Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τωρα διαβασα φευγαλεα μονο την τελευταια σελιδα.

Λορετα, ο αλεξ μεχρι τα 2 του ελεγε μονο ΜΠΑΜ. Ουτε μαμα και μπαμπα.

Στα 2,5 μιλουσε καλυτερα απο εμας, γραμματικη, συντακτικο..τα παντα..Αν τον ακουσεις σημερα θα νομιζεις οτι ακους μεγαλο αντρα!

Κανε υπομονη, τα αγορια αργουν συχνα, εγω το εζησα ολο αυτο αλλα δεν αγχωθηκα ποτε μου. Συννενοουμασταν αψογα και χωρις να μιλαει..αυτο να κοιτας, οτι καταλαβαινει τί λες και εκτελει εντολες με η χωρις ομιλια..

Αννια μου περαστικά με τον Αντωνακη..πως ειναι τώρα?

Στεγια και οι 2 παππουδες στο νοσοκομειο; Περαστικα να ειναι και γρηγορα. Καρδια αν καταλαβα καλα ο μπαμπας σου? Θα παει καλα, θα το δεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

τι κάνετε; Εve να μπαινεις να τα λέμε βρε παιδί! Μην είσαι απαισιόδοξη, το καταλαβαίνω οτι η απόλυση του άντρα σου θα ήταν μεγάλο σοκ αλλά τουλάχιστον βρήκε ξανά δουλειά. Τουλαχιστον δουλεύει λιγότερο, είναι πιο κοντά η δουλειά; κάτι θετικό εχει τέλος πάντων αυτή η αλλαγή; Οσο για την ομιλία συνεννοούμαστε στα παντα με τον μικρό δηλαδή τα βασικά!

Αννια μου έχεις δίκιο...έχεις γίνει φαλαινίτσα. Τόσα κιλά, πως αντέχεις!! :) Σε πειράζω φυσικά ε; θα τα χάσεις, μακάρι και γω να ήμουν 57, μου φαίνεται σαν ένα μακρυνό όνειρο, σαν μια ουτοποιία σαν σαν σαν...

Χθες πήγα γυναικολόγο για παπ και έλεγχο γενικά και μου βρήκε υγρό κοντά στη μήτρα. Είπε οτι κάποιο ωοθηλάκιο θα "εσπασε" κατά την ωορρηξία. Ισως και γιαυτό έχω δέκατα εδώ και δεκα μέρες περίπου και μικρούς πονους. Μου είπε να μετράω κάθε μέρα θερμοκρασία και να ξαναπάω μετά την περίοδο. Δεν αγχώθηκα ακριβώς αλλά δε μ'αρεσε και πολυ..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Eve τι κάνετε? Καιρό έχουμε να τα πούμε! Μια χαρά τα παιδάκια σου κι ο Αλέξανδρος πολύ γρήγορα θα συνηθίσει και να δεις που θα καλοπερνάει στο σχολείο!

Εγώ πάλι έλαβα σήμερα μπιλιετάκι από τη δασκάλα ότι η μικρή είναι ζωηρή και πειράζει τα άλλα παιδιά! Σκέφτομαι να μιλήσω με τη γιατρό μας, μου φαίνεται έχει ξεφύγει η σουσουράδα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Πήγα στην ελενίτσα σήμερα και την είδα! Πολυ χάρηκα αν και δεν καταφέραμενα τα πουμε και πολυ (όπως πάντα οτάν έχουμε και τα παιδιά μαζί...) Ο μικρός της είναι τρελοζούζουνο ομορφουλης που φωνάζει συνέχεια μαμάααααααααααααααα και ο μεγάλο ολόκληρο αγόρι! Την επόμενη φορά θα παμε για ποτάκι τα δυο μας (απογευματινό) μπας και τα πουμε. Εχει μέινει μιση, κορμάρα αλλά υποπτεύομαι οτι είναι απο την κουραση...

