσμενα αποο 11μηνων βεβαια τους πρωτους 2-3μηνες που ετρωγε τα ελιωνα με το πηρουνι,αλεσμενα τρωει μονο φρουτοκρεμα αλλα τρωει και σκετα φρουτακια!!!Δεν θα αντεχα να του τα αλεθω ακομα

:-D

feygoyme se ligaki an einai se pairnv thl

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μπαίνω στα κλεφτά, γιατί ο μικρός μόλις κοιμήθηκε και λέω να φτιάξω ένα μιλφέιγ, σλουρπ!!!!!!;););)

Λορέτα ναι, έχει ζωηρέψει πολύ το καλό μου, εξελίσσεται σε ανήσυχο πνεύμα! Για παιδικό λέγαμε από του χρόνου το Σεπτέμβρη, δηλαδή στα 2,5, αλλά είναι φορές σαν κι αυτή τις προάλλες που γυρίζει το μάτι:shock::shock::shock: και σκεφτόμαστε να τον στείλουμε αύριο (που λέει ο λόγος!). Αλλά μας απασχολούν και οι ιώσεις, είναι και αδυνατούλης και μάλλον τελικά θα το τρενάρουμε.

Για τα αλεσμένα με απασχολεί αυτό ακριβώς που είπες Μαρίνα, ότι συν τοις άλλοις δεν τρώνε ποσότητες.:( Έτσι αναρωτιέμαι η μάνα πόσο θα περιορίσει τις ήδη μικρές ποσότητες που για να τις φάει πρέπει να κάνουμε καθημερινά τους ζογκλέρ:P και τον Πιμπόγιο:D οπότε το multi καλά κρατεί. Αν τα είχε τα κιλάκια του θα ήμουν σίγουρα πολύ πιο σκληροτράχηλη, ενώ τώρα βάζει εκείνος τους κανόνες! Αχ, βαχ τί τραβάω η μάνα, τί!!!!!!

Τρώω λίγο παγωτό καϊμάκι για να πάρω δυνάμεις, ναι;:tongue::tongue::tongue: (άσχετο!!!)

Στελλίτσα, Αννια, μπράβο σας που θα βρεθείτε, ζουλεύω, ζουλεύω!!!

Υ.Γ Εγώ εντωμεταξύ το χαβά μου, ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, Μαρίνα θέλω να μου πεις πως πέταξες το multi μέσα σε μία μέρα, περιμένωωωω!!!!

Επίσης έχω την εξής απορία: πώς γίνεται να τρώει κριθαράκι, ή τοστ και να μην αναγουλιάζει και να αναγουλίαζει με το ρύζι, όπως είπες φιλενάδα; Γιατί αυτό ακριβώς κάνει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...