Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Στελλίτσα είσαι πολύ δυνατή πάντως και πειθαρχημένη που σε τόσομικρο διάστημα κατάφερες και έχασες τόσα κιλά! Να παραδειγματιζόμαστε μερικές-μερικές γκουχ γκουχ που όλο τα γλυκά σκεφτόμαστε!

Λορετάκι φάση είναι του Αργυράκου, σε λίγο διάστημα, θα αναρωτιέσαι ακριβώς το αντίθετο γιατί είναι τόσο κολλημένος με το μπαμπά του και άμα μεγαλώσει λίγο και τον τρέχει σε τίποτα γήπεδα άντε γειαααα μαμά, αλλά δεν έχεις ανάγκη γιατί μέχρι τότε θα έχεις κάνει την κόρη εσύ! Κατά τα άλλα άστους να περνάνε λίγο χρόνο οι δυο τους στις κούνιες ή και στο σπίτι κάνοντας κάτι πουευχαριστιέται ο μικρός! Οι δυο τους ομως και καλύτερα εσύ να μην είσαι καν σπίτι!

Για τη ζωηράδα που λέτε, χμμμ εγώ ψώνισα από σβέρκο με τη μικρή πάντως! Χτες είχαμε συνάντηση με τις δασκάλες και μου λέει αυτή που έχει η μικρή, τι να σας πω το βλέπεις έτσι ξανθούτσικο και μικροκαμωμένο και σε χαρακτήρα καμία σχέση! Είναι τελείως ανεξάρτητη, δε θέλει πολλά-πολλά χάδια και αγκαλιές και είναι πολύ δυναμική! Ενώ είναι η μικρότερη στο τμήμα της (ζήτησα για 15 μέρες να μην πάει με τα μικρότερα και να πάει στο άλλο τμήμα) και πάει και τα βάζει όλο με τα αγόρια που την περνάνε ένα κεφάλι και τους κάνει την καμπόση! Μου λέει μάλλον θα γίνει πολύ δυνατή γυναίκα, χμμμ κατάλαβα τι να πει η γυναίκα ότι δεν μπορεί να την κάνει κι αυτή καλά? Κατά τα άλλα η μικρή είναι σε δίαιτα αυτή την περίοδο (φυσικά και δεν πιάσαμε ακόμα τα 10 κιλά) και σήμερα όπως περπατούσε στο πεζοδρόμιο τους έπεσε το σορτσάκι! Για γέλια και για κλάματα μαζί! Το ανέβα-κατέβα στην κούνια το έχει για την πλάκα της πια και τραβάει και τα ράφια που είναι κάπως στο πλάι της κούνιας να τα φέρει τούμπα! Οιμέεεε! Μέσα σε όλα είμαστε 3η μέρα χωρίς πιπίλα, πάει αρκετά καλά, έχει δηλαδή την καθιερωμένη γκρίνια της! :)

Αυτάαααα δεν μπορείτε να πείτε, άργησα αλλά ολόκληρο σεντόνι έγραψα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινάκι μου τι κάνετε?πολλά φιλάκια στα ζουζουνάκια σου!!!

Η νύφη βλέπω αγριογκόμενα εεε?Γουστάρω(θα την στρώσω εγώ μην ανησυχείς,δεν κανακεύω τον γιο μου για την σούπερ γούμαν!!!!χαχαχαχαχαχααχαχ)

Όσο για την διατροφή δεν μπορώ να πω πως υποφέρω και αυτό γιατί τρώω ΠΟΛΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑ να ξέρετε οι Αθηναίες πως η διαιτολόγος-διατροφολόγος μου έχει και στην Αθήνα γραφέιο και αναλαμβάνει προς Θεού δε κάνω διαφήμιση απλά το αναφέρω γιατί την εμπιστεύομαι απόλυτα και καλοπερνάω.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι έγινε βρε αγαπουλινάκια μου?

Πού είστε?

Να αρχίσω να ανησυχώ........

Μου λείπετε!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγία τα δυό μας πάλι? Πάει το κλείσαμε το μαγαζί!!! Ζούμε στιγμές τρελής γκρίνιας από τη Μαριαλένα, μπορεί να κλαίει και να χτυπιέται επί 45' και να μην ηρεμεί με τίποτα πια! Πόπο τώρα καταλαβαίνω πόσο εύκολο παιδάκι ήταν ο Γιώργος! Τέσπα, γερά να 'ναι και μεγαλώνοντας θα την κανονίσω εγώ!!! Ο Γιάννος τι κάνει? Άντε να τη στρώσει γιατί δεν την παλευω άλλο!