Μαρινάκι τελικά είναι ζωηρούλα η μικρούλα σου ε; τι τα κάνει βρε τα παιδάκια; μήπως απλά θελει να παιζει;;;

πονάει η μέση μου γμτ...και σκέφτομαι το γυμναστηριο, οτι θα με δυσκολέψει. και επίσης ΠΕΙΝΑΑΑΩΩΩΩ

ΘΑ ΓΡΆΨΕΙ ΚΑΜΙΆ ΑΛΛΗ Η ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;; ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ.

ΣΜΟΥΤΣ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια!!!! Τι κάνετε? Στέλλα μου περαστικά στους παπούδες και σιδερένιοι!

Λώρα μου μην αγχώνεσαι για τον Αργυράκο! Και ο δικός μου μια σταλιά είναι. Πήγαμε προχθές για εμβόλιο και είναι μόλις 82 πόντους!! Δεν περιμένω να γίνει ντερέκι αλλά τι στο καλό...! Θα γίνει πιο ψηλός από μένα και τον μπαμπά του!

Άννια μου πως είναι τα πιτσιρίκια σου; Τι λαχτάρα και αυτή...!

Να σας πω την αλήθεια μου λείψατε τόσο καιρό όλες σας! Οι φίλες μου όλες είναι σε άλλη φάση και περνάω μοναξιές... Έχω και τις μαύρες μου και καταλαβαίνετε...΄Ούτε τον αντρούλη μου δεν μπορώ να ευχαριστηθώ... Ούτε κέφια, ούτε δυνάμεις... Τέλος πάντων... Μου λέει ο καλός μου να ανέβω για ΣΚ Θεσσαλονίκη (που πολύ το θέλω) αλλά σκέφτομαι πως το μυαλό μου θα είναι συνέχεια εδώ, οπότε...

Από δουλειά ακόμα τίποτα. Στέλνω βιογραφικά αλλά το τηλέφωνο δεν χτυπά...Δύσκολες εποχές...

Πάω για ακόμα ένα ποτηράκι κρασί και μετά νάνι...

Δεν σας είπα!!! Το κρεβάτι του μικρού χρησιμοποιείται πια ως κρεμάστρα! Κοιμάται μόνο μαζί μας!!! Ούτε τον ύπνο μου δεν μπορώ να ευχαριστηθώ!

Φιλιά!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι,

τι μου κάνετε;; θάλεια μου τι έχεις βρε κορίτσι; γιατί τόση απαισιοδοξία;

Περνάμε δύσκολες εποχές και έχουμε μαραζώσει όλοι μου φαίνεται...ελπίζω να ξαναβρουμε το κέφι μας σαν λαός, την ελπίδα μας σαν άνθρωποι, να μάθουμε απο τα λάθη μας και να αρχίσουμε να ζουμε χωρίς την αγωνία της επιβίωσης. Να στέλνεις βιογραφικά μπορεί κάτι να γίνει, μην αφεθείς. Και βγάλε τον μικρό απο το κρεβάτι, θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά δεν κάνει καλό σε κανέναν απο τους τρείς σας!!!

Λοιπόν έλα θεσσαλονίκη αλλά ειδοποια μας πρώτα να κανονίσουμε εεεε;;;;

οι υπόλοιπες ελπίζω καλά.

Αντε σουκου έρχεται πάρτε τα παιδάκια σας και ξεχυθείτε. Εμείς θα πάμε σε ένα event με ζωάκια, παιδάκια, λουλουδάκια κλπ για να δει και να χαρεί και ο μικρός και μεις. Εχει διάφορα σε κάθε πολη και δωρεάν...Ψαχτείτε στους δήμους σας για να ξεφύγουμε λίγο απο τη ρουτίνα.

μακάρι να είμασταν όλες πιο κοντά να τα λέγαμε

σμουτς

ΥΓ. θάλεια και μένα 82 πόντους...νομίζω οτι έχουμε τα πιο κοντά παιδιά στο φόρουμ...αλλά χθες που ήμασταν με τον Ανασταση της Ελένης, είδα οτι οι διαφορές είναι μικρές!!!

ΥΓ2 Καλέ κοριτσάκια που είστε;;; αντε γράψτε να μας πείτε απλά τα νέα σας...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας ομορφες!!!!!!!!

