Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ,όπως το σκεφτόμουν σε εσάς βρήκα τον ώμο να μιλήσω και το λέω αυτό γιατί στην κολλητή μου και κουμπάρα μου δε της έχω αναφέρει τίποτα γιατί είναι έγκυος και δε θέλω να στεναχωρηθεί........

Λοιπόν ο μπαμπάς μου σήμερα έκανε στεφανιογράφημα και λοιπές εξετάσεις και έμεινε μέσα αύριο θα βγεί και θα πάει στο Ιατρικό να κανονίσει για να μπει από Τετάρτη για να τελειώνει είναι η κεντρική αρτηρία και επείγει....

Ο πεθερός μου αύριο πρωί πρωί μπαίνει χειρουργείο και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε ΚΑΛΑ!!!!!Είμαι σίγουρη!!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε πρώτη μέρα μόνοι μας στο μαγαζί(τα βγάλαμε πέρα ΤΕΛΕΙΑ)αν και ξυπνήσαμε πρωί πρωί!!!!

Δε μπορώ να μην "μαλώσω" το Λορεττάκι που όλο σκέφτεται διάφορα!!!Εγώ προσωπικά δε συγκρίνω κανένα παιδάκι με τον Γιάννο γιατί ξέρω πως κάθε παιδί είναι ξεχωριστό...Στη τελική ποιος ου είπε πως όλα πρέπει να τα κάνουν στην ίδια ηλικία?Με άκουσες εμένα να αγχώνομαι που ο Γιάννος περπάτησε 16 μηνών?Ή ή ή πολλά ή αλλά είπαμε κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό...όσο για την πηγή και εμείς δε νομίζω να έχει κλείσει....μη το κάνεις ζήτημα καλέ....ποτέ δε μας είπε κάτι η δική μας παιδίατρος.....

όμως Λορεττάκι να πω την αμαρτία μου μπορεί τα παιδιά να μην τα συγκρίνω αλλά τα κιλά που χάνω θα σας τα γράφω εδώ για να ζηλεύεται!!!χαχαχαχαχα

Μαρινάκι εσύ ξέρεις ήδη τις διαφορές από παιδί σε παιδί...Μάζεψε λίγο την κόρη σου μη κοιτάς που δε λέω τίποτα λόγω συγκυριών βλέπω τι γράφεις....Δε θα μου τον χαλάσει τον γιόκα μου!!!!μπουχαμπουχα που λέει και μια ψυχή!!!!!

Αντζελ από ότι διαβάζω όλες στην ίδια φάση είμαστε με τα ζουζούνια μας εεεε?Υπομονή φάση είναι θα περάσει.....

Αλήθεια οι υπόλοιπες που είναι καλέ?

Σας αφήνω πάω να χαλαρώσω και να την πέσω γιατί δεν έχω συνηθίσει το πρωινό ξύπνημα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου,αχ μου λειψατε αλλα απο οταν γυρισαμε απο το νοσοκομειο ο μικρος θελει να ειμαστε αυτοκολλητοι,περασε μεγαλο σοκ το παιδακι μου με τοσους γιατρους ολη την ωρα απο πανω του,ευτυχως τωρα ειμαστε καλα βεβαια παιρνουμε αντιβιωση μεχρι την πεμπτη,το μαρακι και αυτο καλα ευτυχως ειναι απυρετη απο την πεμπτη το βραδυ!!!ο μικρος ειχε πυρετο 6μερες και ετσι τον πηγα στο παιδων οπου η πρωτη τους διαγνωση ηταν πνευμονια,και τελικα ηταν λοιμωξη αναπνευστικου!

Λορετα ουτε εμενα μιλαει ο μικρος ελαχιστα πραγματα λεει..Αλλα καταλαβαινει τα παντα,τωρα ο γιατρος σου γιατι ανησυχει για την πηγη?εγω ξερω μεχρι τα 2οτι περιμενεις να κλεισει μετα αρχιζεις να το ψαχνεις..Στεγια μου περαστικα και αγυριστικα ευχομαι και για τον μπαμπα και για τον πεθερο!

:-D

Εχετε δίκιο βρε κορίτσια. Κανονικά δεν πρέπει να ανησυχώ αλλά ετσι είμαι λίγο και σαν χαρακτήρας. Σκέφτομαι μόνο να είναι καλά ο Αργυράκος, δηλαδή υγιής και να μη με νοιάζουν τα υπόλοιπα. Μετά όμως τον σκέφτομαι κοντούλη (να μη βρίσκει και κοριτσάκια:shock:) και στεναχωριέμαι. Είμαι υπερβολική, θέλω όλα να είναι όπως τα έχω στο κεφάλι μου το οποίο είναι και ολίγον ποντιακό. Και με τα πείσματα που κάνει πάλι στεναχωριέμαι αλλά μετά σκέφτομαι οτι όλα ετσι κάνουν και ηρεμώ.