Κάπου πήρε το μάτι μου στο φατσοβιβλίο ότι η Άννια είχε και τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο, εύχομαι τώρα να είναι σπίτι τους και να ειναι μια χαρά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Μαζευτήκαμε μετά από σχεδόν 3 μήνες διακοπών και προσπαθώ να προσαρμοστώ...

Να βρω και καμιά δουλειά γιατί αρκετά το έριξα στο σορολόπ :-)

Δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα νέα σας αλλά ελπίζω να είναι όλα τα μπουμπούκια σας καλά.

Εμείς περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Βέβαια οι δουλειές του σπιτιού συνεχίστηκαν χωρίς διακοπή (μαγείρεμα, πλύσιμο (στο χέρι παρακαλώ) κλπ.....) Αλλά ευχαριστήθηκα το γιόκα μου.

Μένω από μπαταρία οπότε τα υπόλοιπα αύριο!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαρινάκι μου τελικά ισχύει πως τα κορίτσια είναι πιο γκρινιάρικα παιδάκια εεεε?

Τι να σου πώ για την ώρα δε έχω να σε συμβουλέψω κάτι......

Από την άλλη ναι μείναμε μοναχούλες μας αν και η παρουσία της Θάλειας που ξέμεινε να διακοπάρει και θα μας κάνει να ζηλέψουμε μας δίνει νέο άρωμα......

Αλήθεια η Άννια μας είχε και τα δύο στο νοσοκομείο?Να την πάρω τηλ ή θα ενοχλήσω?

Περαστικούλια μωρέ στα μικρουλάκια μας....

Εσύ τώρα Θάλεια θέλεις σχολιασμό?Άκου διακοπές 3 μήνες.......Για μαζέψου...χαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τώρα τα δικά μας...Την δευτέρα πρώτα ο Θεός ο πεθ. κάνει εισαγωγή και όπως καταλαβαίνετε από Δευτέρα θα είμαστε μόνοι μας με τον Γιάννο στο μαγαζί!!!!!ΣΟΚ!!!!!!!όχι ότι δε θα τα καταφέρουμε απλά πλέον κάνει ένα μαγαζί όπως θέλει και μερικές φορές 4 άνθρωποι και δε τον καταφέρναμε στις ατασθαλίες.....

Κατά τα άλλα όλα καλά όλα ανθηρά......βολτούλες,καφεδάκια,φαγητάκι και λέμε δόξα το Θεό!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Είναι καμία εδώ?

Μέσα σε 2 ώρες όλα ανατραπήκανε......

Τελικά την Δευτέρα θα έχουμε στο νοσοκομείο και τους 2 παππούδες..............

Κορίτσια είναι καμία εδώ??????????????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τι λες βρε κορίτσι μου???Τι έγινε???

Θάλεια μου μπράβο που περάσατε τόσο καλά, υπέροχο που καταφέρατε να κάνετε τόσες διακοπές! Όλο και κάτι θα βρεθεί τώρα από δουλίτσα και θα μπούνε όλα σε σειρά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Με παίρνει το μεσημέρι η μαμά μου και μου λεει πάμε στο γιατρό(καρδιολόγο,πρώτη φορά δεν έιχε πρόβλημα)γιατί τον πόναγε το στήθος......

Μόλις πριν 10 λεπτά βγήκαν από τον γιατρό θα βάλει μπαλονάκι!!!!!

Ξύπνησε ο Γιάννος επιστρέφω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στελλίτσα όλα να πάνε καλά και με τον μπαμπάκα σου, πάντως η απόφαση για το αν πρέπει ή όχι να μπει μπαλονάκι γίνεται μόνο κατόπιν στεφανιογραφήματος και αν είναι μικρή η ζημιά το μπαλονάκι μπαίνει επί τόπου κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλησπέρα κοριτσακια και απο εμας, εμεις ολα οκ, λιγο πεισματαρα η μικρη αλλα την καταφερνω ενταξει.

Μαρινα εγω πολυ τα χαιρομαι τετοια παιδακια με δυνατες προσωπικοτητες, μου αρεσει να ειναι ανεξαρτητα και δυναμικα και ας μας βγαζουν και λιγο το λαδι.

Στελλα μου, ελπιζω να πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου και να μην ταλαιπωρηθει.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!

τι κάνετε; χαθηκα λίγο αλλά είχα τις κλειστές μου.