στελλιτσα περαστικα στους δικου σου.ευχομαι να εχουν παει ολα μια χαρα.

λωρακι πολλα φιλακια σε σενα και στον αργυρη,τα ειπαμε κι ολας και με χαλασες παλι που εμαθα οτι συναντηθηθηκες με την λεναλντα μας.ετσι μου ηρθε να παρω ενα αεροπλανακι και να ερθω να σας τσακωσω!!εγραφες καποια στιγμη οτι ο αργυεης δεν θελει καθολου τον μπαμπακα του.ειμαι σιγουρη οτι τον ζηλευει αφανταστα χαχα

eve ευχομαι ο αντρας σου να βρει αυτο που θελει.

μαρινακι ρωτησες τελικα τον γιατρο σχετικα με την μαριαλενα?δεν πιστευω οτι ειναι κατι περιεργο.πιστευω οτι ειναι τις ηλικιας.

γιαννουλα μου ευχομαι να ειναι παντα καλα τα μικρακια σας και να μην ξαναχρειαστει να νοσηλευτουν.

αγγελικουλα και ο βασιλης μου ειναι πεισματαρης αλλα τι να το κανεις που στο τελος γινεται το δικο μου,χαχα.τζαμπα πεισμα........

πρινσακο φανταζομαι σημερα θα φανεις απο εδω μερια.τρεχεις ολη μερα και εσυ........ κουραγιο.

γλυκουλα εσεις ολα καλα?

χαραπου εισαι??με ξεχασες προχτες.......

η χριστινα που ειναι?δεν ειδα κανενα μηνημα της τελευταια.

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςς τις μανουλες!

4ywWp2.png

Αχ πολύ χαίρομαι που αρχίσαμε να ξαναγράφουμε στο καφέ μας!!!

Ειρήνη μου τι κάνεις? Δουλεύεις? Ο γιόκας σου πώς είναι?

Και η Μαριαλένα 83 πόντους είναι αν δεν κάνω λάθος και δοκιμάζω τα ρούχα που έχω για 18-24 μηνών και της είναι όλα απλά τεράστια! Είναι και πολύ αδύνατη βέβαια, οπότε...μας κάνει οικονομία να μην αγοράζουμε συνέχεια ρουχαλάκια!

Θάλεια υπομονή χρειάζεται και θα βρεθεί και η δουλειά! Εξάλλου, είναι μεγάλη η αλλαγή από τη μια μέρα στην άλλη να μείνεις χωρίς δουλειά, ενώ είχες συνηθίσει αλλιώς και πιστεύω ότι αυτό επηρεάζει και την ψυχολογία σου! Όλα θα στρώσουν όμως!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα και απο εμενα...τι κανετε??εμεις ημαστε μια χαρα αν εξαιρεσεις πως ψαχνω για δουλεια και τιποτα και αγχωνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πλεον...αχααχ...ο ευθυμης πλεον ειναι πολυ ανταρτης και δεν πιανεται με τιποτα και δεν ακουει ανεβαινει παντου και κανει οτι θελει....επισης αναγνωριζει 10 γραμματα και λεει λιγες λεξουλες και εμενα...

εσεις καλα???διαιτα λορεττακι θελω και εγω αλλα δεν εχω διαθεση να ξεκινησω κιολας....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μαρινακι ο βασιλακης ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν.μια χαρουλα συνεχεια απο το πρωι που ξυπναει ειναι μες στο παιχνιδι.ο δημητρης εχει γελιο που προσπαθει να κοιμηθει λιγο μεχρι να παει στην δουλεια και ο κυριουλης παει και σκαρφαλωνει πανω του και του δινει φαπες,ο καλος μου εχει γινει καρπαζοεισπρακτορας.τρακαρε και πριν λιγο και εγινε το αυτοκινητο της δουλειας σκατα.περασε μια ξενοιαστη κοπελιτσα με κοκκινο μιλωντας στο τηλεφωνο και το καταλαβε οτι ειχε κοκκινο αφου εσκασε πανω στο αυτοκινητο του καλου μου.μιλαμε για πολυ βλαμενος κοσμος.δουλευω σε ενα καφε αλλα σαββατοκυριακα και καμια καθημερινη απο τις οχτω το βραδυ και μετα.καλα ειναι μια χαρα

θαλεια που ειχατε παει διακοπες?που μου ειχες πει?οσον αφορα το κρεβατι που εχετε κανει κρεμαστρα ενα θα σουπω............