Στελλίτσα φυσικά και να μας γράφεις τα κιλά να παιρνουμε και μεις κουράγιο που κάνουμε μιαμιση μέρα δίαιτα και κουραστήκαμε ήδη:tongue: Μπά ψέματα λέω δε κουράστηκα, ήδη σήμερα νιώθω πολυ καλύτερα και δε πεινάω τόσο πολυ. Αννια μου περαστικά σας!!! Θα στεναχωρεθήκατε ε; ¨Ομως περασμένα τώρα.

Επίσης περαστικά στους πεθερομπαμπάδες στελλίτσα. Δυστυχώς μεγαλώνουν οι γονείς μας και ο κλήρος πεφτει σε μας. Εγώ ήδη έχω περάσει αρκετά με τον μπαμπά μου και είμαι και μοναχοπαίδι.

Οσο για το πρωινό ξυπνημα εμείς κάθε μέρα ξυπνάμε στις 6μιση!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνουν; Τρέχετε κοριτσάκια; έχετε τις μαυρες σας; πείτε τα εδώ, σας εγγυόμαι οτι θα νιώσετε καλύτερα.... Ελενάκι γλυκουλάκι τι κάνεις πήρες καμιά απόφαση για τη "συγκατοίκηση - γάμο αν είσαι καλό παιδί;" Καλά ή άλλη ελενίτσα μας έχει ξεχάσει εντελώς και θα τη μαλλώσω. Βρε θα βρεθούμε ποτε;;; ε;;;;;;

Οι υπόλοιπες τι γίνεστε; Ειρηνάκι; που εισαι βρε κορίτσι μου; Χριστίνα; Μανιταράκι; Χαρά; αχ αχ θα σας δείρω με βρεγμένη σανίδα...(καλό ε;). Κορίτσια το σκέφτεστε για δεύτερο; Εγώ ναι, το ομολογώ...αρχίσαμε κάτι ψιλοπροσπάθειες (μη φανταστείτε τιποτα σοβαρό) και βλέπουμε.

αυτάααααααααααα είπα πολλά το ξέρω...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

άννια μου κοριτσάρα μου περαστικούλια στα μικρουλίνια ομορφίνια σου!!!τι ήταν και αυτό κοριτσάρα μου!!!!

Τώρα όλα οκ έτσι?Μπράβο σας.....

Λορεττάκι τι να κάνουμε είσαι από την φύση σου αγχώδης θα σε υποστούμε.....

θα δεις τελικά πως όλα θα είναι φυσιολογικότατα και όταν θα ψηλώσει ο Αργυράκος και θα θέλεις 12ποντο θα λες αχ εγώ έιμαι που τον έλεγα κοντό!!!

Συμφωνώπολύ με αυτό που έγραψες......εγώ που σας γράφω εδώ ξελαφρώνω(ελπίζω μόνο να μην σας φορτώνω εσάς,και δε ζυγίζω και λίγα κιλά....:P:p:p:p:p)

περιμένουμε να βγεί από το χειρουργείο ο πεθερός και ο πατέρας μου την επόμενη Τετάρτη θα μπει και την Πέμπτη θα βάλει το μπαλονάκι τελικά......

Μωρέ είναι μικρούλης ο μπαμπάκας μου μόλις 53 και ήδη 2 φορές εγχειρισμένος στην σπονδυλική στήλη (στη μέση ) όπου έχει βίδες και λάμες!!!!

Τι φαγητό έχετε σήμερα?εγώ έφτιαξα γιουβέτσι θαλασσινών δεν είναι έτοιμο ακόμα και ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εγώ έφαγα φακές νερόβραστες (σχεδόν) μμμμμμμμμμμμ νοστιμιά απερίγραπτη (μπλιαξ)...πάντως οι διαιτολόγοι ειναι λίγο φασόν... Δηλαδή κάτσε ρε άνθρωπε πώς θα φάω ολόκληρη γυναικα μετά απο 2 ώρες γυμναστική 100γρμ κρέας με λίγο ρύζι. Το έχεις δεί πόσο είναι; εμένα τόση είναι η μπουκιά μου.....Αφου ΣΕ λέω πεινάω...και οτι δε βιάζομαι να τα χάσω, τι με ψωμολυσάς απο την πρώτη μέρα. Μα δε γίνονται λίγο δημιουργικοι, όλοι σχεδόν το ίδιο μοτιβο...

Αυτό το γιουβέτσι θαλασσινών ακούγεται μουρλια..