Στεγια μου τι έγινε με τον μπαμπά σου; πώς είναι; γράψε μας κανένα νέο. Η άννια τι έγινε; Τα μικρά της πώς είναι; εμαθε καμία;

Μαρινάκι και μείς έχουμε τρελά πείσματα και φτάνει στο σημείο να ουρλιάζει αν δε γίνει το δικό του...γκρρρρρ με πειράζει πολύ αυτή η συμπεριφορά, δε ΄ξέρω πως να αντιδράσω. Να θυμώσω; να πάω με τα νερά του;;;;;

μπράβο που κόβετε την πιπίλα.

Εγώ όπως είπα είχα λίγο τις κλειστές μου

α. γιατί πάχυνα πάλι αλλά άρχισα δίαιτα με διαιτολόγο (απο σήμερα) και θέλω να φάω και τον υπολογιστή.

β. πήγαμε τον γιατρο και μας είπε να κάνουμε πάλι εξετασεις για την "πηγή" στο κεφάλι που δεν έχει κλείσει. Επιπλέον δε βάλαμε σχεδόν καθόλου σε ύψος με αποτέλεσμα να πεσουμε και άλλη καμπύλη και με πειράζει βρε κορίτσια. Είναι ο πιο κοντός απ'ολα τα παιδάκια που βλέπω (στην ηλικία του). Εχει ύψος παιδιου ενός έτους. ελπίζω να μη συμβαίνει κάτι άλλο, ο γιατρός προς το παρόν δε δειχνει να ανησυχει...Τι να πω είναι που δε μιλάει και καθόλου. Με ρώτησε αν είναι κοινωνικός, αν μας κοιτάει στα μάτια και απ'οτι κατάλαβα τα ρωτούσε αυτά για αυτισμό. Ομως το παιδί ειναι μια χαρά, τα καταλαβαίνει όλα και είναι πολυ κοινωνικός... Μετά με ρώτησε μήπως δεν ακούει και να του κάναμε εξετάσεις αλλά ακουει, τον φωνάζω και γυρνάει...τι να πω...

σας φιλώ όλες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Στέλλα περιμένουμε τα νέα από το μπαμπά σου και τον πεθερό σου, ελπίζω να πήγαν όλα καλά!

Angel μου, μιλώντας για δυνατές προσωπικότητες, ναι συμφωνώ, αλλά αυτή η δικιά μου κοντεύει να γίνει Χίτλερ πια, αν δεν περάσει το δικό της, απλά τη βάψαμε!:tongue::tongue::tongue:

Λορετάκι στο ξανάπα, φαντάσου ότι εμένα είναι το 2ο παιδί και σε κοντινή ηλικία και πάλι έχω πάνω κάτω τις δικές σου ανησυχίες! Ο Γιωργάκης μου μέχρι τα δύο -στο ξανάπα κι αυτό νομίζω- πέραν από μπαμπά, μαμά και κάποιες φωνές ζώων δεν έλεγε σχεδόν τίποτα! Δεν του μιλουσα όμως ποτέ "μπεμπεκίστικα",ε από το Σεπτέμβρη που ήταν ήδη 2 ετών και 2 μηνών ξεκίνησε και απλά δε σταμάτησε! Μιλάει πολύ πιο καθαρά από αρκετά παιδάκια της ηλικίας του και κυριολεκτικά ακατάπαυστα, ενώ πλάθει συνεχώς ιστορίες με λέξεις που δε θυμάμαι καν να του έχω αναφέρει! Να δεις που και ο Αργυράκος θα σου πει μια μέρα φτούυυυ σκουλικομυρμηγκότρυπα και θα μείνεις! Όσο για το ύψος και εγώ βλέπω τη μικρή μου πολύ μινιόν, και είναι ας μη κρυβόμαστε, όμως αν αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο παθολογικού προβλήματος, σκασιλάρα μου στην τελική κι αν είναι η πιο μικροκαμωμένη της παρέας! Και πού είσαι, πριν 3-4 μήνες είχα πάθει κι εγώ παράκρουση και τελευταία στιγμή τη γλιτώσαμε την εξέταση για τα αυτάκια που είναι και ολίγον επώδυνη! Από λεξούλες ούτε η Μαριαλένα λέει πάρα πολλές, αλλά κάθε μέρα όλο και κάτι προσθέτει! Το σε ποια ηλικία θα ξεκινήσει να μιλάει ένα παιδί, πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι δε συνδέεται ούτε με την ευφυία του ούτε με την ευφράδειά λόγου που θα έχει στο στο μέλλον! Τι γράφω πάλι βραδυάτικα!!! Εντάξει το κόβω, μη βαράτε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...