το δωματιο του βασιλακη(το υποτιθεμενο δωματιο ) ειναι γεματο με ρουχα σιδερωστρα και γενικως ειναι αποθηκη.τουτεστην ο βασιλης εχει γινει γειτωνας.μενει στο διπλανο κρεβατι.τον βλεπω να φευγρι στο δημοτικο αλλα δεν με νοιαζει καθολου εχει πλακα το πρωι περνω φιλακια καρπαζιες ολα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!! Να 'μαι και εγώ!!! Είδα φως και μπήκα!! :wink:

Σας διαβάζω ανελειπώς... δηλαδή διαβάζω τα μηνύματα της λορέττας, μαρίνας και στέγιας γιατί οι άλλες έχουμε ρίξει εξαφανιζόλ ολίγον τι... και είναι κρίμα!! Αλλά να.. έχω ένα νέο να σας πώ.... και ήθελα να είμαι σίγουρη αλλά τι στο καλό..θα σας το πω... περιμένω πάλι μπεμπέ!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!! Έκανα εξέταση τροφοβλάστη και τα πρώτα αποτελέσματα είναι καλά αλλά αναμένω και τις πλήρεις εξετάσεις σε μερικές ημέρες! Ααα επίσης είναι αγοράκι!! (Λορέττα όπως είδες...σε πρόλαβα...άντε κάνε 'τα κόλπα' σου για να μπεις και εσύ στο κλαμπ)

Εμείς γενικώς είμαστε καλά αν και αυτές τις ημέρες αρρωστήσαμε οικογενειακώς...πως καταφέρνει η μικρή και τα περνάει ανώδυνα και εμέις μετά γινόμαστε κουρέλια δεν το έχω καταλάβει...εχθές δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου!! Αα... Μαρινάκι τι ακούω;; Εμάς τα 18-24μηνών είνια μικρά πλέον!!!!! Αύριο θα πάω να της αγοράσω ρούχα γιατί δεν της κάνει τίποτα!!!! Είναι και 12 κιλά η φαγανούλα μου!!

Αχχ έχω τόσα πολλά να σχολιάσω που θα γράψω έκθεση ιδεών μου φαίνεται.....

Ειρηνάκο μου τι κάνεις;; Είχες χαθεί και εσύ και σε σκεφτόμουνα!!!

Στέγια μου πως ειναι ο μπαμπάς και πεθερός;; Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια! Δεν κατάλαβα τελικά ο μπαμπάς σου θα μπει για το μπαλονάκι την ερχόμεμη εβδομάδα;

Άννια μου δεν το ήξερα για το νοσοκομείο!! Πω πω..ταλαιπωρία ο Αντωνάκης!! Τι είχε όμως και πήγατε γιατί έχασα επεισόδια!!

Και επανέρχομαι...λορεττάκι μου μην αγχώνεσαι για τον ΑΡγύρη πληζζζ...και εμένα η μικρούλα μου δεν λέιε πολλές λεξούλες αλλά δεν με νοιάζει!! Λέει μόνο δισύλαβες και δικές της... δηλαδή λεει 'κακά' και εννοεί είτε α) καραβάκι β)καρδιά γ) κακά :-), με 'παπά΄' εννοεί α) πατάτα β) παπούτσια γ) πεπόνι και ούτω κάθε εξής.. όπως κατλααβαίνεις συννενοούμαστε άπταιστα! :-)

Tρισύλαβες λέξεις μέχρι προχθές δεν έλεγε ούτε μιά... της έμαθα όμως και τώρα λέει 'πατάτα'!!! χααχααχ... φανταστικά έτσι;

Μαρίνα μου ταρζάν το Μαριαλενάκι μας εε; Καλά τι πλάκα έχουν που πλέον έχουν διαμορφώσει κανονικά προσωπικότητα εε; Εμένα αντιθέτως η μικρή μου κάθεται και την πειράζουν και δεν κάνει τίποτα.... μπορεί να κλάψουρίσει και να έρθει σε μένα... Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτό της! Γενικά είναι πολύ ντροπαλή με όσους δεν γνωρίζει και είναι κλειστή σαν χαρακτήρας! Πρέπει να σε ξέρει πολύ καλά για να κάνει τα 'κόλπα της'!! (καμία σχέση με τη μαμά της...αχαχα...εδώ γελάμε!!)