Τσιμπισα την ειρήνη δίπλα....πάω να δω τι κάνει και θα σας πω μυστικά :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Είναι καμία εδώ???????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Σιδερένιοι και οι δύο παππούδες σας και πάλι Στέλλα μου!

Ιωάννα μου περαστικά και αγύριστα στα παιδάκια σου! Αμάν ακόμα δε σταματήσαμε τα μπάνια αρχίσανε τα όργανα!

Λορέττα ο Αργυράκος θα σε κοιτάζει αφ΄υψηλού και να μου το θυμηθείς!

Για τη δίαιτα μας δουλεύεις? Εσύ στις καλοκαιρινές φώτο ήσουν κορμάρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου καλό γιατί να μη σ'εχω εδώ κοντά να μου λες τέτοια να χαίρομαι. Ο γιος μου ντερέκι, εγώ κορμάρα...αχ...

Λοιπόν λόγο γυμναστικής δεν πάχυνα άσχημα αλλά από τον ιουνιο έβαλα 3 κιλά. Και δεν είναι λίγα. Είμαι στρουμπουλή αλλά σφιχτή :) Μωρέ θα γίνω 59, το πήρα απόφαση... και μετά θέλω να ξαναφουσκώωωωωσωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

χελόου γύρισα απο γυμναστήριο και πειναααωωωω.

Μαρινάκι μου έφτασα 60μισο και πριν πάω στον διαιτολόγο είχα γίνει 64. Για μένα ειναι παααρα πολλά τα πιο πολλά που έχω φτάσει (εκτός εγκυμοσύνης φυσικά ε). Εντάξει 5 κιλά θα χάσω, παραπάνω δε μπορώ να τα κρατήσω εξάλλου. Εσύ κάνεις καμιά διαιτούλα;

Αννια μου τι κάνεις; τα μικρουλια σου;

Κοριτσια θέλω οπωσδηποτε να γράψω τον μικρό μου σε δραστηριοτητα κοινωνικοποίησης. Στη χανθ έχουν κλείσει τα τμήματα αλλά γενικά ψάχνομαι. Δεν έχει και πολλά παιδάκια ο κύκλος μας για να παιζει και μου είπαν οτι θα τον βοηθήσει και στην ομιλία.

τι κάνετε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μπράβο Λορέτα μου και πάλι μπράβο! Κάτι προσπαθώ να κάνω κι εγώ, αλλά έχω πολύ μέλλον μπροστά μου!

Καλό θα του κάνει του Αργυράκου η κοινωνικοποίηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά τα 2 ουσιαστικά αρχίζουν να παίζουν όχι μαζί, αλλά παράλληλα με άλλα παιδάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

ειναι κανενα κοριτσακι εδω??αχ κοριτσια μην μιλατε για κιλα εκει που ειχα φτασει τα 55 και επιτελους εμπαινα σιγα-σιγα στα παλια μου ρουχα,μπηκαμε στο νοσοκομειο και ετρωγα συνεχεια σαντουιτς πατατακια κεικ γλυκα μπας και περασει η ωρα και εφτασα 57,5παλι,οποτε το εραψα το στοματακι μου

:-D

κοριτσαρες μου γεια σας!!

εχω τοσο καιρο να μπω στο καφε μας, αν και στο παρεντς συχνα πυκνα γραφω...

Τι κανετε?

εμεις ειμαστε καλα, ο αλεξ ξεκινησε το προνηπιο αλλα δεν εχει προσαρμοστει ακομα και εχουμε αρκετη γρινια και ενταση το πρωι. Ελπιζω συντομα να το ξεπερασουμε.

Η φωτεινουλα εχει μεγαλωσει πολύ, ειναι πολυ γλυκο κοριτσι, ολο ναζι και σχέδια. Μιλαει κανονικά, ο λογος της εξελιχθηκε πολυ γρήγορα, πλεον συννενοουμαστε κανονικα, κανει μεγαλες προτασεις, λεει τραγουδια..

κατα τα αλλα εχουμε γονατισει απο τα μετρα, προσωπικα εχω τρελη ανασφαλεια για τη δουλεια. Ο ανδρας μου που ηταν μεγαλοστελεχος με πολυ μεγαλο μισθο απολυθηκε το Μαιο λογω κοστους, και τρομαξε να βρει δουλεια πριν λιγο καιρο πολυ υποδεεστερη απο ολες τις αποψεις σε σχεση με την παλια του δουλεια.

περασαμε ενα δυσκολο καλοκαιρι αλλα νομιζω οτι τα χειροτερα ερχονται..

αυτα τα ολιγα απο εμας, σας φιλω ολες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...