Μήπως έγραψε τρελό κατεβατό; Άντε κλείνω γιατί σας κούρασα!!!

PCqNp2.png

Αχ τι ωραία νέα ήταν αυτά...Α ρε Χριστινάκι το είχα σκεφτέι οτι για να εξαφανιστείς τοσο καιρό κατι συμβαίνει... Πόσο μηνών είσαι; Αρκετά για να είδες το φύλο ε; Εχεις καλή εγκυμοσύνη; Χάρηκα πολυ πολυ...αντε να παιρνουμε και μεις σειρα. Αν και γω πήγα γυναικολόγο και μου βρήκε ένα υγρό κοντά στη μήτρα. Δε σας είπα τίποτα γιατί δε θέλω να το σκέφτομαι αλλά ελπίζω να μην είναι τίποτα. Μου ειπε να μετράω τη θερμοκρασία μου κάθε μερα και να πάω μετά την περίοδο. Μάλλον από ωοθηλάκιο που έσπασε.

Ειρηνάκι μου πολυ χάρηκα που μας έγραψες επιτέλους. Πήγα στη λενάν αλλά λίγο την είδα. Είπαμε θα πάμε για ποτάκι και θα σε πάρουμε τηλ να το πιουμε μαζί...θες;

Ελενάκι καλά ο άντάρτης σου ε; πήρες καμιά σημαντική απόφαση;

(ξέρεις εσύ)

Αχ κορίτσια ελπίζω ο φετινός χειμώνας να μας βρει όλες καλά, όπως επιθυμεί η κάθε μία. Ας μην έχουμε πολλά λεφτά αλλά τουλάχιστον αγάπη, ηρεμία και νέα νινάκια!

Εμείς χωράμε στα περσινά ρούχα ακόμη...γκρρρρρρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χριστινα τελεια τα νεα!!ευχομαι τα καλυτερα με μια τελεια τελεια τελεια εγκυμοσυνη.ευχομαι να ειναι ευτυχισμενο και αυτο το μωρουδακι που διαλεξε εσας για γονεις του.φιλια πολλααααααααα.οπως και η λου ετσι και εγω κατι σκεφτηκα την ωρα που εγραφα που εισαι.ωραια μπραβο σας !!

και εγω διαβαζω συστηματικα αλλα οταν μπαινω δεν ειναι κανεις και προτιμω το facebook που ειναι πιο αμεσα.

και ο δικος μου ο βασιλης οπως και τις μαρινας ειναι εχτρα μινιον.ενα θα σας πω φοραμε παντελονακια για ενος ετους.απο υψος ειναι 86 με 87 ποντους.εμεις ολα τα λεμε βαγια οταν το πρωτοειπε πριν παρααα πολυ καιρο εδειχνε την φωτογραφια του μετα αρχισε και εδειχνε τα πουλακια τα σκυλακια τα λουλουδια και γενιικως τα παντα ειναι βαγια.λεει μπαμπα η πρωτη λεξη που ειπε και απο κει και περα λεει λεξεις με πολλες σημασιες.πχ

μαμα (εγω),μαμα (το χτυπημα) μαμα(τα σαλια του),μανα (η πανα),γιαγια (η γιαγια),γιαγια(τα γυαλια ηλιου),γιαγια (το γιογιο),παππου τον παππου,παπου (το παπουτσι),μυνη (η μυτη),κοιγια(κοιλια),μπα οτι ξεκιναει απο μπα,πα το φως και τα κουμπια.και αλλα πολλα αστεια.οταν κανει κακα κανει πουφφφφφφφ παντα και προσπαθω να τον βαζω να τα κανουμε στο γιογιο.ξεκινησαμε και τα χαιρεταμε τα κακα αφου τα ριξουμε στην λεκανη και τραβηξουμε το καζανακι και καθε που μπαινει τουαλετα χαιρεταει "γεια γεια" .αυτα.........

ειχαμε παει στον πορο μια εβδομαδα οπου ειχε φρικαρει και ολο εκλαιγε και εγω παρακαλαγα να περασουν οι μερες να ερθουμε πισω γιατι δεν μου αρεσε καθολου,την ημερα που ηταν να φυγουμε για διακοπες πηγα στον γιατρο γιατι με ποναγε ο λαιμος και εβηχα αρκετα και μου εδωσε αντιβιωση και μια μερα πριν φυγουμε μου ειχε ερθει περιοδος.ο πορος μια μπαρουφααααααααααααααα.

λου οταν πατε για ποτο περιμενω τηλεφωνο και οποτε θελεις δηλαδη μπορουμε να τα πουμε ειτε απο το messenger ειτε τηλεφωνικως πες στην ομορφη να σου δωσει το τηλεφωνο μου αν θελεις.

4ywWp2.png

Κοπελιές!!! Επιτέλους και κάτι καλό! Αδιαθέτησα μετά από 7 μήνες (5 μήνες μετά την απόξεση)!!!!!!!!!!! Άντε να χαλαρώσω λιγάκι γιατί τα νεύρα μου δεν είναι καλά!!!

Πότε θα πάμε για καφεδάκι;;; Μόνο εσένα Ειρήνη έχω γνωρίσει!! Μπορούμε βέβαια να πάμε και για ποτάκι μόνο οι μάνες χωρίς τα τέκνα μας, τι λέτε;;

Χριστινάκι με το καλό το καινούριο μπεμπεδάκι σου!!! Όλα καλά να πάνε!

γεια σας ομορφες!!!!!!!!

πρινσακο φανταζομαι σημερα θα φανεις απο εδω μερια.τρεχεις ολη μερα και εσυ........ κουραγιο.

Καιιιιιι..... τσαααααααα...... είναι αυτό που λένε ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται!!!!!!

Αχ, τί κάνετε ζουμπουρλούδες μου; Εγώ τα γνωστά, όπως τα ξέρετε, δήλαδή τρέχω αναμαλλιασμένη πίσω από τον αναμαλλιασμένο γιόκα μου με τη φράτζα του ποιητή φαμφάρα χαχα!

Πολύ χαίρομαι που δώσατε το στίγμα σας όλες οι εξαφανισμένες ψυχές!

Χριστινάκι τί τέλεια νέα!!!!:P:p:p Συγχαρητήρια γλυκιά μου, με το καλό να έρθει το μπεμπέ σας!!!!!!!!:D:D:D

Ειρήνη μια χαρά ο Βασιλάκης, κύριος και πολυλογάς! άμα ξεκινήσατε και το γιογιό είστε πολύ μπροστά! Ελπίζω να μη χτύπησε ο Δημήτρης με το αμάξι. Κρίμα ρε γμτ να του καταστρέψει το αμάξι....

Στελλίτσα περαστικά στους παππούδες σας, περιμένουμε νέα σας.

Μαρίνα να μου φιλήσεις τη μικρή "Μπουμπουλίνα!"

Διάβασα πως είναι άρρωστος και ο Αντωνάκης της Άννιας, εύχομαι περαστικά!

Λορέτα και Θάλεια, μαζί με τους γιους σας, βάλτε και τον δικό μου στους 82 πόντους! Είδατε τελικά τα παιδάκια μας δεν είναι κοντά, απλά των άλλων είναι ψηλά βρε!:tongue::tongue::tongue:

Γλυκούλα μην απογοητεύεσαι. βέβαια να μου πεις αυτό είναι μια κουβέντα, αλλά ψάχνει πάρα πολύς κόσμος για δουλειά. Και σε μας στο γραφείο τα βιογραφικά ερχονται 10-10 κάθε μέρα. Δύσκολες εποχές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...